Vetenskap

GMO-barn

2015-05-27 01:37 #0 av: Huygens

Vet ej om det redan finns en tråd om ämnet, men Truther Girls (Sonia) berättade år 2012 att det har fötts GMO barnen. Tydligen är det Professor Jacques Cohen och hans forskninggrupp som skapat den första GMO-babyn.

Professor Cohen jobbar på New Jersey (Illuminatityngda) Institute for Reproductive Medicine and Science of Saint Barnabas.

.

Jag trodde att det fanns inskrivet i FN-konventionen om dom mänskliga rättigheterna att ingen människa skulle behöva födas genetiskt manipulerad.

Spädbarnen hade DNA från 3 (tre) föräldrar. GMO-spädbarn, genetiskt modifierade barn. Precis vad Illuminati vill ha. Totalt har 30 st GMO-spädbarn fötts, varav 17 GMO-barn föddes runt år 2001 (ja, så länge sedan är det).

Hela experimentet utfördes samtidigt med falskflaggan 911 och år 2002 stoppades officiellt vidare experiment med GMO-barn. Frågan är hur det ser ut idag och hur hemligt det blivit?

.

2013 försökte företaget Auxogyn patentera den mänskliga celldelningen vid befruktning, vilket fick professor Cohen att gå i taket.

Visst, en och annan genetisk sjukdom kanske kan förhindras, men totalt sett är mänskligt GMO ett alltför kraftfullt maktmedel i händerna på politiker och skuggregeringar.

Design-bäbisar, om makthavarna får bestämma, lydiga medborgare.

.

The Independent skriver att 17 av GMO-barnen är tonåringar.

Nu återupptar Storbritannien verksamheten med GMO-människor. Frågan är vad som skett i det tysta på medicinska kliniker i USAs 700 utländska militärbaser världen över?

Minst två av GMO-experimenten gick snett.

"However, it later emerged that there were two pregnancies where embryos had a missing sex chromosome, known as Turner syndrome – one miscarried and the other was aborted."


Anmäl
2015-05-28 00:11 #1 av: Eliiza

Att vi jordemänniskor bara blir runt max 100 år och att vi överlag är så aggressiva beror på att vi för många tusentals år sedan utsattes för genmodifiering med tillsatta dominanta gener. Det är verkligen på tiden att dessa felande gener identifieras och avlägsnas för gott, så att vi kan leva som och bli sedda som verkliga människor igen...

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2015-05-28 21:58 #2 av: m2studio

Jag håller med dig Eliiza.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.