Frågor inom ämnet söker svar

Vad är Illuminati?

2016-04-26 22:14 #0 av: Huygens

Jag tar denna fråga i en egen tråd, då en äldre tråd annars blir överlastad.

.

Vad är Illuminati?

Min definition av Illuminati är att det är människor i det översta maktskiktet som kontrolleras av ickemänskliga varelser. Illuminati styr och kontrollerar i sin tur resten av mänskligheten, med början hos toppolitiker, presidenter, diktatorer, industriägare, generaler, finanspersoner, mediaägare, religiösa ledare osv.

Tidvis har Illuminatis människor ändrat utseende och antagit formen eller det maskerade utseendet av ickemänniskorna som kontrollerat Illuminati. Ett exempel är dom egyptiska gudarna och faraonerna.

Illuminati består av härskande personer sedan minst 6000 år tillbaks i tiden, kanske längre tillbaks än 40000 år.

.

Den Bayerska-Illuminati som kortvarigt existerade på 1700-talet var en helt annan mindre organisation, än det jag idag kallar Illuminati.


Anmäl
2016-04-27 07:53 #1 av: [Hukanson]

Vad ska man säga om de europeiska kungadynastierna...? De har ju öppet gjort anspråk på att vara styrda och kontrollerade av en gudomlig makt de har namngett Jehova och som de öppet dyrkat och tillbett med folkets pengar...

Skillnaden mellan kungadynastierna och politikdynastierna är ju att de senare inte går offentligt med vad de är och betalar vad de gör med egna pengar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-04-28 09:36 #2 av: VSK

Oavsett ursprung så är det inte hälsosamt med bestämmande som är väldigt destruktiva i sitt beteende. Kan bara gå åt ett håll. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2018-02-12 11:05 #3 av: Huygens

Vem bestämde över Ronald Reagan? Vem bestämmer över Donald Trump? Vem bestämmer över Nordkorea? Mannen på Reagans högra sida är en frontfigur, men högre i rank än vad president Reagan var. (YT/DIY Camper, 2017-11-29, 13 min)

Mannen: "Speed it up!"

USAs president Ronald Reagan lyder genast befallningen.


Anmäl
2018-02-12 21:59 #4 av: [Hukanson]

Ända sedan de europeiska universiteten grundades har det varit en skillnad mellan kyrkan och professorerna därför att universiteten har ingen doktrin i sin forskning, sin vetenskap om religionen medans kyrkan är ju företrädesvis doktrin och ordning. Vår protestantiska religion är visserligen född ur universiteten men blev snabbt lika dogmatisk som katolicismen bara litet friare till formen. Illuminati är ju en sorts vetenskapskyrka - en tro på att allt kan förklaras med vetenskap och det får viss bekräftelse med Stellarerna som kommer hit med sin teknologiska överlägsenhet som är ett resultat av tusentals år av forskning och de vill antyda att de har övervakat oss och varit skapande i sin kärlek till oss. Så Illuminati är alla de som enbart ser vetenskap som kunskap värd namnet och antar att alla svar kan forskas fram och användas som teknik. Men Illuminati är inte mörker - de tror på Ljuset både som mänskligt ljus och som universellt ljus. Framsteg kan bara göras i Ljuset men är inte beroende av dop och tro på någon korsfäst människa eller gudagiven samhällsordning.  

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-13 06:24 #5 av: Farwuq

#4 "Illuminati är ju en sorts vetenskapskyrka"

Osökt tänker jag på "VoF".

Som är en vetenskapskyrka, eller snarare en "vetenskapssekt".

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-27 12:20 #6 av: Huygens

Frågan är vad Illuminatis slutmål är.

Då Illuminatifamiljerna är kontrollerade och styrda av reptilians, kan man knappast säga att Illuminati har något eget långsiktigt slutmål. Det är reptilians mål i så fall som blir Illuminatis slutmål. Credo Mutwa har sagt att det finns varelser bakom reptilians. Varelser som styr reptilians på samma sätt som reptilians styr Illuminatimänniskorna.

En beteckning på dessa varelser bakom reptilians är kort och gott "genomskinliga varelser". Dom genomskinliga varelserna kan inte nå fram till fysisk verklighet och kan därför inte heller direkt ta kontroll över Illuminati. Men genom att dom genomskinliga varelserna styr reptilians, kan dom genomskinliga i sin tur styra människorna genom att reptilians kontrollerar Illuminati.


Om nu reptilians bara är ett redskap för att nå ett slutmål, vad har då dom genomskinliga som slutmål?

Vi kan se på uppbyggnaden av Frimurarna. Vid uppnåendet av 13:e gradens stormästare i Frimureriet får den invigde 13:e-gradaren reda på att allt han tidigare lärt sej är fel, det är en fasad för att dölja den verkliga "sanningen". Den invigde 13:e-gradaren ges därmed nya "kunskaper".

Därefter upprepas proceduren när den invigde frimuraren blir av 26:e graden. Gamla kunskaper klassas som falska och nya "kunskaper" ges till den invigde.

Vid uppnådd 33:e gradens stormästare i Frimureriet kastas åter dom gamla kunskaperna bort och nya "sanna" kunskaper ges till den nyinvigde 33:e gradens stormäster.


Vi kan se att vid varje övergång till en högre nivå inom Frimureriet, en av Illuminatis fasadorganisation, anges gamla hemliga kunskaper som felaktiga och osanna, medan dom nya kunskaperna anges som "sanna" och "äkta".

Frimurarna fortsätter så upp till 77:e gradens Illuminatifrimurare, med nya "sanna" kunskaper som hela tiden förklaras som felaktiga vid nästa gränsöverskridande avancemang i hierarkain. Ju djupare in i Illuminati, medlemmarna når, desto starkare blir deras satanistiska tro, troligen för att dom också ges "magiska" förmågor.

Det ständiga förkastandet av gamla "sanningar", innebär att vi på goda grunder kan anta att ingen människa vet reptilians slutmål. Det verkliga slutmålet är troligen inte ens känt för reptilians, utan hålls hemligt av dom genomskinliga.


David Icke nämner ibland vad han tror är Illuminatis slutmål, med en världsarmé för att kontrollera allmänheten, en digital världsvaluta utan kontanter, en världsregering som utses av Illuminati, se #3, en totalövervakad, mikrochippad befolkning som får sina tankar direkt matade in i huvudena av myndigheterna (via mobiltelefonmasterna i 5G?), ständiga krig mot "terroristorganisationer", befolkningskontrollerande vacciner osv.

Problemet är bara att Ickes beskrivning endast rör vårat närmaste århundrade och mestadels bara rör den fysiska världen, även om Icke själv ofta kommer in på icke-fysisk verklighet och han anser att vår verklighet är en illusion som kidnappats av reptilians.


Tidsperspektiven är antagligen mycket omfattande. Troligen rör det sej om
10 000-tals år, kanske 100 000-tals år som dom genomskinliga genomför sin plan. Och det är en så viktig plan att den troligen aldrig kommer delges någon i hierarkin nedanför dom genomskinliga själva.

Kan målet eller ett av målen vara att förslava människan i en falsk eftervärld?

Arkeologiska fynd av reptilians i form av figurer är talrika (tråd). Är homo sapiens sapiens bara ett tillfälligt mellanspel på jorden, precis som neandertalarna, faraonerna, Atlantis, denisovan osv?


Anmäl
2018-02-27 16:35 #7 av: Farwuq

Sanningen är nog mer fasansfull än fantasin.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-28 09:24 #8 av: kamjal#

ed on

atlantisborna gick under av sin egen teknologi, det finns vissa ännu idag som återfödds på jorden, de var så tekniskt avancerade, att de kunde förandliga själva, så de flesta av dom blev andliga på konstgjord väg, men så blev de inte förandligade genom evolutionen, så de är konstgjord andliga, och har en del mänskliga brister kvar, en del valde att vara fortsatt fysiska, som återfödds eftersom århundranden går, de har tillgång till ett fåtall ufos, men vill inte ha kontakt med utomjordingar, utan ser jorden som sin planet, och vill upplysa människor i mindre begränsning, eftersom de behöver gener från levande människor, de som är fysiska, och de andliga som vill återföddas , som fysiska igen, det finns många framstående mänskliga personer genom världshistorien, som kan ha varit återfödda atlantisbor, när det gäller m,i,b, männen i svart kan det vara atlantisbor , som vill förhindra männsklig kontakt med utomjordingarde konstgjord andliga atlantisborna blev inte nog ”rena” i sin andlighet eftersom , den var skapad av dom själva,så det förekommer fortfarande strider, i deras andliga värld, de bråkar om vem som ska vara kung av andalusien,när atlantis sjönk i havet, så flydde de överlevande fysiska till provinsen andalusien i portugal/spanien ( eropas äldsta stad är för övrigt cardiz i andalusien. och portugal, är det första landet i europa)iluminaterna grundades enligt uppgift i1700­talets tyskland , rosenkreutzerna i början av 1700­talet i tyskland, och frimurarna i medeltidens europa…………..men det står väldigt lite om phytagaros hemliga kollektiv 580 f.k., han var i egyptien ett tag där han studerade pyramiderna, det finns ochså obekräftade uppgifter att släktet illuminatti fanns i egyptien 2680 f.k. han kanske har sina källor till sin sekt senare i livet, från gamla egyptien . kan det vara så att phytoriganerna, är föregångare till frimurarna rosenkreutzerna och illuminatti i europa och övriga världen……………………………….phytagoros gjorde ett tecken för sitt hemliga kollektiv, ett pentagram med en stjärna på…………………………………..går man bakåt från egyptien och illuminatti 2680 f.k. hamnar man nog hos atlaniserna som gjorde sej andliga på konstgjord väg , och vill hålla tillbaka den mänskliga utvecklingen

Anmäl
2018-02-28 09:41 #9 av: kamjal#

#6   genomskinnliga varelser

Anmäl
2018-02-28 10:13 #10 av: kamjal#

det finns 50 miljoner reptilians på jorden. djinns kommer och går från en parallelvärd.  har bra kontakt med  politiker, kungligheter, skådisar , m.m   sen jag drack vatten av en djinn,  och har det i kroppen    

Anmäl
2018-02-28 10:26 #11 av: kamjal#

de genomskinliga djinns vill återta  jorden, de blev förevisade från jorden av gud 

till en parallelvärld, eftersom de var  lika kraftfulla som änglarna

Anmäl
2018-03-04 10:06 #12 av: kamjal#

en del säger att djinns är archons.   kanske mandela effecten med

Anmäl
2018-03-04 15:27 #13 av: Ghosthunter

Sen fanns det ju också Hell Fire Club, som troddes ha en viss förbindelse med Illuminati. Men det var mest ett gäng försupna festprissar i den högre makteliten. 

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2018-03-05 18:07 #14 av: m2studio

Vi har ett par gamla böcker i Iran som inte för tryckas igen bestämde regimen. En av dem har jag läst och pratar om Jinn som förklara samma sak som Rosemary E Guiley, men folket inte förstår det 100% för att det skrevs för länge sedan och använder svåra persiska gamla ord som idag används inte normalt i normala fraser.

Bara i böcker som är från 200 år sedan.

Islam har en annan syn på Jinn som låter inte folket att forska igenom det, utan blir bara rädd för och lämnar ämnet. I ett par andra tråd berättat jag vad jag har hört om Jinn i Iran, men dem inte varit Jinn, utan varit andra varelse som ingen annan har sett dem kanske.

Islam förbjuder att folk forskar om Jinn och kontaktar, men alla i Iran inte går efter Islam och läser sådana böcker om dem få ta på. 

Iranier som inte är fanatiker, inte är riktiga muslimer inte tro på Jinn på Islamisk sett och mesta del vet lite om Jinn. 

Dem som har läst de två böckerna, blev övertalat om Jinn som modellen Rosemary berättar.  

Anmäl
2018-11-28 06:08 #15 av: P.O

Jinn är ett farligt väsen, det går att läsa om det på internet som skadar människor, då förstår man hur farligt och ond den är.

Anmäl
2019-04-03 17:36 #16 av: Huygens

Hittade precis detta videoklipp kopplat till Pizzagate, där videoskaparen lyckats förstärka ljudet när Joe Biden talar om vad han vill. (YT/Unleashed, 2019-02-28, 6 min)


Anmäl
2019-04-13 18:01 #19 av: Huygens

Då Illuminati i sin tur är kontrollerade av reptilians, sk "rymdödlor", Archons eller arkontiska varelser, kan det vara lämpligt att samla några trådar relaterade till reptilians:

FED - Reptilians
IRS - Reptilians
Bilderberggruppen (politik)

Reptilians & Project Montauk
Montauk (videodokumentär)
5G - terrorvapnet
ISS, inlägg 41, om målsättningen

Reptilianstatyer i Oslo, Frognerparken / Viegelandsparken
Reptilians - Arkeologiska fynd
Egyptens blå gudar
Kubas undervattensstad


Vladimir Komarov - kosmonaut

Reptilians, tema David Icke
David Icke (ännu en tråd)
Fantomtid, historieförvrängning

Otroliga grejer (diverse, sök på 'reptil')
Otroliga grejer 2 (diverse mm)
Chemtrails, varför skada jorden?
Rihanna, Jay-Z, Hollywoods Illuminati (finns fler trådar, sök själv)


Notera att det finns flera trådar som tar upp ämnet med reptilians, ovan länkar är bara ett urval. Troligen är inte reptilians den översta nivån, utan det finns varelser ovanför som inte själva kan tränga in i vår fysiska verklighet och som styr reptilians.


Anmäl
2019-04-13 18:58 #20 av: Ghosthunter

#19 Tack för länkarna...mycket intressant att läsa🙂

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2019-07-24 23:40 #21 av: Huygens

Kanadas fd försvarsminister Paul Hellyer (wiki) redogör kort och kärnfullt för dom tre mest synliga Illuminatiorganisationerna och deras koppling till mörkläggningen kring UFO. (YT/Near, 2017-01-17, 10 min)

Se även Insectalins.


Anmäl
2019-08-27 08:57 #22 av: Huygens

Ett led i Illuminatis förslavning av mänskligheten är att öka narkotikamissbruket. Äldre källor visar att kokainmissbruk var vanligt i Hollywood redan på 1920-talet. CIA har sedan 1950-talet organiserat narkotikaförsäljningen i USA.

CIA flyger in narkotika från Sydamerka till USAs mellanvästliga stater. CIA-agenter kör sedan ut narkotika till kriminella gäng på både öst- och västkusten av landet.


Under ett antal år har Illuminati lagt till ännu en gren i narkotikadistributionen. Läkemedelsbolagen har drivit på hårt för att sälja "läkemedel" som i stort sett bara är beroendeframkallande narkotika. Läkemedelsbolagen har även pressat läkare att skriva ut narkotika till barn i massvis. SVT

Var elfte minut dör en amerikan av opioider. SVT

Än så länge har läkemedelsbolag som amerikanska Johnson & Johnson och israeliska Teva sluppit lindrigt undan, flera rättsprocesser pågår, men troligen påverkar det litet Illuminatis agenda. SVT


CIAs narkotikahandel uppmärksammades i TV under Iran-Contrasskandalen och har exponerats i olika dokumentärer kring narkotikasmugglingen genom Menaflygplatsen (Arkansas), då George HW Bush var vicepresident och Bill Clinton var guvernör i Arkansas.

Under vietnamkriget på 1960- och 1970-talet smugglade CIA heroin i kropparna på dödade amerikanska soldater som flögs hem till USA. Givetivs tystades saken ner när det upptäcktes att USAs militär ombesörjde nakrotikahandeln. Många poliser misstänkte på 1970-talet att den omfattande narkotikahandeln i Florida och Kalifornien organiserades av CIA.

På 1990-talet fann journalisten Gary Webb bevis, hemliga myndighetsdokument, som bevisade att CIA sålde narkotika från Latin- och Sydamerika till narkotikagängen i Kalifornien. Gary Webb hittades några år senare skjuten med flera kulor i bakhuvudet. Den av CIA kontrollerade domaren förklarade att mordet bara var ett "självmord" (wiki) och att Webb endast skjutit sej två gånger i bakhuvudet. Det finns frågetecken om Webb sköts i bakhuvudet med ett hagelgevär eller en pistol.


Anmäl
2019-09-12 12:54 #23 av: Huygens

Den extremt rika Illuminatifamiljen Sackler döms att betala 29 miljarder kr för att ha dödat en stor mängd människor med opiodmediciner. Purdue Pharma, ett Big Pharmaföretag, döms att betala över 100 miljarder kr för att ha dödat 1000-tals människor med narkotikamedicinen Oxycontin. SVT

Sackler har försökt ta kontroll över franska nationalmuseet Louvren. SVT, 2019-07-02


Anmäl
2019-10-06 16:29 #24 av: Huygens

En kort videointervju av Mike Lofgren och ännu mer aktuell idag. Kanske är området något begränsat i videon, då Illuminati arbetar på ännu större skala än vad som framkommer i intervjun. Men insikten om corporatism finns där. Vi vet dock inte vem ägarna är eller vilka som ytterst står bakom Illuminati.

(YT/Moyres, 2014-04-15, 27 min)


Anmäl
2019-12-30 03:26 #25 av: P.O

Beyonce är preptilian så därför slutade jag med att lyssna på henne!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.