Länk arkivet

Hillary Clinton ska avslöja allt om UFON

2016-01-09 17:46 #0 av: missmagicscabinet

Bloggade just om at Hillary Clinton vill gå till botten med UFO-frågan om hon blig vald HÄR

Vad tror ni om detta? 

Personlig hemsida: HÄR

Min roman & mitt seriealbum HÄR. 

Anmäl
2016-01-09 18:09 #1 av: VSK

Tja, stämmer detta, så är det helt underbara nyheter. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-01-09 19:00 #2 av: Gahella

Ja det jag vet om Hillary är att hon inte går till botten med någonting för det är inte hennes roll. Men hon kan låtsas det Skämtar

Och i så fall lär hon säga det vi redan vet, och även lär hon komma med "upplysningar"som har en helt annan agenda än att upplysa oss. Dessa människor är livrädda för att tappa makten, och makt har de pga av folks okunskap och att vi är så hjärntvättade, tyvärr. Men däremot kommer sanningen fram för eller senare, men den kommer från helt andra håll än Vita Husets.

Det är min tro Glad

Ps kul att du har kvar din fina sida MissMagic Blomma


Anmäl
2016-01-09 19:34 #3 av: missmagicscabinet

#1 Eller hur! man får hoppas! Glad

#2 Ahh förstår hur du tänker. Tyvärr kan det nog vara så. Men en dag kanske sanningen kommer fram får vi hoppas Glad

Tack! ja jag hade en lång bloggpaus men sen är tillbaka nu och har mer inspiration än någonsin Skrattar

Personlig hemsida: HÄR

Min roman & mitt seriealbum HÄR. 

Anmäl
2016-01-09 21:17 #4 av: Huygens

Hillary Clinton har varit utrikesminister (Secretary of State) i nästan 8 år. Frågan är vad Hillary Clinton åstadkommit under dessa år?

Hillary Clintons egna anhängare fick frågan ifall dom kunde nämna två saker som Hillary Clinton åstadkommit under sin tid som utrikesminister. Svaren förvånar.

Hillary Clinton's Accomplishments (2 min)
DNC Members on Hillary's Achievements (4 min, partimedlemmarnas svar)
Hillary Clinton supporters (4 min)

List of Hillary Clintons Accomplishments (4 min)
DNC Members
(8 min, annan variant)

Här svarar Hillary Clinton själv på vad hon åstadkommit. Kvinnan brevid Hillary är Christine Lagarde, ännu en Illuminatifrontfigur som nämnts tidigare när Lagarde sysslade med Frimurarnumerologi.

Lagarde är även inblandad i en mutskandal när hon var Frankrikes finansminister.

Falskflagg Benghazi där USA utför en terrorattack mot befolkningen anser vissa är Hillary Clintons största prestation.

.

När Hillary Clintons mest trogna anhängare misslyckas med att komma på en enda sak som Hillary Clinton åstadkommit under sin tid som utrikesminister, ser jag henne bara som en frontfigur för Council on Foreign Relations, som är en av många Illuminati frontorganisationer.

Clinton kommer endast att ägna sej åt mörkläggning om hon blir president.


Anmäl
2016-01-10 07:28 #5 av: Huygens

En enda lång karriär av brott, ekonomiskt fiffel, mord, misskötsel och svågerpolitik (20 min video).

Även värt att kolla upp, Clintons "liklista", body count, 60 personer dog på olika sätt.


Anmäl
2016-01-11 01:05 #6 av: [LoveUnite]1

Många som säger de ska gå till botten med det... men så händer ingenting, som vanligt.

Nej, de kommer aldrig komma fram med något, är bara en massa prat, jo kanske de innerst inne vill, men när de väl är där, kan eller får de inte.

Vem vet... bara dem.

Anmäl
2016-01-11 08:26 #7 av: Marr

Ja det där har vi hört förut från fler än hon. Kan inte låta bli fundera lite över vad dom ska tuta i oss...som vi efter avslöjandet ska tro på.

Jag är skeptisk...eftersom det hyschas om allt & att sen ett korrumperat land ska komma ut med sanningen. Sen ska vi styras utifrån deras sanning då eller...njä jag tror inte på Hillary heller. Får väl se vad hon säger om hon säger något...som vi antagligen redan vet.

Ursäkta jag är negativ...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-02-08 23:37 #8 av: Huygens

Hillary håller tal och säger "there must be consequences...", det måste komma påföljder.

Sedan drabbas hon symptomatiskt av en rejäl hostattack.


Anmäl
2016-02-09 00:00 #9 av: VSK

#8

Hur menar du att man sa tolka detta?

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-02-09 01:00 #10 av: Tarotstollan

Skulle hon verkligen komma ut och berätta sanningen lär de nog se till  att hon försvinner fort, antingen genom olyckshändelse eller attentat. De kan ju inte låta en människa berätta sanningen på det viset, för huva om de förlorade makten över detta! Hon skulle nog försvinna innan hon ens hinner börja prata om det!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-02-09 06:07 #11 av: Hukanson

En sån bra websajt Miss Magic, väldigt intressant och välgjord!

Det kan tyckas stort att HC lovar att titta på Area51 och alla aktiviteter som balanserat till det olagliga men det är ju preskriberat allting nu. Blir inga följder men visst finns det mycket som kan chocka allmänheten om vad som hänt. Radioaktiva utsläpp är bara en sak. Expriment med aliens är en annan. Vilka tekniska innovationer de än har gjort så är de flesta hemliga.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-02-09 09:11 #12 av: Marr

Hillary kommer inte avslöja ett endaste skit som är sanning...det lovar jag er...för gör hon det så är ju faktumet kört och alla regeringar försvinner som en fis i universum...Hillary är sannerligen med i det spelet så här blir inga avgörande sanningar mer än det vi redan vet uppenbarade. Glöm det mina vänner.

Glöm att vi får sanningarna serverade från regeringen...den är redan köpt. Ty regeringen/staten/amerika har låtit oss påverkas av den skuggande anonyma onda agenda som håller dom i håret. Det som redan släppts & dom styrande ej kan hålla kontroll över...är ju perfekt att säga att nu ska vi avslöja och disclusore ska ni få.

Fast dom ljuger sämre än ett varmblod travar. Länge har dom ljugit också & det kan inte människan tänka sig, eller? Vi är de mest naiva släktet kan jag tänka trots vår någorlunda intelligens...eller så är en del lätt påverkade av "mindcontrol"? Ja vad fasen ska man tro när folk sitter på sina rövar & väntar på att storebror ska tala om vad vi ska göra... 

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-02-09 19:48 #13 av: missmagicscabinet

#11 tack så mycket! Skrattar Blir superglad att du gillar den! 

Personlig hemsida: HÄR

Min roman & mitt seriealbum HÄR. 

Anmäl
2016-02-10 14:20 #14 av: Farwuq

Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-09-10 21:49 #15 av: Huygens

En journalist som jobbar på Huff Post har tagit sej en titt på Clintons epost (17 min).

Det visar sej att Hillary skrev brev som utrikesminister till Lynn Forester de Rothschild, där Clinton bad om ursäkt och skulle gottgöra L Rothschild. Clinton nämnde även var Obama skulle resa och nämnde detaljer om Tony Blair i eposten.

Hillary Clinton nämner även Frimurarsymboler som Molok och uggleguden Minerva i eposten.

Det är väldigt få privatpersoner som får sådan insiderinformation, men det kan ju bero på att Rothschild äger H Clinton.

.

Hillary hälsa diskuteras ju också på nätet. Hjärnskakningarna, avbrotten i tal, huvudspasmer och ja... Enligt denna video ger Hillary födsel till två små gulgrönslemmiga aliens (4 min) i ett glas vatten.


Anmäl
2016-09-11 15:07 #16 av: m2studio

Vi är tvungen att vänta dåliga tider inom värld ledande politik av dem kandidaterna.

Anmäl
2016-09-11 15:15 #17 av: Marr

Ja håller med dig man blir nästan orolig, det känns inte så där jättekul detta precis...Ledsen

Må denna planet ha beskydd...StjärnorRegnbåge

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-09-12 16:08 #18 av: Huygens

Är politikernas ansikten riktiga? Är deras ord deras egna?

En programvara som skrivits av studenter kan ändra både på ord och ansiktsuttryck (8 min) hos TV-politiker i direktsändning. Inget är längre vad det ser ut som.

Nu är det hur lätt som helst att skapa crisis actors.


Anmäl
2016-09-13 10:12 #19 av: Huygens

Part machine, part lizard, fully corrupt and stranded on Earth.

Hillary kollapsar (1 min) vid minnesceremonin för falskflagg 911 och ett metallföremål (1 min) faller ner vid henns högra sko. Obama ska (2 min) tydligen ha uppmuntrat folk att "take the blue pill", därför att det bara kostar halva priset.


Anmäl
2016-09-13 19:19 #20 av: Hukanson

Det ryktas att Hilary har alzheimers och bara ett år kvar att leva!!! saker kan komma plötsligt...vet ingen sanningshalt i detta men hon klär sig som en nunna medans Trumpen faktiskt ser litet statsmannamässig ut...i profil...

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-13 19:54 #21 av: Marr

Stackars amerikanarna & stackars oss alla...det känns inte bra det här. Hillary verkar inte alls frisk, hostar grönt glegg från sina lungor & kollapsar & Trumpen står där och stoltserar och är väl urnöjd nu.

Hellre Clinton än Trump, men ändå... det känns som pest eller kolera.Ledsen

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-09-13 20:03 #22 av: VSK

Det är så mkt rykten och smutskastning både hit och dit tycker jag. Jag antar den bästa lösningen kanske hade varit nån helt annan person som får bli president. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-09-13 20:26 #23 av: Huygens

Ja, hälften kan vara desinformation. Vi vet inte ens om Hillary dansade loss som en charad innan hon skulle kliva på bilen vid WTC. Hon såg ju helt frisk och kry ut 1,5 timmar senare. Men hon har bara hållit en enda presskonferens dom senaste 280 dagar, så något är knepigt. Undra hur hon klarar en debatt med Trump?


Anmäl
2016-09-13 23:33 #24 av: Huygens

På kvällen kl 23:00 lokal tid, 911, meddelade WABC TV-7 NYC "We begin with the breaking news of Hillary Clinton's Death"

Därefter bryts sändningen och vid senare telefonsamtal till nyhetskanalen säger pressansvarig att det stod fel text på telepromptern för uppläsaren. Kan det ha varit så att Illuminati funderat på att byta ut Hillary den hårda vägen, men ändrat sej?

Vem skulle ersättaren vara? Joe Biden?

Själva videoklippet, där Hillary Clinton spasmar och tappar en "robotdel" i metall, köptes upp av Morgan Chase Bank, som sedan tvingat youtube radera många kopior av videoklippet där sekvensen på ca 30 sek visas.

Dagen 911, då Hillary fick "överhettning" var den svalast dagen i New York under hela sommaren. Hon följdes hela tiden av en sköterska och en läkare runt resterna av WTC, så hur kunde Hillary råka ut för vätskebrist? Det är väl sånt läkarna håller reda på? Vattenflaska?


Anmäl
2016-09-14 06:55 #25 av: VSK

#24

Att en människa kanske dricker för dåligt, eller av nån annan orsak mår dåligt en sån dag (flashbacks) är för mig inget konstigt. Däremot som den felaktiga textremsan är ju mysko. Funderar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-09-21 17:38 #26 av: Amon

Hur mår Hillary egentligen - och är det verkligen den fysiska personen Hillary som framträder i videon här? Kolla i slutet av filmen - efter 20 min..Tummen upp

Kolla vad Benjamin Fulford mfl har upptäckt:

Är det här en klonad Hillary - eller bara en videouppspelning mot den röd-vit randiga bakgrunden - eftersom det bara är Hillary själv som påverkas av diskrepansen - men inte bakgrunden alls.. Förskräckt

https://kauilapele.wordpress.com/2016/09/20/about-ben-fulfords-notes-about-the-north-carolina-hillary-video-lots-of-video-discrepancies-to-see-here-folks/

Något mystiskt är det i alla fall! Funderar

Anmäl
2016-09-21 18:20 #27 av: Marr

Nä fy fasen Amon, den tanken slog mig direkt när hennes hälsa blev påtagligt redovisad överallt...ja & jo....tankarna på detta klonande med allt möjligt det innebär, som nu är redovisat för oss...har säkerligen ej redovisats "för tidigt" av olika anledningar m.a.o.Tyst

Vi är de sista som får veta det ska vi ha klart för oss! Önskar verkligen att detta inte förekommer...men tyvärr så tror jag att klonande är något som förekommit under lång tid...Det verkar ju inte vara några stora fördelar med det för oss som normala jordbor....

"Min goe make gick bort innan  30....Åhhhhh så gärna jag vill ha hans klon. Kan ni snabba upp hans återfödelse? För jag vill helst ha honom könsmogen"...LedsenTänk om dessa ord blir en sanning i framtiden?Förskräckt

Fåret Dolly eller vad hon hette....det är ju ett tag sedan man släppte det till allmänheten...så visst är klonande fullt möjligt och helt vedervärdigt & bortom all moral & sanning...Illamående

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-09-21 19:02 #28 av: Hukanson

Kloning är redan ett vedertaget sätt för rika människor att få fler perfekta kopior av sina älsklingsdjur...katter, hundar...exakta kopior!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-21 20:06 #29 av: Amon

#27 Om han nu var så bra - din make Marr - så skulle jag nog också önska du fick tillbaks honom. KramasHjärta

I kanaliserade meddelanden från Matthew Ward - så förutspås det att varken Hillary eller Trumph blir president - för ingen av dem är andligt kvalificerad för uppgiften. Och om de ändå skulle bli det - så kommer de inte att ha den reella makten att kunna påverka!!!

Här är det senaste meddelandet - och här ett tidigare meddelande om detta.

Utan andevärlden förutspår faktiskt att Bernie Sanders skulle bli en bra president - och vem vet - kanske det blir så till slut. Om tex Hillary av hälso- eller andra skäl avgår innan valet - så kan det väl ligga nära till hands att tro på det.

Anmäl
2016-09-22 00:01 #30 av: Amon

#27 Jaha! Får idé

Nu ramlade polletten ner - och förstår jag att du skämtade - Marr! Skrattar

Haha - jag tog det nog ordagrant - fast jag undrade allt lite förstås.. Skämtar

Ibland läser man så snabbt - så man missar hälften av vad som står där.. Generad

Anmäl
2016-09-22 00:32 #31 av: Huygens

Någonting verkar fel med dom rörliga bilderna som publikens kameror tar. Se detta klipp.

Antingen är publiken i förgrunden inklistrad i efterhand eller så är det dubbla filmsekvenser som överlagras. Kan det vara så att Hillary håller talet på ett helt annat ställe och att sedan dom två sekvenserna fogas samman?


Anmäl
2016-09-22 00:34 #32 av: m2studio

Hillary Clinton är redan bestämd som president och inte kommer att visa ett dugg av UFO verkligheter utan att om hon blir tvungen efter utlovande visar ett massa strunt som redan är klart för uppvisningar. Jag förstår ej hur folk kan lura sig själva och förvänta någonting så viktig av en sådan person. Tiden nog bevisar det.

Anmäl
2016-09-22 09:02 #33 av: Marr

Äsch Amon jag blir så sarkastisk ibland så det är hemskt...såklart det var ett skämt...hemskt skämt, men så kan det gå när fingrarna bara springer över tangenterna för min del...Förlägen

Nu säger t.o.m. Busch att han ska rösta på demokraterna...såg jag alldeles nyss någonstans. Jo dom känner varandra ganska väl tror jag han & Hillary...de har ju haft några år tillsammans inom politiken. Agendan är väl den samma egentligen? Avslöjanden? Glöm det! Kommer inga avslöjanden alls därifrån man gör allt för att hålla locket på. Försöker någon av dom så blir dom väl "utbytta" till en klon?Tyst

Trump var ju då så en man mot strömmen, men med denna sjuka agenda han förestår så blir det inte ett skit bättre med rasistiska fördömande åsikter om bögar & andra som inte passar mallen, murar runt varje stat?...Det är bedrövligt alltihopa! I synnerhet när han får stöd från så många...Förskräckt

Tycker det känns sorgligt även här i Sverige när man vill bygga staket runt sina "fina" områden...som förslag i stockholmstrakterna. Göra de sovplatser som finnes för uteliggare oåtkomliga. Det är då f*n att folk ska behöva sova ute över huvud taget.Arg

Ja M2studio man tycker ju att Hillary borde vara självklar här...men jag är inte så säker längre...Vinner Trump då kan det bli stora ändringar och det då inte på ett bra sätt det heller...Det är inget kul det här.Ledsen

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-09-22 10:05 #34 av: Amon

#31 Ja - det verkar ju märkligt - och det skrev jag också om i #26.

Här är vad Benjamin Fulford anser. Förskräckt

Anmäl
2016-09-22 12:37 #35 av: Farwuq

#26 Kan det inte vara en 3D projektion av tanten?
Funderar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-09-22 12:43 #36 av: VSK

Det där i #26 är digitala störningar av en inklistrad HC. Hade hon stått på plats IRL så hade även störningarna synts på draperierna i bakgrunden. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-09-22 17:02 #37 av: Hukanson

Baraq Obama säger att om man respekterar hans åtta år i Vita Huset borde man respektera hans rekommendation att Hilary Clinton skall efterträda honom...makten håller ihop mot folkuppröraren från Chicago, mannen som folk vill följa för att få lön för sin dröm om att leva som amerikansk företagare.

Om Bernie hade varit tio år yngre kunde en reformistisk period ha förändrat USA. Hilary kommer inte att förändra särskilt mycket...hon är skolad i realpolitik och utrikesaffärer och drar sig inte för att leda CIA i smutsiga underjordsproject. Men livet går sin egen väg och även Vita Huset måste acceptera och följa .

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-23 00:15 #38 av: Amon

#36 Precis min tanke också!Tummen upp

Kan ju inte mycket om film och fotograferande - men såpass förstår även jag!Oskyldig

Och det är därför man börjar undra hur hon mår egentligen - eftersom hon inte själv verkar vara på plats.. Funderar

Anmäl
2016-09-23 00:34 #39 av: Grävlingen

hon kommer inte avslöja någonting hon är ondskan själv. 

Anmäl
2016-09-23 16:03 #40 av: Farwuq

Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-09-26 11:00 #41 av: Ghosthunter

de, amerikanarna, kan ju lika gärna ha mupparna (The Muppet Show) som styr landet.....det blir ingen skillnad åt det negativa hållet i alla fallSkrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-09-27 20:05 #42 av: stina63

Jösses de kan inte vara samma Hillary. Två helt olika personer,
Kan inte fixa sådant på så kort tid.. Bli 10-15 år yngreFörskräckt

Anmäl
2016-09-27 23:44 #43 av: Grävlingen

#42 länk tack

Anmäl
2016-09-28 20:52 #44 av: stina63

Ja jag ser att länken försvann och inte kom med,. ska se om jag hittar den igen,

Anmäl
2016-10-08 16:13 #45 av: Huygens

Idag släppte Wikileaks ytterligare 2000 email av dom återstående 50 000 email som Wikileaks tagit emot från Hillary Clintons mailserver.

Det visar sej att ett av emailen pratar om utomjordiska varelser.

.

UFO-snack?

Det är Hillary Clintons rådgivare John Podesta som nämner i ett email att rymdvarelser (?) är beredda att ge mänskligheten och USA fantastiska uppfinningar, ifall mänskligheten bara avrustar sin militär.

Bl a nämner Podesta att varelsen ville ge oss nollpunktsenergimaskiner.

Frågan är om det mailet är desinformation? Notera att mailet är ett påstående av en rådgivare från Vita Huset.

Journalisten David Seaman nämner Podestas mail här (3 min).


Anmäl
2016-10-09 11:09 #46 av: Marr

#45 Det bra HuygensTummen upp jag sitter här nu med det klippet att lägga in. Men jag är ju som en sengångare...ska bli intressant att se om det blir något av det här.Funderar 

Tack för att du är vaken & pigg!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-10-09 11:15 #47 av: Marr

Äsch länken/klippet är redan borta...

Titta & lyssna på denna i stället. Från Secureteam10...

https://www.youtube.com/watch?v=3VSdekRa7As

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-10-09 11:30 #48 av: Huygens

Seaman tog tydligen bort sitt relativt korta klipp om Podesta och UFO, då det gav en lite sned bild av texten i mailen. Ett längre och mer tydligt videoklipp finns här (14 min).

Edit: Podesta sa år 2015 att USA borde släppt sina UFO-filer. Han har tydligen sagt redan 2002 att allmänheten klarar av att få reda på sanningen.

Tänk dock på att en av källorna i emailen är Edgar Mitchell, Apollo 14, som jag anser vara fejk. Möjligheterna till desinformation kan vara rikliga.


Anmäl
2016-10-12 09:45 #49 av: m2studio

#47 av: Marr det var mycket intressant video. Tack

Anmäl
2016-10-12 10:23 #50 av: Amon

Här sjunger Trupmh och Hillary låten från Dirty Dancing Skrattar

Anmäl
2016-10-12 10:44 #51 av: Marr

#49 Varsågod M2studio. Gillar Secureteam jag, han förklarar bra och lättförståeligt!

#50 Hehehehe såg kommentarerna där nere..."Skicka Trump till Mars".Gapskrattar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-10-12 11:10 #52 av: Ghosthunter

Sen står det "throw the kitchen sink at hillary"...hahahaSkrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-10-12 14:18 #53 av: Hukanson

Klimatfrågan är tydligen det som verkligen skiljer de båda åt. Clinton står ju för allt som har gjorts och uppnåtts i dessa internationella avtal medan Trump klart sagt ifrån att han inte tror ett dugg på någon klimatreligion och tänker lägga ner projekt i samband med att USA går ur det internationella samarbetet.

I Sverige har ju klimatpolitiken blivit en religion som alla måste underkasta sig och lyda och följa. Det är faktiskt sant.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-10-12 18:04 #54 av: Ghosthunter

USA har ju alltid varit tjuriga och vill inte vara med i något klimatavtal. Dags för dom att ge sig någon gång!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-10-12 20:57 #55 av: Tarotstollan

Med tanke på hur utsatt landet han ev. skall representera är, borde han ta klimat hotet på allvar. Översvämningar, tornados, torka, fruktansvärda ödeläggande eldar, grundvatten nivån som sjunker mm.
Han är klart inte klok i huvudet men så är det väl när pengar styr allt i ens liv!Hyschar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-10-20 13:08 #56 av: Amon

Benjamin Fulford har en hel del att säga om vad som händer med valet i USA, om presidentkandidaterna - och om förväntade stora förändringar på världsscenen den närmaste tiden! Förskräckt

Vad tror Ni om detta? Funderar

FULL ARTICLE Benjamin Fulford 10-10-16… “US elections to be cancelled and war crimes tribunals to be held Pentagon and CIA sources say”

Posted on 2016/10/13 by

benjamin_fulford_in_canoe_119

Full weekly report from Ben. Even more fascinating news. Especially if it indeed does come to pass as Ben writes it.

Regarding Neil Keenan, he posted the following article the day after Ben’s reported his possible “death”: “The Report Of My Death Has Been Greatly Exaggerated“. So feel free to read that one.

“The US Presidential election due for November 8th will be cancelled and instead there will be war crimes tribunals held, sources in both the Pentagon and the CIA say… from the CIA: “There is now a 90% probability that the elections will be postponed.”

“The Pentagon sources, for their part, say “The 911 law will push Saudi Arabia to expose Israel, Bandar bin Sultan and the Bush cabal behind 911 and will lead to a real truth commission and a war crimes tribunal.”

“…the data dump of over one million documents revealing the extensive crimes of the Clinton Foundation make it clear there is a powerful faction within the military industrial complex that is fighting to overthrow the Khazarian mafia.

“Bill Clinton, who is close to death from HIV, recently issued a death threat against this writer and Neil Keenan. The signs are that Neil Keenan has already been murdered… Furthermore, if this writer is killed, you can be sure the entire 13 ruling bloodlines will be wiped out going back 5 generations to the founding of the Federal Reserve Board.

“Pentagon sources say that the end of the Chinese National Day Golden Week holiday and the end of the October 3-9th World Bank and IMF annual meeting, together with ongoing, systematic “cabal terminations,” should propel big moves towards the new financial system starting this week. It is also worth noting that the upcoming October 16th full moon is known as the “Hunter’s moon,” and it is open season on murderous Khazarian gangsters, the sources say.

“Other sources, meanwhile, provided evidence to this writer that Philippine President Rodrigo Duterte is a Bush agent… It is also a fact that using extra-judicial murder squads, as Duterte is doing, is typical behavior of the Nazi fascist Khazarian faction. In other words, Duterte’s anti-American public stance may just be a Bush scam aimed at fooling the Asians and getting access to the hoards of gold allegedly existing in the Philippines.

“Also, “despite a massive campaign by the cabal,” the Khazarian intelligence operation posing as UN peacekeepers in Syria was denied the Nobel Peace Prize, the sources say. Instead the Nobel was given to Columbian President Juan Manuel Santos for ending the 50 year war with the FARC guerillas. This was done to push momentum for peace in the region…

“These plots are failing as are all their other attempts at triggering mass killings.

“…about real life spies… is the fact that they are usually very spiritual people involved in esoteric mysticism who are often connected to a religious organization. The ones I have met all agree we are living in prophetic times. The ancient Satanic cult is finally being defeated.”

—————————————————————————

US elections to be cancelled and war crimes tribunals to be held Pentagon and CIA sources say
Posted by benjamin, October 10, 2016

The US Presidential election due for November 8th will be cancelled and instead there will be war crimes tribunals held, sources in both the Pentagon and the CIA say. The excuse for cancelling the election will be the resignation of one of the presidential candiates, the CIA sources say.

Here is the raw intel from the CIA:


“There is now a 90% probability that the elections will be postponed.”

I asked my contact in DC why? His answer was:

“You can’t have an election with one candidate”

I asked him which one will be removed. His reply was:

“I am not allowed to tell you, let’s just say that Obama will make the announcement very soon.”

The Pentagon sources, for their part, say “The 911 law will push Saudi Arabia to expose Israel, Bandar bin Sultan and the Bush cabal behind 911 and will lead to a real truth commission and a war crimes tribunal.”

Since it is only a few weeks before the election, it will not be long before we see if these predictions come to pass.

In any case, the data dump of over one million documents revealing the extensive crimes of the Clinton Foundation make it clear there is a powerful faction within the military industrial complex that is fighting to overthrow the Khazarian mafia. That is because such a data dump cannot be carried out by individual hackers and requires a governmental organization with access to high level computer systems. At the same time, the fact the corporate media and net giants like Google are censoring this data makes it clear the owners of the big corporations (Bush/ Clinton/ Rockefeller/ Rothschild etc.) are in battle against white hats in the military and the agencies.

No matter what though, the Khazarians are not going be able to murder themselves out of trouble this time because too many people are now aware of them and their crimes. That does not mean they will not try though.

Bill Clinton, who is close to death from HIV, recently issued a death threat against this writer and Neil Keenan. The signs are that Neil Keenan has already been murdered. Although he used [to] contact this writer regularly on Skype, the current person pretending to be Neil Keenan on Skype is unable to answer a simple question that only the real Neil would know the answer too. Furthermore, the Neil Keenan website is now promoting Bush/Clinton mafia con jobs like the Zimbabwe currency scam. Revenge for Keenan’s death will be comprehensive and thorough, White Dragon Society sources promise.

Furthermore, if this writer is killed, you can be sure the entire 13 ruling bloodlines will be wiped out going back 5 generations to the founding of the Federal Reserve Board.

http://wakingtimesmedia.com/13-families-rule-world-shadow-forces-behind-nwo/

The families must think hard if they are willing to sacrifice the entire tree just to try in vain to save a rotten branch.

In any case, the Bush/Clinton/Rockefeller branch of the Khazarian mafia is now desperate for money. The recent Hurricane Mathew scam (the hurricane only existed in Khazarian mafia controlled media, not in the real world) was carried out do [so] that…

…the Khazarian mafia could make some money by short selling stocks in insurance companies, CIA sources say. “Follow the money, it is the same as the shorting of airline stocks before 911,” one CIA source says. The perpetrators of this fraud have been identified and will face long overdue justice soon, the sources say.

Pentagon sources say that the end of the Chinese National Day Golden Week holiday and the end of the October 3-9th World Bank and IMF annual meeting, together with ongoing, systematic “cabal terminations,” should propel big moves towards the new financial system starting this week. It is also worth noting that the upcoming October 16th full moon is known as the “Hunter’s moon,” and it is open season on murderous Khazarian gangsters, the sources say.

There also appears to be some sort of hit campaign going on in relation to North Korea. Sources in Japanese right wing organizations say that the top North Korean agent in Japan was fatally poisoned recently by a “CIA female agent” who “appeared to be just an ordinary Japanese woman.” Another source Japanese right wing source says North Korean strongman Kim Jong Un has also been killed. CIA sources in Asia confirm this and say “Kim Jong Un has been replaced with a double, who is now under our control. The original went way off the reservation and had to be removed.”

This news report, for its part, says China is planning “decapitation strikes” against North Korea.

https://sputniknews.com/asia/20161008/1046141876/china-decapitation-strike-north-korea.html

That may no longer be necessary.

Other sources, meanwhile, provided evidence to this writer that Philippine President Rodrigo Duterte is a Bush agent. Dr. Michael Meiring, who later changed his name to Dr. Michael Van de Meer, claimed in a video recorded before his death that Duterte, at the time mayor of Davao city, planted the bomb that blew off his legs and that he did so on the orders of George Bush Sr.

Furthermore, a known agent of Korea’s Unification Church approached me to try to arrange a meeting between myself and Duterte shortly after he became president. I was probably wise to turn down this is proposal because I like having my legs attached to my body. As is well known, the Unification Church has a ranch in Paraguay next to the Bush ranch and has been involved in drugs and weapons smuggling with the Bush Nazi faction for decades. It is also a fact that using extra-judicial murder squads, as Duterte is doing, is typical behavior of the Nazi fascist Khazarian faction.

In other words, Duterte’s anti-American public stance may just be a Bush scam aimed at fooling the Asians and getting access to the hoards of gold allegedly existing in the Philippines. The Asians know the Bush faction tried to kill them off with bio-weapons so they should be very wary of Duterte despite his brazen sucking up to the Chinese. It is never a good idea to kiss a snake, the Chinese have been warned.

The same is true of Japanese Prime Minister Shinzo Abe who was fraudulently placed in power by a rigged election arranged by the Bush/Rockefeller faction. Abe is a known Bush/Nazi agent and will be forced to resign soon because the Japanese fascist group behind him has been decimated, according to Japanese right wing sources close to the Emperor. The same sources say Bank of Japan Governor Haruhiko Kuroda has also lost a lot of influence recently since it is now known his real job was to loot Japanese savings.

In the Middle-East, meanwhile, Pope Francis, in an “unprecedented move,” elevated the Papal Nuncio in Syria to Cardinal “in order to defend Christendom,” Pentagon sources say. Russia is also now taking over Aleppo from Khazarian ISIS mercenaries while the Pentagon prepares to remove the ISIS mercenaries from their Iraqi headquarters in Mosul. Pentagon sources also say they have stopped numerous attempted false flag operations in the region by the Khazarians aimed at trying to provoke a US/Russian war.

Also, “despite a massive campaign by the cabal,” the Khazarian intelligence operation posing as UN peacekeepers in Syria was denied the Nobel Peace Prize, the sources say. Instead the Nobel was given to Columbian President Juan Manuel Santos for ending the 50 year war with the FARC guerillas. This was done to push momentum for peace in the region and to “to override NO vote [against the peace agreement] engineered by Bush flunky ex-Colombian President Alvaro Uribe,” they say. The prize may be revised to include FARC leader Timoleon Jimenez, the sources add.

The Khazarian attempts to avert their downfall by starting World War 3 are getting more desperate and futile by the day. Their most recent gambit has been to try to provoke India and Pakistan into starting a war by shooting at both sides in an attempt to get their military forces to shoot at each other. They also managed to scare Russia into holding a massive nuclear war drill involving 40 million people last week.

http://en.mchs.ru/mass_media/news/item/32915549/

These plots are failing as are all their other attempts at triggering mass killings.

They also “tapped” a new UN Chief last week (as the New York Times put it) trying to gloss over the fact this so-called leader of this so-called world organization was selected by the Khazarian mafia and not by the people of the planet earth. It does not matter though because the powers behind the UN Corporation (it is registered as such by Dun&Bradstreet) are bankrupt and so, therefore, is the UN itself.

The autumn offensive continues and hopefully humanity will soon be free.

Finally this week, as a bonus to readers, we will list a few real world spy tricks you have never seen in a Hollywood movies as described to us by recently by a real life agent. According to this veteran agent, most real world spy activity consists of representatives of various intelligence agencies meeting for drinks and sharing information with each other.

However, there is some real life James Bond type activity and sneaky tricks as well, he confirms. For example, he says Soviet female agents used to have a one bullet gun disguised as a tampon in their purses. When their target searches the agent’s purse for weapons while they visit the bathroom, they find no apparent weapons and so let down their guard. The female agent later puts the tampon gun to her male target’s eye and blows his brain out.

Another Soviet device he described was a ceramic tool kit that agents put in their rear ends. Since it can pass a metal detector test, they are able to smuggle it into prison even if they are stripped naked. Later, when nobody is looking, they pull it out and remove it. It contains a saw that can cut through jail bars to enable them to escape. It also has a container of a liquid that if they pour behind them ruins the noses of tracking dogs and makes it impossible for them to chase their quarry.

Another thing about real life spies that is not in Hollywood is the fact that they are usually very spiritual people involved in esoteric mysticism who are often connected to a religious organization. The ones I have met all agree we are living in prophetic times. The ancient Satanic cult is finally being defeated.

Anmäl
2016-10-20 13:11 #57 av: Amon

Och google - översatt till svenska:

FULL ARTIKEL Benjamin Fulford 10-10-16 ... "US val ställas in och krigsförbrytartribunaler att hållas Pentagon och CIA källor säger"
Publicerat 2016/10/13 genom kauilapele

benjamin_fulford_in_canoe_119Full veckorapporten från Ben. Ännu mer fascinerande nyheter. Speciellt om det verkligen har kommit att passera som Ben skriver det.

När det gäller Neil Keenan, postade han följande artikel dagen efter Ben redovisade sin möjligt "död": "Rapporten från min död har varit kraftigt överdrivna". Så känn dig fri att läsa den.

    "Det amerikanska presidentvalet på grund av för 8 november kommer att avbrytas och i stället kommer det att finnas krigsförbrytartribunaler hållas källor i både Pentagon och CIA säga ... från CIA:" Det finns nu en 90% sannolikhet att valet kommer att skjutas upp . "

    "De Pentagon källor för sin del, säger" The 911 lag kommer att driva Saudiarabien att exponera Israel, Bandar bin Sultan och Bush cabalen bakom 911 och kommer att leda till en verklig sanningskommission och en krigsförbrytartribunal. "

    "... Data dumpa över en miljon dokument som avslöjar de omfattande brott Clinton Foundation gör det klart att det är en kraftfull fraktion inom det militära industriella komplexet som kämpar för att störta Khazarian maffian.

    "Bill Clinton, som är nära döden från HIV, nyligen utfärdat ett dödshot mot denna författare och Neil Keenan. Tecknen är att Neil Keenan har redan mördats ... Dessutom, om denna författare dödas, kan du vara säker på att hela 13 härskande blodslinjer kommer att utplånas gå tillbaka 5 generationer till grundandet av Federal Reserve Board.

    "Pentagon källor säger att i slutet av den kinesiska nationaldagen Golden Week semester och i slutet av oktober 3-9 Världsbanken och IMF årsmöte tillsammans med pågående, systematiska" kabalens avslutningar, "bör driva stora steg mot det nya finansiella systemet börjar denna vecka. Det är också värt att notera att den kommande 16 oktober fullmåne kallas "Hunter måne", och det är öppet säsongen på mord Khazarian gangsters, de källor säger.

    "Andra källor, under tiden, förutsatt bevis för detta författare som Filippinernas president Rodrigo Duterte är en Bush agent ... Det är också ett faktum att med hjälp av utomrättsliga mord patruller, som Duterte gör, är typiskt beteende nazistiska fascistiska Khazarian fraktion. Med andra ord kan Duterte anti-amerikanska allmänheten hållning bara vara en Bush bluff som syftar till att lura asiater och få tillgång till horder av guld påstås finns i Filippinerna.

    "Även" trots en massiv kampanj kabalen ", den Khazarian underrättelseoperation som utger sig för FN: s fredsbevarande styrkor i Syrien nekades Nobels fredspris, källorna säger. Istället Nobel gavs till Columbian president Juan Manuel Santos för att avsluta 50 års krig med FARC gerillan. Detta gjordes för att driva momentum för fred i regionen ...

    "Dessa tomter misslyckas liksom alla deras andra försök att utlösa massmord.

    "... Om verkliga spioner ... är det faktum att de är oftast mycket andliga människor som är inblandade i esoteriska mystik som ofta är kopplade till en religiös organisation. De jag har träffat alla håller vi lever i profetiska gånger. Den antika Satanic kult slutligen besegras. "

-------------------------

Amerikanska valet ställas in och krigsförbrytartribunaler att hållas Pentagon och CIA källor säger
Postat av Benjamin, 10 oktober, 2016

Det amerikanska presidentvalet på grund av för 8 november kommer att avbrytas och i stället kommer det att finnas krigsförbrytartribunaler hållas källor i både Pentagon och CIA säga. Ursäkt för att annullera valet kommer att vara avgång en av president candiates, CIA källor säger.

Här är rå intel från CIA:


"Det finns nu en 90% sannolikhet att valet kommer att skjutas upp."

Jag frågade min kontakt i DC varför? Hans svar var:

"Du kan inte ha ett val med en kandidat"

Jag frågade honom som en kommer att tas bort. Hans svar var:

"Jag är inte tillåtet att tala om för er, låt oss bara säga att Obama kommer att göra tillkännagivandet mycket snart."

Pentagon källor för sin del, säger "The 911 lag kommer att driva Saudiarabien att exponera Israel, Bandar bin Sultan och Bush cabalen bakom 911 och kommer att leda till en verklig sanningskommission och en krigsförbrytartribunal."

Eftersom det är bara några veckor före valet, kommer det inte dröja länge innan vi ser om dessa förutsägelser ske.

I vilket fall som helst uppgifter dumpa över en miljon dokument som avslöjar de omfattande brott Clinton Foundation gör det klart att det är en kraftfull fraktion inom det militära industriella komplexet som kämpar för att störta Khazarian maffian. Det beror på att en sådan datadump inte kan genomföras av enskilda hackers och kräver en statlig organisation med tillgång till hög nivå datorsystem. Samtidigt, det faktum att företagens media och netto jättar som Google är censurera dessa data gör det klart ägarna av de stora företagen (Bush / Clinton / Rockefeller / Rothschild etc.) är i strid mot vita hattar i det militära och myndigheter.

Oavsett vad men de Khazarians inte kommer kunna mörda sig borta från problem den här gången eftersom alltför många människor är nu medvetna om dem och deras brott. Det betyder inte att de inte kommer att försöka ändå.

Bill Clinton, som är nära döden från HIV, nyligen utfärdat ett dödshot mot denna författare och Neil Keenan. Tecknen är att Neil Keenan har redan mördats. Även om han använde [att] kontakt denna författare regelbundet på Skype, är den aktuella personen låtsas vara Neil Keenan på Skype inte svara på en enkel fråga som bara den verkliga Neil skulle veta svaret också. Dessutom är Neil Keenan hemsida nu främja Bush / Clinton maffian con jobb som Zimbabwe valutan bluff. Revansch för Keenan död kommer att vara omfattande och noggrann, White Dragon Society källor lovar.

Dessutom, om denna författare dödas, kan du vara säker på att hela 13 härskande blodslinjer kommer att utplånas gå tillbaka 5 generationer till grundandet av Federal Reserve Board.

http://wakingtimesmedia.com/13-families-rule-world-shadow-forces-behind-nwo/

Familjerna måste tänka hårt om de är villiga att offra hela trädet bara försöker förgäves att rädda ett ruttet gren.

I varje fall är den Bush / Clinton / Rockefeller gren av Khazarian maffian nu desperat för pengarna. Den senaste Hurricane Mathew bluff (orkanen endast funnits i Khazarian mafia kontrollerade medierna, inte i den verkliga världen) genomfördes göra [så] att ...

... Den Khazarian maffian kunde tjäna pengar genom att korta sälja aktier i försäkringsbolag, CIA källor säger. "Följ pengarna, det är samma som kortslutning av flyglager före 911," en CIA-källa säger. Förövarna av detta bedrägeri har identifierats och kommer att möta länge sedan rättvisa snart, källor säger.

Pentagon källor säger att i slutet av den kinesiska nationaldagen Golden Week semester och i slutet av oktober 3-9 Världsbanken och IMF årsmöte tillsammans med pågående, systematiska "kabalens uppsägningar," bör driva stora steg mot det nya finansiella systemet start Denna vecka. Det är också värt att notera att den kommande 16 oktober fullmåne kallas "Hunter måne", och det är öppet säsongen på mord Khazarian gangsters, de källor säger.

Det tycks också vara något slags träff kampanj pågår i förhållande till Nordkorea. Källor i japanska högerorganisationer säger att den övre nordkoreanska medel i Japan dödligt förgiftad nyligen av en "CIA kvinnlig agent" som "verkade vara en helt vanlig japansk kvinna." En annan källa japanska högerkanten källa säger Nordkoreas starke Kim Jong FN har också dödats. CIA källor i Asien bekräfta detta och säga "Kim Jong Un har ersatts med en dubbel, som är nu under vår kontroll. Originalet gick långt utanför reservationen och var tvungen att tas bort. "

Denna nyhetsrapport, för sin del, säger Kina planerar "halshuggning slår" mot Nordkorea.

https://sputniknews.com/asia/20161008/1046141876/china-decapitation-strike-north-korea.html

Det kan inte längre vara nödvändig.

Andra källor, under tiden, förutsatt bevis för detta författare som Filippinernas president Rodrigo Duterte är en Bush agent. Dr Michael Meiring, som senare ändrade sitt namn till Dr Michael Van de Meer, enligt en video som spelats in före sin död att Duterte vid tidpunkten borgmästare i Davao City, planterade bomb som blåste av hans ben och att han gjorde så på order av George Bush Sr.

Dessutom en känd agent för Koreas Enighets kontaktade mig för att försöka ordna ett möte mellan mig och Duterte strax efter att han blev president. Jag var nog klokt att stänga ner detta är förslag för att jag gillar att ha mina ben kopplade till min kropp. Som bekant har Enighetskyrkan en ranch i Paraguay bredvid Bush ranch och har varit inblandad i droger och vapensmuggling med Bush nazist fraktion i årtionden. Det är också ett faktum att genom att använda utomrättsliga mord squadsna, som Duterte gör, är typiskt beteende nazist fascistiska Khazarian fraktion.

Med andra ord kan Duterte anti-amerikanska allmänheten hållning bara vara en Bush bluff som syftar till att lura asiater och få tillgång till horder av guld påstås finns i Filippinerna. Asiaterna känner Bush fraktion försökte döda dem med biologiska vapen, så de bör vara mycket försiktig med Duterte trots sin fräcka sugande upp till kineserna. Det är aldrig en bra idé att kyssa en orm, har kineserna blivit varnade.

Detsamma gäller för Japans premiärminister Shinzo Abe som var bedrägligt placerades i kraft av en riggad val arrangeras av Bush / Rockefeller fraktionen. Abe är en känd Bush / nazistagent och kommer att tvingas att avgå snart eftersom den japanska fascistiska gruppen bakom honom har decimerats, enligt japanska höger källor nära kejsaren. Samma källor säger Bank of Japan guvernör Haruhiko Kuroda har också förlorat en hel del inflytande nyligen eftersom det nu är känt sitt riktiga jobb var att plundra japanska besparingar.

I Mellanöstern, under tiden, Franciskus, i en "aldrig tidigare skådad flytta," förhöjda påvlige nuntien i Syrien till Cardinal "för att försvara kristendomen," Pentagon källor säger. Ryssland är också nu övertar Aleppo från Khazarian ISIS legosoldater medan Pentagon förbereder sig för att ta bort ISIS legosoldater från deras irakiska huvudkontor i Mosul. Pentagon källor säger också att de har slutat många försökt false flag operationer i regionen av Khazarians syftar till att försöka provocera fram en USA / ryska kriget.

Även "trots en massiv kampanj kabalen", den Khazarian underrättelseoperation som utger sig för FN: s fredsbevarande styrkor i Syrien nekades Nobels fredspris, källorna säger. Istället Nobel gavs till Columbian president Juan Manuel Santos för att avsluta 50 års krig med FARC gerillan. Detta gjordes för att driva momentum för fred i regionen och "att åsidosätta ingen omröstning [mot fredsavtalet] konstruerad av Bush lakej ex-Colombias president Alvaro Uribe," säger de. Priset kan komma att revideras för att inkludera FARC ledaren Timoleon Jimenez, källorna till.

Den Khazarian försöker att avvärja sin undergång genom att starta World War 3 blir mer desperata och meningslöst för varje dag. Deras senaste utspel har varit att försöka provocera Indien och Pakistan i att starta ett krig genom att skjuta på båda sidor i ett försök att få sina militära styrkor att skjuta på varandra. De lyckades också att skrämma Ryssland till att hålla en massiv kärnvapenkrig borra omfattar 40 miljoner människor förra veckan.

http://en.mchs.ru/mass_media/news/item/32915549/

Dessa tomter misslyckas liksom alla deras andra försök att utlösa massmord.

De har också "knackade" en ny FN-chef förra veckan (som New York Times uttryckte det) försöker skyla över det faktum denna så kallade ledare av denna så kallade världsorganisationen valdes av Khazarian maffian och inte av folket i planeten jorden. Det spelar ingen roll men eftersom krafterna bakom FN Corporation (den är registrerad som sådan av Dun & Bradstreet) är i konkurs och så, därför är FN självt.

Hösten offensiv fortsätter och förhoppningsvis mänskligheten kommer snart att vara fri.

Slutligen denna vecka, som en bonus till läsarna, vi kommer att lista några verkliga spion tricks du har aldrig sett i en Hollywood-filmer som beskrivit för oss genom att nyligen en riktig agent. Enligt denna veteran agent, mest verkliga världen spion verksamhet består av representanter för olika myndigheter underrättelse möte för drycker och dela information med varandra.

Det finns dock några verkliga livet typ aktivitet James Bond och lömsk trick samt bekräftar han. Till exempel, säger han sovjetiska kvinnliga medel som används för att ha en kula pistol förklädd till en tampong i sina plånböcker. När deras mål söker agentens handväska för vapen medan de besöker badrummet, finner de inga uppenbara vapen och så svikit sin vakt. Den kvinnliga agenten senare sätter tampongen pistol mot hennes manliga mål öga och blåser hans hjärna ut.

En annan sovjetiska enhet han beskrev var en keramisk verktygslåda som agenter sätta i sina bakre ändar. Eftersom det kan passera en metalldetektor test de kan smuggla den i fängelse, även om de är naken. Senare, när ingen ser, de dra ut och ta bort den. Den innehåller en såg och kan skära genom fängelse barer att göra det möjligt för dem att fly. Den har också en behållare med en vätska som om de häller bakom dem förstör näsorna av spårning hundar och gör det omöjligt för dem att jaga sitt byte.

En annan sak om verkliga spioner som inte finns i Hollywood är det faktum att de är oftast mycket andliga människor som är inblandade i esoteriska mystik som ofta är kopplade till en religiös organisation. De jag har träffat alla håller vi lever i profetiska gånger. Den antika Satanic kult slutligen besegras.

Anmäl
2017-10-05 18:44 #58 av: Huygens

Hillary Clinton köpte nyligen dussintals pizzor på Pizzagate pizzerian Comet Ping Pong. DM, 2017-09-19


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.