Övrigt

Mc Phersons upplevelse....

2014-11-17 15:08 #0 av: Marr

Någon som satt sig in i McPearsons family events? Vill dom ha uppmärksamhet enkom andras familjs namn? Dumheter! Vad hände? Något var det ju, å inte så kul direkt , när man inte ens förstår varför sånt händer . Något hände ju, men vad?Funderar

Vill man inte skämma ut sig enligt vanligt "hjärntvättat folks dömande"? Så har man väl det inte svårt att våga låta ens egna tankar låta sig vara nödande, inför ens sina egna örons hörande...Funderar

Hör, se och tänk vad du vill.

https://www.youtube.com/watch?v=6pGcN3b1IRQ

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-11-18 02:47 #1 av: Huygens

Lurigt det där. Ett påstående är att den riktiga inspelningen gjordes 1983, men den finns inte kvar. Istället gjordes en återskapning 1989; The Abduction, med McPhersonfamiljen (?).

Sedan gjordes en större produktion 1998; Alien Abduction.

Så själva dom inspelningar som finns att hitta, kan vara rena filmproduktioner, men ursprunget kan vara äkta, fast originalfilmen har försvunnit.

Det är inte säkert att folk vill växa upp och trakasseras eller förlöjligas för att dom blivit offentliga med att ha utsatts för abduction. Tror att flera av kamraterna till Travis Walton sagt samma sak (finns intervjuer på nätet), när dom blev offentliga hånades dom i stort sett överallt i USA där dom flyttade och där folk kände igen dom. USA är väldigt kristet, så UFO-aliens anses antingen inte existera eller är av djävulskt ursprung.

Det är tankeväckande att t ex UFO-Sverige betraktar hela Travis Waltonhändelsen som bluff. Efter att ha studerat saken djälv, sjunker mitt förtroende för UFO-Sverige. Senare gjordes en spelfilm som Travis inte är helt nöjd med; Fire in the Sky.

Här är ett relativt färskt föredrag av Travis Walton. Han verkar lite dämpad, men det beror på att hans bror hade avlidit kort tid innan han skulle hålla det här föredraget, så Travis var lite nedstämd. (Tyvärr verkar MUFON där Travis höll föredraget, idag ha tagits över av något slags amerikansk myndighet, genom en skum frontfigur, som beslutade hemligstämpla hela MUFONarkivet.)


Anmäl
2014-11-18 05:21 #2 av: _Fisken

Jag såg originalfilmen för typ 6 mån sedan på Youtube men nu funkar inte den länken längre. Borttagen står det. 
Den filmen var av sämre kvalité. Mkt gräsfilmning men visst såg man ett "skepp" eller nåt. Men kameran var inte stilla vidare mycket. De var skräckslagna.

Anmäl
2014-11-18 16:53 #3 av: Hukanson

UFO-Sverige är skeptiker och naturvetare. Om de vore ufologer skulle de veta att det fanns någonting att studera men det gör de inte, de vandrar vilsna och frågande vad är det som har hänt?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-18 20:09 #4 av: I want to belive

Åh mc phersons... hemsk men underbar film .

Anmäl
2014-11-18 21:22 #5 av: _Fisken

Detta påstås vara originalet....

https://www.youtube.com/watch?v=rHuTFADw6Jw

Anmäl
2014-11-18 23:26 #6 av: skylight

0# Hej! Personligen tycker jag det är B skådespelare,  får lite blair witch indikationer. Men man vet ju aldrigLedsen. Kameran är ju med (hela tiden) i denna situation, som man skulle kunna kalla skräck scenario Gäspar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.