Frågor inom ämnet söker svar

Ebola, återfall

2015-10-12 13:07 #0 av: Huygens

En mycket konstig historia har seglat upp i England. Visserligen är det känt att brittiska politiker jobbar på högtryck för att försämra sjukvården av brittiska NHS. Jag har skrivit lite om det på Politik iFokus, men det här fallet är en så konstig historia att det kan vara värt en egen tråd här.

.

Bakgrunden är att sjuksköterskan Pauline Cafferkey fick ebola i Sierra Leone i December 2014. Hon behandlades och blev friskförklarad i januari 2015.

Hon behandlades med den speciella medicinen ZMab (?).

Hon blev även anklagad för att ha mörkat sin sjukdom, men det verkar inte som om hon fick någon dom eller straff.

.

Nu har det gått mer än ett halvår och sjuksköterskan Pauline har återfallit i ebola. När hon gick till det skotska sjukhuset sändes hon bara hem av läkaren med uppmaning att krya på sej.

Sedan blev hennes sjukdomstillstånd snabbt mycket värre och hon har återfallit i ebola. Tydligen har hon gått med ebola i flera månader utan att sjukdomen brutit ut igen. Hon besökte en skola dagen innan hon återföll i ebola.

Dessutom har historien lite Illuminatitecken. Sjuksköterskan besökte statsminister David Camerons fru Samantha på Downing Street 10, dagen innan sjuksköterskan återföll i ebola (5 oktober?).

The Guardian skriver att sjukdomen som sjuksköterskan fått är ebolarelaterad, vilket inte klart säger att det är ebola. Vad innebär att en sjukdom är ebolarelaterad?

.

Fast det är något med historien jag inte får ihop. Hur kan det komma sej att sjukdomen bryter ut så våldsamt? Man har ju antikroppar i många årtionden efter ebolasjukdomen och sjuksköterskan borde inte bli sjuk igen, i alla fall inte i ebola.

Varför har inte ebolaviruset försvunnit ur kroppen?

Vad är det för sjukdom sjuksköterskan drabbats av? Artiklarna i media är så oklara att jag funderar på om något annat händer? Kan ebolaviruset ha muterat?

Hur kan det vara okänt att man kan återfalla i ebola? Och hur kan det ha missats av läkaren att sjuksköterskan var allvarligt sjuk?

Varför kunde det gå så illa att sjuksköterskan behövde fraktas med akut ambulanshelikopter från brittiska militärflyget RAF?

Kan det vara så att sjuksköterskan vet något hon inte får berätta?

.

Ännu ett underligt påstående. Hur kan ebola förvandla ögonfärgen hos en smittad, men frisk person från blått till grönt?

Lägg märke till att ebolapatienten blir behandlad av en ögonläkare som inte använder handskar. Hur kan ebola ha denna nya okända effekt att ändra ögonfärg?

Är det alls ebola eller är det en DNA-manipulerad variant?


Anmäl
2015-10-13 05:58 #1 av: Marr

Det här är mysko, hemskt knepigt alltihop. Ebolarelaterat? Ja då får jag också tankar som muterat Ebola.. Varför bär läkaren inte handskar för det första? Är inte Ebola hemskt smittsamt?

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-10-14 18:58 #2 av: Huygens

Tillståndet för sjuksköterskan som fått ett återfall i ebola är nu kritiskt sjuk i ebola.

Det är någonting med hela den här historien som är galet.

Det framkommer även att sjuksköterskan först ignorerades av läkaren som behandlade henne, men hon tog sej sedan till Glasgows universitetssjukhus och förklarade att hon hade ebolasymptom.

Frågan är om myndigheterna smittat sjuksköterskan Pauline med ett farligare ebolavirus, för att ta reda på om hennes naturligt utvecklade immunitet mot vanlig ebola skyddar även mot den myndighetsmanipulerade ebolavarianten?


Anmäl
2015-10-17 10:44 #3 av: [Roftic]

Det där om Illuminati vette tusan men förklarlig anledning bakom helikopter tror jag kan vara att RAF har otroligt avancerade helikoptrar. Mycket mer avancerade än vad en vanlig ambulanshelikopter är. Militärhelikoptrar är anpassade för att tranportera och viss mån behandla personer med skador allt ifrån skottssår till kemiska vapen.

Anmäl
2015-10-17 21:04 #4 av: vallhund

Uppenbarligen har hon smittats av rymdödlor.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-10-22 11:42 #5 av: Huygens

Nytt myndighetspåstående.

Ebolan hade gömt sej i hjärnan och långsamt förökat sej i hjärnan tills sjuksköterskan fick hjärnhinneinflammationsebola, meningitis.

Dr Michael Jacobs berättar:

"This is the original Ebola virus that she had many months ago, which has been lying inside the brain, replicating at a very low level probably, and has now re-emerged to cause this clinical illness of meningitis. And this is obviously a serious thing."


Anmäl
2015-10-31 21:53 #6 av: Huygens

Kanske har vi en förklaring på ebolaepidemin i Västafrika (Sierra Leone, Liberia, Guinea mm).

Nu avslöjar UKs militär att dom testar en metod att sprida ebola via trådarna på spindelnät. Officiellt försöker militären endast testa hur länge ebola överlever i naturen, men jag misstänker att vi bara ser toppen på isberget.

Dessutom är det mer tuberkulos i vissa delar av London än vad det är i Rwanda.


Anmäl
2015-11-06 04:11 #7 av: vallhund

Vad har tuberkulos med ebola att göra?

Återkom gärna med bilder på läkarens båda ögon före/efter, där man kan se att det är samma person på båda bilderna.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-11-12 20:38 #8 av: Huygens

Pauline Cafferkey sägs nu ha blivit frisk igen.

Hon fick den sparsamt utprovade experimentmedicinen GS5734 och kryade på sej. Det står väldigt lite info i artikeln kring hur hon kunde återsjukna. Frågan är om nu kan få ebola en tredje gång, eller en fjärde..?


Anmäl
2015-11-13 06:57 #9 av: Marr

Virus kan ju kapsla in sig i kroppen om ej behandlingen tagit rätt. Kanske det har varit så i hennes fall & när immuniteten sjunker...man drabbas av vanlig förkylning och det "inkapslade" kan bryta ut igen.

Vet ej om det gäller Ebola, men varför inte?Funderar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-02-24 08:16 #10 av: Huygens

Mycket konstigt, nu har Pauline Cafferkey fått ett tredje återall i ebola. Det är svårt att veta vad det verkligen är och om det är ett sätt att skrämma folk för att öka trovärdigheten med andra virushistorier som zika.

Lådan hon transporteras i verkar ergonomisk dåligt utformad för sjukvårdsarbetarna. Handtagen sitter i knähöjd.

Initialt verkar hon dessutom gå omkring utanför kuvösen utan att alla arbetarna har lika bra skyddsdräkter, några har vita "rymddräkter". Det ter sej också lite underligt att personalen måste frakta Cafferkey i ett militärt Herculesplan. Rimligen borde det gått att använda ett civilplan av mindra storlek.

Militära Herculesplan är avsedda att transportera stridsvagnar på 100-tals ton. Jag får känslan av en charad.

.

Och "avspärrningarna" med dom gulsvarta banden ser också väldigt ofullständiga ut med tanke på att det är så blåsigt på flygplatsen. Det går förbi personer utan något skydd intill avspärrningarna.

Man kan också notera att WHO agera senfärdigt eller inte alls vid ebolautbrottet, men hastigt deklararerade internationellt nödläge för zika.

.

Reagan frågade vad Caseys såg som sitt mål som CIA-chef. Casey svarade:

"We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false."

---

"Vi kommer att veta att vårt desinformationsprogram är fulländat, när allt den amerikanska allmänheten tror på är felaktigt." (februari 1981, Vita Huset)


Anmäl
2016-02-28 09:34 #11 av: [Roftic]

Ööh nää... Hercules (C130A-J) kan enbart ta nästan 20 ton utrustning, 19,9 ton för att vara exakt.

Anmäl
2016-02-28 09:55 #12 av: Huygens

#11 Det är riktigt att planet bara tar 20 ton.


Anmäl
2016-10-07 15:08 #13 av: Huygens

Nu har Cafferkey tagits till sjukhus med ilfart en 4:e gång. Denna gång påstår media att det inte var pga ebola.

Cafferkey säger att hon har svullnade längs en del av ryggraden, vilket påstås vara för att viruset tog sej in i hjärnan och centrala nervsystemet. Eller så är orsaken till Cafferkeys sjukdom något helt annat, t ex ett RFID-chip.

Hon har fortfarande stickningar och känslolöshet i delar av kroppen. Jag tycker inte att den typen av symptom nämnts vid andra fall av "ebola", eller vad det nu är.

Hennes ben är försvagade så Cafferkey kan inte springa längre och hon har dålig balans.

Vad kan det vara istället? Insektgift, nervgift?

.

I USA sprayar dom städerna med nervgiftet Naled som ger mikrocefali hos foster, för att bekämpa zikamyggorna, även i delstater som inte haft ett enda fall av zika.

Kan det vara något sådant som drabbat Cafferkey?


Anmäl
2016-10-09 21:17 #14 av: fossingen

#13 Mycket intressant men ändå märkligt. Ebola är en skrämmande hemsk sjukdom. Följer.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.