Frågor inom ämnet söker svar

radiosignaler från jordens inre

2016-03-23 07:04 #0 av: [kajmal"]1

https://www.facebook.com/gamemmaster/videos/10208575691407094/

andliga från atlantis har sagt mej , att det finns en ingång vid antarktis, och det är ett tunnelsystem under hela jordytan!

Anmäl
2016-03-23 07:18 #1 av: [kajmal"]1

de fick låna en egen dator, som de jobbade med. kollade en gång på den, och det var väldigt intressant,,,,,,så ändrade de lösen på den, och jag kunde inte komma in................har den tyvärr inte kvar längre                                     datorskydd

i samband med uppgifterna att något skulle hända i november,   så var det många som talade.  bland annat så var det som nån läste upp något skrivet,  det var långt, kommer bara ihåg de sista raderna, tyvärr kan jag inte upprepa dessa.   så ville de att jag skulle anylasera för dem vad som händer i världen till dess…………..så ville de skydda min computer. det var en man som sa detta..ssen var det en kvinna som pratade. hon lät väldigt yrkesmässig,   hon läste en rad bokstavskombinationer, och bad mig goggla det……….det hände många gånger, det lät som om hon räknade ut efterhand,  å jag skrev ner kombinationer eftersom.  rösten kom från luften.  när jag googlat kombinationer många gånger utan att få någon träff, så var hon nöjd….

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.