U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

UFO i USA, George Knapp

2015-12-16 14:40 #0 av: Huygens

George Knapp intervjuas av dansk exopolitik i Köpenhamn. Knapp berättar om sina pratstunder med teknikern Bob Lazar.

Lazar arbetade på Area 51 och såg där fem parkerade flygande tefat i hangarer. Inget av dom flygande tefaten såg ut att ha kraschat. Ett tefat hade ett hål i sej som efter en träff av en militär granat, men var i övrigt oskadat.

Det intressanta är att Knapp säger att myndigheternas syfte var att utnyttja Lazar för att Lazar är en väldigt okonventionell person som kan löjliggöras pga sin ovanliga livsstil.

Så på ett sätt var det meningen att Lazar skulle berätta om dom fem flygande tefaten. Sedan skulle myndigheterna smutskasta Lazar mha media och på sätt mörka sina egna aktiviteter med flygande tefat.


Anmäl
2015-12-16 14:43 #1 av: Farwuq

Det är inte första gången något sådant hänt.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2015-12-16 15:37 #2 av: _Fisken

Han kunde hålla låda iaf! Oavbrutet i 45 min.

Anmäl
2015-12-16 15:51 #3 av: Huygens

Jag tror att det är danska exopolitiks strategi att göra en del långa videoklipp på 1-2 timmar. Dom vill ha vissa längre analyser.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.