Drömmar & Framtidsvisioner

Spännande dröm

2015-02-24 10:36 #0 av: [brinker]

Drömmen började med att jag tittade på stjärnorna och ser sedan ett ufo.
Något med en flygkrasch.
Jag ska förhöra personen som var ansvarig för ett mord, denna kvinnan säger sedan till mig att jag inte är människa och tittar mig rakt i ögonen och sedan klickar det till i skallen och allt jag ser är bilder, bilder och ungefär som en film.

Jag går bakom en liten et kalt huvud, den typiska jumpsuiten, ögonen är normal storlek men oranga nästan, åt den gråa/vita nästan bleka färgen i hud. Men när jag ser dessa bilderna (som minnen) blir jag rädd så helt plötsligt byts allt till tecknat men det fortsätter på, är alltså samma dröm hela tiden (detta var den första gången för mig någonsin jag drömt tecknat!)

En väldigt intressant dröm =)

Någon annan som drömt tecknat?

Anmäl
2015-02-24 16:17 #1 av: Huygens

Häftigt, jag kan inte minnas om jag råkat ut för tecknat i dröm, kanske har jag, är osäker. Jag har sett tecknade rörliga figurer i hypnagogt tillstånd och då är jag vaken.


Anmäl
2015-02-25 08:34 #2 av: Marr

Men vad intressant Brinker!

Det var också hemskt intressant att höra Huygens.

Att drömma tecknat...det gjorde jag när jag var liten. Det var Kalle Anka eller Långben med Pluto då. Läste ju Kalle Anka så jag t.o.m. drömde om det. Har inte varit med om det som vuxen vad jag vet.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.