Viktigt

VIKTIGT!!! MEDITERA för EUROPA!!!

2015-09-18 23:48 #0 av: Amon

Fredag, 18 september, 2015

Tidskänsligt!  SPRID detta!  Meditation för Europa

 
Det har skett en ny utveckling i Europa som behöver vår omedelbara uppmärksamhet. Flyktingkrisen i Europa har eskalerat:Det har därför begärts av Ljus krafterna att så många människor som möjligt stödjer människorna i Europa med vår meditation. Detta är tidskänsligt och måste spridas! Vi måste nå massor av människor, så att den kritiska massan av människor som faktiskt gör det uppnås. Det är dags för oss att förenas i syfte så att ljuset kommer att segra. Posta detta på dina webbplatser och bloggar. Om du känner till en alternativ media, kan du skicka det till dem. Du kan dela den med din iPhone. Du kan skapa en Facebook-grupp för din lokala grupp av människor som gör detta i din del av världen. Du kan skapa en video om detta och lägga upp den på Youtube.
 Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av massmeditationer på det mänskliga samhället, så var och en av er som kommer att delta i denna meditation kan faktiskt rädda människoliv i Europa och i hela världen:Vi kommer att göra denna meditation på söndag, den 20 september på 07:00 Central Europeisk Sommar Tid (CEST). Detta motsvarar 7:00 EET i Kairo, 18:00 BST i London, 01:00 EDT i New York, 12:00 (middag) CDT i Chicago, 11:00 MDT i Denver och 10:00 PDT i Los Angeles.

Du kan kontrollera tiden för meditation för din tidszon här:


1. Använd din egen teknik för att ta dig till ett avslappnat tillstånd av medvetande

2. Fokusera på din avsikt att skapa fred och helande till situationen i Europa

3. Visualisera en stråle av ljus som kommer från din själs stjärn Chakra (8 inches / 20 centimeter ovanför huvudet) i själens stjärn chakras alla medi


4. Visualisera nu att den samlade ljusstrålen expanderar in i energinätet runt jorden och når Europa, får kontakt med Själs Stjärn chakran av alla inblandade i situationen där, harmonisera dem och inspirera dem att finna en fredlig lösning. Visualisera att alla flyktingar får mat, vatten, tak över huvudet, sjukvård och human behandling. Visualisera att alla flyktingar och poliser som kan bli våldsamma att lugna sig och välja fredliga lösningar. Visualisera alla medlemmar av de mörka krafterna som försöker att nästla sig in i Europa utklädda som flyktingar, ska erkännas som sådana och fängslas av brottsbekämpningen. Visualisera att Europa håller freden och stabiliteten som hon har uppnått under de senaste 70 åren.

Det är mycket viktigt för personer som deltar i situationen i Europa att vara medvetna om att vi kommer att stödja dem med denna meditation så att Ljus energin vi skickar kommer att tas emot och kommer att kunna läka situationen. Det har därför begärts av Ljus krafterna att du informerar dina kontakter i Europa att vi kommer att hjälpa dem med denna meditation, via e-post, Facebook, Twitter och andra kommunikationsmedel. Det har också begärts att människor i Europa distribuerar denna information inom sina nät.

Uppdateringar om Meditation för Europa:

Anmäl
2015-09-18 23:59 #1 av: Klass

På vilket sätt kommer detta att hjälpa flyktingarna? 

Anmäl
2015-09-19 00:08 #2 av: Amon

Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av massmeditationer på det mänskliga samhället, så var och en av er som kommer att delta i denna meditation kan faktiskt rädda människoliv i Europa och i hela världen.

Anmäl
2015-09-19 00:13 #3 av: Klass

#2

Det låter jättebra.

Kan du hänvisa till dessa studier?

Anmäl
2015-09-19 02:09 #4 av: Sanyara

#0 Det är viktigt att sådana här initiativ tas och sprids.
Det behövs verkligen.
Det är ju bl.a det här som vi är här för att göra🌍👍👨‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👧‍👦👨‍👨‍👧‍👦👨‍👨‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧

Anmäl
2015-09-19 09:21 #5 av: stina63

Tack Amon, Jag ska meditera Europa

Anmäl
2015-09-19 10:01 #6 av: Marr

Jag är med Amon! Tack rara du!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-19 10:22 #7 av: Gahella

Jag är också med Sol

#3 Och den som är nyfiken på om meditationer som dessa har effekt, kan själv googla på ämnet och skaffa sig en egen uppfattning.


Anmäl
2015-09-20 12:16 #8 av: Amon

Tack Stina, Marr och Gahella! Hjärta

Jag var inte vaken klockan 7 - men mediterade lite senare på morgonen. Hoppas att det gjorde gott också! Tummen upp

Och så finns det två länkar i översta inlägget - som går till sidor om vetenskaplig forskning om meditation! Skämtar

Anmäl
2015-09-20 23:28 #9 av: gudilondon

Visst kan meditationer ha effekt och ju fler desto bättre effekt.

Meditationer kommer inte att hjälpa flyktingarna (vad som nu menas med "hjälpa") men det finns en mörk kabbala i denna grupp av migranter, och det är denna mörka kabbala som måste tillintetgöras.

En bön fungerar också mycket bra.  Be om och om igen!

Anmäl
2015-09-23 00:14 #10 av: Amon

Tisdag, 22 september, 2015

Rapport från Meditation för Europa 

 
Meditation för Europa var en stor framgång. Massor av människor har reagerat mycket snabbt på kallelsen och tillsammans har vi lyckats stabilisera energin i Europa i stor utsträckning. Det är intressant att notera att svaret var störst i länder som drabbats hårdast av flyktingkrisen: Tyskland och Ungern. Även om källan till flyktingkrisen (Cabal) inte har tagits bort ännu, kan vår vaksamhet och snabba åtgärder motverka konsekvenserna av dess handlande i stor utsträckning.
Därför har Ljus krafterna begärt att vi fortsätter att hålla fokus och gör denna meditation dagligen samtidigt (07:00 centraleuropeisk sommartid) tills situationen stabiliserats ytterligare.

De som känner sig vägledda att delta hittar anvisningar här:


Tidszon omvandlare för att finna den exakta tidpunkten för meditationen för din plats finns på samma länk.

Det finns också en mycket enkel teknik för att stärka Gudinne virveln i Syrien som arkonterna försöker undertrycka. Visualisera helt enkelt denna bit av gamla Halafian keramik som roterar över hela Syrien / Irak-regionen, stärker gudinne virveln där och tar bort allt mörker från regionen:Denna bit Halafian keramik, tillverkad för 7000 år sedan, innehåller sakrala geometri koder som aktiverar gudinne närvaron och tar bort mörkret från alla fyra riktningarna.

Energierna i den andra delen av september är ganska intensiva och de utlöser undertryckta skuggaspekter av människors personligheter på planetens yta. Ljus Styrkorna har begärt att man särskilt inom denna tidsram arbetar med att integrera sina personligheter så att de inte skjuter ut sin skuggsida genom att angripa andra, utan snarare fokusera på att skapa något positivt. Dessutom väntar sej Ljus Krafterna att 28 septembers "mass Ascension / blod månen tetrad solförmörkelse / asteroidnedslag / världens ände / NWO invigningen meme kollapsar"-  som ingenting oerhört drastiskt kommer att hända den dagen, och då kommer de att ge mig grönt ljus till att släppa ganska mycket betydande intel.

Ljusets Seger !

Anmäl
2015-10-24 14:28 #11 av: Amon

Viktigt!Tummen upp Nu är det dags igen! Hjärta

BRÅDSKANDE!    Tidskänsligt!    Sprid Detta! 

Meditation för Europa 25 OKT 2015

Det har skett en ny utveckling i Europa som behöver vår omedelbara uppmärksamhet. Flyktingkrisen i Europa har eskalerat igen:

  

http://www.businessinsider.com/winter-weather-will-make-eu-migrant-crisis-worse-2015-10

http://www.theguardian.com/world/2015/oct/21/slovenia-calls-in-army-refugee-crisis-borders-europe

 

http://www.express.co.uk/news/world/613809/European-migrant-crisis-refugees-set-fire-tents-Slovenia-selfies-travel-UK-Germany

 

Att Stabilisera Europa är avgörande för den geopolitiska stabiliteten på planeten och en av de viktigaste faktorerna till en mer eller mindre stabil övergång till evenemanget. 

 

Det har därför begärts av Ljus krafterna att så många människor som möjligt stöder människorna i Europa med vår meditation igen. Detta är tidskänsligt och måste spridas! Vi måste nå massor av människor, så att den kritiska massan av människor som faktiskt gör det uppnås. Det är dags för oss att förenas i ett syfte så att ljuset kommer att segra. Posta detta på dina webbplatser och bloggar. Om du känner till en alternativ media grupp, så kan du skicka det till dem. Du kan dela den med din iPhone. Du kan skapa en Facebook-grupp för din lokala grupp av människor som gör detta i din del av världen. Du kan skapa en video om detta och lägga upp den på Youtube. 

 

Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av mass meditationer på det mänskliga samhället, så var och en av er som kommer att delta i denna meditation kan faktiskt rädda människoliv i Europa och i hela världen:
 

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ 

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Vi kommer att göra denna meditation nu på söndag 25 oktober Kl 19.00 i Sverige.

(På 07:00 Central European Time (CET). Detta motsvarar 8:00 EET i Kairo, 18:00 GMT i London, 14:00 EST i New York, 01:00 CST i Chicago, 01:00 MDT i Denver och 11:00 PST i Los Angeles. )


Du kan kontrollera tiden för meditationen för din tidszon här:
 

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Urgent!+Meditation+for+Europe&iso=20151025T19&p1=168

Nedräkning av tiden finns här:

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=168&iso=20151025T19&msg=Urgent!%20Meditation%20for%20Europe 

Instruktioner:


1. Använd din egen teknik för att ta dig till ett avslappnat tillstånd av medvetande

 
2. Skapa i tanken din avsikt att skapa fred och helande till situationen i Europa


3. Visualisera en stråle av ljus som kommer från din själs Stjärn Chakra (20 centimeter ovanför huvudet) i själen stjärna chakras alla medi
 


 
4. Visualisera nu samlade ljusstrålen att expandera in i energinät jorden och når Europa, kontaktar Själs Stjärn chakran av alla inblandade i situationen där, harmoniserr dem och inspirerar dem att finna en fredlig lösning. Visualisera alla flyktingar som får mat, vatten, tak över huvudet, sjukvård och human behandling. Visualisera alla flyktingar och poliser som kan bli våldsamma att lugna ner sej och välja fredliga lösningar. Visualisera att alla medlemmar av de mörka krafterna som försöker att nästla sig in i Europa och poserar som flyktingar, ska erkännas som sådana och fängslades av brottsbekämpningen. Visualisera att Europa håller fred och stabilitet som hon har uppnått under de senaste 70 åren.


Det är mycket viktigt för personer som deltar i situationen i Europa att vara medvetna om att vi kommer att stödja dem med denna meditation så att energin of Light skickar vi kommer att tas emot och kommer att kunna läka situationen. Det har därför begärts av Ljus krafter att du informerar dina kontakter i Europa om att vi kommer att hjälpa dem med denna meditation, via e-post, Facebook, Twitter och andra kommunikationsmedel. Det har också begärts att människor i Europa distribuerar denna information inom sina nät.

Youtube video nedan har skapats för meditation i många språk.

Vänligen bortse från datumet i  September i videon, meditationen vi gör i helgen är exakt densamma.  


https://www.youtube.com/watch?v=e8817_75lTE

https://www.youtube.com/watch?v=wXYiSd3vqJo

På svenska:

https://www.youtube.com/watch?v=MqU-tzd9N9Q


Om du vill ytterligare bidra till att lösa situationen i Syrien, som är källan till Europas flyktingkris, kan du göra en mycket enkel teknik i slutet av vår meditation på söndag. Denna teknik kommer att stärka gudinne virveln i Syrien som Arkonterna försöker att undertrycka. Visualisera helt enkelt att denna bit av gamla Halafian keramik roterar över hela Syrien / Irak-regionen, stärker gudinne virveln där och ta bort allt mörker från regionen:
 
Denna bit Halafian keramik, gjord för 7000 år sedan, innehåller sakrala geometri koder som aktiverar gudinne närvaron och ta bort mörkret från alla fyra riktningar.

Uppdateringar om Meditation för Europa: 

http://2012portal.blogspot.com
 

Anmäl
2015-11-17 23:00 #12 av: Amon

Här kommer några nya inlägg från Cobra - men först ett lite äldre från 30 okt:

Rapport om Meditation för Europa och två Cobra Intervjuer

Meditation för Europa var en partiell framgång. Även om många människor deltog, var vi långt ifrån att uppnå den kritiska massan.

Det är sant att det ryska ingripandet i Syrien har utlöst en våg av flyktingar som återvänder tillbaka till Syrien, eftersom det rapporterades av iranska nyhetsbyrån bara några timmar efter vår meditation:

http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940802000381

Å andra sidan, det är långt ifrån tillräcklig medvetenhet om allvaret i flyktingsituationen bland Ljusarbetare och Ljuskrigare. Hela situationen är en blandning av en verkligt stor humanitär kris där massor av människor flyr kriget och ett försök av Cabal att destabilisera Europa och utlösa WW3 genom att glödga religiöst hat mellan kristna och muslimer. Ungefär tre fjärdedelar av flyktingarna är folk som undkom krigets fasor och de förtjänar all vår kärlek och stöd. Men, det uppskattas att cirka 4% av invandrare som kommer till Europa är legosoldater från  islamiska staten som håller på att infiltreras in i Europa. Det är också uppskattat att ytterligare 20% av invandrarna har fått stora summor pengar för att komma in i Europa, som utger sig för ekonomiska migranter, men i själva verket fungerar som en backup för legosoldaterna. Några av dem har utbildats och mind-programmeras i militärförläggningar över Mellanöstern, logistiskt stödda av CIA. Hela denna operation kostar ett par miljarder, har finansierats med Rothschild och saudiska pengar. Detta segment av migranter har fått enkel tillgång till falska eller stulna syriska pass för att göra sin infiltration i Europa lättare:

http://www.express.co.uk/news/world/604394/Alarm-Syria-sells-10000-passports-few-questions-asked

De flesta ledande europeiska politiker är medvetna om invasions planen och stödjer det frivilligt eller ofrivilligt under diktat av Cabal. Dagordningen för Cabal är att annektera delar av Europa till den islamiska staten kalifatet fram till 2020 och deras planer är allvarliga:

http://www.express.co.uk/news/uk/597254/ISIS-Map-Europe-Terror-Organisation-Andrew-Hosken-Caliphate-Abu-Musab-al-Zarqawi

Cabalen har planer på att upprepa samma process senare i USA efter Europa. Förra veckan, har ett litet alpint land; Slovenien tagit emot en stadig tillströmning av 10.000 flyktingar dagligen. Om vi ​​jämför detta med Förenta staterna, kan flödet av flyktingar jämföras med 2 miljoner migranter som förs in i staterna dagligen över den mexikanska gränsen och går igenom några startpunkter i Kalifornien, Arizona, New Mexico och Texas.

Tack vare den ryska interventionen kommer Cabalens planer för Europa och USA inte att lyckas, men det är fortfarande mycket viktigt för Ljusarbetare och Ljuskrigare runt om i världen att stödja freden i Europa med mass meditationer. Detta är den allvarligaste geopolitiska situationen på denna planet sedan slutet av WW2.
Meditation för Europa kan behöva upprepas igen och
om situationen kräver så meddelar jag på min blogg, och jag ber att fler människor stödjer Ljuset i det kritiska ögonblicket. Dessutom skulle det vara bra om människor som känner sej så guidade skulle göra denna meditation dagligen. Bortsett från våra meditationer, vad brådskar på ytan på den här planeten är ett andligt ingripande av Ljus krafterna, vilket kommer att ske så snart som strangelet bombhot reduceras till en hanterbar nivå. 

Från en ljusare sida, kanske du vill läsa den här Cobra intervjun med Förberedelser för Förändring:

http://prepareforchange.net/2015/10/18/cobra-the-disclosure-chronicles-the-creation-part-1-an-interview-by-prepare-for-change/

Eller lyssna på Youtube versionen här:

https://www.youtube.com/watch?v=8TNMvv6LDvY

Oktober månads uppdatering av Cobra intervjun med Rob Potter har skrivits tillsammans med avskriften, där du kan läsa om du rullar en bit längre ner på sidan:

http://thepromiserevealed.com/2015-oct-27-qa-with-cobra/

Youtube-versionen finns här:

https://www.youtube.com/watch?v=UcGB6H4lwRU&feature=youtu.be

Du kan skicka dina frågor till  rob@thepromiserevealed.com och många av dem kommer att besvaras i nästa månads uppdaterade intervju. 

Seger av ljuset!

Anmäl
2015-11-17 23:14 #13 av: Amon

SPRID  DETTA!    MASSMEDITATION   2015 / 11 / 21

Det är dags att agera igen! Det är dags att ta ödet i vår värld i våra egna händer! Vi är alla överens om att processen för planet frigörelsen tar för lång tid. Här är vår chans att kollektivt påskynda processen. Därför kommer vi att träffas i grupper stora och små, som individer och par, den 21 november. På den dagen, kommer en viktig cykel att ta slut och en annan börjar. Detta är en vändpunkt där vi kan utnyttja vår kollektiva manifestations makt för att använda den som en pivot att utlösa de förändringar vi alla väntar på. Massorna kommer att samlas på den dagen och åberopa närvaro och ingripande av positiva utomjordiska Stjärn bröder och systrar och underjordiska varelser av Ljus som kommer att hjälpa oss i processen för befrielsen av vår planet från tyranni av de mörka krafterna, så att för första gången i vår historia kommer vi att ha möjlighet att skapa vårt eget öde som fria medborgare på jorden. 

Vår mass insats denna dag kommer att vara den utlösande faktorn som bidrar till att aktivera planen så att den kan komma till sitt förverkligande. Vår aktivering den dagen är vår försäkran om seger i Ljuset. Sprid detta! Dela med dig till hela världen! Vänligen lägg upp den på dina webbplatser och bloggar. Om du känner en alternativ media grupp, kan du skicka det till dem. Du kan skapa en Facebook-grupp för din lokala grupp av människor för detta i din del av världen. Vi behöver också en huvud Facebook-grupp för detta evenemang. Du kan skapa en video om detta och lägga upp den på Youtube.


Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av mass meditationer på det mänskliga samhället, så var och en av er som kommer att delta i denna meditation kan faktiskt hjälpa till att föra händelsen närmare oss:
 

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ 

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Vi kommer att göra denna meditation på LÖRDAG 21 NOVEMBER på 09:12 Central European Time (CET). Detta motsvarar 22:12 EET i Kairo, 20:12 GMT i London, 03:12 EST i New York, 02:12 CST i Chicago, 13:12 MST i Denver och 12:12 PST i Los Angeles och 04:12 CST på söndag 22 november i Taipei.


Alltså lördag kväll kl 21.12 i Sverige!

Du kan kontrollera tiden för meditation för din tidszon här:
 

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168


Instruktioner:


1. Använd din egen teknik för att ta dig till ett avslappnat tillstånd av medvetande

 
2. Fokusera på din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen mot Disclosure och evenemang.


3. Visualisera en stråle av ljus som härstammar från din själs stjärna Chakra (8 inches / 20 centimeter ovanför huvudet) i själen stjärna chakras alla medi
 


 
4. Visualisera nu den samlade ljusstrålen att expandera in i jordens energinät och kontakt med Själs Stjärn chakran i varje varelse på planetens yta, under ytan på planeten och i hela solsystemet. Visualisera alla varelser som deltar i Jordens situation harmoniseras i syfte att manifestera Disclosure och händelsen så snart som möjligt på ett positivt sätt. Visualisera att alla plasma strangelet och toplet bomber ofarligt tas bort. Visualisera att all annan exotisk vapenteknik utsätts och sedan tas bort utan ansträngning. Visualisera fullständig redovisning av massinformation om avslöjande av utomjordisk närvaro och hemliga rymdprogram via massmedia. Visualisera att händelsen som sker slutligen befriar planeten Jorden.

Du kan få inspiration om evenemang i den här artikeln:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

Uppdateringar om händelse meditation:

http://2012portal.blogspot.com

Anmäl
2015-11-17 23:29 #14 av: Amon

Måndag 16 november, 2015

Kort  lägesrapport om Planeten och Uppdatering av Massmeditations händelsen

Senaste falska flagg attackerna i Paris var iscensatta av Black Nobility familjer bakom jesuiterna som en del av det ockulta kriget, för att störa energinätet och ingjuta mer rädsla. Det är väl känt att Paris är en viktig energikällevirvel för Gudinne energierna, särskilt för gudinnan Isis:

http://isiopolis.com/2014/11/09/isis-the-french-connection/

http://homepage.ntlworld.com/fusniak/talisman/articles/isisofparis.html

Men dessa manipulationer fungerar inte längre och folket i Paris är inte rädda:

För det andra, dessa attacker gjordes på fredagen ​​den 13: e som en ockult varning och hot mot de positiva Tempelriddarna som stöder Putin och östra alliansen bakom kulisserna.

Fredagen ​​den 13:e oktober 1307 var den dag då majoriteten av Tempelriddarna greps i Paris och på andra håll i Frankrike:

http://www.esotericrosslyn.org/templar/fall.htm

För det tredje, var dessa attacker iscensatta med ett syfte att ytterligare polarisera den europeiska kristna befolkningen i religiöst hat mot muslimer. När alla andra försök att starta WW3 har misslyckats, hoppas de mörka krafterna att utlösa detta krig genom att skapa en kritisk massa av religiöst hat mellan kristna och muslimer. Detta är en del av en gammal Cabal plan som redan Nostradamus antydde. Här är det viktigt att vara medveten om att islam i allmänhet är en fredlig religion och att radikala militanta islamismen föddes på 1800 talet som wahhabismen och var en gemensam brittisk / Saudi skapelse:

http://www.conspiracyschool.com/wahhabis

En mer positiv nyhet är, att mer än 1 miljon flyktingar redan har återvänt till Syrien sedan början av de ryska militära operationerna:

http://sputniknews.com/middleeast/20151111/1029922126/russia-syria-refugees.html

Tyskland är i färd med att förbjuda chick fragmentering, en hemsk praxis av outsägligt djurplågeri:

http://www.ewao.com/a/germany-becomes-the-first-nation-to-ban-chick-shredding/

https://en.wikipedia.org/wiki/Chick_culling

Och slutligen, har en by i Indien hittat ett unikt sätt för att stödja jämställdhet mellan kvinnor:

http://www.onegreenplanet.org/environment/village-in-india-plants-plants-trees-every-time-a-little-girl-is-born/

Uppdatering av meditations händelsen:

Tiden för vårt globala evenemang MassMeditation närmar sig snabbt:

http://2012portal.blogspot.com/2015/11/make-this-viral-event-meditation-2015.html

Om du känner att processen för planet frigörelsen tar för lång tid, här är din chans att påskynda den.

En Facebook-händelse har skapats för denna meditation:

https://www.facebook.com/events/1523593674628244/

Du kan också skriva under en petition för att stödja vår meditation:

http://www.thepetitionsite.com/896/743/541/the-event-meditation-planetary-liberation-victory-of-the-light/

YouTube-videor har skapats på många språk.

Engelska:


https://www.youtube.com/watch?v=fVCttRkxgWg&index=1&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ

Svenska:

https://www.youtube.com/watch?v=N7O2ybJz5kQ&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ&index=21

   

Översättningar till andra språk behövs så snart som möjligt. Vänligen skicka dina översättningar till parlagisas777@gmail.com och de kommer att göras till YouTube-videor och publiceras här.

Seger för Ljuset!

Anmäl
2015-11-18 06:56 #15 av: Marr

Lördag 21/11 klockan 21.12 är antecknat.

Vill vara med och göra så gott jag kan för att sprida ljus till vår planet & alla oskyldigt drabbade. Regnbåge

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-11-18 13:43 #16 av: mulac

Hjärta

Anmäl
2015-11-18 16:17 #17 av: Sanyara

Tack för info.

Jag var precis inne på Cobra´s sida och tänkte försöka att översätta och läsa senare i kväll men då hade du lagt in den infon härTummen uppHjärta

Klar att jag är med på lördag.

Och....

...jag upptäckte också att det är en meditation för Europa idag kl.18, som jag kommer att delta i.

Jag har känt mig maktlös senaste tiden och skulle så gärna vilja göra något för att sprida Ljuset till världen och allt levande och då dyker det genast upp möjligheter genom info på den här sidan.Blomma

Fast det är ju klart att jag jobbar på egen hand också men det är så kraftfullt att göra det tillsammans.

Anmäl
2015-11-18 18:24 #18 av: Gahella

Tack Amon! Jag är också med då Sol


Anmäl
2015-11-22 02:25 #19 av: Amon

Tusen Tack till Alla som varit med i kväll! Hjärta

Tror det här gjorde väldigt gott för oss Alla - samt vår kära Moder Jord! Tummen uppHjärta

Väldigt många människor jorden runt deltog i denna massmeditation för fred!

Och på denna facebooksida kan Ni gå in och läsa om alla fantastiska meditations-upplevelser som människor har haft under denna meditation:

https://www.facebook.com/events/1523593674628244/

Anmäl
2015-11-22 08:43 #20 av: Marr

Tack själv Amon att du visade oss detta & att du talar om när händelserna ska ske!BlommaHjärta

Som någon sa i kommentarerna, så borde det göras 1 gång i veckan. Att sända goda tankar & i bästa förmåga sända ljus & kärlek till situationen i världen , gör inget sämre. I bästa fall sprider det sig  så vi kan få se resultatet av att de flesta önskar fred & rättvisa på vår jord.Glad

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-11-22 11:02 #21 av: Amon

Ja - för min egen del så mediterar jag och skickar ljus till hela jorden så gott som varje dag - och det är det säkert många som gör. Men det är klart att det ger så otroligt mycket större effekt när man kan göra massmeditationer så här! Tummen upp

Måste bara dela med mej av en meditationsupplevelse från en kille som han skrev ner på facebooks-sidan om eventet:

På svenska:

"Jag måste dela min erfarenhet av denna meditation. Jag ska berätta vad jag skrev i min dagbok. Denna erfarenhet var så levande och rörande att jag kände mig tvungen att dela den. Kanske dess ljus berör och värmer hjärtat på alla de som läser den. Jag älskar det här livet och jag älskar er alla.
11-21-15-meditations dagbok
Dagens meditation var avsedd att påskynda uppkomsten av händelsen. Vad jag såg och kände under denna meditation var underbart. Jag kan inte ge en fullständig beskrivning och kommer inte heller att kunna teckna vad mina ögon såg. Det var vackert och inget jag kan göra kommer att föra det rättvisa, men jag ska berätta vad som hände.
Jag hade tänkt mig själv att gå till Det Galaktiska Centret av pleroma (den stora central solen). Jag nådde det och försökte få kontakt med källan. Ljuset var otroligt ljust och det tog tid att anpassa sig till det. Jag tittade in i pleroma och vad som såg ut att vara källan. Jag sträckte mig efter denna kropp som personifierar idén om gud och omedelbart så ändrade sig min vision till den berömda målningen av michelangelos tak målning. Den där gud sträckte ut handen till människan (man nådde ut) sedan jag såg en gnista mellan de två fingrarna och så tändes nån sorts kedjereaktion.
Plötsligt strålar den stora centrala solen fram en otrolig stråle av ljus som gick från stjärna till stjärna. Jag såg ett galaktiskt panorama av denna reaktion. Solar började länka till varandra som verkade vara ett mäktigt galaktiskt rutnät. Detta spreds i hela galaxen, det var så vackert.
Sen var jag tog tillbaka på jorden, jag skapade något slag av en stor boll av energi upp i rymden, den här bollen var också sam-skapad av vårt kollektiva medvetande. Jag såg många trådar av ljus som nådde till den stora bollen av ljus. Många människor bidrog till denna vackra stjärna som skapats genom vårt medvetande.
När ljusklotet nådde en kritisk massa såg jag bollen kollapsa i en våg som omfamnade hela planeten. Jag såg Gaia förvandlas till en strålande stjärna.
Sen såg jag cme explosion på en sol, sedan vad som verkade vara en rad andra cme  från andra solar (kedjereaktioner). Jag såg den upplöste något slags slöja. Detta kan varit varit den eteriska slöjan som jag har läst om.
Jag kände en underbar närvaro under denna meditation. Mycket av det var i ett tillstånd av förundran och bliss. Mycket nöjd med flödet av universum och vad som händer i den nu.
Men så småningom mitt hjärta började dala, jag kände mig som om jag dränerades och att bombarderas med perioder av letargi. Jag kände en känsla av att vara trött och obalanserad inom den fysiska farkosten. Jag vacklade inte från att upprätthålla en positiv inställning, eftersom jag fortfarande var i min jag är närvaro. Men jag kände mig svag, trött och avrunnen. Allt tack, beröm och uppskattning gick till vår källa. För även under stormen som for genom min kropp var jag fortfarande positiv genom att fokusera på sanningen.
Sen såg jag en grupp av människor som laddade någon slags boll av energi, det såg ut som en sol. De var alla runt bollen. Sida vid sida, det påminde av scenen med sperma celler, scenen var många sperma celler som omger ägget. Jag minns att jag läst att spermie celler gör en cirkel runt ägget innan en av dem tränger igenom det. Det var fascinerande och när jag gick med för att hjälpa dem gav jag allt jag kunde som kom upp i stunden.
Då exploderade mini solen (energiklotet) och nedsänkte hela skapelsen i sitt ljus. Det var en vacker scen för att se denna ljusrening av av hela existensen.
Innan jag glömmer det, jag såg också den pleroma scenen från källan ur ett omvänt perspektiv. Källan var inom den stora centrala solen, och såg på mig, jag kunde se min bild utanför den stora centrala solen. Han kontaktade mig. Jag kunde känna vad källan kände (minst min tolkning av vad källan kändes) och det var underbart. Detta symboliska bildspråk bara gav uttryck för min åsikt att vi alla är en. De känslorna och förnimmelserna var häpnadsväckande. Jag kände en fred som överskred all förståelse.
Det är ovidkommande när "evenemanget" inträffar, eftersom det för mig, redan har gjort det. Jag kommer inte längre att vänta i avvaktan, för det som händer i mitt nu. Hur lång tid det tar att manifestera i denna fysiska värld berör inte mig, eftersom det redan är det som händer. Jag hade en dröm för inte så länge sedan där tjänstemän greps och alla i världen fick se det här komma ut av det.
Jag vet att tiden är snart och jag ska ha tålamod och lita på webbplatsen. På grund av att vår skapare är stor och mina världsliga bekymmer bara förhindrar flödet av hans nåd. Gud välsigne den här världen och gud välsigne alla på jorden!

Namaste"

Anmäl
2015-11-22 11:32 #22 av: Marr

Åh en så fantastisk upplevelse denne person fick!

Kunde lätt föreställa mig ett extra chakra ovan huvet. Men det blev till 2 som snurrade och blev sen till en. Ljusstrålar sändes sedan till nätmönstret och då lyste flera rutmönster upp. Tänkte ljuset tränga ner i alla vrår och djup för att mötas upp av andra "ljusvarelsers" arbete.

Det var en angenäm stund för önskan om fred och avslöjanden inom maktelitens dolda agendor & förfarande över vår planet & till allt levande som har rätt att leva utan fruktan.Hjärta

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-11-23 00:58 #23 av: Amon

Så härligt Marr! Hjärta

Anmäl
2015-11-24 01:11 #24 av: Amon

Händelse Meditation Pre-rapport och två Cobra Intervjuer

Vår Händelse Meditation var en stor framgång med stor positiv inverkan på våra framtida tidslinjer. Detaljerad rapport kommer att släppas här om ungefär en vecka beroende på hur lång tid det tar för mej att samla all intel.  Från denna sida.

Anmäl
2015-12-01 00:37 #25 av: Amon

Rapport från Meditations Händelsen 

Vår Meditations Händelse var en stor succé och vi var mycket nära att nå den kritiska massan. Drakens källor har meddelat att positiva tidslinjen blivit djupt stabiliserad och Motståndet har meddelat att ett stort lager av strangelet och toplet bomber har tagits bort. Sedan meditationen, det finns intensiva förhandlingar som äger rum bakom kulisserna för full Upplysning och för fullständig och ovillkorlig kapitulation av alla Cabal fraktioner, inklusive Chimera.

På grund av framgången för denna meditation, har ljus krafterna uppmanats att ändra vår tidigare Weekly Liberation Meditation till Weekly Evenemang Meditation varje söndag klockan 07:00 UT.

Det är ingen tillfällighet att många positiva nyheter har släppts inom några korta dagar efter vår meditation.

Den organisationen den islamiska staten i Syrien har nästan förstörts:

http://www.express.co.uk/news/world/621324/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISIS-Syria

http://tarpley.net/isis-daesh-positions-close-to-envelopment-putin-and-rohani-pledge-to-defeat-terrorism/

http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/24/438974/Webster-Griffin-Tarpley-Iran-US-Russia-Putin-Daesh

Turkisk besegra den ryska militärflygplan har misslyckats och nu utsätts turkiska anslutningar till den islamiska staten:

https://www.rt.com/news/323373-ankara-defends-isis-medvedev/

Jesuiterna är mycket väl medvetna om att planerna på att starta WW3 inte kommer att lyckas och att Islamic State projektet är dömt att misslyckas. Detta är anledningen till att Jesuit-relaterade cabalists distanserar sig från denna situation för att rädda sitt eget skinn:

https://www.rt.com/usa/319115-kissinger-isis-syria-iran/

Ljus styrkorna har meddelat att genom att använda namnet ISIS för terrorist organizatoin du faktiskt stöder dem energiskt, eftersom det är det namn de valt occult för att stärka sig själva. Om du använder andra namn (Isil, Islamic State, Daesh) istället, försvagar du deras position:

http://dailygrail.com/Hidden-History/2015/11/Reclaiming-the-Goddess-Stop-Using-the-Name-ISIS-Describe-Bunch-Ignorant-Murde

https://www.bostonglobe.com/opinion/2014/10/09/words-matter-isis-war-use-daesh/V85GYEuasEEJgrUun0dMUP/story.htmlEn ansökan har skapats för att hjälpa till att sprida medvetenhet om detta och du kan logga in på det här:

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/767/932/805/?taf_id=12562735&cid=fb_na

Inom några korta dagar efter vår meditation har flera till synes oberoende händelser inträffat som kommer att föra oss mycket närmare sönderfallande av slöjan och mot Disclosure.

För det första, har Blue Origin framgångsrikt lanserat och landat en återanvändbar raket. Detta kommer att drastiskt minska kostnaderna för rymdfärder:

http://www.radioaustralia.net.au/international/2015-11-25/space-tourism-a-possibility-after-blue-origin-successfully-launches-lands-space-vehicle/1518518

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/giant-leap-space-travel-blue-6895373

För det andra, har NASA funnit en indirekt indikation på att Tunnels of Set omger jorden:

http://www.space.com/31200-dark-matter-hairs-earth.html?li_source=LI&li_medium=most-popular

För det tredje har ett kanadensiskt team utvecklat ett projekt för att lansera en crowdfunded satellit som kommer att söka efter utomjordisk farkost:

http://www.express.co.uk/news/science/621720/Alien-disclosure-The-first-ever-satellite-to-hunt-and-image-UFOs-could-go-into-orbit

http://www.openminds.tv/crowd-sourced-satellite-project-seeks-ufo-disclosure/35713Människor som kommer att bidra till projektet kommer att ha tillgång till satellit data. Detta är den första satelliten någonsin offentligt lanserad som aktivt kommer att söka efter utomjordisk närvaro i en omloppsbana runt jorden, och vad som är ännu viktigare, kommer det att vara i händerna på folket och inte NASA. Tänk dig att kunna ta bilder genom en crowdfunded satellit ögonblick efter NASA bryter levande foder från ISS:

http://www.express.co.uk/news/science/621741/NASA-cut-space-station-live-feed-after-bizarre-donut-UFO-stalked-ISS

http://www.collective-evolution.com/2015/01/23/nasa-cuts-live-iss-video-feed-as-ufo-appears-real-footage/

Ljusstyrkorna har frågat folk som är villiga och kapabla att stödja detta satellitprojektet ekonomiskt, att göra så här:

https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

Seger av ljuset!

Anmäl
2015-12-01 00:45 #26 av: Amon

På grund av framgången med denna meditation, har Ljus  Krafterna uppmanat oss att ändra våra tidigare Vecko  Frihets Meditationer  till  Vecko  Event  MEDITATION   VARJE   SÖNDAG   vid  20.00 - svensk tid!

Anmäl
2015-12-01 08:56 #27 av: Marr

#25 Det är ju strålande nyheter, ska läsa igenom länkarna om dessa framgångar.  Glad

Fast måste erkänna att jag också reagerat på det att dom kallar sig ISIS. Funderar 

Söndagsmeditation var söndag kl 20.00 för detta är jag gärna med på.Hjärta

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-12-01 10:55 #28 av: Gahella

Tack för fin ljusinfo Amon och jag är gärna med jag med på söndagarna.

Aha det är därför de kallade sig för ISIS, för att ge sig mer power. Ja men då måste man nog ha mer hjärta för att klara bära den vibrationen, tror jag. Men har också reagerat på att de använt sig av det namnet och säger nu förtiden IS istället, vilket passar dem bättre.


Anmäl
2015-12-05 10:09 #29 av: Marr

HjärtaStjärnor

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-12-06 21:50 #30 av: Eliiza

Hej på er!
Visst är tanken god att meditera tillsammans för Europa. Men, varför bara Europa? Varför inte meditera för fred och kärlek i hela världen; för fred och kärlek på hela vår planet? Det har sedan långa tider funnits, och finns fortfarande, oroligheter, krig, terror och ond, bråd död i många andra delar av världen. Att uppmana oss Européer till att meditera för Europa, då detta världsomspännande våld nu mer tydligt nått även oss, kan verkligen ses som att man blundar för resten av världen och bara egoistiskt tänker på sig själv. Jag hoppas att ni inte missförstår mig. Jag säger inte att ni inte menar väl. Tanken om fred är verkligen, som sagt, god, men den måste vidgas till att omfatta hela världen och inte bara en viss del av den. Absolut alla människor på Jorden har rätt till att leva i fred, frihet, kärlek och harmoni. Ett förfarande där man inriktar sig enbart på en viss del av mänskligheten kommer obönhörligt att falla samman och fungerar faktiskt lika illa som att försöka avlägsna ett ogräs genom att bara klippa bort blad och stänglar, vilket naturligtvis inte fungerar eftersom ogrästet kommer att fortsätta att växa och sprida sig. Nej, för att få bort ett ogräs för gott så måste man angripa hela plantan inklusive dess rot. För att få bort krig, terror och ondska etc. i världen så måste man alltså upprepat meditera för, och sända ut freds-vibrationer till, HELA mänskligheten på Jorden och inte bara en viss del av den.

Salome,
Eliiza

Anmäl
2015-12-06 21:53 #31 av: Gahella

Det var bara vid ett tillfälle som vi mediterade för Europa, nu gör vi det även för resten av världen Sol


Anmäl
2015-12-06 22:05 #32 av: Eliiza

Härligt! :-) Ursäkta att jag missförstod.
Så, ni var med nu ikväll, tillsammans med de hjälpande och fredsälskande 3.5 miljarder mediterande människorna från den Plejariska federationen, kl 20.00-20.20? :-)

Anmäl
2015-12-07 08:17 #33 av: Marr

Jag gjorde den exakt under den tiden Eliza. Jag sätter inga namn överhuvudtaget på något utan gör på det sätt jag fixar bäst. Med det innefattar jag allt som är gott för att främja fred & upplysning, av det som finns inom, utom & på vår planet.Hjärta 

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-12-13 18:44 #34 av: Marr

Så var det dags igen för er som vill vara med. Klockan 20.00. Glad

Meditera för fred & medkänsla över situation på vår älskade planet. Man kan säkerligen göra det på det sätt som passar en själv bäst. Huvudsaken är att man är med i sitt hjärta.Hjärta

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.