Övrigt

FED - Reptilians

2014-08-03 01:11 #0 av: Huygens

FED - Federal Reserv, dvs USAs riksbank är inte vad många tror att det är. FED är en organisation som nästan direkt styrs av Reptilians genom kontroll av (dom mänskliga) ägarna till FED.

För att förstå hur konstigt det är, ta följande liknelse.

Tänk dej att Sveriges Riksbank inte styrs av Sverige som nation. Föreställ dej istället att Sveriges Riksbank ägs av några hysteriskt rika personer inom familjen Wallenberg.

Föreställ dej dessutom att Sveriges Riksbank aldrig genomgått en revision. Svenska statens Riksrevision har inte rätt att göra revision på Sveriges Riksbank, pga av en rad särskilt svåra och komplicerade undantag i Grundlagen och förvaltningslagstiftning, som inte går att ändra på annat än med en 12 år lång process och minst 70% majoritet i Riksdagen vid alla omröstningar.

Tänk dej ett system av lagstiftning och regler som är 20 ggr så vattentätt och uppbackat som genomröstningen av FRA-lagen.

Och tänk dej dessutom att Sveriges Riksbank inte tillåter någon som helst insyn från utomstående, och defintivt inte från svenska myndigheter, medborgare eller journalister.

Tänk dej dessutom att Sveriges Riksbank är säkerhetsklassat med okänd men mycket hög nivå av militär rang.

Då har du FED.

.

Här är en 10 minuters video som beskriver situationen med FED.

Tänk dej dessutom att den privatägda Sveriges Riksbank kan producera nya pengar när det faller ägarna in. Inget riksdagsbeslut kan någonsin skapa nya svenska sedlar eller kronor, utan dom privata ägarna bestämmer själva när dom ska trycka och ge ut nya svenska pengar via sitt personligt ägda Sveriges Riksbank.

En sån här organisation kan bara uppstå och bevaras utanför alla demokratiska spelregler om FED är kontrollerad av en extern makt.

Reptilians - "rymdödlorna".

Empatilösa varelser som styr minst lika empatilösa mänskliga ledare i organisationer av typen Illuminati eller Bilderberggruppen.


Anmäl
2014-08-03 07:41 #1 av: Magi-cat

Att det är mycket empatilöshet, girighet och fuffens i världen är ställt utom varje tvivel. Men  "rymdödlorna" ...?Funderar
Människor förmår vara penninggalna och makthungriga utan "hjälp"...

Är det inte bara att lägga ut ansvaret på något annat, diffust?

"Viljan att hjälpas åt har gett människan en överlevnadsvinst." (P. Strang)

Anmäl
2014-08-03 18:34 #2 av: Boxman

#0

Huygens,

Har du några som helst form av belägg för några av de synnerligen långsökta konspirationsteorier du dagligen för fäktar på dessa forum?

Vilket är till exempel ditt stöd för att det finns supermäktiga "rymdödlor" [sic] som styr USA's riksbank?

Har du något stöd alls för detta?

Anmäl
2014-08-03 19:41 #3 av: Huygens

Reptilians är idag mer försiktiga med att visa sin närvaro. Men det finns gott om äldre historiska berättelser om deras närvaro och hur dom påverkade människorna, allt från flygande ormar i egypternas historier, till drakväsen i kinesiska sammahang. Min uppfattning är att det rör sej om flera olika typer av varelser som vi sammanfattar under beteckningen Reptilians. Lyssna även till första delen av föredraget i denna tråd om kvinnan som fick möta en man vars ögon blev svarta. Uttrycket för att en Reptilian har tagit kontroll över en människa.

Ta en titt på vad som händer i världen och fråga om det verkligen bara är det ondaste av dom onda politikerna som styr händelseutvecklingen eller om det verkar mer troligt att en ohyggligare kraft står bakom och manövrerar det hela.

Ett typiskt uttryck för vad Reptilians skulle kunna göra är att släppa loss ebola i ett område som är tätbefolkat med dåliga hygieniska förhållanden.

Vad tror ni i så fall skulle hända här (otäcka bilder)?


Anmäl
2014-08-03 19:55 #4 av: Boxman

#3

Det är alltså de belägg du kan presentera?  Det faktum att det förekommer flygande ormar och drakväsen i "egypternas historier" och "kinesiska sammanhang" -- och ett föredrag där en man berättar om en kvinna som mött en man "vars ögon blev svarta".

Menar du verkligen, på fullt allvar, att vi därför har skäl att tro att det finns någon slags superintelligenta "rymdödlor" som styr USA's rikbank?

Anmäl
2014-08-03 20:33 #5 av: Huygens

du kan tro vad du vill

Jag skrev för att ge folk en något bättre chans den dag dom står inför Reptilian tankekontroll och därför har större chans att inse vad som händer.

Ditt sökande efter absoluta sanningar eller vattentäta svar är nog utanför denna tråds inriktning. Kanske hittar du vad du söker om du går vidare och på egen hand letar bredare källor.


Anmäl
2014-08-03 21:07 #6 av: Boxman

#5

Men du skriver ju om dessa "Reptilians" som vore deras existens en fullständig självklarhet. Men du kan alltså inte presentera några som helst substantiella belägg för att de faktiskt existerar?

Anmäl
2014-08-04 20:48 #7 av: Pialinn

Finns det inga bilder på dessa rymdödlor?

Far ej fortare fram än din skyddsängel flyger!

Anmäl
2014-08-04 21:08 #8 av: Huygens

#7 Tror inte det. Om du inte tänker på uråldriga grottmålningar eller uråldriga statyetter. Du kanske kan leta reda på själv om du söker på nätet.

Reptilians befinner sej främst i sitt ickefysiska tillstånd för att undvika upptäckt. Ibland kanske några Reptilians materialiserar sej som "men/women in black" för att söka av människor i den fysiska världen och utöva tankekontroll.


Anmäl
2014-08-04 21:17 #9 av: Pialinn

#8 Hur kan man då tro att de finns, om inget sett/träffat dem.

Att någon "blir svart i ögonen" , brukar vara tecken på att någon blir fly förbannad.

Far ej fortare fram än din skyddsängel flyger!

Anmäl
2014-08-04 21:32 #10 av: Huygens

#9 Träffat och sett Reptilians har nog flera gjort, då Reptilians kan hamnskifta, men det är troligtvis inte synligt på foto. Dom flesta som träffat amerikanska presidenter har nog också träffat en Reptilian på samma gång, utan att veta om det. Människor som ser dessa Reptilians, använder ickefysisk synförmåga och därför fungerar sällan kamera för att fånga förvandlingen.


Anmäl
2014-08-05 08:27 #11 av: Pialinn

Blir inte fotografen konfunderad om det tar ett foto på presidenten och ödlan, men bara ser presidenten på bilden. Eller är det tvärt om? Hen ser bara personen som träffade presidenten och inte presidenten/ödlan?

Far ej fortare fram än din skyddsängel flyger!

Anmäl
2014-08-05 10:33 #12 av: Huygens

Om du tycker det här med Reptilians är konstigt, kan du bortse från det och istället betrakta FED som en organisation ägd av några väldigt onda och väldigt maktgiriga människor.

Den enda ovanligheten är då att politikerna, som normalt sett gillar makt och som normalt sett vill ha allting myndighetsreglerat som hör staten till, har bestämt sej för att ge bort kontrollen, ge bort insynen, ge bort beslutsrätten och ge bort själva ägandet över USAs riksbank till några snuskigt rika och högst tvivelaktiga figurer.

Jag känner bara till ett fåtal toppolitiker, såsom Ron Paul (som dessutom är republikan!) som säger att beslutet om skapandet av FED på 1920-talet, var ett brott mot USAs Konstitution. Kongressen hade inte den makten att ge bort rätten till Riksbanken till helt slutna privata intressen.

Och Konstitutionsbrottet kunde antagligen bara genomföras därför att majoriteten av Kongressens politiker var köpta.

Eller styrda av Reptilians.

Du väljer.


Anmäl
2014-08-06 16:18 #13 av: Joppo

"Och Konstitutionsbrottet kunde antagligen bara genomföras därför att majoriteten av Kongressens politiker var köpta.

Eller styrda av Reptilians."

Det borde väl finnas ett flertal andra förklaringar, förutom dessa två som du räknat upp. Exempelvis kan politikerna ha varit styrda av osynliga enhörningar, telepatiska gibbonapor eller infekterande av ett hjärnkontrollerande virus frammanat av en satanisk sekt. Om man som i ditt fall med ödlorna framlägger påståendet utan några som helst belägg  är ju möjligheterna obegränsade.


Anmäl
2014-08-06 16:53 #14 av: Magi-cat

#13 :-D

"Viljan att hjälpas åt har gett människan en överlevnadsvinst." (P. Strang)

Anmäl
2014-08-06 18:38 #15 av: Boxman

#13

"Exempelvis kan politikerna ha varit styrda av osynliga enhörningar".

Med tanke på att en enhörning figurerar som sköldhållare på Storbritanniens statsvapen finner jag detta alternativ högst troligt!

Anmäl
2014-08-06 19:01 #16 av: Huygens

#13 se #3, #8 och #10


Anmäl
2014-10-04 02:22 #17 av: Huygens

Det är inte bara FED som är ett företag.

USAs Skatteverk är också ett företag. Här finns en video som påpekar att USAs Skatteverk IRS ägs under likartade former som FED.

Det verkar också som om ägarna till FED indirekt fick ta över allt guld i USAs monetära guldfot när dom fick sitt kongresstillstånd att trycka pengar.

Frågan är vem som finns med på en officiell lista över vem som äger FED.

rymdödlor


Anmäl
2014-10-06 21:40 #18 av: Huygens

Denna föreläsning är om IRS, deras Skatteverk. Lång men väldigt bra, lägg särskilt märke till punkterna runt 29 minuter in i klippet. Joe Banister, skattehandläggare med rätt att bära vapen.


Anmäl
2015-06-12 12:43 #19 av: Huygens

Illuminatikontrollerade Zimbabwe lägger ner sin egen valuta och övergår helt till att använda dollar som nationell valuta. Dollar, som privatägda FED äger och tillhandahåller.

Zimbabwe borde vara Afrikas rikaste land då kopparpriset dom senaste årtiondena har nått nya hysteriska rekordnivåer och Zimbabwe har 85 % av dom återstående kopparreserverna i världen i sina koppargruvor..

Istället är folket i/från Zimbabwe bland dom fattigaste i Afrika. Mer än 7 miljoner lever i landsflykt i Sydafrika pga Robert Mugabes folkmord och etniska rensningar av afrikanska folkslag i Zimbabwe som inte tillhör Mugabes egen folkgrupp.

.

Fotnot: Länk till tråden om IRS.


Anmäl
2015-06-14 02:28 #21 av: m2studio

Varför ska man betala skatt efter skatt.

Moms på skatt

Skatt på Cig

Skatt på Bensin och disel

Skatt på reklam

Moms på allt

Skatt för bilar

Skatt för väg och trafik

Skatt för mm.

När man betalar en gång skatt då ska man utnyttja sina pengar varför skall man betala skatt efteråt överhuvudtaget?

Detta är världen "IRS" och "SKATTEVERKET"

Efteråt kommer extra avgifterna också.

Tänk själva!!

Än så länge vi gnäller mot varandra händer ingenting och vi blir trott eftersom det finns en del som tar regeringars parti, men någon gång måste vi kunna agera helt lagligt och kunna säga emot det vi inte gillar utan att vara rädd tycker jag.

Anmäl
2015-09-28 02:11 #22 av: Huygens

FED lånade ut 9 biljoner dollar till fifflande företag som gick i konkurs innan 2012 och ingen vet idag vem som äger pengarna.

Det är ungefär 60 biljoner kr som FED gett bort, och ingen utreder var pengarna tagit vägen. Lyssna på utskottsförhöret. 60000 miljarder kr.

https://youtu.be/1QK4bblyfsc

.

Bernakne kan inte svara på vilka utlänningar som fick låna 500 miljarder dollar från FED.

"I don't know."


Anmäl
2015-09-28 09:04 #23 av: Gahella

Med allt skit som de har i bagaget måste de enligt alla lagar, inte minst tyngdlagen att detta ska rasa ihop snart.


Anmäl
2015-09-28 14:16 #24 av: Cool-Cat

Hörde att  Rothschild äger Sveriges Riksbank. Stämmer det?

Iaf så skapar de 4 storbankerna i Sverige pengar ur tomma luften genom skuld.

Carl Norberg är en riktig expert på detta. Han håller ofta föredrag. 

Anmäl
2015-10-16 00:21 #25 av: Huygens

In Time, en symbolisk film om FED. 2 timmar lång.


Anmäl
2016-03-19 16:17 #26 av: Huygens

En dokumentär av Joe Maniscalco, Mysteries of the Tombs (41 min).

Dokumentären handlar om flygande bevingade ormar i alla möjliga religioner. Ibland ges dom flygande ormarna ben att stå på och benämns drakar. Dokumentären tar även upp flertalet UFO-observationer. Jag vet inte när dokumentären är gjord, men kanske 1990-tal?

Dom egyptiska bevingade ormarna har dessutom huvudbonaden som endast faraonerna bar, som symboliserade Övre och Nedre Egypten.

Dokumentären visar i starten dom vingförsedda (armförsedda?) ormarna som satt på Farao Tutankhamons guldstol. Se även tråden om Tutankhamonbedrägeriet.

.

Joe Maniscalco verkar ha gjort flera olika dokumentärer om forntida arkeologi och kopplingen till utomjordisk (eller åtminstone ickemänsklig) intelligens.

Mysteries Unmasked
1. The Mystery of the Pyramid.
2. Flying Saucers and Winged Serpents.
3. Gold Tried in the Fire. The tomb of the famed King Tut in Egypt
4. Halloween. The ancient origins of Halloween, the Celtic festival of Samhain

Maniscalco har en viss vinkling till kristen tro, annars är hans iakttagelser utan särskild vinkling.


Anmäl
2016-03-20 09:16 #27 av: [kajmal"]1

kamjal min guid en reptil
Posted on juli 23, 2014

kamjal sa bara för en månad sedan detta ”our love” ”jag varnar dig ” ”jag varnar dig” ”jag är reptil” kan du anta mänsklig form frågade jag, ”ja” svarade hon, detta har hon hon hållit hemligt så länge jag känt henne, har bara sett henne i klara drömmar, och fysiskt som en ljus skepnad i huset som en 1.70 lång blond tjej i lång vit klänning, detta får du inte säga sa hon……nu har jag skrivit ner det i alla fall…………………….kusligt kamjal och jag påminner mer och mer om Lacarta filen
genom alla år så har kamjal inte visat sitt ansikte! jag har bara sett henne bakifrån, och från brösthöjd och neråt.................                                                                                                                                       .så här skriver håkan blomgvist om myten lacarta

http://ufoarchives.blogspot.se/2010/05/lacerta-file.html

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.