E.T. / Utomjordiska raser

UFO-krasch, Varginha, Brasilien, 1996

2015-12-14 23:54 #0 av: Huygens

Tidigt på morgonen 20 januari 1996 kraschar ett UFO i ett industriområde i staden Varginhas, Brasilien. Händelsen är kraftigt mörkad av myndigheterna.

Enligt en föreläsning av A J Gavaerd, började händelsen kanske redan på kvällen 19 januari med observationer av UFO.

En aningen begränsad dokumentär om Varginhashändelsen finns här.

.

Efter UFO-kraschen började det brinna och ryka i ett begränsat industriområde och brandkåren tog hand om situationen. Kort efteråt började underliga djur dyka upp. Det verkar inte riktigt som intelligenta varelser, även om en del observationer gör gällande att varelserna kunde gå på bakbenen.

Varelserna hade tre klor på varje tass och två klor på varje fot. Varelserna stank illa av ammoniak och kanske andra ämnen. Flera av djuren verkade sjuka eller skadade och ragglade omkring i terrängen.

När folk såg dessa underliga varelser ringde folk brandkåren, som tar hand om ormar, galna hundar och andra farliga djur i Brasilien. Brandkåren fångade in minst två varelser. En brandman beskrev varelsen som otroligt ful, så ful att man inte ville vara ensam med djuret i samma rum.

Sammanlagt observerades mellan 5-7 varelser, som kanske var lite olika till kroppsform och utseende. Alla människor som kom i kontakt med varelserna beskrev den otäcka lukten.

.

Militären kallades in och enligt föreläsningen av Gavaerd kallades en soldat in vid namn Marco Eli Chereze.

Marco ingick i en grupp med brandmän och dom fick inte reda på några detaljer. Deras enda uppgift var att kolla efter ovanliga företeelser och ifall några vilda djur dök upp, skulle dom fånga djuren.

Marco lyckades i ett buskområde tillsammans med andra soldater fånga ett djur. Marco bar med sej djuret in i en bil och någon annan var förare. Den olycklige Marco satt under hela bilfärden med det underliga djuret i sin famn eller höll fast djuret mot låren.

Djuret luktade fruktansvärt. Varelsen var brun till färgen, lite knubbig och väldigt flottig, oljig att ta på. Bilen körde till sjukhuset.

.

Militären tog sedan hand om djuren på sjukhuset och vägrar idag att lämna ut någon som helst info. Enligt Brasliliens militär har inga djur påträffats i samband med Varginhashändelsen och inget UFO har kraschat.

.

Oturligt nog för Marco drabbades han efter ett antal dagar av en svårförklarad infektion i magen och i ena armhålan. Marcos immunsystem stängde av och han avled. Läkarna förstod inte vad det var för åkomma utan pratar bara om något slags infektion som medicin inte bet på, men Marco var annars frisk och bara 23 år gammal.

.

Frågan är om UFO:t var ett frakt- eller laboratorieskepp med underliga varelser?


Anmäl
2015-12-15 00:21 #1 av: VSK

Är ju inte direkt förvånande att myndigheterna försöker mörka.

Men vad menas med "Varelserna hade tre klor på varje tass och två klor på varje fot" ?

Antagligen så hade detta djur en hel del okända bakterier på sig så Marco hade noll immunförsvar mot detta. Lite som när de grävde ur Cheopspyramiden och massor med arkeologer dog mystisk död. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-12-15 00:39 #2 av: Huygens

Varelsens händer/tassar hade tre klor/fingrar per hand, och fötterna/baktassarna hade två tår per fot. En av dom tillfångatagna varelserna började klösa på en bordskivan av ett träbord och gjorde sådana klösmärken att man inte gärna ville hålla i varelsen.

En annan varelse var död antingen vid ankomst till sjukhuset eller dog på sjukhuset. Varelsen var bara en meter lång.

.

Om man lyssnar till dokumentären här, så är det ännu mer konstigt om man lyssnar till dom tre tjejerna som hittade en alien. Varelserna hade blank oljig hud, enorma röda ögon, svartlila blodådror och tre horn i pannan. Varelsen såg dessutom ut att vara i smärta.

Brasliliens militär hävdar att det endast rörde sej om dvärgar som skadat sej och befann sej på sjukhuset för att föda barn, alltså inga aliens, bara helt naturliga ewoks.


Anmäl
2015-12-15 00:41 #3 av: VSK

aha, då är jag med Glad

Ewoks?   Skrattar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-12-15 01:34 #4 av: Hukanson

Vilken otrolig berättelse! Ibland är verkligheten värre än någon trosföreställning.
Eller så undrar man vem som är den ursprungliga källan till all information. Kanske är det tillrättalagt för att väcka fantasier? Små oljiga varelser med bockfötter och svavlig andedräkt...skadade av någon attackerande stellargrupp...
Är det helt belagt att den tjugotreårige mannen dog? Denna historia är något utöver det vanliga.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-12-15 01:41 #5 av: Huygens

Lukten var ammoniakliknande.

Enligt dokumentären dog den 23-årige soldaten Marco och hans syster intervjuas. Tydligen hade Marco 8 % av något slags okänt giftämne i blodet, vilket låter mycket. Det inträffade även ett dödsoffer till, en brandman som dog tidigt av förgiftning enligt officiella uppgifter.

Varelserna kan ha varit fångar/slavar eller liknande.


Anmäl
2015-12-15 08:29 #6 av: Marr

Ja det var sannerligen en helt otrolig händelse...men... 2 dvärgar med röda ögon? Förlåt jag måste skratta...Skrattar

Fast måste ändå medge att jag kände lite sorg för den stackaren som flickorna såg.Ledsen

Jo det här är ju ännu ett exempel på saker som tystas ner...tror allt sådant skett många mer gånger än vi någonsin får veta. Det är nog inte bara en art av aliens som havererat här...Funderar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-01-13 16:25 #7 av: Titzie

Hej

Är en ny medlem - men jag har inte hört något om detta - eller missat - men är detta sant och hur är det möjligt att mörka något när så många vittnen finns??

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.