E.T. / Utomjordiska raser

Försvunna Personer - David Paulides

2015-04-25 19:37 #0 av: Huygens

Detta ämne handlar kanske inte riktigt om ETs, då ET på engelska står för Extra Terrestrial, dvs utomjordisk, utan ämnet handlar snarast om IDs, där ID på engelska står för Inter Dimensional, dvs interdimensionella varelser.

En ID är en varelse som kan flytta sej mellan vår fysiska värld och något annat slags värld, som vi inte kan nå på något enkelt sätt. En ID uppehåller sej på jorden eller i jordens närhet. IDn flyttar sej sedan in och ut ur våran värld. När en ID är utanför vår fysiska verklighet kan vi inte längre observera en ID.

Möjlig IDs är tomtar, yetis (snömannen), Loch Ness-djuret, älvor, chupacabra, den sk moth man osv. T ex kan observationerna av yetis och avsaknaden av spillning, DNA, päls mm, förklaras med att en yeti drar sej undan och gömmer sej i en värld utanför våran fysiskt synliga värld.

.

Författaren och polisen David Paulides började för många år sedan att intressera sej för varför så många amerikaner och kanadensare mystiskt hade försvunnit i nordamerikanska skogar och nationalparker.

Till en början letade Paulides enbart ur ett rent polisiärt perspektiv. Han noterade att andra poliser tröttnade på att försöka hitta svar på försvinnandena och han fick fortsätta leta på egen hand.

Paulides gjorde då en aningen överraskande upptäckt.

Han kunde inte få tag på något rikstäckande arkiv över försvunna personer, vilket gjorde hans undersökningar mycket svårare, då han inte kunde hitta mönster i försvinnanden som annars kunde avslöja brottslingar eller kidnappare.

Nästa överraskande upptäckt.

Ingen av dom stora nationalparkerna hade egna arkiv över försvunna personer eller listor och kartor över vart personer försvunnit.

.

Efter mycket letande fann Paulides att vissa polismyndigheter kanske hade arkiv, men dom hittade alltid på ursäkter att inte visa honom sina arkiv.

Paulides noterade även att när dom försvunna personerna hittades, fanns det en uppsjö med konstigheter som aldrig förklarades. I många fall när den försvunne personen hittades, kunde aldrig dödsorsak fastställas, trots att hela kroppen hittats.

I väldigt många fall saknade den försvunna personen sina skor.

Även sökteamen som letade efter dom försvunna personerna uppvisade konstiga beteenden eller letade på fel sätt. Ibland i sådan grad att man kan fundera på om sökteamen utsatts för mind control eller arbetar för myndigheternas ljusskygga agendor.

.

Men mest konstigt av allt, var platserna som en del försvunna personer återfanns på. I vissa fall var det handikappade personer som hade svårigheter att gå, men som kunde återfinnas åtskilliga mil bort på avlägsna bergstoppar. Ibland var personen vid liv, men kunde inte förklara vad som hänt.

Ganska ofta hittades den försvunne personen på en plats som redan genomsökt, eller t o m på en gångstig där många människor passerat under flera dagar.

.

Mycket av konstigheterna kring försvinnandena och myndigheternas motvillighet med att hjälpa Paulides få klarhet i omfattning och mönster kring försvinnanden,  gjorde att Paulides började misstänka att något annat än vanliga brott eller att personerna gått vilse, var i görning.

Bl a fick han flera rapporter på konstiga "björnar" eller underliga stora djur som inte kunde identifieras med motsvarande vanliga djur i trakten.

En fundering är om det kan röra sej om djur som är ID. Djuren eller varelserna kan röra sej mellan olika dimensioner, där vår fysiska verklighet är en dimension dom kan vistas i.

.

En del personer återfinns i välbehållet skick, men dessa personer kan inte förklara vad som hänt dom eller hur dom försvann och sedan återfanns.

Varför personer försvinner och ibland hittas avlidna under märkliga omständigheter eller har tappat minnet kring omständigheter av deras försvinnande, saknar tyvärr förklaring. Paulides har undersökt mer än 1400 personförsvinnanden med ungefär samma underliga omständigheter.

Viss information kan hittas om man söker på missing people, missing persons.

Väldigt ofta verkar även media medverka till mörkläggningen kring försvinnandena. Det är ofta en del skriverier i 5-6 dagar, men sedan slutar vidare information komma ut.

En lång men bra intervju med David Paulides finns här.


Anmäl
2015-05-01 23:09 #1 av: Huygens

En lite intressant analys av Patterson Gimlins film av en bigfoot/sasquatch. Tydligen hade hon en muskelskada, ett muskelbråck på höger lår.


Anmäl
2015-05-02 11:26 #2 av: Huygens

DN om en försvunnen baby i USA. David Icke har ju nämnt vid något tillfälle att det har försvunnit 100 000-tals barn i USA och att myndigheterna mörkar vad som händer.


Anmäl
2015-05-02 11:57 #3 av: micki78

Ja det här var ju verkligen intressant, kollade 30 min på den långa intervjun och hade aldrig hört talas om det här förut.  Skumt att de få människor som hittas levande inte mins någonting om vad de varit, eller vad som hänt. Eller att en man på kryckor och skadat ben hittas flera hundra meter bort.

Tack för videon, ska kolla på hela lite senare idag:)

Anmäl
2015-06-21 00:04 #4 av: Huygens

45 min lång intervju med Kewaunee Lapseritis som träffat och prata med Sasquatch. Han nämner att Sasquatchfolket tycker att mänskligheten är galen som förstör planeten. Sasquatchfolket bestämmer därför om och på vilka villlkor dom vill träffa enskilda människor om dom alls vill träffas och prata med någon.


Anmäl
2015-06-21 08:29 #5 av: [kajmal"]1

mitt möte med en almas

Anmäl
2015-11-10 14:37 #6 av: Huygens

Ett mycket suddigt foto taget på en Sasquatch eller Yeti i Sussex, England.


Anmäl
2015-12-06 16:28 #7 av: Huygens

Fundering på om en osynlig Bigfoot skymmer ett rådjur på ett foto.


Anmäl
2015-12-06 20:50 #8 av: m2studio

#0 av: Huygensmycket bra inlägg tack. jag kommer att skriva en bit i samma banor för dig också.

Anmäl
2016-04-18 16:46 #9 av: Huygens

Carl Robert Disch, forskare på sydpolen försvann under mystiska omständigheter., 1965-05-08, video (10 min).

Disch gick ut från en forskningsstation och skulle bara gå över den öppna ytan 2 km, till nästa byggnad. Men han kom aldrig fram. Sökgruppen kunde följa hans fotspår i snön 6 km. Fotspåren var målmedvetna, som om Disch visste exakt var han skulle gå.

Flera sökgrupper rapporterade att dom senare så lysande svävande föremål och ibland hördes långa underliga ljud.


Anmäl
2016-08-15 21:53 #10 av: Huygens

Coast to Coast har ett långt program om Bigfoot och Sasquatch. Den andra hälften av programmet är bäst, då folk berättar om möten med Bigfoot som brölat och kastat saker omkring sej. Det är också intressant med amerikaner som ringer in och berättar om Bigfoot som kommit om natten på deras ägor ute på landet.

Ibland försvinner spåren mitt på ett fält. Bigfoot kan "magkrypa" på tår och fingrar och på så sätt röra sej utan att synas i mörker.

Jim King och Tim Baker har undersökt Bigfoot i mer än 40 år.


Anmäl
2016-10-07 11:47 #11 av: Huygens

En kamera som var monterad för att övervaka två örnungar i ett fågelbo, lyckades filma en underlig varelse på marken. Varelsen ser ut som en ung gorilla eller björn med långa armar.

Platsen är Michigan USA, så det kan också vara en Bigfoot.


Anmäl
2016-10-07 11:58 #12 av: m2studio

Wow vilken bild. Tack Huygens. 

Det var inte björn faktiskt.

Angående länken på nummer 10, fungerar ej.

Tack

Anmäl
2016-10-07 16:09 #13 av: Farwuq

Jag lyssnar ganska ofta till Coast to Coast och där sade de att det fanns ofta en gemensam nämnare blad de som försvunnit, nämligen att de var av tyskt/germanskt ursprung.

"Jag hörde inte om de sade German eller Germanic."Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-10-09 14:25 #14 av: Ghosthunter

Ja, det är intressant. Jag tror det finns en hel del portar till andra dimensioner som dessa som försvinner råkar ha oturen att stiga in igenom och vissa av dom kanske råkar kom ut ur en annan port och vissa kommer aldrig tillbaka.

Jag läste om en familj som gick ut på gården för att välkomna några bekanta som kom på besök. Plötsligt efter bara några steg, så uppgav fadern i familjen ett hjärtskärande skrik och bara försvann i tomma luften. Han kom aldrig mera tillbaka.  Han tog några steg och poff.....så fanns han inte mera!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-10-09 19:40 #15 av: Farwuq

Fy...
Liknade saker har jag hört tidigare, redan i mina unga år.
Märkligt nog är det - som jag se - oftast i USA.
Funderar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-10-11 10:15 #16 av: vinden är min mor


Väldigt intressant detta!

Detta får mig att tänka på många fall från förr som berättat  om " bergtagna människor" här i norden  som försvann spårlöst .

Ibland återvände de förvirrade efter flera år och hade inte en aning om var de befunnit sig.

Anmäl
2016-10-11 12:06 #17 av: Farwuq

Ja, det är inget som är nytt under solen.
Det talas om detta i den klassiska Wagneroperan Tannhäuser.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-02-04 11:31 #18 av: Huygens

En sk dokumentär ska göras, men det är svårt att veta hur allvarlig den är och hur mycket som är TV-show. Men tydligen sägs det finnas en jaktgrupp som är ute efter att skjuta Bigfoot.

Frågan är vad den stackars Bigfoot gjort för att bli jagad på detta vis. Det hade varit bättre om jägarna bara tog med sej kameror istället.


Anmäl
2017-02-04 15:35 #19 av: Ghosthunter

Precis, inte ska de väl skjuta BigfootLedsen

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-03-04 14:02 #20 av: Huygens

Två systrar som varit försvunna i 36 år påstås nu ha dykt upp igen. Det är två kanadensiska systrar, Anna och Kym Hakze som påstås ha flyttat till USA och familjen har inte hört av systrarna.

Nu hävdar USA-polis att systrarna hittats och bott i USA större delen av tiden. Den ena systern har blivit författare och har skrivit böcker. Systrarna säger att dom inte visste att dom var eftersökta och har valt att inte höra av sej till familjen under alla åren.

Det mystiska är dock att brodern inte fått träffa systrarna då polisen inte vill uppge var systrarna bor.


Anmäl
2017-03-06 13:32 #21 av: Farwuq

Mycket snurrigt, om nu inte systrarna bett om att slippa se brodern.
Jag antar att han är enda syskonet till dem och att föräldrarna är döda.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-03-07 00:34 #22 av: Huygens

Ja, fadern gick bort tidigt och modern för några år sedan.


Anmäl
2017-03-09 12:18 #23 av: Farwuq

De vill nog bryta banden, man vet inte vad som hänt bakom kulisserna.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-04-05 13:49 #24 av: Huygens

Paulides har i en färsk föreläsning sagt att stadsmiljön i Manchester i Storbritannien är ett av dom nya områden där många människor försvinner och sedan återfinns på underliga platser utan skor och med andra svårförklarade omständigheter.

Det kan då vara notervärt att DailyMail kört ett antal artiklar om droganvändande av Spice i Manchester. Jag får känslan av att myndigheterna vill dölja något genom att skylla på missbrukare. Ett flertal artiklar visar bilder där Spicemissbrukare står stilla i stela positioner, likt statyer.

.

Ett exempel på försvinnande är Tanaz Fanibanda som lämnade Midland Hotel 2017-03-16 mitt på dagen i centrala Manchester. Det är nästan ofattbart att endast hotellets övervakningskamera dokumenterade hennes lämnande, då hela centrala Manchester är belamrat med övervakningskameror i alla möjliga postitioner och vinklar i innerstaden.


Anmäl
2017-08-04 18:46 #25 av: Huygens

Mystiskt försvinnande med human mutilation i Mojave-öknen i juli 2013, Ryan Singleton. (YT/Outer Light, 2017-08-03, 33 min) och DM, 2017-05-25

Organstöld eller ID-varelser?


Anmäl
2017-08-17 18:34 #26 av: Huygens

Konstigt försvinnande i Alabama, en kvinna, Lisa Theris, var borta i terrängen i 25 dagar. Officiellt påstående är att två män kanske kidnappade henne, fast hon minns inte.

En mening antyder att hon var blind, fast jag vet inte... Det är en underlig historia.  Hon är kraftigt insektbiten. DM


Anmäl
2017-08-18 12:12 #27 av: m2studio

Det är faktiskt ett märkligt fall. Det kan man gissa många olika scenario för det. Märkligaste är att hon inte kommer ihåg vad hände vid försvinnandet.  

Anmäl
2017-12-18 18:46 #28 av: Huygens

Nu börjar det förekomma rapporter att även personer i USA från olika typer av katastrofer försvinner. Översvämningar, orkaner, skogsbränder.

När dom förväntas samlas upp i stora uppsamlingsläger, vart har dom då tagit vägen? Lägren är ibland tomma. (YT/Hacking the Headlines, 2017-10-24, 12 min)


Anmäl
2017-12-20 11:56 #29 av: m2studio

Jag tycker att regeringen vet var dem människorna runt om världen försvinner men inte vill avslöja det. Vi inte kan vara säker på ett par teorier men det är mycket möjligt att regeringen har något slags avtal med utomjordingar att vara tyst om detta. På en set USA skall betala för ut byte av teknologi som för ut av dem el?  

Anmäl
2018-02-03 18:12 #30 av: Huygens

Hemlösa personer försvinner över hela USA. Läs även kommentarerna, från folk i andra delstater. (YT/DIY Camper, 2017-12-19, 8 min)

Tydligen försvinner stora mängder hemlösa ungefär samtidigt, inom loppet av dagar. Media mörklägger.


Anmäl
2018-02-05 10:21 #31 av: m2studio

Ingen självklart saknar hemlösa, det är en bra lösning för regeringen att ger dem köttet för deras lab. eller kök.

Anmäl
2018-02-12 08:42 #32 av: Farwuq

Usch... Ledsen

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-12 09:49 #33 av: [Hukanson]

Media spekulerar numera om en annan variant av ID nämligen Tidsresenärer. De som kan färdas mellan dimensioner borde ju kunna gå in och ut ur tiden och flytta sig fram och tillbaka. Kanske det också finns färdiga portaler i detta syfte. Detta känns verkligen spännande och visst vore det cool om det gick att göra en tidsresa för att uppleva en annan tid - men man fick nog akta sig för att förändra något.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-12 10:29 #34 av: m2studio

#33 av: Hukanson det finns tio tal Hollywood filmer som handlar om detta också. För mig också är ett mycket intressant ämne.  

Anmäl
2018-02-12 21:45 #35 av: [Hukanson]

Det skulle kunna vara svaret på frågan "varför försvinner folk?" De hämtas till en annan tid - troligtvis framtiden - för att svara på frågor om vad som händer i vår tid....kanske litet krystat men är det inte lika troligt som att de tas upp i något rymdskepp eller äts upp av någon BigFoot...? Kanske de vill göra experiment på människor med kolbaserat dna eftersom de själva har kristallint dna...?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-13 11:17 #36 av: m2studio

Mycket möjligt, och även möjligt för 10 tal andra teorier också. Men dem skicka inte tillbaka i tiden, utan framåt och du har rätt om det tycker jag (om teorin skulle vara rätt).

Anmäl
2018-02-14 11:10 #37 av: Farwuq

Det kvittar vilka hypoteser som ni än kommer med, de låter inte kul.
Ledsen

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-14 12:34 #38 av: [Hukanson]

Den som vill ha en kul verklighet kan välja mellan att flytta till Malmö eller äta en god måltid. Det är kul det.

http://kulimalmo.se/

http://restaurantkul.dk/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-14 12:42 #39 av: Farwuq

Tur jag bor i Lund.
Lund är som en gräddhylla jämfört med Malmö.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-14 18:12 #40 av: [Hukanson]

Jag förstår att du äter en kul gräddglass i Lund istället för att kula runt i Malmö.  Klokt val Farwuq. Du rockar fett typ.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-15 07:09 #41 av: Farwuq

SkämtarTummen upp

Lund vs Malmö är som natt och dag.

Det är som överklass och underklass, liknande är de med Landskrona som få verkligen vill bo i.
T.ex. Vellinge, Lund, Lomma och Båstad ligger högt på listan här i Skåne.


Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-15 17:34 #42 av: [Hukanson]

Kul för sajten att ha en högt placerad i närheten av Danmark vars ubåtar framstår som helt livsfarliga. Med din överblick kanske du också ser några ufosar ibland?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-15 22:12 #43 av: Huygens

Ett färskt fall av en försvunnen person som återfunnits. Följande har hänt:

Den kanadensiske turisten Constantinos “Danny” Filippidis var på alpin skidsemester i staten New York, USA. Filippidis åkte skidor med sina vänner på berget Whiteface när han plötsligt försvann 2018-02-07.

Ingen av vännerna såg när han försvann, utan när vännerna tittade åt det håll i skidbacken där Filippidis åkt sist, var han plötsligt borta. Vännerna larmade skidanläggningens personal som tillkallade polis och sökpatrull.

Skidanläggningen i Whiteface är kraftigt bevakad av övervakningskameror av säkerhetsskäl, men kamerorna kunde inte indikera var eller när Filippidis försvann. Hans bil och övriga utrustning fanns kvar på platsen.


Då Filippidis var kanadensisk brandman anlände 100 kanadensiska brandmän till Whiteface och letade igenom skidbacke och berg. Massvis med sökhunder letade i skidbacken och berget men kunde inte hitta Filippidis och hittade inget spår.

En vecka gick.

Så 2018-02-13 dyker Filippidis plötsligt upp i Sacramento, Kalifornien, USA. Han är klädd i sin skidoverall, sin skidhjälm och sina tjocka skidglasögon. Han har ingen aning om vad som hänt sista veckan eller hur han förflyttat sej över hela USA, men han ringer ett telefonsamtal till sin fru.

MYNBC5, 2017-02-13
(YT/OuterLight, 2017-02-14, 53 min)

Filippidis har inget tydligt minne av vad som hänt.

Myndigheterna verkar ha lagt locket på och säger bara att Filippidis är vid god hälsa och får "sjukvård". Det halvofficiella påståendet är att Filippidis slagit huvudet i skidbacken, tappat minnet och liftat med lastbilschaufför(er) (?) tvärs över (?) USA. PressRepublican, 2018-02-14

Tro på det.

Polisen lämnar dock öppet hur Filippidis tagit sej från skidbacken i östra USA till Sacramento i västra USA.


Anmäl
2018-02-16 00:02 #44 av: [Hukanson]

Han kanske hade en positiv visualisering i bakhuvudet, en önskan att hälsa på en vän, och universum infriade hans begäran på ett plötsligt sätt? Men vilket sätt`är ju ändå vår undran...kanske vi behöver en positiv visualisering för att få svaret på gåtan.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-16 07:32 #45 av: Farwuq

Kan man inte testa hypnos på dessa individer?
Kanske leder det någonstans.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-16 10:58 #46 av: [Hukanson]

Definitivt hjärnscanning och röntgenbilder borde vara obligatoriska. Regressionsterapi och hypnos låter som ett bra alternativ till fullständig dna-analys av ev förändringar. Blodsocker och blodtrycks kontroll självklart.  Vi måste veta vad som pågår och händer med oss. Vem som helst kan stå på tur nu.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-16 22:30 #47 av: Huygens

Folk som har kommit tillbaka har ofta väldigt lite minne av vad som hänt den tid dom varit borta. Men ibland har dom vissa gemensamma berättelser. Dom upplever att naturen runt omkring blir tyst, allt tystnar. Färgerna ändras, kanske till mera gult. Skogen och ljuset ser annorlunda ut, ser inte riktigt normalt ut. Ibland säger dom att skogen plötsligt saknar fåglar, trots att det var gott om fågel innan förändringen uppstod.

Känslan av att befinna sej någonstans dom inte varit förut blir påtaglig. Dom får svårt att identifiera sin omgivning trots att dom borde befinna sej på familjär mark.


Här är en person som mötte en underlig varelse som var ca 180 cm hög och som frustade och grymtade, men var väldigt svår att beskriva i övrigt. Det var inte ett naturligt djur. (YT/DIY Camper, 2017-03-13, 10 min)


Anmäl
2018-02-18 09:23 #48 av: Farwuq

Det låter som en parallell verklighet, utom vår tid och vårt rum.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-18 09:47 #49 av: Huygens

#48 Ja, det får mej att fundera på vad verkligheten egentligen är. Frågan är vad som inträffade vid händelsen i Djatlovpasset. Skrämdes fjällvandrarna eller hamnade dom i ett alternativ tillstånd, en parallell verklighet där det kändes normalt att gå iväg från tältet?

Det är vanligt att spårhundar inte kan spåra försvunna personer och spårhundarna tappar snart intresset. Många försvunna personer hittas utan skor och utan sockar. Kan dom ha upplevt att dom befunnit sej "inomhus"?

Jag har letat efter mer info, för att se om Filippidis själv berättat vad han minns, men det är svårt att hitta något sådant.

Jonathan Reed som hamnade i handgemäng med en grå varelse säger att hans verklighet ändrade sej i skogen. Han kunde dock gå tillbaka själv. (tråd)


Anmäl
2018-02-19 17:55 #50 av: [Hukanson]

Om vi sätter "parallell verklighet" i fokus och funderar runt det kunde vi ana att om vi samtidigt lever i två verkligheter - en köttslig och en andlig - så skulle de kunna vara kopior av varandra. Frågan är vilken som är bestämmande över den andra? eller är de interaktiva dvs utvecklar varandra? Finns det ett andligt internet där vi chattar på ett iFokus och utvecklar våra fokuseringar? Sannolikheten för detta skulle kunna uppskattas till ett numeriskt värde.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-19 19:28 #51 av: Huygens

Det kanske rör sej om två "köttslig", dvs fysiska, verkligheter? Kanske finns det många olika fysiska verkligheter som vissa varelser kan röra sej in och ut ur?

Eller kanske är det som Icke säger, att det inte finns någon fysisk verklighet, bara en illusion av en sådan verklighet, dvs fysisk verklighet är en illusion.


Anmäl
2018-02-21 12:36 #52 av: [Hukanson]

Jag lutar åt att tro på en unik köttslig verklighet. Varför skulle annars stellarer vara intresserade av att komma hit och hjälpa till att bevara denna planeten? Troligen är detta den enda unika biologiska hemvärlden för Vår Gud's barn i biologisk existens.

Visst kan man expandera sitt tänkande och fantisera om att vi skulle kunna expandera vårt lebensraum :) och befolka Månen och Mars men det skulle aldrig nämnvärt ändra på att vi hör hemma på Planeten Jorden - som levande biologiska jordmänniskor. Kanske om vi flyttade över vårt medvetande till robotar skulle vi kunna leva innan vi förstörs eller rostar ihop var som helst men det är väl ändå osannolikt - hur skulle vi då föröka oss?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-21 12:40 #53 av: Farwuq

Man blir snurrig, men något viktigt och unikt måste finnas här.
Om de nu är teknologiskt skyhögt överlägsna så borde det tagit knäcken på oss för länge sedan.
Något måste hålla dem tillbaka.
Funderar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-22 10:57 #54 av: m2studio

En del av oss tro stärk på Herren/Gud och därför ber jag er att numera ber till Gud att om han är snäll klargöra varför cirka 147.000 människor försvinner spårlös från denna heliga planeten? d.v.s. Jorden!

Snälla inte påstå att antalet jämför med totala invånare är litet! 

Var och en av oss har samma värde för herren, eller hur?

Jag tycker att försvinnande av vissa personer har med "Big Brather" och göra men stormakterna är överens om att ibland kan står för köttkonsumerande Aliens kylskåp köttplats, tycker jag. 

Anmäl
2018-02-22 13:09 #55 av: Farwuq

Det är så att vi människor oftast inte förstår Guds vägar och val.
Man får hoppas det är till det bästa både för de försvunna och helheten som sådan.

Funderar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-28 18:07 #56 av: Huygens

Timothy Cunningham anställd forskare på CDC som hanterar en massa smittsamma sjukdomar, har försvunnit. (YT/Outer Light, 2018-02-26, 25 min)


Anmäl
2018-02-28 18:57 #57 av: Farwuq

Man undrar om han blivit smittad av ett av sina experiment och blivit »tvångsomhändertagen«.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-02-28 20:35 #58 av: Huygens

Tydligen gick Cunningham från jobbet för att han kände sej sjuk, 2018-02-12. Sedan dess har ingen sett honom. Han lämnade sin mobil och sin hund ensam i huset.


Anmäl
2018-03-01 05:17 #59 av: [Hukanson]

Det är ju lätt att avfärda allt om man hittar personerna döda - men varför dog de?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-04-04 11:26 #60 av: Huygens

En kvinna (Kim) i 20-årsåldern i Busan, Sydkorea, försvann 2018-03-26 och har återkommit efter en vecka ute (?) i naturen. Hon klarade sej genom att äta azaleor (blommor?), hur det nu är möjligt denna tid på året. Korea Herald

Hon var barfota vid försvinnandet och har inte kunnat ge någon förklaring till sitt försvinnande. Hennes mobiltelefon låg på en trappa (utomhus?) dagen då hon försvann. Enligt en uppgift sågs hon sista gången vid Universitetet i Busan för utlandsstudier, i distriktet Geumjeong. Enligt en annan uppgift försvann hon när hennes mamma gick ut med soporna.

Polisen hittade en filt (på marken?) (utomhus?) efter den försvunna kvinnan. Hon bar en rosa filt över huvudet när hon återhittades av en sökgrupp nära norra ingången till området av berget Geumjeongsan. Hon hade då sovit under en stor sten nära floddalen.

Enligt uppgift i artikeln var hennes ansikte svart från smuts vid återfinnandet, men fotot visar henne (?) ganska ren i ansiktet.


Anmäl
2018-04-05 09:16 #61 av: Farwuq

Någon tvättade henne i ansiktet, innan man kontrollerat vad det var för slags smuts.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-06-07 00:05 #62 av: Huygens

86:e personen sedan år 2007 har plockats upp ur kanalen i Manchester, England. DM

Flera har saknat skor och sockarna har varit rena. I 28 fall har dödsorsaken ej kunnat fastställs.


Anmäl
2019-07-06 09:49 #63 av: Huygens

Ny intervju med David Paulides på secureteam. Paulides säger två intressanta saker. Dels har han gjort en ny bok med samlingar av enbart tidningsartiklar som nämner att skelett av jättar hittats i USA. Det rör sej om massvis med äldre tidningsartiklar som nämner att skelett mellan 2,1 - 3,0 m hittats utomhus. Skeletten har alla samlats in av Smithsonian Institute, som idag säger sej aldrig ha samlat in sådana skelett. Det gemensamma med alla skeletten är att dom hittats av privatpersoner, bönder, skogsarbetare, vägarbetare, amatörgrottforskare etc.

Dels säger Paulides att han inte tror på förklaringen med spontant uppkomna portaler, för då skulle folk ibland runt omkring se dom försvunna, försvinna. Men ingen ser någonsin när någon försvinner. Och dels skulle dom försvunna som återfunnits i liv, kunna minnas vad dom varit med om. 99 % av dom försvunna minns ingenting alls. Dom som minns något är små barn och då endast mycket korta brottstycken.

Dödsorsaken kan ofta inte fastställas för dom avlidna, även då hela kroppen hittas oskadad.


(YT/secureteam10, 2019-07-03, 1 tim)

Det är förbjudet med drönare i nationalparkerna, med böter på 50 000 kr, vilket antyder att myndigheterna inte vill att någon ska undersöka försvinnandenan.

Dessutom har FBI och militär allt oftare börjat dyka upp vid eftersökningen av dom försvunna. Normalt sett leter FBI aldrig efter försvunna personer, utan det är den vanliga polisens och skogsvårdarnas arbetsuppgift. Frågar man FBI eller militären vad dom gör, ger militären inga svar och FBI påstår sej enbart vara på plats för att "observera".


En av kommentatorerna till videon skrev att han hade sett Ohio Grassman, en vit varelse med tunna ljusa hårstrån, som hastigt hoppade mellan två träd, så snabbt att det nästan inte gick att se med ögat. Beskrivning. (länk)


Anmäl
2019-07-31 17:50 #64 av: Huygens

Miljardären Steve Fossett (wiki) försvann med sitt plan 2007-09-03. Fossetts flygplansvrak hittades 2008-10-01. Två benstumpar hittades 2008-10-29 och DNA-analys påstås visa att benbitarna kom från Fossett.

Det som är märkligt är att sökgrupper hade året innan (2007) noggrannt undersökt området där flygplansvraket senare hittades, men personalen hade inte hittat några rester efter ett flygvrak vid det första tillfället.

Den officiella förklaringen till kraschen är att det saknades tekniskt fel på flygplanet och att kraftiga nedvindar tvingat ner flygplanet i terrängen efter några minuter, kanske från 3 km höjd. Det konstigt är att Fossett inte anropade flygbasen, när han fick problem med vindarna.


Vad som är intressant med officiella dokumentärer om Fossetts försvinnande är att det mörkas att han avstått från att anropa flygledningen via radio. Det mörkas även att sökgrupper redan sökt av området under 2007, där planet senare hittades år 2008.

Området hade sökts av väldigt väl, då det betraktades som det mest troliga området där planet kunde ha kraschat. Konstigt är också att radar inte kunde ge en bättre plats för planets försvinnande.

Det är som om Fossett och hans flygplan försvann till en annan dimension. Sökgruppen hittade givetvis inget. Och ett antal månader senare rematrialiserar sej flyget och rester efter Fossett. Märken på marken efter flygets blå färg ser väldigt färska ut i Timelines dokumentär, som mörkar dom underliga omständigheterna.

Fossetts flyg försvann i det område som kallas Nevadatriangeln, där 2000 flygplan kraschat under mystiska omständigheter sedan 1960. Krascher finns dokumenterade redan från 1940-talet. Area 51 ligger i triangelns nedre östra hörn. (YT/Paranormal, 201610-07, 6 min)

Det underliga var också att flera flygplansdelar hängde fullt synligt i trädgrenar. (YT/CBS, 2008-10-02, 1 min)


Anmäl
2019-08-03 00:48 #65 av: Huygens

David Paulides har även undersökt personer som försvinner i städer, trots 1000-tals övervakningskameror på gatorna.

Offren hittas döda några veckor senare på platser som redan genomsökts. Offren saknar ofta skor, men sockarna är inte smutsiga. Ibland avskrivs dödsfallen som drunkningsolyckor eller dödorsak "okänd".

(YT/COAST, 2019-08-01, 40 min)


Många av dom försvunna är elitidrottar och universitetsstuderande med mycket höga betyg och utmärkta studieresultat.

Sök- och likhundar kan inte lukta sej till några som helst spår. I vissa fall saknar offren kläderna. Kropparna som hittas i vatten och antas ha legat 50 dagar i vatten, saknar spår av att ha legat i vatten.


Anmäl
2019-08-07 20:01 #66 av: Huygens

Artikel om försvunnen svensk. SVT


Anmäl
2019-10-04 23:06 #67 av: Huygens

Crater Lake (wiki), ett av dom ställen flest människor försvinner.


Anmäl
2019-10-07 06:54 #68 av: Farwuq

En hemskt djup sjö.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2019-11-05 18:20 #69 av: Huygens

En något annorlunda berättelse om Sasquatch / Yeti av Kewaunee Lapseritis, som studerat fenomenet i 58 år. Han anser att Yeti är ett slags god varelser som kan förflytta sej i dimensioner och som kan läka människor. Lapseritis har även sett dessa håriga yetis flyga runt i främmande farkoster på ett slags ickemateriellt plan. (YT/Ozark, 2018-08-30, 1 tim 35 min)

En annorlunda och märklig föreläsning.


Anmäl
2019-11-06 06:09 #70 av: Farwuq

Varför förekommer de just på vissa speciella platser?

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2019-11-06 09:10 #71 av: Huygens

#70 Ja, det är en bra fråga. Paulides har inga svar. Han nämner att många av dessa platser hyser antingen stora vattendrag/sjöar eller stora områden med stenbumlingar eller ibland berg.

Jag tänker på det gamla uttrycket "att bli bergtagen". Folk/barn som tas in i berg/sten av "troll".

En del tror att områdena där folk försvinner har koppling grottor under marken, men ingen kan ju veta säkert. Andra, som Lapseritis ovan, tror att varelserna förflyttar sej in och ut ur olika dimensioner där det är lättast att nå vår värld. Svårt att veta vad som kan stämma.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.