Övrigt

Alien sheep abduction

2015-03-26 15:23 #0 av: Huygens

När man pratar om bortförande, alien abduction, är det ofta människor man har i åtanke, men det finns några väldigt märkliga försvinnanden av djur. Såklart kan det vara djurhållaren själv som ansvarat för bortförandet, som den svenske bonden vars 69 kor sas blivit stulna.

Men några bortföranden är så omfattande och saknar så totalt spår att det inte är förklarligt med normala mänskliga orsaker.

.

Ett sådant bortförande inträffade i Storbritannien, England, Lincolnshire, Stenigot, där 1500 får försvann från ett betesfält över en natt. Om någon stulit dessa 1500 får i mitten av natten, genom att leda fåren till en plats där lastbilar väntat, hade fåren lämnat en massa spår och en massa spillning längs vägen.

Fåren försvann 911 år 2011 (2011-09-11), och rapporterades först 4 dagar senare av BBC.

.

Richplanet har gjort en dokumentär om bortförandet av fåren. OBS, VARNING! Dokumentären innehåller några obehagliga bilder där stackars djur utsatts för sk cattle mutilation - boskapsstympning, det är kanske därför dokumentären ligger på Blip.

Richplanetdokumentären innehåller en kort intro om falskflaggan 77 (Londonbombningarna 2005), och börjar med fårbortförandet efter ca 5 minuter.

Hela Lincolnshireområdet har haft underliga UFO-aktiviteter i många år och mycket verkar vara samlat runt staden Louth och runt Brinkhill.

.

Dokumentären tar även kortfattat upp djurbortföranden av hundratals andra får och kor vid andra tillfällen ända tillbaks till 1970-talet i  Storbritanninen. En del djur befann sej inomhus vid försvinnandet och borde lämnat en massa spår i form av spillning på marken ifall djuren förts ut ur byggnaderna till lastbilar.

Inga sådana spår syntes på områdena och vägarna runt omkring och en fårägare sa att det verkade som om någon stulit hans 1200 får med helikopter från Hazel Gap Wood Field, , Honneymoor (Welbeck), Whitwell, Worksop, Nottinghamshire, England (april månad år 2000).

.

Richplanetdokumentären tar även upp den sk Lincolnshire vindkraftverksolyckan, då flera vittnen i januari år 2009 såg ett UFO krocka och skada två av vingarna på ett av dom enorma vindkraftverken.


Anmäl
2015-03-26 18:51 #1 av: Marr

Shit!Förskräckt

Men den svenske bonden...var det inte hjulspår från lastbil där?

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.