Planeter, Galaxer & Solsystem

Venus är nytillverkad

2016-04-30 12:50 #0 av: Huygens

En liknande text har jag lagt på annat forum, men vet ej om den får vara kvar där.

.

Planeten Venus är kanske 7000 år gammal (5000 - 10000 år?). Venus tillverkades av ickemänskliga varelser, låt oss kallla dessa varelser; Venustillverkarna.

Venus tillverkades ur material från Jupiter, vilket lämnade ett stort ärr på Jupiter som kan ses än idag. Jupiters röda fläck är området varifrån material till Venus extraherades med en elektrisk jordfräs av Venustillverkarna.

.

Givetvis behövde Venustillverkarna provköra sin stora jordfräs innan extraheringen påbörjades på Jupiter. Vi kan se resterna efter provkörningen av fräsen på Mars där Venustillverkarnas enorma jordfräs orsakat den långa dalgången Valles Marineris, som täcker halva Mars.

Valles Marineris saknar exkaveringsmaterial och rimliga tillflöden, vilket gör det uppenbart att Valles Marineris inte kan vara skapad av rinnande vatten, utan marken på Mars måste ha frästs bort och slungats ut i rymden. Åtminstone om man ska tro NASA-fotona.

Vi får än idag rester från fräsjobbet i form av meteroiter från Mars som regnar ner över Jorden med glesa mellanrum.

.

I forntiden beskrevs den nytillverkade Venus som en komet, som "stjärnan som avgav rök", "stjärnan med man", "stjärnan med vit rök" osv.

.

Jorden klarar av att bibehålla sin atmosfär, tack vare att jorden har en enorm järnkärna i sitt inre. Jordens järnkärna skapar van Allenbältena som tvingar solvinden att avvika i en båge runt jorden. Enda hålen i Jordens skydd finns vid polerna, där norr- och sydsken ofta syns.

Mars, som visserligen ligger längre bort från solen än Jorden, har inte kunnat bibehålla sin atmosfär nämnvärt. Orsaken är att Mars saknar järnkärna och kan därför inte upprätthålla ett skyddande magnetfält runt sej själv. Mars atmosfärstryck är idag bara 0,6 % av Jordens.

Venus saknar precis som Mars en skyddande järnkärna och Venus saknar ett kraftigt magnetfält. Venus kan därför inte upprätthålla skyddande van Allenbälten. Ändå har Venus en oerhört mycket tjockare atmosfär än Jorden, trots att Venus ligger mycket närmare solen än Mars.

Det innebär att Venus bara kan ha placerats i sin omloppsbana ganska nyligen.

.

Venus omloppsbana är nästan cirkulär, låg excentrisitet, vilket enligt etablerad vetenskap indikerar att Venus är uråldrig, då det tar oerhört lång tid för en eliptisk bana att bli nästan cirkulär.

Den "uråldriga" cirkulära banan står i skarp kontrast till den tjocka atmosfären på Venus, som bevisar att Venus bara kan vara ett antal tusen år gammal. Venus måste därför placerats i sin omloppsbana på konstgjord väg av Venustillverkarna.

Vad säger vi om den etablerade vetenskapens påståenden, att Venus både måste vara miljarder år gammal och dessutom har bibehållit en tjock atmosfär, trots att Venus saknar skyddande järnkärna?

Venus atmosfär har ca 92 atm tryck, dvs 9200 % Jordens atmosfäriska tryck, Mars har 0,6 %.

Venus saknar skyddande magnetfält.


Anmäl
2016-04-30 14:15 #1 av: Marr

Intressant och jag har tyvärr ej läst alla länkarna än Huygens...men vad jag har hört så är Venus något yngre än  planeten jorden, så inte konstigt heller. Även vår jord är fortfarande en så kallat ung planet vad "de lärde säger"...Liksom vårt solsystem...fast svårt att tänka sig när man talar om miljarders år...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-04-30 14:27 #2 av: Huygens

Länkarna är bara Wikipedia, mest som referens för den verkligt intresserade.


Anmäl
2016-04-30 15:25 #3 av: Hukanson

Att tillverka en planet skulle vara berömvärt om den hade de kvaliteter som jorden har. Men en planet som har en atmosfär femtio gånger tyngre än jorden och 167 gigantiska aktiva vulkaner och fruktansvärda åskväder i svavelmoln som gömmer den 450 millioner år gamla och 460 grader heta ytan från insyn kan inte sägas vara ett mästerverk även om den har en sådan gigantisk hastighet att den färdas runt solen på 223 dagar och har ett mystiskt Ashenistiskt sken från sin mörka sida.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-05-10 22:18 #4 av: Huygens

Thunderboltprojektets video The Comet Venus (11 min) Space News. Tar upp flera detaljer om Venus i aningen snabb takt. För den mer intresserade, med inriktning mot teorierna om det Elektriska Universumet.

Videoklippet tar även upp mytologiska aspekter av Venus.


Anmäl
2016-06-22 12:22 #5 av: Huygens

Nytt påstående om Venus.

En elektrisk "vind" gör att allt vatten på Venus har sugits ut i rymden. Solen gör att vattenmolekyler delas. Vätet som är lättast försvinner av sej självt ut i rymden. Syret är tyngre och försvinner pga att en tidigare okänd elektrisk vind gör syreatomerna elektriskt laddade och suger ut dom laddade jonerna i rymden på okänt viss, som en elektrisk ström.

Hur det kan komma sej att resten av Venus atmosfär inte sugits ut i rymden av den elektriska vinden, framgår ej av artikeln.

.

Forskarna kan inte förstå varför det elektriska fältet på Venus är så starkt att det kan orsaka den kraftfulla elektriska vinden. Det elektriska fältet sägs vara minst 5 gånger så starkt runt Venus som runt Jorden, trots att Venus saknar järnkärna och saknar van Allenbälten.


Anmäl
2016-08-05 00:24 #6 av: Eliiza

Hej på er!
Venus kommer från vårt eget solsystem, men den har bytt plats. Venus var faktiskt en gång i tiden en himlakropp som cirkulerade kring Uranus.

Kort: 6339.5 fvt så drog en stor och förstörande vandrarkomet genom vårt solsystem och slet Venus ur sin bana runt Uranus. Venus följde sedan en tid i vandrarkometens släptåg. På sin vidare väg längre in i vårt solsystem så korsar Venus sedan Jordens bana och orsakar där stora skador och omvälvningar. År 3545 fvt så finner Venus sin egen stabila bana runt vår sol.

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl