E.T. / Utomjordiska raser

Pascagoula Alien Abduction

2015-09-15 19:51 #0 av: Huygens

Pascagoula, Mississippi, USA hade 1973 ett bortförande av Charles Hickson och Calvin Parker när dom var ute i vildmarken och fiskade.

Det går att hitta flera intervjuer med Hickson och Parker. Tyvärr har flera av dom jag hittat ganska dåligt ljud och Hickson har dessutom halvsvår dialekt att förstå. Här är en annan version.

.

Händelsen är i alla fall att båda männen såg ett blått pulserande ljus närma sej. Till slut ser dom att det är någon slags flygande metallisk farkost, kanske 15 m lång.

En stor lucka öppnas i farkosten och minst 3 varelser svävar ut i riktning mot männen. Varelserna har mycket rynkig hud och beter sej mer som robotar än som levande väsen. Varelserna har i stort sett inga ögon utan bara rynkig hud.

Näsorna på varelserna är 4 cm spetsiga spröt. Även öronen är spetsar som sticker ut 5 cm. Munnen är som en smal skåra. Varelserna saknar hals och deras huvuden liknar rynkiga kupoler.

.

Varelserna griper tag i dom två männen.

Hickson minns att han kände en smärta i ena armen och sedan kunde han inte röra sej. Han försökte prata men hörde inget ljud.

Båda männen tas in i farkosten av varelserna. Hickson säger att ljuset var så kraftigt att han inte kunde se om det fanns möbler eller annan inredning i farkosten. Han hade ont i ögonen flera dagar efter händelsen. Ljuset var starkt som en svetslåga.

Hickson minns att ett öga gled ur en vägg. Ögat var stort som en tennisboll. Varelserna höll sej undan för ögat som kom nära Hickson och verkade granska honom.

Efter en stund gled ögat tillbaks in i väggen.

Hickson och Parker lyftes sedan ur farkosten och släpptes ner på sin fiskeplats vid floden. Hickson minns att hans ben först inte bar honom. Det tog ett tag innan han kunde stå igen.

Den blålysande farkosten svävade iväg. Hela händelsen hade varat 45 minuter.

.

Hickson och Parker anmälde saken till på USAs flygvapen och sheriffen. Flygvapnet lyssnade på männens berättelser men verkade i övrigt ointresserade, vilket åtminstone får anses vara underligt.

En av männen gick igenom två undersökningar med "lögndetektor" och hans berättelse verkar vara uppriktig.


Anmäl
2015-10-05 23:23 #1 av: Huygens

Spelfilm från 1953. Invaders from Mars Påminner lite om Pascagoulahändelsen.


Anmäl
2019-11-28 20:45 #2 av: Huygens

Ny intervju med Calvin Parker som var med om Pascagoula. (YT/Rick & Bubba, 2019-10-12, 49 min)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.