E.T. / Utomjordiska raser

AMMACH - Kontakter

2015-05-17 01:16 #0 av: Huygens

AMMACH är en brittisk (?) organisation som undersöker fenomen med personer som varit i mental eller fysisk kontakt med utomjordiska och interdimensionella varelser.

AMMACH står för Anomalous Mind Management Abductee Contactee Helpline. Jag vet rätt lite om AMMACH, men har tittat på några av deras intervjuer med personer som kontaktats av främmande varelser på gott och ont.

AMMACH intervjuer är ofta ganska långa, mer än 1 timme, ibland 4 timmar, så jag slölyssnar när jag gör något annat ungefär som att ha radion i bakgrunden.

Jag tyckte om intervjun som kallas AMMACH Witness Samantha 2013, för hon är healer och berättar att hon var hjälpt av orgoniter som jag nämnde kort i denna tråd. Intervjun börjar långsamt, men tar fart efter 15 minuter.


Anmäl
2015-05-19 00:06 #1 av: Huygens

Om brittiska säkerhetstjänstens forskning som var förstadiet till CIAs MKULTRA. 1,5 timme långt, en historielektion i ämnet och kopplingen till icke-mänsklga varelser:

AMMACH Cathi Morgan Mind Control in UK


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.