U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

UFO över Puerto Rico

2015-09-24 21:58 #0 av: Huygens

För en gång skull har Svahn tagit upp ett riktigt UFO i DN.

UFOt sågs över Aguadilla, Puerto Rico under 4 minuter 2014-04-25. Ett amerikanskt (civil-?)flygplan såg ett rött ljus flyga emot dom. Piloten blev lite rolig då flygledningen inte sagt något om ett mötande plan.

Men flygledartornet på Rafael Hernanadez-flygplatsen svarade att det inte fanns något annat plan i området.

.

När UFOt kommer närmare slocknade det röda ljuset plötsligt, men det amerikanska flygplanet hade en infraröd kamera som sedan kunde filma UFOt under några minuter medan UFOt flyg i ca 200 km/h.

UFOt betedde lite skumt. Det rullar runt i luften och är aningen lös i formen.

.

DHS försökte hålla filmen hemlig, men en person inom organisationen läckte troligen filmen 2013-10-20 till en grupp UFO-personer.

UFO-utredarna lyckades få tag på inspelade radarbilder från tidpunkten, som kunde bekräfta existensen av UFOt. Även ett antal andra okända farkoster befann sej inom radarns täckning, några längre ut till havs och några över land.

UFOt flyger lågt över marken och vid en tidpunkt verkar UFOt (USOt?) försvinna under havets yta.


Anmäl
2015-09-24 22:24 #1 av: Tjeja

Vänta nu... är det inte den där filmen som sedan visade sig vara ett fågelpar under parningslek? Funderar Var länge sedan jag läste om det så minns inte vart men det var på en engelskpråkig sida i alla fall. 

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2015-09-24 23:20 #2 av: Huygens

om du hittar en länk till filmen, posten den gärna här så vi andra får se


Anmäl
2015-09-24 23:35 #3 av: kena10

Tittade på filmen och tycker att det ser ut som två delar som flyger nära varandra hela tiden. Inte ett föremål som senare delar sej som de påstår. Undrar hur det kan vara ett fågelpar om de lyste rött först? Eller trodde de i övervakningsplanet att det var samma föremål de följde med kameran, när det röda ljuset hade slocknat, och så råkade de få in fåglar istället?

Anmäl
2015-09-25 06:01 #4 av: Marr

Om inte Claes Svahn själv ser fåglar så är detta anmärkningsvärt och skäl till undersökning  för hans del. Att fåglarna lyser rött är ju också ovanligt. När jag ska se filmen så är det bara svart men hör honom prata...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-25 11:15 #5 av: Tjeja

#4 på filmen ser man aldrig att det lyser något utan det är bara berättelsen som säger att föremålen lyste innan filmen som är en mörker/värmefilm som visas. Alltså bekräftas inte "lysandet" av filmen och kan inte bevisas att det faktiskt förekom.
På filmen ser man enbart ett tvådelat föremål som på slutet av filmen delar upp sig.
Hastigheten, storlek och flygmönstret skiljer sig inte allt för mycket från lekande fåglar i par heller.

Men ska man utgå ifrån att hörsägnen om att "föremålen" först lyste rött är sanningsenligt ock korrekt. Ja då kan det ju inte vara fåglar och vips är det som syns ett ufo förstås, dvs oidentifierat föremål.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2015-09-25 12:10 #6 av: Huygens

imponerande att en fågel i så fall kan flyga i 200 km/h och synas på radar


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.