U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Inte lätt att övertyga

2016-01-24 15:09 #0 av: Ghosthunter

I dagens pappersupplaga av Aftonbladet är det ett UFO-reportage i mittuppslaget. AB frågar Clas Svahn vad han tror om utomjordingar:

"Det är den teorin som vi alla känner till och måste förhålla oss till. Men vi gör oss själva en stor otjänst om vi låser oss vid den, och det är en teori som jag aldrig har sett som speciellt sannolik"

Han är inte speciellt lättflirtad den där Clas SvahnCool

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-01-24 15:51 #1 av: VSK

Han är ju skeptiker Yrar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-01-24 16:07 #2 av: Hukanson

Clas Svahn verkar mest umgås med konspirationsteoretiker på ett skeptiskt sätt. För dessa personer handlar det om huruvida Illuminati har tillgång till teknologi som de använder för sina hemliga syften...att skapa en överteknologisk världsregering kanske. I dessa teorier simmar Clas Svahn som böst.

För min del är det sannolikast att tro på den stora galaktiska bilden av uppstigandeutveckling av mänskligheten...en nödvändighet därför att vår kära planet genomgår en forcerad utveckling och detta påverkar starkt de själar som bor i Jordens inre.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.