Utomjordiskt

Olika Ufo-klipp från Nasa...

2014-12-01 09:48 #0 av: Marr

Här kan man se underligheter som fångats av Nasa. Vad det sen är det är frågan. För ett par år sedan fick jag sikte med kikaren på en sådan där svalliknande sak, som dom kallar Jellyfish. Det var sommar, tidig kväll och fortfarande ljust ute. Fast den var rosa och såg inte alls ut som en manet.

https://www.youtube.com/watch?v=W7rxVU-jv0s

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-12-01 10:11 #1 av: Magi-cat

Vad är det för något, de där jellyfirrarna? Funderar

Häftigt att du har sett en, Marr!

Anmäl
2014-12-01 10:41 #2 av: Marr

Ja fast jag tänker att denna "rosa svala" var ett skepp av något slag. Jag såg när den kom åkande på himlen som en stor ljusboll i vit/gul/orange, trodde först det var Saturnus eller något annat...tills jag såg att den rörde sig och kom närmare.

Då tog jag kikaren, såg då ca 5 "lampor" som satt på rad i en båge. När den stannade såg den ut som just en rosa svala i formationen. Har ingen aning om vad jag såg. Den stod kvar till det blev mörkt och stjärnhimlen flyttade sig men ej denna, men såg då ut som en vanlig stjärna där den stod även genom kikaren.

Lär väl aldrig få veta vad jag såg...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.