E.T. / Utomjordiska raser

kristnas upplevelser av ufo

2015-11-21 13:44 #0 av: [kajmal"]1

http://bibeltemplet.net/anglar-och-ufo-31.html

Anmäl
2015-11-21 22:17 #1 av: VSK

Det är ju ungefär en miljon anmälda UFO-observationer jorden runt varje år och och 50 000 av de går inte att bortförklara, så det vore ju konstigt om folk sen urminnes tider observerat nåt okänt flygande föremål.

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-21 22:35 #2 av: Hukanson

Kristna är ju människor som alla andra på den här planeten i denna tid då stellarskeppen cirkulerar runt Gaia och skickar drönare att spana över alla kontinenter. Problemet är att en del är så Bibelfabatiker att de blir aggressiva och fördömer allt obekant som ont och något som kräver Jesu Kristi beskydd. Det är inte helt säkert. Jesus har full kontroll på utvecklingen och vi bör vara mer uppmärksamma på oss själva än att tro Gud om ont!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-11-22 15:01 #3 av: Eliiza

Hej Hukanson!
Oavsett om du talar om religionens Jesus och Gud eller om den verklige Jesus/Jmmanuel eller Gud/JHWH, så har inte Jesus/Jmmauel mandat och/eller skyldighet att ha kontroll på eller bestämma över utvecklingen. Inte ens Gud/JHWH har det. Och, dessutom, så har det genom historiens gång funnits Gudar/JHWH:s, och finns fortfarande, som är både goda och onda. (Det är bl.a. en utav anledningarna till att Gamla Testamentet är så förvirrande.)

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.