E.T. / Utomjordiska raser

1979

2015-07-28 10:59 #0 av: mulac

Nasa anställd ser män på mars 1979 ?

Anmäl
2015-07-28 12:36 #1 av: Huygens

Har du kollat den officiella bakgrunden? Videoklippet påstår ju "...viking rover was running around".

Viking var inte en sk rover, båda vikingsonderna var stationära efter landning, dom hade ingen möjlighet att köra runt som en rover. Vikingsonderna kunde bara sträcka ut sina robotarmar för att ta markprover. Ryssarna sände sk rovers till Mars på 1970-talet, men båda slutade funka innan dom kunde köra runt. Den första rover som officiellt klarade av att köra runt, påstås vara USAs marsbil, den sk Pathfinder som påstods landa 1997.

.

En intervjuperson i videoklippet påstår att man kan gå på månen utan rymddräkt och utan att skadas av kosmisk strålning. Om man tittar på månen i en vanlig kikare syns ingen atmosfär, kanten på månen är knivskarp mot den svarta rymden.

Om det synts människor på "Marsvideo" är den enklaste förklaringen att videon är tagen på jorden, kanske ute i Mojaveöknen?

Fejkandet med foton och film nämns i tråden om månlandningen och i marstråden.


Anmäl
2015-07-29 09:24 #2 av: mulac

Du har rätt Huygens, jag regerade på flera saker men det är mycket underligt som finns i vår omgivning!  Troligtvis från nån öken som är uppkomsten till detta.

Men man kan ju undra vad som är motivet till mycket som finns och produceras av personer som berättar det ena eller det andra sant eller fiktion. Men så är det med många vetenskapliga upptäckter också eller?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.