Off Topic - Utanför ämnet

Otroliga grejer 3

2015-11-10 14:07 #0 av: Huygens

Det går att kommentera i tidigare Otroliga grejer, fast jag lägger inte in fler nya grejer i dom trådarna. Jag kommer att lägga nya grejer i denna tråd. Förra trådarna:

* Otroliga grejer
* Otroliga grejer 2

Ibland kan jag ta med enklare saker om UFO och Utomjordiskt här, även om många grejer är mer (?) jordnära.

Välkommen att skriva.

Anmäl
2015-11-10 14:10 #1 av: VSK

Kikar in där igen. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-10 14:18 #2 av: Huygens

Slott, modell större, säljs i Italien, 365 rysligt färgglada rum kan bli dina för det facila priset av 140 miljoner kr. I dagsläget saknas köpare.

Värmekamera indikerar att det kan finnas dolda rum i dom egyptiska pyramiderna. Frågan är om det är rätt tid nu, att gräva ut dom? Limmet på Tutankhamons skägg har knappt hunnit torka.

Ett märkligt juridiskt efterspel finner plats i Storbritannien. Det handlar om brittiska soldater som sköt ihjäl 14 civila i den sk Bloody Sunday 1972. En soldat kan nu ställas inför rätta, dock tror jag inte att denne är personen bakom den politiskt planerade massakern i Londonderry, Nordirland. Snarast rör det sej om Illuminatis manipuleringar av media och av brittisk opinion.

Noterbart är att antalet skjutna (ej dödade) i Bloody Sunday var lika många som officiellt rapporterats döda i falskflaggan Sandy Hook, 26 = 13 + 13.

Edit: Rättade siffrorna.

Anmäl
2015-11-10 14:21 #3 av: VSK

Det där med dolda rum i pyramider har det misstänkts länge. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-10 14:48 #4 av: Huygens

Ja, kanske har dessa rum redan besökts av myndigheterna eller andra?

Anmäl
2015-11-10 23:45 #5 av: Eliiza

Hej på er! :-)
Pyramiderna byggdes, med ledning av utomjordiska besökare, från stjärnbilden Orion, för mer än 73300 år sedan. De (pyramiderna) var i sitt ursprungsskick täckta med ett slags kalkstensmurbruk, men detta lager och även vissa delar på pyramiderna har med tiden avlägsnats, antingen av errosion eller av människor som använt materialet för andra byggnationer.

Jorden befann sig vid denna tid 152.5 miljoner km från solen och därför så byggdes just Cheops-pyramiden till en höjd av 152.5 m för att symbolisera detta.

Egyptens pyramider är sammanlänkade med varandra djupt under markytan och där nere finns även flera rum av betydande storlek. Ändamålet med pyramiderna har ändrats genom tidens gång och de har bl.a. använts som tillflyktsort under en och annan gigantisk och historisk översvämning. Pyramiderna och dess underliggande rum sörjde då för plats åt flera tusen individer.

Vår Jords, dess människors och dess besökares historia är, i mina ögon, fantastisk. :-)

Vänliga hälsningar,
Eliiza

Anmäl
2015-11-11 01:13 #6 av: Huygens

ja, något mystiskt syfte är det nog med pyramiderna

Anmäl
2015-11-11 15:41 #7 av: Eliiza

Pyramidformen, som sådan, är väldigt speciell, och genererar krafter av olika slag, detta beroende på materialet den är gjord av och är likväl avhängigt dess mått.
En pyramid kan vara väldigt behjälplig och till god nytta vid t.ex. meditation, men om man är okunnig och/eller obetänksam etc. gällande dess tillverkning och användning så kan sannerligen en pyramid vålla betydligt mer skada än nytta, och tom. orsaka sjukdom och död.

Vänliga hälsningar,
Eliiza

Anmäl
2015-11-12 20:23 #8 av: Huygens

En FtM trans (?) dömdes till 8 års fängelse efter att ha utgett sej för att vara man utan att ha talat om det för sin kvinnliga partner. Domen fälldes i Chester Crown Court, England.

Känns som att Illuminati jobbar på att skapa motsättningar mellan olika grupper.

Anmäl
2015-11-12 21:35 #9 av: Evisen

Nu förstår jag faktiskt inte vad illuminati har med hennes bisarra och korkade beteende att göra.

Kan du förklara det för mig?


Anmäl
2015-11-12 22:26 #10 av: Huygens

Jag tror inte det. Troligen inte.

Åtta (8) års fängelse (för vad? brottsrubricering? brist på uppriktighet?), när en alkis som i rattfylla kört ihjäl en skolelev, blivit fri efter 18 månader på kåken.

Kan du förklara det för mig?

Anmäl
2015-11-12 22:33 #11 av: Evisen

Jag kan inte förklara hur rättväsendet och de domar som utges fungerar.

Men jag håller med om att det är för klent straff för en rattfyllerist som kör ihjäl en person.  Samma som händelsen med flickan som blev våldtagen uppe på Fåfängan i Sthlm där gossarna fick några ynkliga månader med sluten ungdomsvård. De borde ha fått hårdare straff.

Jag tror att illuminati har andra större saker för sig än be en tjej gå under falsk flagg...


Anmäl
2015-11-12 22:37 #12 av: VSK

Visste inte att man kunde få 8 års fängelse för en lögn. 

Isf skulle ju statsministern sitta inne några hundra år Skrattar

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-12 23:17 #13 av: Huygens

#11 Det är det knappast. Men det kan vara en psy-op. En mind fark.

Ungefär som dom två svenska kvinnorna som kastade sej ut i den brittiska trafiken och upprepade gånger blev överkörda av bilar och besatt omänsklig styrka. Den ena lugnade ner sej lite efter att en 18 tons lastbil krossat hennes höft och benen... full recovery after three months.

Men det går att höra henne i den en timme långa brittiska dokumentären av BBC som heter Madness in the fast lane. Och nej, tjejerna var inte drogpåverkade enligt läkare och sjukhus.

Förklara det.

Anmäl
2015-11-13 12:52 #14 av: Huygens

Som en amerikansk falskflagga.

Så verkar Trollhättepolisen beskriva ("skolskjutningen"?) svärdshuggningen på skolan Kronan i Trollhättan. När polisen tog av masken på den nedskjutne svärdmannen, var han sminkad till oigenkänlighet med glitter och andra partyfärger, som en punkare. ...eller ett MKULTRA mind control offer.

Den officiella historien är att den tidigare långhårige hårdrockaren, stabile verkstadsarbetaren och vänsterkillen, plötsligt på en månad blev högerradikaliserad på Facebook genom att läsa SD-propaganda. Han gick sedan runt på skolan Kronan och lät sej slumpmässigt fotograferas eller högg ner elever med svärd.

Nu är historien ändrad. Båda skotten mot Anton träffade Anton i bröstet. Inget skott missade längre.

Åtminstone vill myndigheterna att vi ska tro på det.

.

När han var oskadligjord tog polisen av honom stridsmasken – och frågade vem han var. Anton ska då direkt ha uppgett sitt namn.

"Han såg ut som en punkare. Han såg exakt ut så som på filmer från skolskjutningar som vi sett från USA, samma stil. Det är det som är så absurt, säger en av poliserna i den interna utredningen."

FBI, MI5, SÄPO

.

Exakt som på filmerna från USA. Har alla skolskjutningar samma regissör?

Anmäl
2015-11-13 13:02 #15 av: Huygens

Nästa norska falskflagg kan vara på gång. Norsk ordningsmakt avväpnar sina egna poliser, så att poliserna på gatan får mindre möjlighet att direkt kunna ingripa mot statsterrorism, ifall poliserna inte är del av operationen mot det egna folket.

"Terrorhotet har minskat", är det officiella norska skälet.

Det låter precis som polisen beskriver ett paket mjölk. Bäst före datum har gått ut.

Anmäl
2015-11-13 13:06 #16 av: VSK

#14

Jag har inte hängt med så mkt gällandes alla dessa tragiska skolmord, men jag tycker det låter knepigt att en "hel" person kan förvandlas till en mördarrobot på en månad. Det måste ha skett nånting allvarligt som media och polis döljer. Eller så har mördaren intagit nån form av drog (vet ej om han gjort det eller inte). 

De troligaste orsakerna torde vara nåt drogrelaterat eller så kanske mordoffren gjort nåt riktigt avskyvärt mot mördarens anhöriga/flickvän mm.

Dock inget jag kan spekulera i. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-13 13:51 #17 av: Huygens

Trollhätteattacken kunde ju vara resultatet av ren mentalsjukdom. Om tidningarna skriver:

"Läkarna upptäckte vid obduktionen en stor tumör i hjärnan på Anton, i det centrum som ansvar för att dämpa ilska och impulskontroll."

Var hamnar i så fall alla politiska krav på vidta nya starka åtgärder mot våldsrelaterad rasism? Gustav Fridolin, utbildningsminister verkar inte givit den tanke fundering:

"Det här är inte en attack mot en enskild skola, utan mot hela Sverige."

.

I hela den mediarapportering som följde efter Trollhätteattacken, finns det ens en enda fundering från tidningarna ifall Anton bara drabbats av vanlig normal sinnessjukdom?

nej

Och det anser jag är ett av tecknen på att något är fel. Dessutom rapporterna att det var tre olika svärdmän på Kronans skola. Två svärdmän som högg ner folk, och så Anton som planlöst gick runt innan han sköts.

En av svärdmännen ska dessutom tillfälligt ha tagit av sej masken.

.

Ett stort problem med påståendet att svärdmannen bara attackerade icke-svenskar är DNs artikel.

Låt oss hårddra situationen. Vi kan anta att en Hitler-nazist i brun skjorta som hatar invandrare går runt och mördar dom. Skulle Adolf Hitler eller annan nazist med hakkors på armen låta sej fotograferas med en afrikan?

Nazisten står där och ropar "Heil Hitler!", brevid står ett par svarta killar och blir fotograferade med hatbrotts-nazisten.

.

Ändå är det nästan vad som sker enligt DN. (Fingerat namn) Rafik, elev på besök i skolan Kronan, fotograferar kompisar som ställer upp brevid svärdmannen.

"Känn hur vasst svärdet är", säger svärdmannen, och när Rafik kände att svärdet var skarpslipat blev han rädd och sprang från stället. (texten numera ändrad i artikeln)

En av killarna påstås numera blivit angripen.

Anmäl
2015-11-14 12:22 #18 av: Huygens

Bilder på en låg stencirkel från Golanhöjderna i Syrien. Påminner lite om fornminneslabyrinter.

Anmäl
2015-11-14 12:26 #19 av: VSK

#18

Ja det kan man verkligen säga. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-14 15:30 #20 av: Huygens

Två kvinnor i Storbritannien berättar att dom har haft relationer med spöken.

Anmäl
2015-11-14 17:31 #21 av: VSK

#20

Jag är rätt övertygad om att det finns betydligt fler människor än så som är i "relationer" med nåt som inte är från denna världen. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-14 18:14 #22 av: Evisen

Redan 2012 var det skriverier om att sångerskan Kesha yttrade sig om att hon hade haft sex med ett spöke..

Jag vet inte vad  jag ska tro.. 


Anmäl
2015-11-14 18:17 #23 av: VSK

Fast jag syftade på besatta i mitt tidigare inlägg. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-29 17:59 #25 av: Huygens

11 spökbåtar drev iland i Japan.

Anmäl
2015-12-03 01:13 #26 av: Huygens

Masskjutningen i San Bernardino, kolla på symbolen på "ögonvittnets" keps.

Anmäl
2015-12-09 20:47 #27 av: Huygens

GMO kan förses med "dödsgen" som tar kål på plantan. Trevligt.

Frågan är om genen kan spridas till andra...

Anmäl
2015-12-09 22:28 #28 av: Huygens

Ska NASA lämna ISS?

Ceres fläckar är åter gjorda av is.

Geparden kommer från Amerika. Skumt.

Anmäl
2015-12-11 13:44 #29 av: Huygens

Nya strukturer kan ha hittats i marken kring Angkor Wat, officiellt byggt på 1100-talet.

Enligt legend byggde en "gudomlig arkitet" Angkor Wat över en natt, så byggnaderna kan vara mycket äldre, kanske mer än 16000 år?

Anmäl
2015-12-11 13:57 #30 av: VSK

#29

Att resa dit har varit en dröm i många herrans år. Får nog fortsätta att drömma. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-12-13 19:25 #31 av: Huygens

QR7452 tvärstannade plötsligt på startbanan i New York. Planet, en Airbus 350, bestämde sej för att startbanan var för kort och flygplanet bestämde sej sedan för att tvärstanna.

Kuddarna flög överallt, men stoppet gick bra. Piloten var väldigt förvånad.

Anmäl
2015-12-14 15:01 #32 av: Huygens

Bevis saknas för att Stonehenges blåstenar kommer från Wales stenbrott. Antingen kommer blåstenarna från ett helt annat ställe, eller så är blåstenarna mycket äldre och alla arkeologiska spår av ett blåstensbrottet i Wales har försvunnit av tidens tand.

Anmäl
2015-12-17 01:33 #33 av: Huygens

Oj, nu har CERN hittat en higgsboson, till.

Anmäl
2015-12-22 17:48 #34 av: Huygens

Luftföroreningar kan orsaka Global Nedkylning.

Tro det den som vill.

Anmäl
2015-12-22 18:40 #35 av: VSK

#34

Behöver inte läsa länken för att veta att så är det. Solens strålar hindras ju från att komma fram ordentligt.

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-01-04 21:29 #36 av: Huygens

Meteordamm eller -grus verkar "stjäla" elektroner ur jonosfären, vilket gör att radiovågorna får svårare att studsa tillbaka till jorden.

Underliga ritualer för nya nunnor, som måste skriva klosterlöften i blod och tvingas brännmärka sej själva i Italien.

5 bokhandlare i Hong Kong har mystiskt försvunnit. Dom gav ut böcker med ovanliga berättelser om kommunistpartiets ledare.

Anmäl
2016-01-13 23:58 #37 av: Huygens

Derren Brown har gjort en nya show som gett honom massor av kritik. Han har med mind control fått personer att knuffa en man ned från kanten på ett högt hus.

Brown vill visa att det är möjligt att styra andra människor med hypnos, grupptryck och övertalningsmetoder, likt dom omstridda psykologiska experimenten gjorde på 1960-talet.

Anmäl
2016-01-27 07:39 #38 av: Huygens

Varför har det underliga Zikaviruset inte märkts av mer förrän dom sista åren? Har viruset förändrats och i så fall hur? Zika finns på 4 kontinenter (se karta).

Varför mörkar myndigheterna i USA att vattnet i Flint, Michigan och Sebring, Ohio, har förgiftats med bly, kvicksilver och andra olämpliga ämnen?

Vem står bakom utbildningen, finansieringen och personaltillsättningen av NATO-IS mediastab?

Anmäl
2016-01-27 07:51 #39 av: VSK

#38

Ja du Huygens, säg det Funderar

Viruset kanske ändrar form hela tiden. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-01-28 14:55 #40 av: Huygens

Zikaviruset kan komma att sprida sej explosionsartat. Jaha, men har viruset inte funnits i miljontals år? Varför explosionsartat nu? Är zika ett nytt laboratorietillverkat designervirus från CDC/DARPA på samma sätt som det nya västafrikanska ebolaviruset?

Anmäl
2016-01-29 09:19 #41 av: Huygens

Spridningen av zika verkar otrolig, kartan pekar mot 1/3-del av USA!

Och varför ser vi inga rapporter om afrikaner och indonesier med små huvuden, i dom områden där zika förekommer naturligt?

Anmäl
2016-01-29 17:31 #42 av: Huygens

Två konstiga flygincidenter:

.

Flyg AA109 från Heathrow, London till Los Angeles, USA, råkade ut för att en bränd lukt spred sej, datum 2016-01-27. En besättningsperson och två (?) passagerare svimmade. Planet tvingades vända och landa på Heathrow.

Flera besättningspersoner blev omtöcknade och stapplade runt.

.

Flyg AA904 från Rio de Janerio, Brasilien till Miami, USA råkade ut för att luften blev "dålig", datum 2016-01-28. Planet tvingades vända och landa i Brasilia. Personer ur besättningen och bland passagerarna svimmade innan landning.

.

Vilken flygplanstyp tror ni att det rör sej om i båda fallen?

Samma som MH370.

Boeing 777

.

Hmm....

Det skumma är att AA109 befann sej över Keflavik, Island. Men planet landade inte där, trots att det rörde sej om en nödsituation. Istället vände planet och flög tillbaka till London, en resa som tog 4 timmar, trots att det fanns andra landningsplatser närmare.

Fanns det något som skulle döljas?

Anmäl
2016-01-31 15:47 #43 av: Huygens

Zikaviruset har funnits i Afrika i många hundra år utan att ge barnen små huvuden. Varför får då barnen i Brasilien små huvuden?

Actvist Post anser att orsaken kan var en annan. Brasilien använder enorma mängder besprutningsgifter i jordbruket. Det har tidigare funnits samband mellan små huvuden och insektsgifter i jordbruket.

I synnerhet insektsgifterna atrazin and metolaklor kan ge små huvuden. Brasilien är ett av dom länder i världen som använder båda dessa gifter i kanske den största kända omfattningen.

.

"“Urinary Biomarkers of Prenatal Atrazine Exposure…”:

“The presence versus absence of quantifiable levels of [the pesticide] atrazine or a specific atrazine metabolite was associated with fetal growth restriction… and small head circumference… Head circumference was also inversely associated with the presence of the herbicide metolachlor. (emphasis added)"

.

Ni minns det förgiftade vattnet i Flint, USA (se #38). Makthavarna själva slapp dricka giftvatten, för toppolitikerna såg till att få leveranser av mineralvatten på flaska till sej själva.

Anmäl
2016-02-03 20:08 #44 av: Huygens

Flyg D3159 råkade ut för en underlig explosion som öppnade ett 2 m stort hål i sidan. Orsak okänd. Planet, en Airbus 321, flög från Mogadishu, Somalia, till Djibouti.

Anmäl
2016-02-11 21:32 #45 av: Huygens

General James Martin verkar plötsligt vara helt radiostyrd, men hans assistent Carolyn skrattar kontrollerat för hon vet att det bara är batterierna i roboten som är på upphällning.

Det gäller dock för henne att hålla ett stadigt grep i armen på roboten tills någon ger den en slurk fräsch batterisyra.

Det politiska spelet runt F-35 upphör aldrig att förvåna.

Anmäl
2016-02-17 08:51 #46 av: Huygens

Kuba har inte drabbats av bidöden, och använder inte insektgifter.

Anmäl
2016-02-17 11:44 #47 av: Huygens

4000 kvinnor från ursprungsbefolkningen har försvunnit i Kanada. Makthavarna har jobbat på högtryck för att mörka försvinnandena.

Anmäl
2016-02-22 10:21 #48 av: Huygens

Svart vatten.

Kommuninvånarna fick smaskigt vatten i staden Crystal City, Texas, USA. Kommunansvarig påstod att vattentanken renats från grumliga sedimenter när sörjan av "misstag" spolades in i dricksvattnet.

Dricksvattnet luktade olja och smakade gräsligt.

Kommuninvånarna misstänker korruption bakom vattenskandalen. Redan innan vattenskandalen hade alla utom en kommunledamot avgått till följd av mutskandaler.

Anmäl
2016-03-06 22:46 #49 av: Huygens

Lite bilder från Fukushimaområdet. Påminner om Tjernobyl.

Anmäl
2016-03-15 14:35 #50 av: Huygens

Reinfeldt får jobb på banken.

Vilken bank? Bank of America Merrill Lynch, samma bank som låtit anställda aspiranter jobba i 70-timmarspass tills en aspirant dog av utmattning.

En av dom största fronterna för Illuminati.

Nu med Bankman Reinfeldt.

.

Anders Borg är sedan tidigare Bankman åt en av dom andra bankjättarna, Citigroup.

Anmäl
2016-03-15 14:56 #51 av: Huygens

Oförklarliga släta cirklar har dykt upp på stäppen i Australien. Dom släta ytorna påminner om liknande cirklar i Namibia.

Anmäl
2016-03-18 23:26 #52 av: Huygens

Wilshire Grand Tower kommer med sin 335 m vara västra USAs högsta skyskrapa. Ursrpungligen var det tänkt att vara två torn i bästa Illuminatistil. Nu har en konstig olycka inträffat.

En elektriker föll från 53:e våningen. Det var inte meningen att han skulle jobba högre än 3:e våningen den dagen.

Japan lämnar tillbaka 300 kg Plutonium till USA.

Anmäl
2016-04-09 18:13 #53 av: Huygens

Ni vet läkaren Macchiarini som påstod sej operera in konstgjorda luftstrupar med stamceller, som sedan bara ruttnade och kvävde patienterna, nu har någon annan gjort ungefär samma sak.

Läkare i USA påstår att dom opererat in en metallstrupe och sedan har patienten själv genererarat en ny matstrupe. Tro på det den som vill.

Anmäl
2016-04-16 10:52 #54 av: Huygens

Hollands Drottning Maxima besöker ett sjukhus i Nürnberg, Tyskland, med konstiga symboler på sin kappa. Symbolerna är gjorda i stål, liknar solkors, allseendeögats kult och en symbol liknar något som användes av en figur med fyrkantig mustach för många årtionden sedan.

Anmäl
2016-05-12 13:37 #55 av: Huygens

Zika påstås ge mikrocefali. Lägg märke till triangeln på viruset.

Anmäl
2016-06-13 13:34 #56 av: Huygens

Angkor Wat kan ha en dold uråldrig stad, Mahendraparvata som granne. Lägg märke till fotot som visar en stadsplan som liknar exaktheten hos ett mikorchip.

Anmäl
2016-10-17 09:55 #57 av: Huygens

En meteor slog ner för 56 miljoner år sedan utanför Amerikas östkust. Droppar av smält material som bildats vid 1750 grader, för hög temperatur för att vara vulkanutbrott, har hittats.

Samtidigt hade jorden global uppvärmning som var 8 grader högre än idag pga vulkanutbrott.

Anmäl
2017-02-05 12:23 #58 av: Huygens

Man fick 1,2 miljoner brittiska pund dragna från sitt bankkonto i fem transaktioner från en okänd "operatör". Artikelns kommentarer är kanske det mest intressanta.

1,2 miljoner pund är minst 12 miljoner kr. Med tanke på att mannen bara hade 90 pence på kontot till att börja med, är transaktionerna obegripliga. Det sker något underligt i bankvärlden där pengar dras från folks konton och förklaring saknas.

Anmäl
2017-02-16 13:42 #59 av: Huygens

Väldigt underligt i England. Du kan dömas till fängelse om du inte skriver under på papper som myndigheterna vill att du signerar.

En kvinna i Storbritannien fick fängelsestraff för att hon inte ville signera ett papper som myndigheterna vill använda för att tvinga henne att flytta på vården av hennes sjuke bror.

Anmäl
2017-02-21 17:14 #60 av: m2studio

#59 av: Huygens

"länge leva drottningen" 

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2017-02-27 11:29 #61 av: Huygens

I Chile har det regnat så mycket att 5 miljoner invånare är utan vatten. Tro på det.

Anmäl
2017-03-23 13:20 #62 av: Huygens

Pentagon kommer förse NATO-IS med självflygande självmordsdrönare som kan anfalla mål i Europa. Drönarna är utvecklade av DARPA och kan smyga förbi konventionell radar.

Ett kärnkraftsverk i Indien sprider smittkoppsliknande virus ur kylvattenrören.

Trevligt.

Anmäl
2017-04-21 21:34 #63 av: Huygens

Jag lägger det här innan det försvinner helt från mitt minne och från nätet. Det var svårt att hitta idag. Det är som om nätet blivit renstädat och Wikipedia nämner inte ett ord om denne geolog:

.

Geologen Yukio Hayakawa från universitet i Gunma i Maebashi (wiki) var en av dom som allra först tillhandahåll en karta över Japan, till allmänheten, som visade radioaktivitetsnivåerna som myndigheterna mörkade. Bl a minns jag att han informerade allmänheten att det fanns radioaktivt cesium-137 i Tokyo, vilket inte syntes på myndigheternas kartor.

Här finns en blogg som nämner hur Hayakawa trakasserades av universitetsledningen och fick reprimander. (blogg)

Här är det tidigaste exemplet jag hittade av Hayakawas strålningskarta efter Fukushima. (blogg 2011-07-17)

Här är en annan sida i bloggen som visar en av hans radioaktivitetskartor en bit ner. Media i Japan är myndighetslojala och rapporterade inte alls om Hayakawas iakttagelser. Med ett undantag för en lokaltidning som bekrev Hayakawa som en besvärlig figur som förolämpade Japans bönder. (blogg med strålningskarta)

.

Jag har även för mej att en annan geolog (som jag glömt namnet på) på något universitet i Tokyo höll en föreläsning där han berättade att myndigheterna ljög om strålningsnivåerna. Jag kan inte längre hitta dokumentären som nämnde denne andre geolog.

Ledningen för Tokyouniversitetet kunde inte stopp denne andre geologen, men cheferna stängde av strömmen till den bokade salen så föreläsningen fick hållas i mörker utan åskådliggörande bilder. Rent trakasseri.

.

Även värt att se är dom korta föredragen av strålningsexpert professor Tatsuhiko Kodama. I stort sett säger Kodama mellan raderna att regeringen består av inkompetenta idioter, såsom dom hanterade Fukushimakatastrofen. (YT-sökning)

Anmäl
2017-05-23 11:52 #64 av: Huygens

Robotpoliser införs i Dubai. (DM)

"Du har nu 20 sekunder på dej att åtlyda uppmaningen..."

Anmäl
2017-06-08 10:50 #65 av: Huygens

Ny människosläkting hittad i Jebel Irhoud, Marocko. 300 000 år gammal och med större hjärna. (DM)

Anmäl
2017-07-10 01:03 #66 av: Huygens

Thailands kung tog en promenad i en gul tanktopp i ett köpcentrum i München, vilket filmades och hamnade på fejjan, som nu hotas av stämning. DM, 2017-05-17

Anmäl
2017-08-01 12:32 #67 av: Huygens

USA militärer ska lära sej navigera efter stjärnorna för att undvika bli hjälplösa ifall slagskeppens datorer hackas. DM

Anmäl
2017-08-03 13:39 #68 av: Huygens

Donald Trump som president i 1800-talsbok.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.