Övrigt

Vänligen hjälpa mig……?

2015-06-21 21:08 #0 av: m2studio

Vänligen hjälpa mig att förstå.

Varför vi inte vågar?

why we do not dare?

Jag har ställd denna frågan på Google men inte blev klok på de rubriker som jag har läst.

Anmäl
2015-06-21 21:09 #1 av: Hera

Vågar vadå?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-06-21 21:17 #2 av: VSK

Ja, eller hur. Vågar vad då ?

Skrattar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-06-21 21:57 #3 av: m2studio

Ja tack, 

Att våga motsäga regeringar?

Att våga stoppa det som är inte bra för framtiden jorden?

Att exempelvis våga säga utan att vara rädd att blir stämplad "hets mot folk grupp"?

Att våga samlas för att når en sak som är gemensamt?

Att våga överhuvudtaget och inte bara här hemma i Sverige jag menar hela världen.

Anmäl
2015-06-21 22:36 #4 av: VSK

#3 

Då förstår jag vad du menar, och håller med.

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-06-21 23:22 #5 av: [vikinga ängel]

Ja det man kan tänka sig är väl att människor facktiskt är folk djur, och vi gör som våran flock gör. Alla går runt och tänker sama sak, men just för att vi är flock djur så vill vi göra som resten eller alla andra. De som oftast vågar göra någonting är människor som igentligen är någonting annat. Inte alltid men många gånger är det just så. det är min tro om saken. Troligen inte ett svar som ni kanske tänkte er och igentligen kan ingen veta exakt varför det är som det är i världen, men man kan spekulera om det.

Anmäl
2015-06-22 00:04 #6 av: m2studio

Det finns många olika spekulationer kring om detta men jag inte är säkert om jag har läst att detta kan bror på Genmanipulation också.

Det som vi ser hos andra djur inte kan se hos oss. De våga mycket mera även tills de dör men vi fly och även när ser andra är fara vi bara passerar och vi är enda djur som skapar onaturliga fara för alla andra samt för naturen också. 

Anmäl
2015-06-22 00:14 #7 av: [vikinga ängel]

Ja det stämmer, det är möjligt att vi är som vi är för attvara inte fick utvecklas naturligt, hade vi gjort det tror inte jag dessa problem skulle existera.

Anmäl
2015-06-22 01:06 #8 av: maria-svensson

Största problemet är som jag ser det att dom flesta har ingen kunskap om våran historia, och har man inte det, så kan man knappast lösa ett problem som började för många tusen år sedan, och som fortfarande gäller idag. Skulle merparten av befolkningen få reda hur och framförallt förstå, för det är steg 1 om man ska lösa ett problem
Vad religion är och vart det kommer ifrån och vem som ligger bakom
Hur banker egentiligen fungerar och styrs och framförallt, vem äger dom
Hur media styrs och vem tar dom order ifrån vid stora händelser tex 9-11
Hur politik används som ett verktyg mot befolkningen och vem dom tar order av (Bilderbergsgruppen mfl)
Vem som bestämmer vad man sedan tidig ålder ska lära och inte lära sig i skolan
Vem som äger och styr över big pharma och deras agenda

Skulle befolkningen dom större massorna börja förstå detta och annat, detta är bara är en bråkdel av vad som finns att veta, så skulle det nog starta en häxjakt på blodslinjer inom illuminati och det vore slutet för det anglosaxiska imperiet som styr Europa idag.

Och en början till kunskap om våran historia mm kan vara att lyssna till Jordan maxwell, som är grundaren för att väldigt mycket kunskap har kommit upp till ytan och att många filmer blivit gjorda.
Är fullt medveten om att många som läser detta redan har mycket om denna kunskap, men vet även att många inte har en susning.

http://youtu.be/bvjROPfv0X4

Anmäl
2015-06-22 01:27 #9 av: [vikinga ängel]

jordon läste jag för länge sedan, jag följer numera Fritz Springmare och ibland Zacharias Stichen (stavning?) men jag mins även några personer som jag följde innan de valde fel väg, då tänker jag på Freeman fly, han började umgås med frimurare och då lämnade jag honom nästan omedelbart. Sedan finns ju David icke som jag aldrig riktigt har gillat av olika anledningar. Alex Jones är ju också en känd en, men han har ju numera mer reklam om sina produkter en om de facktiskt problem som sker i världen, men även han har ju fått ut en hel del information till världen, men jag är inte så förtjust i honom. Just nu läser jag en spännande bok av Robin de Ruiter. The 13 satanic bloodlines heter den.

Jag skulle gärna vilja veta mycket mer om världens ursprung, eller i alla fall om människan och de mystiska varelser som smyger omkring i våra skogar.

Anmäl
2015-06-22 02:00 #10 av: m2studio

Tack #8 av: maria-svensson för din åsikt.

Jo då, idag många känner Jordan maxwell och lyssnar och läsa om honom och vad han säger.

Men det du skrev inte var svar till min frågan. Jag lättar efter orsaken att vi inte vågar göra någonting mot saker som vi redan vet om exempel det du skrev och du har rätt om Jordan Maxwell.

Varför vi inte vågar? folk tror att de förlorar vad de åstadkommit och alla säger att någon tar hand om detta någon dag, men som Maxwell och andra säger att vi människor väntar på att någon serverar allt på fat för oss därför vi inte vågar tycker jag och jag ville veta varför vi är sådana.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.