Viktigt

Snälla, gå inte på elitens propaganda för krig.

2015-07-09 10:34 #0 av: Gahella

En bra sammanfattning på hur det går till i massmedia för att vi ska acceptera krig i varenda land som Usa och Nato tycker vi ska uppfostra. Och det gör de genom lögner och åter lögner då enda orsaken är att komma över deras naturtillgångar och inget annat.

Susan Lindauer som är f.d chefskommunikatör mellan Cia och Mellanöstern berättar att Irak inte hade några problem med att FBI skulle inventera landet för påstådda kärnvapen och hade även upprättat ett avtal för det, och trots det går Usa och Nato in och sätter igång ett fullskaligt krig och har lämnat ännu ett land efter sig i total förödelse. Hon och andra av visselblåsarna som berättat hur det egentligen ligger till är antingen döda eller lever i landsflykt.

Den som har svårt för engelska kan sätta på översättning så kommer en svensk översättning.


Anmäl
2015-07-09 10:38 #1 av: Gahella

Och genom deras krig skapas även dessa enorma flyktingströmmar som bl.a Sverige ska ta hand om.

Det talas aldrig om vem som är ytterst ansvarig för flyktingproblemet. Jo, för all del, våra politiskt toppstyrda medier låter oss förstå att allt detta orsakas av terroristorganisationer, islamiska fanatiker, mot vilka all världens samlade militärmakt intet förmår

Dock krävs verkligen inte särskilt mycket analys eller tankeförmåga för att klart se vem och vad som är upphov till 99% av flyktingproblemet.

  • Vem har skulden för Iraks ödeläggelse med miljoner döda och än fler lemlästade och hemlösa?
  • Vem bär skulden för samma sak i Libyen, och nu i Syrien?

Utan att nämna Afghanistan och ett flertal länder i Afrika. Ja, inte är det någon liten spontant självorganiserad grupp av fanatiska islamister, som varken USA eller NATO rår på. Om någon verkligen trodde det, tänk igen!

USA har under det senaste decenniet spenderat flera triljoner dollar på sitt ”försvar” mot dessa farliga terrorister över hela världen, och det är detta ”försvar” som oprovocerat bombat sönder en lång rad länder och framkallat de strida flyktingströmmarna.

Till saken hör att det sedan länge är konstaterat av objektiva amerikanska källor att både Al Qaeda och ISIS skapats, finansierats och dirigerats av de amerikanska säkerhetsorganisationerna själva för sina egna politiska och ekonomiska syften.

Är det då rimligt att små länder som Sverige skall tigande ta på sig ansvaret för att ta hand om alla dessa utblottade människor?

http://newsvoice.se/2015/05/18/jens-jerndal-tar-bladet-fran-munnen-usa-ar-roten-till-flyktingstrommarna/ 


Anmäl
2015-07-09 11:12 #2 av: Gahella

En f.d s.k Economic Hit Man berättar hur det går till att ta över ett land genom kupper och tillsatta marionetter och hans syn på vad som händer nu i Grekland.

http://www.filmsforaction.org/articles/an-economic-hit-man-speaks-out-john-perkins-on-how-greece-has-fallen-victim-to-economic-hit-men/


Anmäl
2015-07-09 11:21 #3 av: Gahella

Ta makten över din hjärna:

Sigman skriver om hur TV skapar stereotyper av människor i till exempel tv-såpor där barn i skilda eller separerade familjer är lyckliga och välanpassade. Människor som har gått igenom en verklig skilsmässa känner annorlunda och studier om de långsiktiga effekterna av skilsmässor på barn målar en helt annan bild, menar han.

Sigman hävdar att televisionen används som ett instrument för social kontroll och formande av människors tankar. Reklamteknik används inte bara under reklamavbrott för att sälja produkter, den används också för att förändra hur vi tänker och känner om problem i vårt samhälle. TV är det bästa sättet att övertala dig att köpa ”rätt” värderingar menar Dr Sigman och skriver klarsynt att:

”Idag är vi översköljda av det mest effektiva medel för social ingenjörskonst som någonsin har planerats. Våra åsikter och attityder till allt från våld i hemmet, drogmissbruk, skilsmässor & moderskap till invandring och etniska grupper är noga manipulerade av beslut som fattas bakom kulisserna.”

http://www.vaken.se/ta-makten-over-din-hjarna/


Anmäl
2015-07-09 11:24 #4 av: Cristine

Just så går det till Gahella, tack!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-07-09 15:34 #5 av: Gahella

Hoppas fler fattar det snarast, för nu drar det t.om ihop sig  ännu en gång och då är även Sverige officiellt inblandad denna gången.  


Anmäl
2015-07-09 16:22 #6 av: Cristine

Tur är att tv är något jag aldrig tittar på.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-07-09 18:40 #7 av: maria-svensson

#0 där hittade du ett guldkorn av sanning.. :)

Anmäl
2015-07-09 19:23 #8 av: Gahella

Ja den är bra, men tycker det är guldkorn genom hela tack vare människor som är både insatta och vill ändra på denna galna väg vi är inne på nu.

Och det gäller även oss härinne, sen må andra tycka vi är helt tokiga och fått allt om bakfoten, men då är vi åtminstone i gott sällskap med många som upplever detsamma. Glad


Anmäl
2015-07-09 22:02 #9 av: maria-svensson

.

Anmäl
2015-07-10 08:17 #10 av: mulac

Det är så mycket som  är på gång så man inte har ord för allt?!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.