Framtiden -2012 och efter

Det Stora Perspektivet

2014-11-08 19:48 #0 av: Hukanson

Vi vet alla att vi har upplevt en spännande tid med allmänt uppvaknande vad gäller "The End of the World" och "First Contact" samt "Full Disclosure". Många har fått sina liv förändrade och deras tankar om vad som är normalt är inte längre som förut. Så många vittnar om saker som andra fantiserar om som sciencefiction. Medans världen förbereder sig för stora förändringar vad gäller politik, vetenskap och ekonomi. En av de som inte bara lämnat sin tid och energi till att väcka andra utan också sin kropp och röst är Darryl Anka och under namnet Bashar har han lämnat mycket värdefull stellarcoaching till tonvis av människor. I denna korta video pratar han om den nya världen, De Tusen Åren framför oss, och vad vi i stora drag kan förstå om detta. En mycket viktig undervisning som verkligen kan ge tillförsikt och kraft i sin allvarliga kärlek.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-13 16:15 #1 av: Hukanson

Inte mycket att säga om det ämnet tydligen he he jag ändrar tråden till att handla om Bashar och hans videos i allmänhet och synnerhet. Han har ju en säregen stil av universell visdom och medmänsklig kärlek, men vad kommer "de" ifrån ? Vilken ras är det som talar?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 04:57 #2 av: Marr

Är inte så bekant med Bashar men intressant det som kommer fram. Vi har haft en del trådar om Bashar-Darryl Anka tidigare. Vet det finns medlemmar som är närmare bekant med detta. Ja jag undrar också varifrån dom kommer. Funderar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-11-14 12:48 #3 av: Hukanson

Även om det finns fler Bashartrådar blir det en till - en top ten tråd.
The Best of Bashar. As I see it. OK?
I denna video diskuterar han hur vi människor uppfattar de olika dimensionerna som vi uppstiger genom.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 13:31 #4 av: Hukanson

Den fria viljan respekteras av Stellarerna, dvs de väntar på att vi ska bli redo och vilja möta dem öppet. Men det finns ett sista datum för denna väntan! Enligt Bashar kan de inte vänta hur länge som helst.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 13:40 #5 av: Hukanson

Nu när de kosmiska energierna pånyttfött Planeten och Mänskligheten därmed blivit initierad i Sanningen kan varje människa kontakta sin egen Själ, sitt eget Högre Själv och därmed mer medvetet komma i kontakt med sin inre kraft vilket skulle resultera i erfarenheter av parallella världar därför att all tänkbar verkan av en orsak kan i en högre verklighet utfalla på många sätt som alla är lika sanna.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 13:48 #6 av: Marr

#3 Jamen det är ju toppen att du gör en tråd och lagom långa klipp är det med.Tummen upp Ibland kan de längre klippen bli avskräckande på något vis. Det är lite synd.

Tack Hukanson!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-11-14 13:55 #7 av: Hukanson

Bashar om vad som händer i världen just nu. Vad är det som händer? Svaret på den frågan kan du bara förstå hemma i din egen privata bostad! Därför att det är där du är dig själv, ditt högre själv. Där slappnar du av och kan ta till dig på djupet den förståelse som är helt och hållet din egen. Eller hur.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 14:16 #8 av: Huygens

Även om Bashar är bra, känns det som om Bashar håller inne med en hel del saker. T ex sånt som är tydliga problem på jorden. Där har Bashar sagt att dom bestämt sej för att inte prata om "negativiteter".

Derryl Anka själv har ju funderingar på om Bashar inte alls är ett folkslag, utan bara ett högre jag av honom själv. Ibland skulle jag vilja att någon kunde sammanfatta vad Bashar egentligen säger, för ofta känner jag att meddelandena är allmänt hållna. Skulle vilja ha fler tydliga detaljer, t ex förklaring hur vi skiftar från verklighetsram till verklighetsram och vad som skapar dessa verklighetsramar.


Anmäl
2014-11-14 14:20 #9 av: Hukanson

Så var kommer de ifrån - de som talar som Bashar? De kommer från en Stjärna långt borta som heter Tzar och den tredje planeten där som heter E'Tsazani. De är en hybridras av Jordras och Grey. De vill hjälpa oss på jorden genom att dela med sog av sina erfarenheter och kunskaper att vi må bli bättre förberedda inför vår egen utveckling. De hade kunnat använda teknologi för att kommunicera men fann att medium var ett mycket bättre sätt att uppnå en levande relation.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 14:44 #10 av: Hukanson

Varje människa som befinner sig i ett rum kännetecknas av en energisignatur relativt rumspositionen. Flyttas positionen i eller utanför rummet förändras energisignaturen. Så är vi alla unika. Vi är strålande varelser expanderande Hjärtebubblan. Hät berättar Bashar mer om våra energier och hur vi fungerar på energiplanet. Kan vara bra när vi bestämmer oss för att uppstiga på allvar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 18:07 #11 av: Hukanson

Alla människor har ett högre själv, det sanna självet som gör oss till guds barn. Det innebär att vi även kollektivt har en Väg av Det Sanna Självet som vi måste vårda med utsökt delikat uppmärksamhet vad gäller energiarbetet, enligt Bashar. De viktiga åren 2010-2015 är inledningen på Den Nya Tidsåldern (Vattumannens) och det inledande tusenårsriket som de kristna har talat om länge. Mycket kan komma i obalans och de mörkas motstånd bli onödigt omfattande.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2014-11-14 18:28 #12 av: Hukanson

Bashar gör här förutsägelser om vad som kommer att hända. Han säger att efter 2012 tas förbudet mot "inblandning" bort och uppvisningen och kontakter blir "lagliga". Vidare att efter 2015 kommer denna världen med all önskvärd tydlighet veta att det finns stellarer och stellarskepp runt Jorden, att andra raser existerar i galaxen och att det kommer att börja ske utbyte av information och teknik från och med då.
Ungefär 2037 kommer så mänskligheten att vara så uppdaterad och transformerad att vi är mogna att inta vår plats bland bröderna i Stellar Alliansen. Vi kommer att sluta definiera oss själva som Homo Sapiens för ett mer passande Homo Galactiga. Det är en fantastisk tid att leva på Jorden. Medvetet nu vågar vi inte tro det men undermedvetet är vi helt beredda på att detta skall ske och hända och det är verkligen något underbart att det sker nu!! Vi är vår Mästares barn och följer honom. Vi är starka och vi strålar av Ljus!

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.