Frågor inom ämnet söker svar

Alienljud, Oregon

2016-02-22 19:40 #0 av: Huygens

Ännu ett underligt ljud hörs på en plats i USA natt som dag. Det är den lilla staden Forest Grove, nära Portland, Oregon, som drabbas.

Man kan höra ljudet på inspelning. Myndigheterna letar irriterat efter källan till ljudet, men ingen kan identifiera varifrån ljudet kommer. Det låter som ett högt tjutande ljud med en metallisk klang som om metall tjutande dras mot metall, korsat med ljudet av läckande gas som tjutande piper ut ur någon kanal.

Ljudet täcker stora områden.

Kan det vara en psy-op av militären, en ovanlig gasläcka, ett okänt geologiskt fenomen, elektromagnetiskt fenomen, interdimensionella varelser, aliens, icke-fysisk fenomen med audiell manifestering, HAARP-experiment, underjordisk tunnelborrmaskin eller hemlig mekanisk anläggning?

Ljudet har återkommit i mer än en månads tid och verkar låta från alla och inget håll. Oroliga stadsbor har frågat om inte polisen kan sända in några Mulder och Scully agenter för att undersöka saken?


Anmäl
2016-02-23 16:30 #1 av: Huygens

Mer underliga ljud, denna gång i Sunnyvale, Kalifornien, nära Apples experimentfabrik för nya bilar. Bilarna ska vara förarlösa och körs omkring med 3-4 kameror på taket.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.