Övrigt

Ser du det kusliga fyndet från Mars?

2016-02-22 19:34 #0 av: VSK

"Från NASA kommer bilden som får UFO-entusiaster att häpna.

Mitt bland alla stenar på planeten Mars tycker de sig se rester från när jordens befolkning ska ha utrotats.

Detaljen skulle dock kunna avfärdas som nonsens och konspirationsteorier.

Jakten på utomjordiskt liv har fått ett fåtal människor att ägna all sin vakna tid åt att hitta bevis på att vi inte är ensamma i universum. Senaste ”bevisföringen” kommer i form av en bild från planeten Mars, publicerad 2014 av NASAs Opportunity Rover. Bland stenarna finns dock en detalj som sticker ut, och som får UFO-entusiaster världen över att på mikroskopisk nivå granska bilden.

Äldre civilisation

Det pistolliknande föremålet på den röda planeten har använts som exempel till teorin om att en äldre civilisation, kallade Utopians, blivit utrotad på jorden. Vissa lämningar ur civilisationen ska enligt UFO-entusiasterna fortfarande finnas på Mars. ”Pistolen” på bilden är enligt dem ett sådant, det skriver Mirror".

Videolänk.

>>> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22305252.ab

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-02-22 19:49 #1 av: MoaL

Ser ut som sten.

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl
2016-02-22 23:21 #2 av: Hukanson

Perceptions-associations-bevis för att en teori är sann. Inte mycket att Hurra för.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.