U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

UFO över Utö

2016-07-04 16:46 #0 av: Huygens

Flera små UFO har setts över Utö utanför Stockholm. Det är försvaret som hade en NATO-övning. Om UFOna är från svenska försvaret, från svensk säkerhetstjänst, från NATO, från Pentagon eller från annan avsändare verkar oklart.

Svenska försvaret skyller ifrån sej och säger att dom flygande små föremålen kommer från en okänd makt, inte nödvändigtvis utomjordisk.

Det är underligt att dagens radarteknik inte kan spåra dessa flygande föremål, med tanke på att radaranläggningar på 1950-talet kunde se enskilda vågor på havet när dessa rullade in mot stranden.

.

Försvaret påstår att UFOna var fjärrstyrda och obemannade.

Jaha.

Då var det väl bara att störa ut fjärrkontrollen med störsändare och plocka upp UFOna när dom ramlat ner.

Och hur kunde försvaret veta att UFOna var fjärrstyrda och obemannade?

.

Svenska, finska, tyska, brittiska och amerikanska trupper tränade tillsammans i en NATO-led multiövning, men ingen kunde spåra dom mystiska UFOna som dök upp vid minst två tillfällen under juni månad över Utö som har flygförbud pga hemlisar.

Tusentals elitsoldater med toppmoderna NATO-utrustning övar på Utö med tiotals krigsfartyg och flygplan.

Otroligt.

Jag anar en uggla i mossen.


Anmäl
2016-07-04 16:58 #1 av: Florrpan

Gillar du att förvrida fakta och hitta på saker?

Det står klart och tydligt att det vart drönare, alltså har man identifierat vad det var för objekt, dvs, inget UFO. Det står inte heller någonstans någon indikation att det är utomjordiskt. Dom nämner aldrig utomjordiskt. 

Ingenstans står det att det var utländsk makt 
"Om det var någon privatperson eller utländsk makt som skickade dit drönarna kan inte Gunnar Karlsson säga i dag."

Sluta hitta på trams. Detta hör inte hemma på Utomjordiskt.

Här är en drönare, som du ser är det tydligt att ingen människa kan sitta i dessa, och det är uppenbart att dom är fjärrstyrda.

Anmäl
2016-07-04 17:16 #2 av: Huygens

Värt att notera är att över 6000 NATO-soldater med toppmodern militärutrustning och allra senaste snittet av hypermoderna mobila radaranläggningar saknar bevis för vad det var för typ av UFO över Utö.

Ungefär 40 krigsfartyg med hysteriskt modern radarutrustning kunde inte spåra eller identifiera dessa UFO. Dessutom fick Försvaret och alla Kungens män, minst två tillfällen på sej att ta reda på saken.

Låt oss granska Försvarets bevis:


Försvaret saknar bevis för att dessa UFO var drönare.
Försvaret saknar bevis för att dessa UFO var fjärrstyrda.
Försvaret saknar bevis för att dessa UFO var obemannade.

Hoppsan.


Anmäl
2016-07-04 17:19 #3 av: Florrpan

Vad sägs om att dom använda ögonen när dom identifierade drönarna? Det behövs ingen radar för att identifiera något.


Hoppsan...

Anmäl
2016-07-04 17:29 #4 av: Huygens

"Att upptäcka den här typen av oerhört små farkoster är väldigt svårt med den teknik som finns idag, säger Försvarets militärchef Gunnar Karlsson."

Hoppsan.


Anmäl
2016-07-04 18:40 #5 av: Florrpan

Vadå hoppsan? Var det ett svar på att dom identifierade med ögonen?
Du vet att det finns ögon man kan använda?

Anmäl
2016-07-04 19:42 #6 av: Huygens

Ingen har sett dessa UFO över Utö med egna ögon.


Anmäl
2016-07-04 22:25 #7 av: Huygens

Efter att ha letat runt lite, ter sej Försvarets påstående om UFO över Utö ännu konstigare.

Försvaret påstår att ingen har sett dessa UFO okulärt och därför vet inte Försvaret hur UFOna ser ut. Men...

.

NATO hade minst 3 st Dooms Day-flygplan, Domesdagplan, sk AWACS runt övningsområdet. Det innebär att minst ett AWACS-plan ständigt haft stenkoll på Utös flygförbudsområde och dom 6000 NATO-soldaterna.

AWACS har otrolig långdistans, over-the-horizon-radar och påstås kunna skilja på enskilda fåglar i en flock pilfinkar, ner till individuella stjärtfjädrar. AWACS är enorma flygande radaranläggningar.

Ändå kan svenska Försvaret inte säga om dessa underliga UFO hade en, två, tre eller flera propellrar/jetmotorer.

.

Försvaret kan inte ens säga ett jota om utseendet eller formen på dessa UFO. Det innebär minst en av två saker:

1. Dessa UFO har enastående tekniska egenskaper.
2. Försvaret ljuger som en häst travar.

MUST-chefen Gunnar Karlson spekulerade till SR i att farkosterna kanske var "oerhört små", vad det nu exakt innebär.

Kan dessa UFO ha varit endast ljus i skyn, som många UFOn är. Eller rör det sej om alltför snabbflygande farkoster för att uppfylla kriterierna på människobyggda flyg?


Anmäl
2016-07-05 09:19 #8 av: Marr

Jaha det är ju gott att man slipper ha sommarstuga på Utö eller i närheten...när hela ön är invaderad av militärer...

Kan nog tänkas att det kan vara intressant med spionage just för dessa övningar. Om det sen är drönare eller ej det sägs ju ej i klartext. Oidentifierade fjärrstyrda farkoster säger dom...ja det undrar jag också hur dom vet att dom är fjärrstyrda. Varför kan dom inte säga i klartext att det rör sig om drönare? Kan dom verkligen inte lista ut det?

Fast jag tror allt att även aliens är intresserade av detta, likväl som ryssarna...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-07-05 09:37 #9 av: Huygens

Faktum är att man kan ifrågasätta existensen av Försvarets påståenden om dessa UFO, då all den militära NATO-utrustningen lätt skulle kunnat både störa ut fjärrstyrda farkoster och kunnat följa dessa farkoster till landningsplats. Om inte annat hade Försvaret kunnat ta hjälp av polisens helikoptrar som finns runt Stockholmsområdet.

Radiostörningsutrustning av hög militär funktionalitet har funnits åtminstone sedan år 1944. Och för varje årtionde har både radar- och radioteknik förbättrats avsevärt.

Att NATO eller svenska Försvaret inte kunnat stoppa fjärrstyrda farkoster låter fantastiskt, då störningsutrustningen fungerat effektivt från 1950-talet och framåt.

.

Vidare, hur kan det dessutom komma sej att försvaret/NATO saknar radiopejlingsutrustning? Tyskarna hade radiopejlingsutrustning på 1940-talet. Det borde vara en baggis för NATO/försvaret att pejla varifrån radiosignalen kommer till fjärrstyrningen och lokalisera personerna som fjärrstyr farkosterna.

Dessutom dök dessa farkoster upp två olika nätter över topphemlig Utö flygförbudszon och ändå stod Försvaret med byxorna nere, med 6000 NATO-soldater från 5 NATO-länder, beväpnade till tänderna med supermodern utrustning och AWACS.


Anmäl
2016-07-05 13:29 #10 av: Marr

Där har du en poäng Huygens! Inte saknar NATO någon "pejlingutrustning". Vad har då NATO komma med i jämförelse med Warsawapakten i såfall? Nato borde inte ens våga hosta? Såklart att Nato har minst lika bra spaningssändare/spårare som Warsawapakten har!

Detta är ett typiskt exempel på vår "förvirring" att tillåta denna upptrappning som jag vill kalla det. Den står inte för fred & överenskommelse på något sätt utan är precis tvärtom! 

Förresten så tycker jag att det är otroligt provokativt att ha en massa länder i ett land som inte har haft krig sen så länge, som vårt. Tyskar, fransmän, engelsmän, svenskar.... & till på råge av allt så är Amerika här & härjar, tränar & övar på att döda. Vad ska detta leda till??? Inte är det ett närmande av fred direkt eller försvar...snarare upptrappning av hets mot Ryssarna!! Jag tror inte att vi är riktigt kloka på den här planeten...Vad har vi blivit för något?

Tycker vi ska ta det j****t lugnt med dessa förbannade övanden för det provocerar när vi har Ryssland nästgårds! Såklart att vi i dagens läge numera är hemskt provocerande mot vårt grannland med denna "upptrappning"! Är detta bra? Den som tycker detta är smart & hemskt trevligt räcker upp en hand...

Jag har satt mig på min näve det kan jag tala om...Arg

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-07-05 14:51 #11 av: Huygens

Ja, det känns som om något håller på att hända i världen som har ganska hög nivå av provokation åt flera håll.

Om det blir krig kan det användas som argument för att påtvinga oss en rad olika saker.


Anmäl
2016-07-05 15:14 #12 av: Hukanson

Tänk er ett anfall av 2000 drönare med inte bara kameror utan olika slag av minivapen, alla kapabla att undgå radar och utslagning av kommunikationsstyrning. Det är litet skrämmande kanske. Skulle kunna störa en hel del! Ju mer avancerade prylar vi tillverkar ju lättare blir det att göra dåliga handlingar så vi borde helt avstå och vilja göra allt för vårt allas högre goda.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-07-05 15:30 #13 av: Ghosthunter

Eftersom det råder delade meningar om vad som observerades på Utö, så är det ju UFOn  (Unidentified Flying Object.....behöver alltså inte vara utomjordisktSkämtar)

I frågan om utomjordiskt....så är det nog mer korrekt att kalla det för skepp, eller möjligen flygande tefatSkrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"



Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.