Off Topic - Utanför ämnet

False Flag (Falska flaggor)

2015-12-15 19:11 #0 av: Gahella

Tycker det här är så oerhört viktigt då vi blir grundlurade av de som styr media i den riktning bakomliggande intressen vill.

Sedan finns det även personer som driver egna FF för att driva egen sak.

En falsk flagg-operation (false flag) är en hemlig och dold operation skapad för att lura allmänheten till att tro att en särskild händelse som sker utförs av några som egentligen inte har utfört handlingen. Namnet kommer från det militära konceptet att flyga under falsk flagg. False Flag-operationer används både i krigs- och fredstid som ett effektivt sätt att skapa propaganda för den egna saken.

Principen för en False Flag

Delar ur grupp A befinner i konflikt med delar ur grupp B. För att vinna över större sympatier ur den egna gruppen bestämmer sig ett par personer ur grupp A för att klä ut sig, maskera sig eller likna grupp B. De utför ett dåd emot den egna gruppen A, men får det att se ut som om det utförts av grupp B. Grupp A reagerar kraftigt mot grupp B och kräver att grupp A trappar upp konflikten och helst av allt - vidtar åtgärder mot grupp B, som pekats ut som skyldiga till dådet.

False flag

  • januari 2012 utredde polisen i New York ett så kallat "hatbrott" om antisemitiska telefonhot i Manhattan och Brooklyn. Polisen bevakade en etnisk skola för judar där svastikor sprejats. På en plats hade texten "Die Jews" sprejats på en vägg. Efter en utredning arresterades 56-årige David Haddad, själv jude, för brotten. Haddad visade sig även vara släkt med ett av offren som hotats och bekant med en annan.[2]
  • Massakern i Houla har pekats ut som en False Flag-operation. Den tyska tidningen Frankfurter Allgemeine publicerade uppgifter den 7 juni 2012 som tyder på att de första mediarapporterna kring händelsen var felaktiga. I samband med att syriska regeringsstyrkor pekades ut som ansvariga publicerade det brittiska TV-bolaget BBC ett fotografi som sades föreställa bildbevis för massakern. Det visade sig att bilden var tagen i Bagdad 2003, varpå BBC anklagades för bildmanipulering.
  • Alexandra Pennell, en lesbisk universitetsstudent vid Central Connecticut State University, tog emot så kallade "hatbrev" utanför sin dörr till studentboendet. Breven innehöll nedsättande formuleringar om homosexuella. Pennell reagerade starkt och arrangerade en omfattande kampanj till vilken många människor anslöt sig. Den 13 mars 2012 samlades hundratals studenter till stöd för Penell och emot kränkningar av homosexuella. Flera av de närvarande bar tröjor med texten "Educate Over Hate" för att visa sitt stöd. Parallellt med utredningen placerade polisen en dold kamera mittemot Pennells dörr. Det visade sig att det var Pennell som skickade breven till sig själv.[3][4]
  • http://sv.metapedia.org/wiki/False_Flag-operation 


Anmäl
2015-12-15 19:17 #1 av: Gahella

En som är väldigt insatt är Ole Dammegård som forskat i 30 år om vilka som ligger bakom dessa FF och deras syften.

Tyvärr kan han inte längre bo kvar i Sverige då han blivit mordhotad alltför många gånger och har inget skydd att vänta från myndigheterna härifrån. Men trots dessa hot tycker han att sanningen är viktigare än någonsin.

Här är hans hemsida http://lightonconspiracies.com/newsite/


Anmäl
2015-12-15 19:20 #2 av: Gahella

Här kan ni lyssna på hans analys om terrordådet nu senast i Paris. Och kan bekräfta att han är både metodisk och helt seriös i denna forskning.


Anmäl
2015-12-15 20:04 #3 av: Gahella

Vid särskilda operationer är det viktigt att blanda in många människor för att skapa stark känslomässig panik, och gärna från många olika länder. Tanken är att vi ska bli livrädda, sluta tänka och be om hjälp och göra oss mer mottagliga för kontroll, övervakning, fler poliser och mer militärisk inblandning.

Och bakom dessa terrordåd finns de krafter som vill styra oss i en särskild riktning och är både skapare och lösningen på problemet en sk  http://ethics.wikia.com/wiki/Problem_Reaction_Solution 

Det Ole bla berättar om vad som händer på stadion är att 2 explosioner hörs, och dörrarna spärras utifrån! Alla blir därmed instängda på stadion och ingen verkar ha den tanken att dessa terrorister fanns inomhus, och ingen gick in och säkrade stället. 

Hollande ser inte heller särskilt upprörd eller rädd ut vid tillfället, naturligare hade kanske varit att han kastat sig på golvet med en hög säkerhetsvakter över sig men icke. Tvärsom de tar honom till det stora kommentatorsfönstret där ALLA kan se honom.

Under denna tid går det inte att ringa då mobil-och radionätet är nedlagt (?) Och därmed kan ingen heller spela in vad som hände därinne, annars brukar ju allt hamna på kanaler som youtube men inte denna gång. Så kan de som iscensatte det hela vara lugna med att endast deras version kommer att höras och belysas.

Och vad som är märkligt är att på ett twitterkonto 2 dagar innan, alltså den 11/11 gick det att läsa exakta antalet döda och skadade och 2 timmar innan detta skedde kunde man läsa exakt vad som hände på wikipedia!

Varför det sker är enligt Ole att det är stor stress bakom dessa dåd och att de ibland missar tidslinjerna. Samma sak hände ju vid 9/11 då FOX news sa att ett av tornen brann 20 minuter innan det hände, och syntes stå helt intakt bakom reportern i sändningen.

Samtidig pågår terrorövningar i Paris, och detta ska tydligen också vara vanligt vid FF. Skolorna i Paris varnas alla att i fall något skulle hända ska de inte komma till skolan utan stanna hemma och de ska inte ringa polisen men lyssna på radion för uppdateringar.

Och det gick inte lång tid förrän de hittade ett pass och där de snabbt kunde identifiera honom som en syrisk muslim och som ligger bakom IS. Samma sak hände vid 9/11 där ett pass  hade hittas på en gata som singlat ner från ett brinnande och smältande kaos och var helt intakt!!  Och av de 2 självmordsbombarna fanns inte ett spår, inte ens en bloddroppe men ett finger som de kunde identifiera som en av skurkarna!? Men vittnen som har hörts efteråt sa att dessa terrorister var vita och välbyggda med svarta kläder och att de sköt väldig precist, precis så som militärer gör för att spara på kulor. Och de kom i fina bilar som Mercedes och BMW.


Anmäl
2015-12-15 20:22 #4 av: Gahella

I konserthallen spelar Metal bandet The Eagles of Death med  en sångare som kallar sig the Devil. Och vi som har läst på vet ju tokiga de är i symbolik och numerologi och är deras grej att signalera en FF och även för att varna oss. Och fattar vi inte det får vi skylla oss själva och det befriar dem från dåligt karma enligt deras logik.

Och därinne stod dessa män och sköt i 10-15 minuter och 80 st dog, men inte ett foto därifrån heller. Men det märkliga är det ser ut som alla hade släpats till ett ställe där de ligger tillsammans och bildar ett hjärta. I vanliga fall brukar det ligga vackra mattor där men inte denna gång.

På en bild ser man hur en gravid(!) kvinna hänger utanför ett fönster och håller sig kvar med händerna i ett räcke och ibland släpper hon och håller bara med en hand innan hon dras in av en man. Starkt jobbat måste jag säga!! Och vad som är är märkligt är att trots skjutandet, skrikandet och larmen tänds inga ljus i fönstren på huset mittemot och är enligt Ole vanliga lägenhete, och på en bild från samma vinkel syns en dörr men som är borta vid terrordramat! Och man är ju också mäkta förvånad över att en journalist från Le Monde är just precis där då detta sker och kan filma denna hemska situation!

Och flera vittnen har också sagt att trots detta terrordåd så ses knappt några människor, de ser inget blod efter självmordsbombarna och det är också märkligt tyst under tiden det sker.


Anmäl
2015-12-15 20:47 #5 av: Gahella

Dessa FF skapar de gärna på fredagarna för sedan stängs aktiemarknaden och har 3 dagar på sig att slutföra sina affärer. Har ingen egen koll på det men enligt Ole tjänar de insatta miljoner efter dessa händelser. 

Så vi ska ha klart för oss att media ägs av 6 st företag och med lite fantasi kanske vi förstår varför och i vems ärende dessa går. Idag åker journalister på skitjobb istället för att gräva fram viktiga saker som tex dessa. Ole berättade att tidigare hade han vänt sig till 1100 st olika media-journalister för att berätta om sin undersökning av mordet på JFK och fick 2 svar! Alla kritiska röster har tystnat och vi borde vara allvarligt oroade över det!

Och nu vill Hollande och c:o förbjuda konspirationsidéer och krafter som Trump och c:o vill begränsa internet! Så för mig är det uppenbart att de börjar få det hett runt öronen och att dessa idéer är mer förankrade i verkligheten än vad de låtsas om.

I Spanien får man inte längre prata illa om politiker eller göra sig rolig över dem, inte fota poliser och inte demonstrera. Och vi ser även här i Sverige hur fascismen har gjort sin entré och fort har det gått.

Chip Tatum en fd CIA-agent berättade innan han blev mördad att om vi stör deras planer med att berätta och länka om saker som dessa, så kommer de av sig. Före Bostonbombningarna som hände 2013 kände få till dessa FF, och med tiden har detta vetande eskalerat blixtsnabbt. Så om alla ser igenom dessa krafters planer kan de inte agera som oskyldiga längre.  Och Oles råd är när dessa händelser sker ska vi andas och börja tänka händer det här på riktigt och vem gagnar det? Och inte gripas av panik för de vill inget hellre än att vi ska reagera känslomässigt och ropa på deras "hjälp" och säga ja till deras lösningar.


Anmäl
2015-12-15 20:54 #6 av: Gahella

En sällsynthet, en journalist som säger något helt annat än de vi hört på SvT


Anmäl
2015-12-16 05:59 #7 av: _Fisken

En intressant tråd att läsa.

Anmäl
2015-12-16 08:05 #8 av: Marr

Ja det här är viktigt!

Allt är inte som det framställs för oss och precis som med 9/11 så får jag exakt samma känsla att detta är en false flag. Så nu har vi 13/9 också. Allt för att vi ska låta oss luras att tillåta oss att delas upp i dom & oss och vara tacksamma för att man går in i länder dödar & hämnas.

Undersökande journalister mördas på löpande band numera. Det är därför Ole Dammegård måste leva på hemlig adress i annat land då han & hans familj blivit mordhotade. Varför då? Tänk efter lite...det drar ju åt det hållet att han har rätt!! 

Tycker det är sorgligt att han inte får mer uppskattning för hans livsarbete. Heder åt denne man! Sen detta med Palmemordet som inte verkar kunna lösas pga av ovillighet till att undersöka alla dessa många frågetecken som finns. Skandal! När Ole började med detta det var då han fick lämna landet.

Nu "ber" jag för honom, alla undersökande journalister som vill visa vad som ligger "under ytan" och denne Gearoid O'Colemain som talar ut i klippet #6 att han inte blir en av de nästa journalister som mördas...

En mycket viktig tråd till att man bör tänka själv & ej lita på vad våra hjärnor ska matas med.

Tack Gahella för en utomordentlig bra förklaring på vad Ole talar om i videon!

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-12-16 10:11 #9 av: Gahella

Tack själv Marr för ditt fina gensvar Hjärta

Ju mer man hör andras syn på saken desto sjukare blir det. Och när det händer något här i väst så går denna deras version hela dagarna i Tv för att vi ska programmeras att tänka i dessa banor. Allt är serverat och för oss att svälja. Och om vi inte fattat eller sett hur världen har förändrats till det värre efter 9/11 är vi både blinda och döva, i alla fall i mina ögon.

Och vad jag förstår från många profetior som varit framtida varningar, så verkar vi vara dömda att vara med om denna stora skakning  då de flesta verkar ha en oförmåga att tänka och ifrågasätta info som kommer från ett håll, annars hade världen sett väldigt annorlunda ut idag, tror jag. Men det beror väl på vår programmering att tro att auktoriteter vill oss väl och vet precis vad som är bäst för oss. 

För mig personligen handlar denna tiden om att ta ansvar för sig själv och den värld jag lever i och samtidigt se igenom lögner och bedrägerier. För gör vi inte det lär vi även få ta konsekvenserna av det. Så ser jag det i alla fall.


Anmäl
2015-12-17 21:12 #10 av: Huygens

Frågan är om falskflagg Paris använt sk crisis actor, fejkskådisar. Troligen är dom flesta offer och många vittnen riktiga, men av någon anledning används även fejkskådisar, kanske för att djupare inpränta budskapet om en muslimsk terrorattack i befolkningen. Kanske för att myndigheterna vill ha större kontroll över mediabudskapet?

Här är ett exempel, 3 minuter långt och skådespelet startar ca 2 min in i videoklippet. Jag har mycket svårt att tro att någon som är chockad och traumatiserad kan le och se så glad ut som om hon vunnit på lotteriet.

Här är ett annat exempel, lägg märke till att hon har svårt att hålla masken runt 4:10. Kan det vara så att hon skäms över att upprätthålla en lögn?

Anmäl
2015-12-17 22:27 #11 av: Gahella

Ska kolla snart igen, datorn står bara och laggar just nu


Anmäl
2015-12-18 11:30 #12 av: Gahella

Ja det är uruselt och uppenbart skådespeleri för den som vill se. Precis de sitter mer där och flörtar och ler sött, en väldigt märklig reaktion då man säger sig varit med om något så skräckfyllt nyligen?!

Flera av dessa skådisar återanvänds tydligen i flera FF-operationer. Jag frågade Ole om dessa skådisar vad som gjorde att de ställde upp på det här och enligt honom har de blivit lovade en karriär inom filmen och när de väl ställt upp på FF så tvingas de att fortsätta men även hålla tyst för annars kan de själva eller deras familj bli skadade eller mördade. Rena maffian alltså.


Anmäl
2015-12-19 09:16 #13 av: Marr

#10 Äntligen kunde jag också se detta Huygens, hade samma problem som du Gahella...sista klippet bäst.

Ja det är ju så uppenbart i vissa fall, att jag skäms när inte fler människor "ser det". Därför är det suveränt med internet så mer anmärkningsvärda saker kan nå människor.

Ja fy fasen Gahella! Fantasin har inga gränser vad som kan hittas på för att köpa sen hota  människor, att bli deras "får".Arg

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-12-19 16:11 #14 av: Gahella

Ja och för såna som Kissinger är det inte så noga med sanningen, utan mer hur man upplever den.


Anmäl
2015-12-19 16:12 #15 av: Gahella

De ser oss inte ens som människor. Kissinger myntade i en av sina böcker att de äldre är "useless eaters". Att han själv är gammal verkar inte bekymra honom och verkar inte gälla hans sort.


Anmäl
2015-12-19 16:22 #18 av: Gahella

Det är väl därför de är så ivriga att ta över varenda land som har olja samt tvinga hela världen att handla i petrodollar 


Anmäl
2015-12-19 19:22 #19 av: Magi-cat

Han var så rar, Kissinger, Nobelpristagaren....Illamående

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2015-12-19 19:40 #20 av: Gahella

Jättegullig Illamående  ja fredspriset t.om Illamående

Visar i mina ögon vilka som regerar i toppen och idag har vi SaudiArabien som sitter i det mänskliga Rådet för Mänskliga rättigheter i FN och som har allmän avrättning flera dagar i veckan med halshuggning och korsfästning av de sanna fredsträvarna.

Det är såå sinnesjukt!


Anmäl
2016-01-26 09:57 #21 av: Huygens

Lite oroväckande är att USAs tull- och ordningsmakt som annars verkar helt paranoida mot förekomsten av terrorister, inte kollar pass och inte kollar bagage hos anländande från utlandet till New York, John F Kennedy flygplats.

Visserligen är CIA ledande och driver på hårt när det gäller att smuggla in narkotika till USA, men total frånvaro av tullkoll är oroväckande. Det antyder att USAs säkerhetstjänst håller på att förbereda en ny falskflagg för att sedan kunna skylla på "bristande rutiner".

Anmäl
2016-01-27 10:54 #22 av: Gahella

Har hört att Usa ska kollapsa helt så nu bäddas det väl även för denna hantering. Och samma planer finns för Europa och Sverige och ser samma sak ske men genom flyktinganstormningen.

Det märkliga är att det blev en mindre kalabalik på flygplatsen när jag råkade glömma en vattenflaska vid gaten, och vi känner alla till den rigorösa paranoida kontrollen är av varenda deodorant och hårnål som kan vara ett dödligt vapen. men när det gäller "flyktingarna" så gäller inga kontroller alls från varken tåg eller båtar och där våra gränser är helt öppna och inte en käft behöver visa ID!

Jäkligt märkligt det med!


Anmäl
2016-02-07 10:11 #23 av: Huygens

Jag skrev ihop en artikel om Operation Northwoods på Politik.

Anmäl
2016-02-10 17:16 #24 av: Huygens

Jag har skrivit om Konspirationsteorier på Politik (långt inlägg).

Anmäl
2016-02-10 17:44 #25 av: [LoveUnite]1

Är så trist att majoriteten av befolkningen i världen går på allt detta, alltså att de INTE förstår att det är USA som ligger bakom allt.

Ryssland är de enda som vågar säga sanningen. 
Det ger jag de stora applåder för och är den enda anledningen jag gillar Putin.
Betyder dock inte att jag håller med om deras politik.

Jag har släktingar och familj som är muslimer och bor i sitt hemland, vi alla vet vilka som ligger bakom all denna sk#t och allt handlar om makt, pengar och kontroll.

Olja, diamanter och annat.
Nu är det ju knappert med olja runt om i världen så kriget om oljan lär bli värre och värre.

Anmäl
2016-03-26 12:00 #26 av: Huygens

Man kan notera att belgiska polisen identifierade "terroristerna" oerhört fort, på bara 1 dag, men offren för bomberna kommer inte att identifieras på veckor.

Sunt förnuft säger att det låter tokigt.

Dessutom påstås polisen ha känt till var "terroristledaren" - syndabocken bodde i 3 månader, men "glömde" bort honom. Troligtvis var det under dom 3 månaderna som belgiska säkerhetstjänsten förberedde falskflaggan.

.

Noterbart är också att dom belgiska kärnkraftsverken har sprickor i reaktorerna och har kraftigt dragit ner på personalen i samband med terrordåden. En känd jihadist sägs ha arbetet på ett belgiskt kärnkraftsverk.

Platsen för nästa falskflagga?

.

Terrordådet i Bryssel utförde 22 mars 2016. Datumet skrivs på amerikanska som 3/22. Vilket ordensnummer har Skull and Bones?

322

Anmäl
2016-03-30 14:09 #27 av: Huygens

psy-op?

Titta på selfien där Ben Innes står brevid "självmordsbombaren" och där dennes "bombbälte" är synligt. Surrealistiskt är bara förnamnet.

EgyptAir MS181, kapad av Seif Eldin Mustafa och flygning till Cypern. Varför kapades flyget och hur lyckades Mustafa ta sej genom alla kontroller med det relativt tjocka "bombbältet"?

Anmäl
2016-03-31 12:27 #28 av: Huygens

Är även Fejjan med i skapandet av sk fear porn? En varning skickades ut till användare på Facebook efter terrorattacken (utförd av säkerhetstjänsten?) i Lahore på en lekplats.

Alla ska skrämmas och inpräntas med samma budskap.

Anmäl
2016-03-31 14:02 #29 av: Huygens

Vad planerar NATO nu?

FN-chefen: "Terroristerna kan tillverka en atombomb."
Två belgiska NATO-IS jihadister jobbade på kärnkraftsverk.
Belgien evakuerar två kärnkraftsverk pga terroristsskräcken.

Självmordsterroristerna detonerade på flygplatsen, tänkte spränga kärnkraftverk
Säkerhetsvakt skjuten, passerkortet stulet till kärnkraftsverk.
Storbritanniens kärnkraftsverk kan hackas av NATO-IS och härdsmälta.

Illuminatis Harvardforskare: "NATO-IS är på gränsen att tillverka kärnvapen."

Anmäl
2016-10-12 21:32 #30 av: Huygens

En falskflagg kan vara på gång på Öresundsbron, som stängs av för en stor "övning" mellan kl 20 - 23 nu onsdag kväll 2016-10-12.

Mer än 100 sk crisis actors deltar, och en enorm tågolycka simuleras.

Tänk falskflagg 77 (london) och 311 (Madrid).

Anmäl
2016-10-13 11:18 #31 av: [Rulander]

Jag har en viktig fråga till er:

Vad är det egentliga syftet med detta? Alltså vad vill man åstadkomma i slutändan?

Man har väl delmål fram till det verkliga slutmålet? och vad är slutmålet?

Anmäl
2016-10-13 11:31 #32 av: m2studio

#31 av: Rulander svaret har olika konspirationer, men man inte vet egentligen vad dem har för åsikter, för att ibland dem inte vinner sådana falska flagg och ibland dem når bara ca 50% av det eller mindre dem förväntade sig.

Kanske dem vill bomba hela Mellan Östen, då måste man ha en bra orsak, kanske dem vill kasta ut alla invandrare från Europa, då måste man ha bra orsak, kanske dem vill ha Hela Mellan Östens olja, andra mineraler, deras slaveri kan föra pengar till Europa och USA, Minska världens befolkning på det sett dem vill ha, kanske folket i Europa och USA ska betala mera skatt för att kunna täcka deras "säkerhet", kanske folket inte ska tänka i andra banor och regeringar ska kunna göra vad dem vill utan att blir störda och mm. man inte kan vara säker på vad dem tänker, för att dem planera för 50 år framåt och inte för nuet.    

Anmäl
2016-10-13 11:39 #33 av: Huygens

Jag tror inte att någon utanför den invigda Illuminatin vet vad slutmålet är. Jag tvivlar även på att Illuminati vet slutmålet, då det antagligen ytterst rör sej om krafter utanför mänskligheten som är verksamma. Slutmålet är kanske tidsmässigt så långt borta som 15000 år.

Några delmål är en Världsregering, en Världsarmé, en Världsbank, en Världspolis, en totalitär övervakningstjänst, alla är mikrochippade, alla är massvaccinerade, alla betalar FN-skatt osv. Ett system liknande Kinas regim, fast mer kontrollerat för hela Jorden. Och det är troligen bara delmål.

Anmäl
2016-10-13 12:18 #34 av: [Rulander]

Jag tror ni är inne på rätt spår. Världsregering, en Världsarmé, en Världsbank, en Världspolis och Världsreligion. Dessuton minska befolkningen kraftigt.

För att lyckas behövs kriser som ska lösas på ett globalt plan.

Miljö, ekonomi, politik, flyktningar, krig samt mat och vatten och epidemier är områden som kan skapa kriser.

Anmäl
2016-10-15 23:10 #35 av: m2studio

Vi ensamma är ingenting för deras ändamål, tillsammans kan vi skydda lite av våran frihet o rättigheter.

Frågan:

Hur och när ska vi blir enad? Som grupp/som nation/som vad ni vill kalla det.

Om vi inte skyndar oss då blir försent och aldrig kan rätt till den här felet, aldrig.

Anmäl
2016-10-17 14:03 #36 av: [Rulander]

Problemet är att det styrs på ett andligt plan. Du kan inte motverka det genom vanliga metoder.

Eliten planlägger detta på ett mycket sofistkerat sätt. Vi som inte tillhör eliten hamnar utanför.

Carolyn Hamlett tillhörde eliten men har hoppat av. Hon beskriver en del av hur deras plan fungerar.

https://www.youtube.com/watch?v=8ah9qd0awnw

Anmäl
2016-10-20 14:45 #37 av: m2studio

36 Rulander :Kan du tala om vad hon har berättat i ett kort mening?

Anmäl
2016-10-21 07:48 #38 av: [Rulander]

Det finns en mycket intelligent plan som styrs av onda krafter. Den utvalda elit är mycket hemlig. Hon berättar om hur de straffade de som var lite för nyfikna.(utomstående) Det finns en mycket alvarlig hotbild över dem som är med och som vill avslöja eller hoppa av. Carolyn drabbades hårt men har haft Guds beskydd.

Det som är intressant är hur de kan manipulera andra.

Om man är intressead av djupa anliga frågeställningar så rekommenderar jag att lyssna. (engelska )

Orsaken till att hon lämnade var när hon mötte en kraft som var starkare än hennes egen. Då fick hon ompröva sitt liv.

Vad mer vill du veta?

Anmäl
2016-10-21 15:09 #39 av: Huygens

Kan vara värt att känna till. Nu kan man med en 3D-skrivare tillverka fejkade fingeravtryck och på så sätt lägga skulden på någon som inte är på plats eller öppna säkerhetsdörrar som kräver fingeravtryckskodning.

T ex varje gång du använder din smartphones pekskärm skickas ditt fingeravtryck till NSA/GCHQ i USA/UK.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.