Dimensioner

DECCA

2015-02-24 02:35 #0 av: [kajmal"]1

citat från min bok:

Dröm
Jag ser en man i svart kostym stående i ett tåg. Det är fönster i taket och dagsljus ibland, det verkar som om tåget kör genom tunnlar. Mannen håller en svart dokumentportfölj i ena handen, så ser jag den andra handen, rockärmen glider upp en bit och på handleden har han ett armband med ett märke på. Märket är blankt med en bild av en blå horisont med en röd sol i mitten och bokstäverna DECCA ingraverade. Han tappar ett litet rött kuvert på golvet, men märker det inte. En mörkhyad man kommer in i vagnen och ser på honom, då vaknar jag. (42) slut citat:

numera vet jag att efter andliga visioner, det röda kuvertet var ett värdedokument, för decca  de onda svarta makterna och demonerna.

hade under en biltur, med bränslestopp som följd. andligt möte med dessa varelser

tror att följande video, som jag spelat in. där jag berättar om ett fysiskt möte var en sådan

Anmäl
2015-02-24 02:44 #1 av: [kajmal"]1

hade min guid med mej i bilen, men berättar inte detta, hon säger "stanna inte"  nej aldrig i livet svarade jag..det tog flera år innan jag kunde berätta om påkörningen, utan att börja gråta och inte få fram ett ord.

min guid berättade senare vad det var för varelse. dess ras hade ett namn, men det kommer jag tyvär inte ihåg,  de är aliens, finns över hela kosmos , de är inte så många, de har kommit till jorden, för att ta över styrningen av jorden, i skymundan, när vi går in i 4 dimmensionen,

det finns berättelser flera hundra år bakåt i tiden, om dessa svarta gestalter.

Anmäl
2015-02-24 02:51 #2 av: [kajmal"]1

ett annat citat från boken

Dröm
Jag ser en svart människoliknande skugga komma ned-ifrån stora vägen upp mot sommarhuset. Då kommer två ljusa varelser, en man och en kvinna, samma som jag sett i hallen nere i byn, från boningshuset och skyndar sig mot sommarhuset, som om de skulle mötas där. Jag vaknar och är rädd, ser ut genom fönstret men ser ingenting. (10) slut citat    

 det ljusa paret har jag mött fysikt tidigare de är mina beskyddare, de kommer från andromeda

Anmäl
2015-02-24 10:23 #3 av: [kajmal"]1

är fortfarande lite rädd många år efteråt, och undviker att köra bil , när det är mörkt ute

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.