Övrigt

Chemtrails

2015-04-22 00:35 #0 av: Huygens

Denna tråd har som syfte att ligga som ordet chemtrails i Lexikon och tråden har även som syfte att så gott som möjligt förklara vad chemtrails kan vara.

För att skona trådens laddningstid, kommer jag därför undvika att lägga in länkar till youtube med förhandsvisning, sk plaskskärm (eng. splash screen, även skvättskärm, stänkskärm). Om tråden blir lång, blir länkar med förhandsvisning trögladdade.

Jag kommer istället att använda textlänkning, t ex som denna Wikipedialänk till -> chemtrails. Textlänkarna laddas mycket fortare, tar nästan ingen CPU och kräver heller inte att Adobe Flash upptar mer datorresurser.

Ett exempel på en youtube-förhandsvisning/-plaskskärm kan ses i första inlägget av denna tråd om Italienarna demonstrerar mot chemtrails, och kan där funka utmärkt, då tråden inte är så lång.

.

Ibland uppkommer frågan, vad är chemtrails?

Det korta svaret är att chemtrails är avsiktliga gas- och partikelutsläpp från flygplan, där utsläppen inte består av vanliga flygplansavgaser. Utsläpp i form av chemtrails förnekas i allmänhet av nästan alla länder myndigheter och av nästan alla officiella forskare.

Normalt sett ska ett jetflygplan mestadels släppa ut koldioxid och vatten (vattenånga) som avgaser. På hög höjd bildar utsläppet av vatten en kondensstrimma efter flygplanet och kondensstrimman upplöses i allmänhet inom 15-20 sekunder.

Flygplansutsläpp som mestadels innehåller dom vanliga avgaserna koldioxid och vattenånga kallas på engelska contrails, och är inte samma sak som chemtrails.

.

Syftet med chemtrails är inte helt klarlagt, men det finns en uppfattning att chemtrails ingår i lokala och globala system av vädermodifikationer. Även andra metoder används för att påverka vädret. T ex finns det misstankar att dom olika HAARP-anläggningar som finns världen över, är en del av myndigheternas lokala eller globala vädermodifikationsprogram.

Officiellt sett har dom enorma HAARP-anläggningarna enbart som syfte att under fredliga former bedriva civil forskning kring jordens atmosfär, genom att skicka hysteriskt energirika radiovågor genom atmosfärens luftlager. Samtliga HAARP-anläggningar är tungt bevakade av kraftfullt beväpnade militärer och sköts på högsta nivå av DARPA i USA och av liknande myndigheter i andra länder. Det är svårt att komma in i en HAARP-anläggning t ex för ett studiebesök.

Det finns misstankar att chemtrails kan ha andra syften, t ex att göra folk sjuka eller passiviserade.

.

Chemtrails känns igen på att dom först ser ut som contrails. Men efter ca 20 sekunder försvinner inte ett chemtrail utan ligger kvar på himlen och kan växa sej ganska brett och till slut se ut som ett mycket avlångt molnstråk, med en bredd som är 20 - 50 gånger så stort som ett normalt contrail.

Det är svårt att bevisa existensen av chemtrails, då förekomsten av okända ämnen kan skyllas på vanliga industriluftföroreningar, mätsvårigheter, forskares ointresse, lokala variationer i luften som sägs bibehålla vanliga contrails längre osv.

Dessutom är inte alla utsläppa från flygplan chemtrails. Många utsläpp är bara vanliga contrails.

.

Jag samlar några tidigare trådar om chemtrails här:

Aerosolbesprutningen (utskottsförhör Kalifornien)
Levande trådar i Chemtrails
Framsteg angående chemtrails (låst, men bra gammal tråd)
Contrails vs. Chemtrails

Orb (ufo) skjuter på chemtrails?
Chemtrails (äldre tråd)
Chemtrails Kill (rubrik: Äntligen)
Det allra största (äldre tråd)

Centerpartiet i Skåne varnar för chemtrails
En miljö-ingenjör om chemtrails
Politiker: CIA sprutar gift över Sverige
Pernilla Hagbergs nya hemsida

Ingredienser i Chemtrails
Piloter blir sjuka av chemtrails
Fakta om Chemtrails
Ufos renar efter chemtrails

Chemtrails på TV
Flygplansutsläpp (lite annat perspektiv)
Påstådda chemtrails glöms att stängas av
LEGO Chemtrails för barnen

Global March mot chemtrails
Chemtrail observer

Hur ser det ut hos dej (olika foton)
(frågor om) Chemtrails
(mer frågor om) Chemtrails

.

Det finns nog fler trådar om chemtrails, men det var så mastigt att klipp-klistra in, att jag ger mej nu. Det går att lägga till fler äldre länkar med inlägg i efterhand.


Anmäl
2015-04-22 03:46 #1 av: Yuuuhanna

Intressant!

Anmäl
2015-04-22 05:52 #2 av: Gahella

Det är även en demonstration nu på lördag i Sthlm mot chemtrails

http://utomjordiskt.ifokus.se/discussions/5536b4878e0e742d5c00142e-italienarna-demonstrerar-mot-chemtrails?discussions-1


Anmäl
2015-04-22 10:53 #3 av: Marr

Bra Huygens! Tack snälla du...Tummen upp

Ja dit hade jag gärna åkt till helgen Gahella om jag haft råd. Hoppas det blir riktigt många som ansluter sig även i Stockholm!


 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-05-09 13:34 #4 av: Huygens

Det har kommit väldigt många rapporter dom sista åren om strandade valar och delfiner överallt från Europa till Australien.

Här är det 20-30 enorma valar som oförklarligt drivit iland döda på Chiles kust. Jag undrar om det är resultatet av militärens ljudexperiment eller magnetvågor från HAARP på uppdrag av Illuminati.

Normalt sett brukar döda valar bara sjunka och hamna djupt ner på havsbottnen. Men i det här fallet har något annat hänt. Det kan vara så att valarna försökt fly från antingen strålning från en HAARPanläggning eller från en jagande militär ubåt och tagit sej så nära kusten att dom drivit i land efter att dom dött.

Det är väldigt konstigt att hela forskarvärlden verkar så ointresserad och handfallen inför vad som händer. Finns det ingen som kan åka ut och mäta vad som händer i haven, eller i alla fall placera ut mikrofon- eller mätutrustning i vattnet?


Anmäl
2015-05-11 07:48 #5 av: mulac

Här är en länk till en video som berättar om Haarp och hur de gör hål i "atmosfären", kanske denna videolänk har visats förr?!

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/204410/haarp_is_the_weather_machine_haarp_making_holes_in_heaven_wtf_files/

Anmäl
2015-05-11 09:25 #6 av: Pialinn

Jag har bott i sydvästra hörnet av Portugal ett tag och funderat på varför det finns så mycket vita streck efter flygplanen över en så obebyggd plats? Mest varje dag såg himlen ut som på bilden, och strecken stannade kvar länge.

Bilden är tagen vid fortet i Sagres

Far ej fortare fram än din skyddsängel flyger!

Anmäl
2015-05-26 23:06 #7 av: Huygens

Värt att veta, relaterat till HAARP finns EISCAT som är ett system av europeiska radaranläggning riktade mot skyn. Dom flesta EISCAT-anläggningar är spridningsradar, men minst en EISCAT är en typisk HAARP-anläggning. (Ramfjordmoen nära Tromsö).

Officiellt ska det inte finnas mer än ca 10 EISCAT-anläggningar i hela världen. EISCATs huvudkontor ligger i Kiruna, Sverige, och styrelsen träffas två gånger per år. Även Kina och Japan ingår i EISCAT.

Symbolen för EISCAT innehåller två trianglar, varav den triangel som är upp-och-ner har ett "öga" i toppen (som pekar neråt mot jorden). EISCAT uppges vara en forskningsorganisation. 

.

HAARP är även benämnd att vara en jonosfär upphettare. Radiovågorna studsar mot jonosfären och reflekteras ner i marken och kan möjligen detektera oljefyndigheter på land och till havs (och inofficiellt också utlösa en jordbävning med tsunami som följd).

Norrsken bildas i jonosfären.

.

EISCAT påstås kunna hitta och spåra rymdskrot, men det verkar oklart om anläggningarna verkligen används för det syftet.


Anmäl
2015-05-27 21:27 #8 av: Gahella

Kardashians förklarar krig mot chemtrail

http://blueshift.nu/kardashians-krig-mot-chemtrail 


Anmäl
2015-05-28 11:48 #9 av: Marr

Anonym chemtrailpilot talar ut...

https://www.youtube.com/watch?v=lZaD-H_j3pU

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-07-08 15:32 #10 av: Huygens

Tusentals fåglar har oförklarligt övergivit sin häckningsplats i Seahorse Key, Floridas största häckningsplats för sjöfåglar.


Anmäl
2015-07-08 21:08 #11 av: mulac

Mycket märkligt på gång!

Anmäl
2015-07-09 08:56 #12 av: Gahella

Vi håller på att utrota allt liv inkl oss själva då vi inte har förstånd till bättre. 

Detta går i rasande fart, och ärligt talat undrar jag om vi har förmågan att stoppa oss själva?

http://advances.sciencemag.org/content/1/5/e1400253 


Anmäl
2015-07-09 09:00 #13 av: Gahella

Har precis beställt några orgoniter som jag har hört mycket gott om av dem som har såna själva i kampen mot strålningen.

http://www.ethericwarriors.com/wp-content/uploads/2014/03/orgonite-_swedish.pdf?a8a88b 


Anmäl
2015-07-09 09:06 #14 av: mulac

Räcker det inte bara med kristaller?

Anmäl
2015-07-09 09:14 #15 av: Gahella

Det är möjligt, men  då de laddar upp  våra tankar och annat omkring dem genom att de både är mottagare och sändare, så får man vara noga med att rena dem ofta.

Så här står det på sidan jag lade in högre upp: Metaller reflekterar energi och organiskt (kolbaserat) material absorberar energi. Wilhelm Reich upptäckte under 1930-talet att en växelvis kombination av metall och organiskt material såsom trä eller plast samlar upp och koncentrerar energi, vare sig den är positiv eller negativ. Han konstruerade en låda (”orgone accumulator”) av växelvis plåt och glasfiberarmerad plast i tjocka lager, som han senare lät patienter med obotliga sjukdomar sitta i. Lådan fungerade så att den koncentrerade energi (både positiv och negativ) från närområdet in i lådan. För att undvika att lådan koncentrerade negativ energi var den placerad långt ute i naturen i Maine, USA, långt bort ifrån närliggande källor till DOR. Under tiden en cancerpatient satt i lådan så blev patienten gradvis bättre och tumörerna blev mindre. Men efter att behandlingen avbrutits återkom sjukdomen. Lådan hade nämligen inte någon möjlighet att omvandla utan bara koncentrera och samla upp både positiv och negativ energi. Wilhelm Reich var tydligen långt före sin tid och blev sedermera arresterad av FBI för sina uppfinningar och satt i fängelse där han uppvisade förgiftningssymptom och dog 1957. Det är här orgonit kommer in i bilden. En orgonit är en fortsättning på Wilhelm Reichs arbete och består av tre saker, ett organiskt material, ett metalliskt material och en liten bit kvarts. Kvarts är ett mineral med en kristallin struktur som vibrerar med mycket hög frekvens. Det är mycket stabilt i sin kemiska struktur och dess frekvens kan inte förändras (detta utnyttjas i kvartsur) vilket innebär att energi i kristallens direkta närhet antar samma frekvens som kristallen. När kristallen placeras inuti en mix av organiskt och metalliskt material har den en förmåga att omvandla energin som plast/metallblandningen absorberar och reflektera tillbaks den som positiv energi till närområdet. Metallen som används är aluminiumspån, det organiska materialet är polyesterresin, en flytande plast som stelnar om en härdare tillsätts. Den färdiga mixen av organiskt och metalliskt material får då en mycket stor sammanlagd area, och ju större area, desto mer effektivt absorberar den energi. Varför man väljer just polyester som organiskt material är för att polyester krymper när det härdar, vilket sätter ett enormt tryck på kristallen inuti blandningen. Kvarts tillsammans med några få andra material får piezoelektriska egenskaper när de utsätts för tryck vilket innebär att det bildas en elektrisk spänning över kristallens positiva och negativa del. Detta ”aktiverar” orgoniten. Energiomvandlingen avtar aldrig och när en orgonit väl härdat så måste den förstöras för att den ska sluta fungera. Att använda någon annan härdplast än polyester (såsom epoxy eller enkomponents spackel) rekommenderas inte då andra plaster inte krymper lika mycket.

Några vackra bilder på dem: https://www.google.se/search?q=orgoniter&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nR-eVaCzGoSTyQOnqbvwCg&ved=0CAcQ_AUoAg 


Anmäl
2015-07-09 09:22 #16 av: Gahella

En orgonit med en storlek på endast 100ml (minsta rekommenderade storleken) har förmågan att neutralisera enorma mängder död energi inom en cirkel med 4-500 meters radie. Placeras en eller flera orgoniter strategiskt vid en radiosändare eller mobilmast så har de förmågan att omvandla all energi runt denna till positiv. Omvandlingen gör att denna strålkälla inte längre alstrar någon död energi, utan istället strålar ut positiv energi med hög frekvens. Det är således bättre att lägga en orgonit bredvid en strålkälla än att stänga av den. Kommunikationen som sändaren förmedlar påverkas dock INTE, du får inte sämre täckning på mobilen bara för att du har en orgonit i närheten. Orgoniten neutraliserar endast de negativa effekterna av den elektromagnetiska strålningen. Omvandlingen sker vid källan och inte vid orgoniten. Effekten av en orgonit kan inte mätas med konventionella mätinstrument utan måste helt enkelt upplevas för att kunna med säkerhet få reda på vilken effekt den har. Det enda vettiga sättet att ”testa” orgonit är att tillverka ett gäng för småpengar och börja experimentera. Det kan ske på olika sätt och här är några exempel: 

• Växt-experiment där två eller flera krukor med samma växt odlas under likartade förhållanden, där den ena har en orgonit placerad i krukan och den andra inte. Den med orgoniten i växer allt som oftast starkare och friskare, producerar mer skörd och kräver mindre näring än referensväxten. 

• Psykologiska experiment där orgonit placeras intill ställen där människor mår generellt sett dåligt, såsom institutioner, fängelser, sjukhus o.s.v och förändringarna tillåts att observeras över tid. Du kommer se att sakta men säkert blir människor gladare och mår bättre. Vissa personer är känsliga och känner ”något” direkt när en orgonit hålls i handen, andra inte. 

• Is-test där man fryser vatten i två glas, ett med en orgonit under och ett utan, och skillnaden i utseendet på isen observeras. Man bör testa att frysa in ett glas utan orgonit under först, innan man har placerat en orgonit i frysen (eller ens varit nära), då effekten kan kvarstå en tid efter att orgoniten tagits ur skåpet. Eller att man placerar en orgonit på ett ställe man misstänker utsätts för stark elektromagnetisk strålning, t.ex en mobiltelefonmast eller ett ställverk. Är det en stark källa till DOR och närområdet inte fått påhälsning av orgonit innan så är det inte alls ovanligt att du efter en liten stund kan se en direkt förändring i atmostfären ovanför till det bättre. Att det bildas ett blått hål i en mulen himmel ovanför en neutraliserad mobilmast är mycket vanligt förekommande och alla som använder orgonit kan berätta om dessa fenomen. Detta är mycket imponerande när det bevittnas för första gången och är man snabb och placerar ut några stycken vid flera olika närliggande strålningskällor så blir effekten av energiomvandligen mycket påtaglig. Djur och speciellt fåglar har en tendens att gilla orgonit. Katter gillar att ligga och sova i närheten av orgoniter, höns lägger gärna sina ägg i det hörnet där orgoniten ligger, och fåglar gillar att sitta i mobiltelefonmaster vars energi omvandlats till positiv genom strategisk utplacering av orgonit. Fåglar sitter normalt INTE i mobilmaster på grund av känslighet mot strålning men på senare tid när folk börjat neutralisera strålningen från dessa på egen hand så har det blivit en allt vanligare syn.


Anmäl
2015-07-10 15:21 #17 av: Huygens

Mer än 600 valar begår självmord genom att stranda på Storbritanniens kust varje år. Förr i tiden kunde någon enstaka val stranda på den brittiska kusten. Ingen kan förklara varför antalet strandade valar ökat så kraftigt.

Officiellt sett är orsaken okänd.


Anmäl
2015-07-11 10:37 #18 av: Gahella

Jag tror inte de vill vara här längre pga av vår förgiftade miljö, och jag förstår dem.  Det är synd om mänskan som inget begriper utan  kör på både blind och döv....


Anmäl
2015-07-11 17:16 #19 av: maria-svensson

Vet ej om detta funkar, men jag prövar...

http://newsvoice.se/2015/07/10/passagerare-misstankt-militarflygplan-gor-massivt-utslapp-forsvarsmakten-och-foi-vill-ej-kommentera/

Anmäl
2015-07-22 22:14 #20 av: Huygens

En bra dokumentär om chemtrails; GeoEngineering.

Bara dom 3 första minuterna med stora passagerarflygplan där sätena ersatts med kemikalietankar gör vem som helst mörkrädd.

Tydligen har en del av kemikalierna som syfte att göra luften mer elektriskt ledande, vilket underlättar för myndigheterna när dom använder HAARP och EISCAT.

Dokumentären nämner även att ordet chemtrails inte används av myndigheterna, utan myndigheterna använder uttrycket geoengineering, vilket låter snällare och mindre manipulativt.

Dokumentären menar att många väderfenomen idag är konstgjorda och begreppet global uppvärmning har skapats för att dölja effekterna av geoengineering (chemtrails).

Jetströmmarna modifieras ständigt med HAARP och andra tekniker.


Anmäl
2015-07-23 16:16 #21 av: Huygens

Här finns en bättre version av videon Geoengineering i #20. (Versionen i #20 har duplicerade sekvenser och sämre bildkvalitet.)

Vi kan se på kartan att vädret är underligt i Europa, med temperaturer upp mot 40 grader i söder, samtidigt som vi har fått en väldigt kall sommar, troligen för att HAARP/EISCAT lyckats styra om jetströmmarna som fördelar varm och kall luft.


Anmäl
2015-07-29 12:10 #22 av: Huygens

Så få forskare undersöker varför delfiner blöder från hörselorganen och vad orsaken är till att delfiner och valar strandar. Media styr uppmärksamheten bort från militär verksamhet och spekulerar i om det är något valarna ätit.

Kanske är det något helt annat som sker. Här är en video som funderar på om det är ett målmedvetet militärt utrotande av delfiner och valar. Kanske är valarna och delfiner dom enda varelserna på jorden som kan motverka reptilians vibrationer.


Anmäl
2015-08-01 02:31 #23 av: m2studio

wow

Anmäl
2015-08-01 14:28 #24 av: Marr

Hur en CFM56-7B fungerar...

https://www.youtube.com/watch?v=HXsG4McpsqY

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-08-01 14:31 #25 av: Marr

Den här är bra så långt jag sett...

https://www.youtube.com/watch?v=vuh-LB5bf1k

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-08-12 17:14 #26 av: Huygens

Hur har det nuvarande vädersystemet över USA skapats och hur skulle HAARP kunna tänkas fungera, för att västra USA ska hållas i torka och hetta, medan östra USA hålls i rikligt med regn (och kyla) samt översvämningar?

Jag hittade följande nyhetsprogram som, antagligen utan att veta det, redogör för hur HAARP aktiverar torkan över Kalifornien. En kall lågtrycksfront skärs av från jetströmmen som löper över USA. Det virvlande stationära lågtrycket läggs över Stilla Havet och fångar all fuktig luft som sedan får falla ner i havet som regn. Det högtryck som normalt kan ligga över land har troligen förstärkts och gjort kroniskt med chemtrails så att det stationära lågtrycket hindras från att vandra in över Kaliforniens kust.

Officiellt är en förklaringen från meteorologer att det är sk Rossbyvågor som skapat mycket av den nuvarande mångåriga situationen i USA. Ett exempel på Rossbyvågor kan hittas i denna videon. Men det ges ingen förklaring till hur tillståndet med Rossbyvågor kvarstannar så länge, då Rossbyvågor normalt sett är instabila.

För den intresserade kan det vara värt att läsa vad jag tidigare har skrivit om rotationsceller, corioliseffekt och jetströmmar.

Här finns en video som nämner att stormar över USA allt oftare har en tendens att "stanna till", vilket kan resultera i plötslig lokal nederbörd upp mot 1000 mm (en meter regn) inom ett dygn.

Videon visar även några exempel på jetströmmen som löper vertikalt istället för horisontellt, vilket kapar USA på mitten och har skapat det konstiga vädret under dom sista 5 åren i USA.

Här finns ännu ett exempel på sk "jet stream dip", där jetströmmen plötsligt dyker neråt i vertikalled. Argumentet är att dom konstiga jetströmsmönstren har att göra med klimatförändringar som allmänheten måste medvetandegöras om och myndigheterna måste vidta åtgärder.

Lägg även märke till hur bred jetströmmen är över USA.

Alla dessa saker är kanske inte bevis för geoengineering och chemtrails, men det kan vara indikationer på vad som sker.


Anmäl
2015-09-02 10:34 #27 av: Marr

Återigen en chemtrailpilot som talar ut. Man verkar inte på något sätt vilja sluta med dessa sprayningar. I stället gör man dom osynliga...

https://www.youtube.com/watch?v=h6xDhxow5IU

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-26 13:47 #28 av: Huygens

Hela världen överhettad utom ett område i Atlanten. Forskarna saknar officiellt sett förklaring. Nedkylningen hotar golfströmmen.


Anmäl
2015-09-28 18:42 #29 av: Huygens

En lång föreläsning i 7 delar från Illuminatiorganisationen Council on Foreign Relations hur maktens frontfigurer tänker genomföra global sk geoengineering, dvs modifiera vädret mha chemtrails.

https://en.wikipedia.org/wiki/Climate_engineering
https://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations


Anmäl
2015-12-02 15:15 #30 av: Huygens

Ett märkligt påstående kommer från Australien.

En sk 'superdator' på det australiska meteorologiska institutet har hackats och topphemlig militär säkerhetsdata påstås ha stulits. Anklagelserna riktas mot Kina. Frågan är hur ett meteorologiskt väderinstitut kan ha hyperkänslig superhemlig militärdata?

Dessutom påstås det att skadan som åsamkats det australiska meteorologiska institutet kostar hundratals miljoner dollar att reparera och kommer ta flera år att reparera.

Det är också underligt att en dator med super-duper hemlig militärdata ligger åtkomlig på internet.

.

Om en svenska 'superdator' på SMHI hackas har jag jättesvårt att se att superhemlig militär data skulle kunna stjälas så att det skulle kosta Sverige hundratals miljoner dollar att laga och att skadan skulle behöva många år för att repareras på SMHI.

Någonting annat händer i Australien.

Troligen är det en strid mellan olika fraktioner av Illuminatifamiljen. Kanske rör det sej om en maktkamp om vem som ska tillåtas kontrollera HAARP?

Jag gissar att data som beskriver dom metoder som används för att manipulera vädret har stulits. Det är inte ens säkert att Kina är skyldigt, utan hackarna är så smarta att dom manipulerar, kamouflerar sitt ursprung. Kina kan vara en ren syndabock, och någon annan står bakom.

Eller så är det hela ett påhitt.

En psy-op.

.

Minst 337 valar har hittats döda i en vik i Chile. Forskarnas officella förklaring är att valarna inte kunnat hitta mat och svultit ihjäl.

Det förklarar inte varför alla valar hittats i en klump, som om dom drivits in i viken av militärens apparater och sedan strandat tillsammans. Om valarna dött av svält förväntar jag mej att man efter hand hittar döda valar längs med hela Chiles kuststräckan och inte allihop på samma gång, väl samlat i små vikar.

Forskarna har med vetenskapliga metoder kunnat utesluta mänsklig påverkan på dom döda valarna (se länken).

Det kan man tro på, om man vill.


Anmäl
2015-12-07 15:55 #31 av: Huygens

Nya påhitt från forskarna.

Valarna dör av kvävning därför att fisk fastnar i valarnas andningshål. Tro på det den som vill.


Anmäl
2015-12-18 15:55 #32 av: Huygens

Fler påhitt.

Flygplansutsläppen kan oavsiktligt förändra atmosfären och påverka vädret och oss.


Anmäl
2016-01-25 07:43 #33 av: Huygens

Påståendet om chemtrails från fartyg. Här är artikeln.

Experterna börjar nu prata om att dom massvisa mängderna med strandade valar runt brittiska och västeuropeiska kusterna är ett "naturligt fenomen". Dom stora valarna simmar vilse helt enkelt.

DMs artikel påpekar att flera av valarna är svårt sargade när dom strandar och att det tjocka hudlagret skalar av. En av dom enorma kaskelottvalarna är så illa däran att huden spruckit upp och valen syns blöda.

Naturligt.

Vi förväntas tacka, bocka och svälja myndigheternas påståenden.


Anmäl
2016-10-06 00:11 #34 av: Huygens

Solar Radiation Management (SRM) är tekniker för att påverka vädret genom att minska instrålningen från solen och SRM har funnits som begrepp sedan i alla fall 2008.

Användandet av chemtrails eller sprayandet av metall- och svavelpartiklar är en typ av SRM. Dr Michael Mann, klimatforskare (5 min) varnar dock för att SRM-tekniker kan öka avsmältningen av polarisarna, då påverkan på vädret kan få helt oväntade effekter och öka uppvärmningen lokalt på vissa ställen, medan andra områden får det kallare.

SRM kan även innebära att man täcker stora områden av marken med vita plastdukar (3 min) som ökar solreflektionen på polarisarna och faller då under det mer generella begreppet geoengineering.

Video från USA med knölformade moln (9 min) som troligen är resultatet av SRM genom chemtrails.

Geoengineering genom chemtrails (3 min)

.

Översvämningen i Lynmouth år 1952 orsakades av brittiska militärens chemtrails med metallpartiklar. Översvämningen dödade 35 personer. Myndigheterna var säkra på att deras vädermodifikation inte kunde spåras, då militären upptäckt att dom kunde spraya moln 500 km bort från det ställe där regnet sedan skulle falla.

Men år 2001 upptäckte BBC Radio 4 (33 min) ett dokument i Public Record Office som inte längre var hemligt och beskrev flygsprayandet med militära kemikalier runt åren 1950-1952 för att orsaka regn, vid en tidpunkt då myndigheterna påstod att ingen vädermodifikation gjordes.

Brittiska regeringen påstod att vädermodifikation först påbörjades över Storbritannien år 1955, vilket alltså visade sej var lögn. BBC-artikel här.

Militären kallade sin vädermodifikation för ömsom Operation Cumulus eller Project Cumulus. Lägg märke till Wikipedias nedlåtande ton att Operation Cumulus inte orsakade översvämningen i Lynmouth som dödade 35 invånare.

Det föll 250 ggr den normala mängden regn. Här ett kortare TV-program om översvämningen i Lynmouth (6 min).

Chemtrailmetoden som användes kallas även molnsådd.

.

Se även videon om chemtrails och kopplingen till Vatikanens satanism (13 min).

NASA geoingenjör berättar (27 min) hur chemtrails kan användas som SRM-metod.

Wikipedia om chemtrailkonspirationer.

.

Professor David Keith (Harvard) förespråkar chemtrails med svavelsyra (eller svaveldioxid) för att stoppa global uppvärming.

Här är Keith på komediprogrammet Colbert (6 min) och pratar om hur myndigheterna bäst sprider 20000 ton svavelsyra/år i luften för att reducera solljuset. Det går säkert att hitta fler föreläsningar av Keith i mer "vetenskapliga" sammanhang.

Svavelsyran kommer att sprida sej över hela jorden och sedan regna ner.

Chemtrails.

Så att Jorden räddas.


Anmäl
2016-10-14 12:47 #35 av: Huygens

Underliga tallrikformade moln över Bournemouth, Storbritannien. Dessa moln verkar ha blivit vanligare dom sista 10 åren.


Anmäl
2016-10-14 15:51 #36 av: Grävlingen

Om chemtrails och orgone. 

Anmäl
2016-10-18 14:33 #37 av: Huygens

Svår vattenbrist i sydöstra Sverige. Jag är förbryllad för det har regnat som tokigt i VästSverige sista månaden.

Men om molnen från Atlanten förmås att tömma allt sitt vatten innan molnen når östra Sverige, kan vi ha en förklaring.


Anmäl
2016-10-18 16:22 #38 av: Marr

Grävlingen! Eftersom jag ej kan se filmer problemfritt sen många dagar då datorn fått spelLedsen...så undrar jag var orgone är? Orgonite? Är det vad du menar?

http://jackabacon.com/article/den-skyddande-effekten-av-orgonite

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-10-18 17:31 #39 av: Grävlingen

#38 ja Marr, videon tar upp ganska allmän information om orgonite och han som uppfann den william reich. Hon som gästar i programmet menar att man kan ta bort chemtrails i luften om man har orgonite på marken under. I programmet berättas det om william reich och att han upptäckte UFO:n på femtiotalet och att USA regering visste tydligen om dom. 

Det var inte så mycket ny information bara genomgång av Orgonite och dess historia.

Jag rekommenderar denna dokumentär om man fann ämnet intressant:

https://www.youtube.com/watch?v=BKiK5afXYgg

Anmäl
2016-10-18 17:47 #40 av: Marr

Grävlingen, Ok jag misstänkte så var fallet...Tack snälla du för snabbt svar. Jag är själv nyfiken på orgonite och hur detta fungerar...det har jag varit länge men ej orkat undersöka tyvärr...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-10-20 14:38 #41 av: Huygens

Fler konstiga hål i molntäcket över Somerset, England.


Anmäl
2016-12-02 21:21 #42 av: Huygens

Nordpolen och Arktis har varit 20 grader Celsius varmare än normalt år 2016. Men artikeln nämner inte att Sibirien har varit 20 grader kallare än normalt. Se globkartan i artikeln och det lila området över Ryssland.

Kan det vara HAARP som dirigerar jetströmmarna så att kalluften hamnar över Ryssland istället för över Nordpolen?


Anmäl
2016-12-03 08:28 #43 av: Marr

Ja nu har det startas någon slags panik med att det smälter vid polerna...men det kanske är berättigat? Vi ser det ju utspela sig just nu & även glaciärerna minskar katastrofalt... 

20 grader varmare! Är det så illa?...nu ser vi ju detta scenario man varnat för i 20-30 år utspela sig framför våra näsor.

Vi kanske inte märker det mer än det vi kan läsa i media, men faktum är ju att det råder så gott som katastrof på Grönland t.ex...det blir allt mindre plats för dom att bo på tillsammans med isbjörnarna som letar mat...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-31 19:08 #44 av: Huygens

100 000-tals döda havsdjur har under åren sedan Fukushimakatastrofen spolats upp på både Kanadas öst- och västkust. Somliga skyller på radioaktiv strålning, men omfattningen av döda sjöstjärnor är för omfattande för att bara vara radioaktivt utsläpp. Troligen rör det sej om något mer, kanske kemiska gifter?

Dana Dunford berättar om Fukushima (1 tim 20 min) och massdöden på Kanadas västkust, där ett myllrande havsliv ersatts av döda mörka slemmiga stenar i kustbandet. Tyvärr lite rörig föreläsning. Dunford har varit yrkesdykare och har därför kunnat se med egna ögon hur stor omfattningen har varit av havsdöden.

Jag tror orsakerna måste vara mer än Fukushima och att vi inte får reda på vad som händer.

DN skriver om nya iakttagelser av döda djur. Myndigheterna jobbar på högtryck för att mörka orsakerna till massdöden av fiskar mm.


Anmäl
2017-01-02 15:23 #45 av: Huygens

Luften i Oslo är just nu den farligaste och värsta i Europa. Flera norska städer har drabbats av väldigt dålig luft. Norges städer ligger normalt sett så att friska vindar från Atlanten rensar luften. Norge har även den största andelen miljöbilar i världen och Norge är relativt glesbefolkat. Trots detta är också kuststaden Bergen en av dom norska städerna som har farlig och dålig luft.

Orsaken till den extremt farliga luften i Norge är vedeldning.

Björkved. Tro på det.


Anmäl
2017-01-09 16:02 #46 av: Huygens

Jobbar HAARP på högtryck? 20 grader varmare luft over nordpolen (#42). Snö, is och frost i Turkiet, Grekland och Bulgarien.


Anmäl
2017-01-17 14:44 #47 av: Huygens

Dieselbilar förbjuds tillfälligt i Oslo pga "smog".

95 delfiner strandade, dom flesta döda på Everglades, Floridas kust. Även 10 delfiner funna döda dom senaste dagarna på brittiska kusten vid Cornwall. Mörkertalet kan vara stort.


Anmäl
2017-01-24 01:20 #48 av: Huygens

Flera bilder på underliga UFO-liknande molnbildningar i USA. Molnformationerna verkar ganska stora och ser onaturliga ut.

Påståenden om luftföroreningar i Oslo, pojke hostade så han kräktes. Om hostandet är resultatet av luftföroreningar, så är det inte normalt. Hur kommer det sej att städer med mycket mer biltrafik, som London, inte rapporterar problem med luften nu i vinter?


Anmäl
2017-01-24 07:29 #49 av: Marr

De där luftföroreningarna kommer var vinter i Oslo, fast nu är det riktigt illa...liksom Göteborg blir väldigt avgasförorenat vid kallare väder...

Vet ej hur London är placerad men Oslo ligger ju som i en gryta. Då bildas det som typ ett "lock" med avgaser över stan. Ledsen

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2017-01-26 15:38 #50 av: Huygens

Kina har officiellt godkänt 1,4 miljarder kr till sitt nya chemtrailprogram. Kemikalierna kommer att spridas med 12 flygplan och 897 raketer för att "förbättra" vädret. Dom kinesiska myndigheterna räknar enligt officiellt påstående med att kunna påverka minst 10 % av Kinas areal.


Anmäl
2017-01-28 17:58 #51 av: Huygens

Linsmoln modell större, över Åre och Duved.

.

Först Norge och nu England och Wales. Svår luftförorening och London är värst, värre än ärtsoppan i Peking.

Orsak? Är det den tunga kemikalieindustrin, dom stora förbränningsanläggningarna för sopor, värmekraftverken, bilavgaserna?

Nej,

Inte alls. Orsaken är samma som till problem med luftföroreningar i kuststaden Bergen och i övriga Norge.

Vedeldning.

.

Skojar inte.

Vedeldning är den officiella förklaringen till den dåliga luften över glesbefolkade Wales och kustnära Bergen i Norge.

Tro på det.

.

Lägger även länken här till den underliga luftföroreningen i Australien som dödade 8 personer och sände tusentals till sjukhus. Kuwait drabbades också av denna "luftförorening", som orsakade dödsastma med 5 avlidna och hundratals drabbade på sjukhus.

Orsak?

Regnväder som drog upp pollen från öknen.

Tro på det.


Anmäl
2017-01-29 19:53 #52 av: Huygens

Nu är det Sveriges tur.

Påståendet är att partiklar från en okänd källa någonstans i Europa är den officiella förklaringen till att Stockholm plötsligt har fått sämre luft än Peking.

Frågan är hur det ser ut i resten av Sverige, närmare källan. Om nu utsläppet inte kommer från chemtrails.


Anmäl
2017-02-05 17:53 #53 av: m2studio

Jag är rädd att myndigheterna skyller på tjuvkörningar med dubbdäck i Hornsgatan som kan vara orsaken!!!!!!Gapskrattar

Anmäl
2017-02-07 18:14 #54 av: Huygens

Mystiska radioaktiva moln ger flygresenärer extra mycket strålning. En vanlig flygtur över USA ger radioaktiv strålning som är lika med en lungröntgen. Dom radioaktiva molnen ger kortvarigt förhöjd strålning vid flygpassage.

Forskarna skyller dom radioaktiva molnen på "kosmisk strålning". Frågan är vad som händer när dom radioaktiva molnen faller ner i form av regn? Fukushima?


Anmäl
2017-02-10 19:58 #55 av: Huygens

Mystisk fågeldöd över åren 2014-2016 längs Kanadas och USAs västkust förklaras med...

global uppvärming

.

Vad hade vi väntat oss?

100000-tals fåglar sköljs upp döda längs kusten. Forskarna säger att det är den globala uppvärmningen som gör att småfisken håller sej borta från kusten. Tydligen spelar det ingen roll om det är varma Kaliforniens stränder eller kalla Alaskas kust.

Fisken har flyttat bort från alla stränder.

HAARP och överfiske nämns inte alls i artikeln.


Anmäl
2017-02-14 10:48 #56 av: Huygens

HAARP jobbar på högtryck. Oroville har på en månad gått från årtionden av onormal och extrem torka till att ha fått mycket regn. Se diagramen i artikeln.

Dammen ovanför Oroville har dessutom varit defekt i mer än 12 års tid, vilket politikerna aktivit ignorerat.

.

I Nya Zeeland strandade mellan 600 - 1000 valar förra veckan av okänd anledning på en 5 km lång kuststräcka.


Anmäl
2017-02-15 11:07 #57 av: Huygens

Mellan 2017-02-13 till 2017-03-03 skjuter NASA upp 5-10 chemtrailraketer över Nordpolen. Raketerna släpper ut kemikalien trimetylaluminium på 100-200 km höjd, som skapar stora vita moln.

Den ohälsosamma kemikalien TMA reagerar med syre i atmosfären och bildar dom ofarliga ämnena vatten, koldioxid och aluminiumoxid. Enligt NASA är den kemiska processen helt "naturlig" och lämnar mindre restprodukter efter sej än fyrverkerierna under nationaldagen.

Raketerna är modell Black Brant IX. Syftet med chemtrails som skapar konstgjorda molnen är enligt officiella NASA-uppgifter att studera polarskenen.


Anmäl
2017-02-16 11:02 #58 av: Marr

#57 Ja det är ju sorgligt att det ska behövas dumpas mer aluminium med sina blandföreningar i detta syfte. Synd de inte kan göra sina studier på ett snällare tillvägagångsätt...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2017-03-20 23:55 #59 av: Huygens

Rosalind Peterson på FNs DPI/NGO konferens år 2007, 3 - 5 september, berättar om chemtrails (17 min).

Enligt Rosalind Peterson är torkan illa nog, men kemikalierna gör att växterna inte kan ta upp vatten, även om vatten finns i marken.


Anmäl
2017-04-18 10:57 #60 av: Huygens

Contrails eller chemtrails?

Foton på flygplan som landar visar regnbågsfärger direkt efter vingarna, Heathrow, London.


Anmäl
2017-04-19 07:23 #61 av: Magi-cat

#60 Det står ju en förklaring till fenomenet i artikeln:

"The effect is caused when sunlight catches an aircraft's contrails - clouds of condensed water vapour and soot particles made by the exhaust of jet engines."

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4405736/Stunning-photos-capture-rare-rainbow-contrails.html#ixzz4efaONU2Z

Solljuset bryts i vattendropparna i avgaserna efter flygplanet och skapar regnbågseffekten. I vissa vinklar framträder fenomenet bäst.

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2017-04-19 11:02 #62 av: Huygens

Ja, självklart står det en förklaring. Hur mörkar annars myndigheterna sina geoengineeringverksamheter?

Vad sysslar Bilderberggruppen med?

.

Varifrån kommer det som kallas "soot", dvs sot. Är förbränningen av flygbränsle så ofullständig att det faktiskt bildas sot, ur högoktanigt flygbränsle, som sprids över nästan hela vingens bredd? Är du säker på att det inte är aluminiumpartiklar blandat med nervgiftkemikalier? Och kan sot bryta ljuset i regnbågens alla färger? Och hur var det nu med contrail?

Bestod contrails inte bara av koldioxid och vatten?

Så varifrån kommer all sot?

.

Kan du förklara för mej exakt vad "condensed water vapour" är? Jag vet att "water vapour" är vatten i förgasad form. Observera att ordet är "vapour" och inte "steam" som betyder vattenånga.

Så vad är "condensed water vapour"?


Anmäl
2017-05-03 14:15 #63 av: Huygens

Luften i långfärdsflyg blir allt mer giftig och orsakar illamåenden och ibland sjukdom hos passagerare. Är det dålig filtering av luften eller koncentrerade chemtrails passagerarna tvingas andas in? Läsarkommentarern är också vittnen. (DailyMail)


Anmäl
2017-05-05 18:14 #64 av: Huygens

11 nya moln har uppfunnits av brittiska meteorologiska institutionen. Ett rullmoln skapat av geoengineering, chemtrails eller helt naturligt, döm själv. (DM)


Anmäl
2017-06-03 10:58 #65 av: Huygens

NASA kommer släppa ut chemtrails idag så att New Yorkborna kommer se blå, gröna och röda moln. (DM)

Kemikalierna släpps ut i atmosfären mellan New York och Norra Carolina. Enligt NASA utgör dom giftiga kemikalierna ingen fara för människor. Barium, strontium och specialblandade oxider sprutas ut i luften från särskilda behållare.

NASAs officiella förklaring till dessa färgglada chemtrails är att forskarna vill följa kemikaliernas förflyttningar i atmosfären.

.

På 1960- och 1970-talet sprayade USA-militären, bostadshus i St Louis med radioaktiva kemikalier. Dom flesta som bodde i husen hade stora barnfamiljer. Husen revs av myndigheterna ganska snart efter att kemikalieexperimenten med radioaktiv kadmium-sulfid avslutades på 1970-talet. (YT/Outer Light, 2017-06-02, 18 min) och Pruitt-Igoe (wiki)

Barnen drabbades av kraftigt förhöjda antal cancerfall i lever, lungor och mage. Dom giftiga och radioaktiva kemikalierna löstes även ut i vattnet som dracks av invånarna. (DM, 2012-09-29)


Anmäl
2017-06-12 00:26 #66 av: Huygens

Hur uppstod Steve?

Har ni tänkt på att det kommit allt fler rapporter och videoklipp om dubbla eller trippla solar som sägs vara optiska fenomen vid ovanliga väderfenomen. Varför böjs solljuset så konstigt? Vad tror ni det kan bero på? Ja, det kan vara resultatet av:

chemtrails

.

Och global uppvärming, hur råder man bot på det? Jo, man sprayar jordklotet med svavelhaltiga:

chemtrails

.

Det gör att global uppvärming kan användas som redskap för att spraya chemtrails och få folk att acceptera chemtrailsprayandet som helt normalt. Fast då kommer myndigheterna kalla det geoengineering.

Färsk video av Truthstream med både gammalt och nytt: (YT/Truthstream Media, 2017-05-18, 11 min)


Anmäl
2017-08-01 12:30 #67 av: Huygens

Rätvalarna flyter döda iland längs Kanadas kust. Det finns bara 500 rätvalar kvar (wiki), så rätvalen är utrotningshotad. DM

Forskarna kan inte riktigt förklara varför rätvalarna dör, men tror att det inte är militärens utrustning som dödat valarna. Turister som åker på båttur kan ha stört valarna.

...eller HAARP.

.

I-LOFAR (wiki) påstås vara ett radioteleskop stort som en fotbollsplan som satts upp mitt på Irland. Jag förstår inte varför det inte finns stålkupor för att fånga radiovågorna och bara smala antenner. Kan det vara så att antennerna istället kan användas för att sända signaler som påverkar stratosfären? DM


Anmäl
2017-08-06 12:16 #68 av: Huygens

47 - 48 grader varmt i sydeuropa, men kallaste juli månad på 17 år i Sverige. Rör det sej om HAARP som omdirigerar värmen? SVT

Vad tror ni värmeböljan döpts till i (Illuminatikontrollerad) media?

Lucifer

.

Även vintrarna är mer extrema i sydeuropa, med mycket kallare vintrar dom senaste åren. HAARP igen?


Anmäl
2017-08-07 14:55 #69 av: Huygens

Vad orsakade 16 cm regn i helgen i Karlskoga?

SMHI påstår att dom inte hade en aning om att regnet var på väg. Så vad utlöste det enorma regnandet? Molnsådd? Chemtrails? Geoengineering?

SVT


Anmäl
2017-08-08 07:43 #70 av: Marr

Vill visa detta klippet där piloten stänger av & på "avgaserna"  i perfekta streck & mellanrum. Mer intressant sägs i videon...

https://www.youtube.com/watch?v=CQRIVqkfils

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2017-08-29 13:22 #72 av: Huygens

Man kan misstänka att bruket av HAARP och chemtrails varit extra centrerat över Texas i år. En insjö 10 gånger större än Vänern, har bildats av allt regn. Dessutom förväntas ännu mer regn falla. Expressen

DM och DM

USAs Armé öppnade två jättelika dammar i Texas för att säkerställa att katastrofen blev maximal. DM

Tusentals texasbor tar sin tillflykt till hustaken och ropar på hjälp, medan alligatorerna simmar i vattnet nedanför. DM och DM

Hur är det här möjligt? Består en stor del av Texas av platt lågland? Det är lika illa som i Bangladesh och Thailand vid översvämning.

.

Bilder på stormen Harvey som fick värre effekter än orkanen Katrina. DM

Stadsbilder på översvämningen i Houston. Bilar under vattnet. Borgmästaren visste vad som var på gång, men lät ändå bli att beordra evakuering av Houston. DM

Borgmästaren i Houston uppmanar dock invånarna att inte återvända, då delar av staden är utraderade. En bogserbåt sjönk i hamnen pga stormen. DM


Anmäl
2017-08-30 08:21 #73 av: Huygens

Väldigt konstig kommentar från en hemlös man som drabbats av stormen Harvey i Houston. En av kommentarerna längre ner påstår att samma sak hände i New Orleans i samband med orkanen Katrina. (YT/Jupo Art, 2017-08-26, 2 min)


Anmäl
2017-08-31 13:48 #74 av: Huygens

Tillsammans med HAARP, chemtrails och geo-engineering har USAs armé lyckats dränka stora delar av Texas bebodda områden. Bilder som är otroliga, i synnerhet på evakueringscentren. Det måste röra sej om miljontals människor. DM

Texas, prärie- och ökendelstaten.


Anmäl
2017-09-01 10:14 #75 av: m2studio

Har någon förklaring varför just Texas dem vill vara under vatten? och vad åstadkommer "USA´s Armen" med detta? 

Anmäl
2017-09-02 23:53 #76 av: Huygens

Sherry Wilde berättar hur hon fördrev chemtrails med meditation och kärlek. (YT/UFO HUB, 2014-10-11, 12 min)


Anmäl
2017-09-03 10:44 #77 av: Huygens

Röda Korset har samlat ihop ca 9 miljarder kr till dom nödställda efter stormen Harvey. Problemet är bara att pengarna inte gått till dom nödställda. Faktum är att Röda Korset inte vet var pengarna tagit vägen. (YT/Outer Light, 2017-09-02, 19 min)

Situationen var likadan efter jordbävningen på Haiti. Clinton Foundation påstod att 120 miljarder samlats till Haiti, men mindre än 2 miljarder kr nådde dom nödställda.

Illuminati jobbar på högtryck.


Anmäl
2017-09-03 17:23 #78 av: m2studio

Alltid blir så med många många välgörenheten. Pengarna  inte kommer till rätt person och någonstans, någon eller några blir rikare.  Tyvärr dem utnyttjar folket god tro och det skall ha mycket hårda bestraffningar men rättvisan inte bryr sig om det. Eftersom dem som blir rikare kan vara bland "Eliten".  

Anmäl
2017-09-11 11:39 #79 av: Huygens

Orkanen Iram har nått Florida med flera meter höga vågor. En juvelerarebutik fick vatten halvägs upp mot ytterdörrarna i Miami. Manater är strandade där vattnet sugits tillbaka. DM och DM samt DM

Generalerna i Pentagon leker gudar.


Anmäl
2017-09-13 20:56 #80 av: m2studio

Är inte Nibiru i närheten ? Det är mycket konstig så många orkan en efter en!!

Anmäl
2017-09-16 12:02 #81 av: Marr

Satt nu & tittade på den här & mycket intressant att höra...lägger den här så jag inte tappar bort...hann bara med 10 minuter, måste tyvärr logga ut...

https://www.youtube.com/watch?v=wjzkEiO6AAc

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2017-09-17 14:53 #82 av: Huygens

#81 Det är lite svårt att veta om Harald Kautz-Vella skojar eller bara vill testa folks godtrogenhet. Hela föreläsningen är 2 timmar lång och finns här: (YT/Miles Johnston, 2015-07-15, 2 tim 10 min)

Han säger sej vara en "hard core scientist" här vid 30:50.

Den första timmen som tar upp chemtrails, DNA, vibrationer, högre dimensioner, Wikileaks, mikrovågor mm kan delas upp i 20 % som kanske är sant, men mycket är bara på högstadienivå, 20 % är fel, även om Harald säger att det är "mainstream science" och den intresserade som kan lite vetenskap och teknik upptäcker det ganska snart. Ungefär 60 % av föreläsningen är påståenden som är helt overifierade och svårt att relatera till.

Låt mej ta ett exempel.

Harald Kautz-Vella säger att USAs fd president George Bush och Tysklands förbundskansler Angela Merkel har köpt små stugor i Paraguay för att vara nära en sjö (?) med Svart Sörja, eller möjligen Svart Alien-Sörja. Orsaken är att den Svarta Sörjan möjliggör kommunikation med demoner. Från 1:07:22 - 1:10:00.

Harald visar ett glas med Svart Sörja som en av "forskarna" hämtat från Paraguay och säger att om man tittar för länge på den Svarta Sörjan, kan Sörjan hoppa ur glaset och upp i ansiktet på dej. Den Svarta Sörjan i glaset på filmen vilar och är inte medveten om att forskarna iakttar den intelligenta Svarta Sörjan.

Om man ställer två glas med Svart Sörja 5 m från varandra, reser sej dom två klumparna med Svart Sörja ur sina glas och tittar på varandra. Sätter man lock på glasburkarna och hindrar den Svarta Sörjan från att förenas blir dom två klumparna av Svart Sörja mycket arga och börjar skaka glasburkarna.

Ok.

Ifall det är sant, varför kan han inte visa den Svarta Sörjans förflyttning med film?


Anmäl
2017-09-19 09:32 #83 av: m2studio

Kan Illuminati kontrollera värld väder? Orkan efter orkan, vad är det betyda för något? Kan någon skriva nån form av en förklaring?  

Anmäl
2017-10-04 20:15 #84 av: Huygens

Kort intressant video om orkanen Irma och jordbävningarna i Mexiko. Metreologen försäger sej och nämner att vädermodellerna "kontrollerar inte" vädret. Observera att metreologen inte pratade om att "förutspå vädret" utan använde uttrycket "kontrollerar". (YT/HighImpactFlix, 2017-09-09, 10 min)


Anmäl
2017-10-04 20:20 #85 av: Magi-cat

#84 Och meteorologen kan omöjligt ha menat det rent bildligt?

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2017-10-04 20:34 #86 av: Huygens

Frågan är också, vad var dom skarpa, konstiga, HAARP-liknande (?) ljusskenen på den mörka natthimlen över Mexiko medan jordbävningen pågick?


Anmäl
2017-10-04 21:05 #87 av: Magi-cat

Eller jordbävningsljus:

https://en.wikipedia.org/wiki/Earthquake_light

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2017-10-05 00:29 #88 av: Huygens

Om USAs militär kan manipulera vädret ovan mark med geoengineering, så kanske USAs militär också har manipulerat "vädret" under mark med just geoengineering och orsaka jordbävningen?

Om en jordbävning är kopplad till elektromagnetiska fenomen, så kan elektromagnetiska fenomen (läs: HAARP) troligen skapa en jordbävning.

I vilket fall som helst har vetenskapen (militären?) lyckats mörka dom exakta orsakerna till ljusfenomenen, trots att dom varit kända minst lika länge som Hessdalsljusen, vars orsak också mörkas eller åtminstone ignoreras i officiella sammanhang.


Anmäl
2017-10-06 10:40 #89 av: m2studio

Se brända Delfiner och det är mycket viktigt.

detta har hänt i Iran / Persian Gulf _ Bandar Lange (en av Irans södra hamn)

Länk:

https://www.youtube.com/watch?v=YSubC55KI2c

Anmäl
2017-10-06 13:19 #90 av: m2studio

Om någon ville förstå vad HAARP kan göra eller är kapabel till, då kan denna video hjälpa mycket eftersom med lätt språk och förklaringar vi kan förstå vad HAARP innebär. 

Bara glömma inte att en del av deltagare inte säger sanningen om vem/vilka använder eller kan använda HAARP inom negativa syfte. En del av de inte vill eller får säga sanningen tycker jag.

Språket är Engelska med Persiska under text jag har hittat.

Länk:

https://www.youtube.com/watch?v=QD9AlNLU_aE(HAARP)

Anmäl
2018-03-15 18:06 #91 av: Huygens

En helt ny typ av "naturliga" moln som aldrig skådats förut, förrän förra året, sk rullmoln eller en modernare variant av chemtrails?

Döm själva. DM

New Orleans, Louisiana, USA.


Anmäl
2018-03-28 22:10 #92 av: Huygens

Rätvalarna i Atlanten kan vara på väg att dö ut, då inte en enda kalv fötts denna vinter. DailyMail

150 kortfenade grindvalar har strandat i Hamelin, Australien. Chemtrails, miljögifter, ondskefulla vibrationer, ubåtssonar eller annat? SVT


Anmäl
2018-03-29 19:05 #93 av: m2studio

Kanske norr och syd håller på byta plats och detta är början och magnetiska fältet som skickar ut, utbyta signal och är djur som tolkar detta efter sin instinkt?  

Anmäl
2018-04-11 17:22 #94 av: Huygens

50 gäss föll döda till marken i Idaho, USA. Myndigheterna skyller på blixten. År 2016 omkom 322 renar på Hardangervidda, Norge efter ett påstått åsknedslag. DM

Renarna hittades enligt påstående 2016-08-26, men hemlighölls (?) i två dagar. Exakt 322 döda renar, samma siffra som ordensnumret på Skull and Bones. VG, 2016-08-28 samt NRK, 2016-08-29 och Dagbladet, 2018-08-28.

Siffran ändrades sedan till 323 renar. Samtliga renhuvuden sändes till ett provtagningscentrum i Lærdal, Sogn, Norge av den officiella anledningen att myndigheterna påstod sej leta efter en variant på galna-rådjurssjukan (tråd), kanske galna-rensjukan. NRK, 2016-08-29


Anmäl
2018-07-18 21:34 #95 av: Huygens

Ett annat uttryck för chemtrails som börjat användas av CIA är stratospheric aerosol injection (wiki). Troligen är något på gång då personalen på USA:s vädertjänstemyndigheter helt plötsligt tvingats skriva på sekretessavtal med tystnadsplikt.

CIA-visselblåsaren Kevin Shipp berättar. (YT/Dane W, 2016-10-10, 41 min)


Anmäl
2019-04-02 11:54 #96 av: Huygens

8000 döda delfiner spolade i land längs Frankrikes kust. SVT


Anmäl
2019-04-02 21:04 #97 av: Pyttelite

"Den marinbiologiska forskningsstationen Observatoire Pelagis skriver på sin hemsida att antalet dödade delfiner som hittats i Frankrike sedan vintern 2017 har nått rekordnivåer. Runt 90 procent av de djur som har undersökts uppvisar tecken på drunkning och antagandet är att de har fastnat i fiskenät. Skadorna på delfinernas kroppar beskrivs som extrema."

Då kanske Chemtrails består av vattenånga trots allt?  Är det flygande delfiner?

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2019-04-03 15:48 #98 av: Huygens

Dom döda delfinerna längs Frankrikes kust är ofta kraftigt stympade och det finns ingen naturlig förklaring till det plötsliga ökade antalet dödade och stympade delfiner. Fisket med nät har i sej inte ökat nämnvärt, snarast har fisket minskat jämfört med 1990-talet och kan inte vara orsaken till det hysteriskt ökade antalet döda delfiner senaste månaden.

Den extrema förekomsten av stympningar, krossade käkar och skärskador på delfinerna kan heller inte förklaras med bruket av fiskenät som använts i många 10-tals år längs Frankrikes kust utan att döda delfiner på detta sättet. Det har aldrig tidigare varit så här.

1000-tals, kanske 10 000-tals döda och dödssjuka delfiner har flutit iland längs kusterna av Kanada, Kalifornien och Florida i år. T ex (YT/CBS, 2019-02-25, 2 min)

Många delfiner är döda men många strandade delfinerna är också sjuka och "måste" avlivas humant. Forskarna saknar förklaring till det stora antalet sjuka och döda delfiner samt påstås misstänka gifter.

I Florida har man även hittat oförklarligt dödade manater.


Anmäl
2019-04-03 16:12 #99 av: Pyttelite

Jo det finns en naturlig förklaring och jag citerade den enligt ovan.

Det är känt sedan länge att drivande nät ger stor skada på delfinbeståndet. Att det har ökat från 8000 till 10000 på en natt är också intressant.

Det är alltid lätt att överdriva när man inte vet.

Så du menar att det är chemtrails som dödat delfinerna.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2019-04-03 16:34 #100 av: Huygens

jag vet inte vad det är som lemlästar och dödar delfiner


Anmäl
2019-04-03 17:09 #101 av: Pyttelite

Det är drivande nät enligt ovan. Hur anser du att chemtrails dödar och lemlästar delfinerna?

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2019-06-01 22:26 #102 av: Huygens

Pentagon har dödat ytterliggare 70 gråvalar. SVT


Anmäl
2019-06-02 04:58 #103 av: Pyttelite

Hur menar du att chemtrails kan döda just gråvalar?

Är det inte så att chemtrails ligger bakom all död och förintelse förutom då de materiella skador som 5G förorsakat till och med innan det ens fanns.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2019-06-08 01:21 #104 av: Huygens

https://www.geoengineeringwatch.org/

Stor informativ sida om chemtrails och hur Illuminati använder vädertekniker för att förslava mänskligheten. Sidan dyker inte upp på google om man söker på geoengineering.


Anmäl
2019-06-28 14:45 #105 av: Huygens

1900 anmälningar om skador av hagel i Skaraborgstrakten. Hagel som golfbollar. Sveriges Radio

Först Tyskland och sedan Frankrike. Vi ser inifrån franska bilen hur haglet slår sönder vindrutan. Tur glaset är laminerat. Myndigheterna vill förvilla oss att tro att det här är det nya "normala". SVT


Anmäl
2019-07-09 14:31 #106 av: Huygens

Jag kopierar in detta från Kalifornienbränderna (tråd):
=========================================

neverlosetruth har upprepat berättat att sk GWEN-towers är utplacerade med så täta mellanrum att tornens strålning kan leda väderstråken, genom att sända intensiv elektromagnetisk strålning som "lyfter" eller upphettar luftlager högt upp, vilket skapar ett sug som driver samman förpreparerade väderfenomen från omkringliggande områden. Officiellt sett existerar inte GWEN (wiki) och påstods bara vara avsett att placeras ut med 500 km avstånd. Idag finns GWEN-liknande torn på bara några km avstånd över hela USA. GWEN kan även slå ut vanlig elförsörjning och störa trådbunden telekommunikation. Se även Oroville (tråd).

Några exempel på pulserande effekter av GWEN:

(YT/neverlosetruth, 2017-11-16, 16 min) - olika faror och skador.
(YT/neverlosetrurh, 2019-01-16, 37 min) - djupare analys av GWEN.
(YT/neverlosetruth, 2019-05-19, 28 min) - sjukdomar mm.


Anmäl
2019-08-03 18:20 #107 av: Huygens

Intressant i Texas, USA.

Förra året, 2018, erkände tydligen Texas guvernör att Texas använt chemtrails för att manipulera vädret sedan 1950-talet. Texas Government TDLR (länk)

Troligen har vädermanipuleringen pågått mycket längre än så, åtminstone från 1920-talet med hemliga tekniker som hämtats från Illuminatis sk Breakaway Civilization.


Officiellt erkänner dock bara guvernören att chemtrails använts för sk molnsådd. Andra vädermanipuleringstekniker med HAARP, ELF, GWEN-torn, pulserade radiovågor, Teslateknik, jetströmsmodifiering, kemisk påverkan på kall- och varmfronter, energivapen (DEW) mm, nämns inte. Artikel i USA Today, EU-version (länk), 2018-04-18

Mörkläggning av Smithsonian år 2016 (länk).

Holly Seeliger, analys (YT/Zoon Politikon, 2019-08-03, 10 min). Hon nämner även uttorkningen av Kalifornien som Pentagon gör för att kunna framkalla skogsbränder, Agenda 21 / Agenda 2030.


Anmäl
2019-08-06 16:22 #108 av: Huygens

Sammanlagt har 5 näbbvalar (en typ av tandval) strandat i Åbyfjorden. En eller två näbbvalar var i mycket dålig kondition. Det är extremt ovanligt med näbbvalar i Åbyfjorden. SVT och SVT


Anmäl
2019-09-06 12:22 #109 av: Huygens

Bahamas täcktes av havsvatten när chemtrailinducerat väder (orkanen Dorian) tryckte upp vattnet 6 m över normal havsnivå. SVT

Byggnader som ansetts säkra fick vattnet skvalpande mot fönstren på andra våningen. Normalt sett vandrar dessutom orkaner, men Dorian låg kvar mycket längre än en orkan ska ligga kvar.


Anmäl
2019-09-12 21:17 #110 av: Huygens

Bilar dras med av regnet i Spanien. SVT


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.