Frågor inom ämnet söker svar

Brummande i Windsor, Kanada

2016-06-11 19:25 #0 av: Huygens

Ett underligt brummande ljud stör dom 210000 invånarna i den kanadensiska staden Windsor. Brummandet är som ett lågfrekvent muller från åska som aldrig verkar vilja ta slut.

Professor Collin Novak har undersökt ljudet och funnit att källan till brummandet kommer från USA-sidan på Zug Island (Zugön) där ett stålverk påstås finnas. Beväpnade patrullerande vakter har nekat professorn tillgång till att besöka stålverket. Professorn får heller inga svar på sina frågor, pga nationella terrorhot vägrar stålverkets ledning svara. Katter och hundar är ibland kraftigt påverkade av ljudet när det varierar i frekvens och ljudsstyrka. Vissa människor måste fly inomhus när ljudet blir för kraftigt.

Kanadas regering vägrar göra något åt saken och anger inte varför regeringen inget gör för att komma till rätta med det störande brummandet från USA-sidan, nära Detroit.

Professor Novak har även blivit förbjuden att undersöka saken vidare, av myndigheterna.

Det är intressant att se läsarkommentarena från amerikaner som berättar att deras olika städer avger märkliga pulserande brummanden, som ibland verkar komma från hemliga militärbaser eller nerifrån marken.


Anmäl
2016-06-11 19:44 #1 av: frejaspluto

Jaaa, visst är det sjukt! Har släkt i Canada , har hört det. Det går i vågor sägs det det där brummande ljudet ibland hörs det tydligt och ibland vanligt.

Anmäl
2017-11-23 21:30 #2 av: Huygens

Mystiska knallar, buller, smällar och bangar eller bangande ljud har hörts runt om i världen på 64 platser senaste året. Orsak okänd. DM, 2017-11-22

Se även Explosionsljud över England (tråd).


Anmäl
2017-11-27 06:00 #3 av: Patrikperssonoslo

Intressant Glad

Jag undrar vad dem håller på med? 

Varför inte fråga någon som slutat på en av industrierna? Någon som arbetat där!

Kan vara svårt förvisso om det är hemligt. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.