E.T. / Utomjordiska raser

De grå

2014-08-11 00:22 #0 av: Cristine

***

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-08-11 00:37 #1 av: Huygens

Jag funderar på om dom fyller en viktig funktion för oss. samtidigt som dom gör något som inte säkert är till gagn för oss? Jag är lite kluven.


Anmäl
2014-08-11 05:44 #2 av: [kajmal"]

de grå hjälpte till att avsluta drogismen

Anmäl
2014-08-12 11:09 #3 av: m2studio

avsluta drogismen ? hur ? kan du förklara? Tack på förhand

Anmäl
2014-08-12 11:24 #4 av: [kajmal"]

citat från min bok: Drogismen
Kamjal och jag står vid jordens motpol, på andra sidan Universum, och tittar på den lysande porten till Drogismen. Runt omkring oss står det palmer, framför palmerna ser vi en stor sköldpadda med en stor spindel stående på skalet. Den infraröda strålningen från Betelgeuse hindrar jorden från att utvecklas andligt. När vi kommer förbi Betelgeuse är vi fria från Drogismens strålning. Jag får sigill på pannan, armarna, benen och testiklarna för att skydda mig från Drogismens koder på jorden. Människorna är Drogismens offer. slut citat: drogismen det innebär att utomjordiska varelser, exempelvis annuki h. har sat in koder som förändras ständigt. i våra gener , för att förslava våra andliga kroppar..i livet , så jobbar våra andliga kroppar fem nanosekunder regelbundet hela tiden åt annuki. detta för att våra fysiska kroppar inte ska få kontakt med våra andliga väsen. dessa koder och dess skapare är drogismen. exempelvis the grey är här bland annat för att befria oss från koderrrna/drogismen…..denna drogism har funnits på andra världar ochså . men invånarna har övervunnit dem.. jag är inte ensam som säger detta. har läst en artikel på ufo-sajten en gång. där dessa koder beskrivs. tror det var en från discklore organisationen.
gnosticimen….Skrifterna i Hammadi talar också om Arkons eller Archons..det är icke organiska parasiter som är några slags ailiens dom är inte medvetet onda bara parasitiska och känslolösa och djävulska och funkar som man på modernt språk skulle kalla små dataprogram som besätter mänskligheten……………………….när jag läser om dessa arkons så påminner det om drogismen som jag har fått l…ära mej om av humanoiderna…….
får vi kontakt med våra andliga väsen, är det risk att vi blir medvetna om drogismen , och lär oss hantera detta. som fysiska är vi slavar åt annuki i återkommande perioder om 5 nanosekunder. och då arbetar våra andliga kroppar med en fruktansvärt fart. med rätt meningslösa saker. detta gör att vi som fysiska kan känna oss väldigt trötta och utarbetade.och kommer inte upp till en högre medvetande nivå, vilket annuki vill undvika. de vill hålla oss kvar på en låg kollektiv medvetande nivå, som är lätt att styra.
koderna är som en slumpgenerator , med en sifferserie som ändras hela tiden i våra dna. därför oerhört svåra att spåra

Anmäl
2014-08-12 11:34 #5 av: Cristine

Då är det min lille grey som håller mig igång!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-08-13 15:30 #6 av: Eliiza

Hej på er!

De varelser som många kallar för "Små Grå", "Little Greys" eller "Die Grauen" etc. är faktiskt bioorgaiska androider. Dvs. de är alltså inga mänskliga väsen utan artificiellt framställda varelser. Dessa sk. Små Grå har kroppar med inre organ, de är självständiga, observerar och undersöker samt fattar egna beslut. Eftersom dessa varelser är artificiellt framställda så har de ingen själv-evolutionerande andeform som kan inkarnera här på Jorden eller någon annanstans.
Dock så misslyckades våra egna forskare med att upptäcka att dessa Grå i verkligheten faktiskt var/är androider då de undersökt vissa av dem.

Utseendet på, och historien om, dessa Små Grå har under många år förvanskats för att förvilla och vilseleda samt för att skapa rädsla och panik etc. bland oss jordbor.

De som förändrat våra gener, för många många tusentals år sedan, efter sitt eget behag, är våra före detta Överherrar från Sirius. Dessa genförändringar kan med tiden reparera sig men det tar isf ohyggligt lång tid, därför så är det upp till oss jordemänniskor att gå in för att finna dessa felande gener och avlägsna dem så att vi kan leva som verkliga människor, i det avseendet.

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl