Framtiden -2012 och efter

Ljuset, religioner och galaxens framtid.

2015-06-11 18:24 #0 av: Hukanson

Som vi vet är det en ny situation för människorna både för vår förståelse av Gud och vår förståelse av oss själva. Det har skett en Förändring av situationen vi lever. Många försöker fortsätta som förut men många svarar an på sitt inres kallelser att söka, finna och leva en ny och större verklighet.
Detta är ju inte helt utan problem. Jag har sett många bilder från ISIS krig mot de kristna och de hugger huvudet av både unga och gamla. Antagligen vill de ge ett budskap till världen med detta. De befinner sig i den del av världen som i tusentals år sett sig som världens centrum. Men det kan vara så att dess profetior har kommit till sitt slut och kraften i utvecklingen helt ligger hos de moderna andliga strömningarna och de religioner som är villiga att utvecklas tex den katolska religionen som erkänner existensen av galaktiska skapelser; bröder och systrar i Herren Gud. Kyrkan är numera helt positiv till vetenskapen och släpper sina dogmatiska traditioner. De två aspekterna av Gud - liv och ljus - är inget vi kan pressa in i en eller flera böcker för att kontrollera...de utgör vår egen natur.
Stellarskeppen har visat sig tillräckligt, vi vet att de finns. Frågan är bara om vi ska få utveckla våra egna snart?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-06-12 08:02 #1 av: mulac

Det är komplicerat och vetenskapen eller vetskapen är som en arkiverad sanning!

Anmäl
2015-06-13 00:15 #2 av: [vikinga ängel]

Det beror väl också på om det värkligen är som alla tror med. Det är även möjligt att de vill att vi ska tro att alla vaknar när det i själva värket kanske är just tvärt om? Just nu ser vi mer och mer saker accepteras av media. Deta betyder inte att de accepterar att folk vaknar. Det betyder att de sätter in tankar i våra huvuden. Människor gillar tränder och just nu är sanningen en stark tränd runt om i världen. Och om några år kommer tränden dö när folk trötnar eller inser att det dom trode aldrig var sant. Men de äkta sanningssökarna kommer ju aldrig trötna men de är också medvetna om media och elitens sanna påvärkan.

Jag och många här inne har barit sannings sökare hela vårat liv och därför har det i blodet. Alla går fel väg och tror fel ibland. Ingen är parfekt men bara därför ska man aldrig tro stt man själv är den ända personen som har hela sanningen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.