Off Topic - Utanför ämnet

OT 190 forskare varnar för strålning !

2015-05-12 14:19 #0 av: Cool-Cat

I dag har 190 forskare från hela världen ställt krav på FN och WHO att ändra gällande riktlinjer för strålningsnivåer från trådlös teknik, detta för att det står allt klarare att nuvarande strålningsbelastning på oss medborgare skadar vår hälsa allvarligt och då i synnerhet barnen!

Här finner ni skrivelsen, klicka på PDF-symbolen för Sverige, så får ni skrivelsen på svenska

http://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal

Längre ner i originalskrivelsen finner ni de 190 forskarna, från resp nation, en intressant lista.

http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2015/05/190-experter-uppmanar-fn-och-who-att-battre-skydda-manniskor-mot-halsorisker-med-stralning-fran-tradlos-teknik/

Anmäl
2015-05-12 14:21 #1 av: Cool-Cat

video...hmm...fungerar tydligen inte...klicka här då:  https://vimeo.com/123468632

Anmäl
2015-05-12 14:39 #2 av: RobinEH

Bluffstiftelsen med ännu en tramsartikel med trams"forskare". Såg att cancerlarmglada svenska "forskare" skrivit under.

Jag tror, jag tror på vintertid och ishalka.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2015-05-12 14:55 #3 av: Cool-Cat

Vari består tramset robin ?

Martin Blank, PhD of Columbia University som talar i videon. Berätta vari hans trams består.

Anmäl
2015-05-12 19:16 #4 av: Gahella

Ja vad är det som är trams? För detta har många forskare konstaterat sedan längre tid tillbaka.

Men här styr näringslivet som skiter fullständigt i denna forskning. Och vi får väl se vad som händer när det väl träffar dem själva på något sätt, dem personligen eller någon nära anhöring.

Steve Jobs och andra på den nivån lät aldrig sina egna barn använda dessa apparater mer än korta stunder i taget.


Anmäl
2015-05-12 20:44 #5 av: Cristine

Nu är Robin ute och cyklar!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-05-13 12:01 #6 av: Eliiza

Hej!
Ja, radiovågor etc. är verkligen skadliga. År 1993 gick FIGU ut med vad den högt kunnige och vise vetenskapsmannen Ptaah sade om radiovågor och liknande.

"Upplysningar från vetenskapsmannen Ptaah lördagen den 19 juni 1993

Ptaah: "Radiovågor är faktiskt skadliga för människornas hälsa, liksom fallet med djur och växter. Starka radiosändare förmår att skada livsformer av alla slag på mycket långt avstånd, till vilka också vuxna träd och elefanter samt valar tillhör när dessa träffas av radiovågor. Vid så kallad skogsdöd spelar således jämte miljöföroreningen på känt sätt också en viss radiovågsstörning med, som är medskyldig, närmare bestämt, där radiovågorna uppträder speciellt utökat eller koncentrerat, som just på förläggningsorter eller inom räckvidden av starka radiosändare osv. Speciellt antennerna är de viktigaste faktorerna i detta avseende med sådana sändare- eller mottagningsanläggningar, därför att de förstörande och skadande krafterna utgår från dem. Detta är det faktum, som också påträffas i elektrisk ström och följaktligen i strömanläggningar, som transformatorer, ledningar, generatorer och instrument samt apparater i mindre eller större mått, varför människan rentav inte skall vistas och även inte vara bosatt i omedelbar närhet under längre tid i områden med sådana landvinningar. Ju starkare anläggningarna osv. är, desto större måste säkerhetsavståndet beräknas, som t.ex. vid ett kraftverk eller vid en stor transformator kan uppgå till flera kilometer. Antenner för radiovågor kan beroende på styrkan av utstrålningen från sändar- eller mottagningsområdet utbreda sin skadande eller rent av förstörande verkan hundratals eller rent av tusentals kilometer, närmare bestämt genom svängningarna, som i sig transporterar farliga krafter. Träffas livsformer, och speciellt människan, av dessa krafter då reagerar denna precis så på detta, som också djur och växter av alla slag. Följderna av att bli träffad av dessa krafter är bland annat många hälsoskadande uppenbarelseformade tumörer, som t.ex. cancer, födelseskador, hjärtrytmstörningar, immunitets-bristsymptom, cirkulationsrubbningar, synskador och hörselskador samt hjärnskador. Detta inträffar överallt där starka krafter genom svängningarna överförs till livsformer, alltså på så sätt också hos radiotelefoner, varvid deras kraftutstrålning via antennen inte är mycket vidsträckt, så att det vid mindre apparater redan är tillräckligt att hålla antennen på ett avstånd av ca. 16 cm från huvudet, för att inte träffas av de skadliga krafterna. Läggs antenner från radiotelefoner eller radioapparater samt tv-apparater osv. direkt mot huvudets område, då uppvärms huvud- och hjärnorganen, därför att de yttre inträngande antennkrafterna producerar en värmealstring, som inte är lämplig för huvud- och hjärnorganen, utan mycket skadlig."

(OBS! Ovanstående är ingen officiell översättning. Originaltexten finns att läsa på http://www.figu.org.)"

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.