2015-12-18 14:28 #0 av: Huygens

Normalt sett är jag tveksam till astronauters påståenden, just för fejkandet av Apollomånlandningarna.

Dock kan det ligga något i vad astronaut Gordon Cooper säger. Att han såg UFOn under sin tid som testpilot på 1950-talet. Gordon Copper lider troligen av Parkinson eller liknande åldersrelaterad åkomma på denna video, men hans redogörelse känns mer trovärdig än många andra sådana astronautredogörelser.

fotot av Gordon Cooper i hans yngre år verkan han lida av sanpaku, precis som president JF Kennedy, ett tillstånd av psykisk eller fysisk obalans som drar till sej olyckor.

Gordon Cooper flög Mercury 7 (sista Mercuryresan) och Gemini 5. Hans astronautkollegor på dom två uppdragen, fortsatte till "resorna" med Apollo 12 och Apollo 14, Conrad och Shepard.

.

Gordon befann sej år 1951 i Tyskland när en av meteorologerna såg flera UFOn över basen. Gordon Cooper var en av piloterna som kommenderades upp i F-86-flygplan, när UFOn plötsligt uppenbarade sej brevid planen och följde efter vid sidan av flygplanens färd.

UFOna flög snabbare och på högre höjd än flygplanen, så Cooper kunde inte avgöra UFOnas storlek pga avståndet.

Det skumma var att UFOna flög i något som påminde om stridsformation. UFOna liknade typiska flygande tefat.

.

1957 när Cooper var på ett annat flyguppdrag, landade ett flygande tefat nära Edwards Air Force Base på en (hemlig?) uttorkad sjöbotten och militärens kameramän fotograferade dom underliga varelserna som kom ur farkosten.

Cooper tror inte det var människor som kom ur farkosterna, men varelserna liknade människor. Filmerna beslagtogs snabbt av militär från Washington. Coopers åsikt är att USAs ledande militärer inte är uppriktiga med uppgifter om UFO.

Cooper anser att Project Bluebook är fejk och inte tar med verkliga UFO- och ET-kontakter bland sina dokument.