Konst Video Musik

Rihanna / Jay-Z - Illuminati

2014-10-10 18:18 #0 av: Huygens

Det finns en mindre känd version av Rihannas Run This Town, som innehåller en del oväntade texter. Initiallt skulle man kunna tro att det är en anti-NWO-musikvideo, och efter ett tag blir jag väldigt kluven för budskapet är så dubbelt. Jay-Z visar sej ofta med Illuminatisymboler. I den alternativa versionen (Free This Town ?) gör Rihanna (?) och Jay-Z (?) referenser till personer & koncept, som jag har svårt att tro att en musikartist som Rihanna bryr sej om, bl a:

Bilderberg
Rockefeller
Rudolf Hess
Bohemian Grove
MKULTRA (mind control)
G Ring (Saturnus ringar - underförstått Reptilians)
FED (falska dollarsedlar)
PDD 51
HR 645
NWO/CIA

.

Här nämns PDD 51 (Presidential Decision Directive 51), en lag som uppenbarligen ger Obama obegränsad makt att effektuera krigslagar i USA om han så önskar, utan godkännande från ett Kongressbeslut.

HR 645 är House of Representatives lag 645, dom s k FEMA-camps, ett slags koncentrationsläger som FEMA tillåts upprätta med militär hjälp genom Kongressbeslut. HR 645 nämns här av Kongressledamoten Ron Paul.

På slutet av musikvideon står en eftertext, som säger att Free This Town sjungit av Chris Geo och Sheree, texten är av Sane och Chris Geo. Musiken sägs vara gjord av NWO Shills (shill = marionett), passande.

Om det inte är Rihanna och Jay-Z som sjunger, så är det i alla fall några med väldigt bra sångröster.


Anmäl
2014-10-10 19:26 #1 av: Huygens

Referensen till Cynthia McKinney i musikvideon ovan, syftar troligen på den Cynthia McKinney som var politiker och öppet ansåg att Geroge Bush kände till 9/11 attacken i förväg.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.