Off Topic - Utanför ämnet

Otroliga grejer

2014-08-01 17:08 #0 av: Huygens

Här lägger jag lite otrolig vetenskap mm, som får mej att fundera på olika saker. T ex om vi kommer från jorden eller någon annanstans.

.

Det är bara att hålla andan!

En danska höll andan i London i 22 minuter, och nej, det var inte övertalning efter ölen och inte heller ofrivilligt. Alien? Världsrekord i pool på något sätt.

Han använde Zen-meditation.

Möte

Två reptiler stöter på varandra på golfbanan. Den ena undviker helt klart att sätta i halsen.


Anmäl
2014-08-04 16:08 #1 av: Huygens

14 meter långa stridspingviner finns förstås inte.

Men det har funnits pingviner som varit upp mot 2 meter långa. Högst olämpligt att bråka med dom om fisken.


Anmäl
2014-08-04 18:02 #2 av: mwetterstrand

#0

Jag noterar att isvaken danske Stig sitter vid på bilderna är trekantiga, eller formade som en pyramid. Illuminati?

Anmäl
2014-08-04 22:50 #3 av: Huygens

För 50000 år sedan sjönk plötsligt människans testosteronvärden något oförklarligt. Troligen som resultat av genetiska modifiering utförda av Reptilians, så att dom lättare kunde använda oss för sina syften.

"Researchers found that culture boomed around 50,000 years ago when there was an apparent reduction in testosterone.

This led people to have gentler personalities and saw the making of art and advanced tools become widespread"


Anmäl
2014-08-05 08:44 #4 av: Magi-cat

Det var väl en ren välgärning i så fall, om kulturen blomstrar på bekostnad av testosteronstinna hannar...Cool

Nej, det var säkert en naturlig förändring som kom av förändrat klimat, bosättningar och samhällsbyggande då människor behövde stärka de sociala banden. Inte alls oförklarligt.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-05 08:48 #5 av: Magi-cat

Man tycks enbart ha dragit slutsatserna efter skallarnas form. Men det kan stämma. Något liknande händer med djuren när de domesticeras. Skallen ändrar form till ett mjukare utseende, benen blir kortare och  och pälsen (färgen) förändras. Varför vet man egentligen inte. 

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-05 10:16 #6 av: Huygens

Det är lite cirkelresonemang kring testosteronändringen. Dels antyds det att den ökade socialiseringen gjort att testosteronet minskat. Sen antyds det att pga att testosteroenet minskat så har socialiseringen ökat.

Dessutom skedde förändringen mycket fort över hela populationen, på kanske några hundra år bara.


Anmäl
2014-08-05 10:54 #7 av: Magi-cat

Som sagt, helt naturliga förändringar. Man ser dem också vid domesticering av djur och det går på några generationer.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-05 11:13 #8 av: Huygens

För det första så har människorna levt i samhällen i mer än 1,5-2,5 miljoner år. Så domesticerade var dom redan.

För det andra skedde testosteronminskningen för alla människor samtidigt överallt på hela Euro-Afrika-Asien-kontinenten, trots att dom var geografiskt avskiljda och vissa levde som strövande jägare.

Den plötsliga förändringen kan lättare förklaras med förslagsvis ett tekniskt välkoordinerat DNA-vaccinationsprogram.


Anmäl
2014-08-05 11:24 #9 av: Magi-cat


Eller att man undersökt för få skallar, (Var det 1500?) eller att ändringen inte alls berodde på testosteronförändring eller en mängd andra tänkbara orsaker...

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-05 11:54 #10 av: Huygens

ja, jo... Jag tror att dom hade för få skallar av äldre snitt att undersöka faktiskt, för att kunna dra så säkra slutsatser. Dom flesta skallarna var "moderna".


Anmäl
2014-08-05 13:12 #11 av: Huygens

Jag sitter och läser senaste nyhetsartiklarna om ebola. Av läsarkommentarerna verkar det som om folk fått upp ögonen för att myndigheterna kanske vill att ebola ska sprida sej i västvärlden. Alla flygplatser till Sierra Leone mm, är öppna och fungerar som vanligt. Inga särskilda åtgärder görs annat än om en flygpassagerare får diarre och kräks under själva flygningen.

Sen ser jag åter artikeln om dom två första amerikanerna som fick ebola, varav den ena flögs tillbaka till USA och den andra förväntas flygas inom kort till USA, Kent Brantly och Nancy Writebol.

Det är välkänt att Illuminati gillar nummerlekar eller att byta ordning på bokstäver. Ibland hjälper dom till lite med vissa antydningar.

Efternamnet Writebol hos en person som är smittad av ebola, ter sej som ett tillfälligt sammanträffande?

Nu har vi dessutom det andra misstänkta fallet av ebola i New York och vi får se tiden an tills dom medicinska testerna är klara.

.

Men namnen Kent Brantly och Nancy Writebol? Om man stuvar om bokstäverna och låter "ebol" i det andra efternamnet bli ebola, vad kan man få för text då?

Jag provar.

Kent Brantly Nancy Writebol = RC Tyrant Ebola Twin Blenk NY

.

Blenk är ett ovanligt engelskt ord, men har nästan en exakt motsvarighet på svenska; blänka, skina. Tyrant kan betyda just tyrann, dominant, ondartad.

RC är förkortning för Remote Controlled, fjärrstyrd, fjärrkontrollerad, styrd från annan ort, artificiellt styrd.

Texten ovan verkar inte helt syntatiskt korrekt, kanske någon annan kan göra det bättre? Men om jag förutsätter att den nuvarande ebolan i västafrika (som aldrig tidigare haft ebola) är skapad av myndigheterna och att den artificiella ebolan har givits mycket högre dödlighet än naturliga ebolastammar (30-50% mot ca 90% dödlighet), så kan man prata om en "ebola twin". Det kan också syfta på Marburgviruset som är ett slags ebola (separerade för ca 5000 år sedan).

Vi kommer ihåg det artificellt skapade antraxpulvret som USAs militär skapat så att antrax kunde spridas via luften under 911 och hamna i folks lungor. Normalt sett klumpar antrax ihop sej och fastnar till slut i marken, men med USAs militärers sk N-bomber kan antrax spridas som sporer mot människor utan att fastna i marken.

Ryssland har tre forskningsinstitut som försökt göra Marburgviruset till ett livsfarligt biologiskt vapen. Forskningen har pågått i mer än 40 år.

.

Kanske har jag bara onda aningar och inget kommer att hända. Men om jag översätter löst till svenska.

RC Tyrant Ebola Twin Blenk NY = Artificiellt styrd ondartad ebolatvilling överskiner New York

.

Varför tror ni att att Kent Brantly flögs tillbaks till USA, istället för att behandlas på plats i Afrika? Kan det vara så att det artificiellt modifierade viruset inte sprider sej tillräckligt snabbt i Afrika och att USAs militär vill ta reda på varför ebolasmittan går så långsamt?


Anmäl
2014-08-05 13:40 #12 av: mwetterstrand

#11

Var i detta scenario passar "Reptilians" in? Är dom en del av konspirationen eller kan vi hoppas på att dom kommer att motarbeta detta?

Anmäl
2014-08-05 18:00 #13 av: Magi-cat

#11 "Varför tror ni att att Kent Brantly flögs tillbaks till USA, istället för att behandlas på plats i Afrika? Kan det vara så att det artificiellt modifierade viruset inte sprider sej tillräckligt snabbt i Afrika och att USAs militär vill ta reda på varför ebolasmittan går så långsamt?"

Eller så var det för att man hade tillgång till ett nytt, tämligen oprövat (apor Ledsen) serum i USA som sannolikt räddade hans liv...
http://www.expressen.se/nyheter/serum-raddade-livet-pa-ebolasmittad/

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-05 18:19 #14 av: Huygens

#13 Eller så är det en efterkonstruktion av USAs militär?

Dom flög trots allt över serumet till Afrika först. Och den första rapporten påstod att serumet erbjöds till Brantley, men att han tackade nej och då gavs serumet till Nancy Writebol istället. Sedan verkar det ha framkommit att båda två fick serumet på plats i Afrika.

Dessutom är det nästan osannolikt att det bara fanns en enda dos serum, så att han måste resa till USA för att få den andra dosen. Kollar du läsarkommentarerna i olika DMartiklar råder det tvekan inför hur Brantley fördes till CDCs anläggning i USA. Bilkaravanen på motorvägen och att han får lov att kliva ur ambulansen ut i det fria utan att det ens finns en fotpall att kliva ner på, från ambulansen bakdörr, när dom samtidigt säger att han gick på vacklande ben, försvagad av sjukdomen. Det finns bara en stödperson som hjälper honom på vägen in i sjukhuset osv.

Gör en sökning på "Kent Brantley" på YT.

Rök och speglar.


Anmäl
2014-08-05 18:39 #15 av: Magi-cat


#14 Så - vad visar de till synes motstridiga (eller bara ofullständiga) uppgifterna?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-05 19:59 #16 av: Huygens

Fundera på hur Brantley kliver ur ambulansen. Från sidan ser det inte så högt ut, kanske knähöjd. Men foto rakt bakifrån av ambulansen visar att avsatsen är en bit över knät på personen som står på marken, upp mot lårhöjd.

Ingen fotpall används.

Endast en person hjälper till.

Lägg till att Brantley är hindrad i sina rörelser av den ganska klumpiga dräkten (ja, den är klumpig och man kan lätt snubbla på dom löjliga vita tossorna).

Dessutom är sikten delvis skymd av masken. Alla som haft halvmask på sej, vet att det är svårt att se sina fötter och att man måste luta sej framåt på ett lite onaturligt sätt för att uppfatta marken.

Hur gammal måste man vara för att man inte längre säkert kan hoppa ur en ambulans klädd på det sättet i en klumpig dräkt och mask? Och då menar jag inte alls att folk måste vara i rulatoråldern, det räcker att man är lite gammal och osmidig.

Vad händer om man är knäsvag och lite tagen av feber, illamående och en lång resa?

Vad hade hänt om Brantley fallit framåt och fått en fraktur, slagit upp knäet eller annat dumt? Vill läkarna operera en person med blödarsjukdomen ebola för att laga ett brutet ben? Om dräkten rivs sönder i fallet får man dessutom problemet att sanera marken. Hela situationen är osannolik.

Är det ens troligt att hjälppersonen utanför ambulansen har sjukvårdsutbildning?

Vad är det som händer?


Anmäl
2014-08-05 22:32 #17 av: Huygens

Vet ni...

Har ni någonsin ägnat er åt spraymålning eller vattenblästring utomhus på sommaren? Om ni tar på er ett par vadarbyxor och en regnjack och börjar jobb i värmen, vad händer?

Jag kan säga att om ni börjar svettas det allra minsta under påklädningen, är det inget mot hur mycket ni har svettats två timmar senare.

Hur är det med Brantly?

Han har feber och han är instoppad i en hermetisk vit plastdräkt. Det är sommar. Även om ambulansen har luftkonditionering, kommer han att svettas som en gris under den 1,5 - 2 timmar lång bilfärden.

.

Var tar allt svett vägen?

Svettet rinner ner i dom vita tossorna på plastdräkten.

Hur smittar ebola?

Via kroppsvätskor, via svett.

.

Vad gör den ebolasmittade Brantly efter att han klivit ur ambulansen?

Han traskar över krossad makadam, grus och andra vassa föremål. När plastdräktens tossor går sönder, och dom kommer garanterat att få små hål mot marken, lämnar brantley ett ebolasvettspår efter sej i marken.

Hur säkert är det?

Ni som inte tror att det är det minsta underligt med hanteringen av ebolautbrottet får gärna förklara promenaden i vita plastsockar från ambulansen.

Ska vi tro på det här?

.

Klippet visar vandringen från ambulansen mellan 00:25 - 00:50, värt att se.

Vem ansvarar för smittskyddsäkerheten i USA?

CDC


Anmäl
2014-08-06 11:29 #18 av: Huygens

1. Vi börjar med ett videoklipp som kanske relaterar Kent Brantley till CIA och smittspridning. I anslutning till årets ebolautbrott, bör man ha i minne att år 1996 spred troligen Pfizer meningitis i Nigeria. Pfizer avslöjades för ha fifflat med mediciner och troligen mutat dom nigerianska myndigheterna.

12000 personer dog av meningitis år 1996, det värsta år någonsin av meningitisutbrott.

Brantly arbeter för sjukvårdsorganisationen Samaritan's Purse, som officiellt är en humanitär, icke vinstdrivande hjälporganisation, men betraktas av vissa länder som en tveksam sammanslutning. Samaritan's Purse får officiellt 4 miljoner dollar varje år från US Agency for International Development (USAID).

VDn för Samaritan's Purse heter Franklin Graham och han tjänar 300 000 dollar/år för sitt samaritarbete, samt är kopplad till Pentagon där han hållit offentliga tal.

.

2. Här, ett lite längre klipp, en person funderar kring dom klena vita plasttossorna, det skarpa gruset/makadamet och smittspridning av ebola via svett. Inte så mycket rörliga bilder i det klippet, men man kan följa resonemanget och höra hur orolig personen är för vad CDC sysslar med.

3. Här, ett intressant och mycket bra klipp på 5 minuter, med en kritisk och nogrann studie av hur själva ambulanstransporten av Brantly hanterades och visades i amerikansk TV. Det är ganska tydligt att något är skrikande fel.

.

4. Ett lite längre klipp, 20 minuter, av en troligen ganska ung person kring hanteringen av Brantly och sjukhustransporten. Om man bortser från den unge personens något starka utrop, finns det flera skarpa iakttagelser som pekar på att något inte kan stämma kring hela transporten och historien runt Brantly.

Man behöver inte vara Einstein för att lista ut vad dom två personerna från ambulansen i vita skyddsdräkter var.

crisis actors


Anmäl
2014-08-07 00:10 #19 av: Huygens

Chicken cover-up

6 av 10 kycklingar i engelska matbutiker innehåller livsfarlig bakterie. Brittiska livsmedelsmyndigheten vill inte säga vilka butiker eller kycklingåterförsäljare det rör sej om.

Beredningen av kycklingen vid tillagning bör utföras som hantering av miljöfarligt avfall.

mums


Anmäl
2014-08-07 14:38 #20 av: m2studio

DEM ville minska på antalet av människor på Jorden tror jag och då allt sådan stora sjukdomar börjar i Afrika och det man kan förstå att korruption är stor i sådan länderna och lättare att minska antalet människor därifrån. Mixa med mat innehåll för djur så där efter vi blir sjuka och mm är deras policy och metod. Att sysselsätta oss med olika arbete så som pappersarbete och andra sådana sysselsättningar gör att vi inte hinna tänka eller i alla fall göra något mot dessa handlingar är deras policy också. Vi hittar mycket svårt de organisationer som jobbar mot DEM och DEM försöker alltid att smutskasta sådana organisationer också så att mindre antal människor litar på organisationerna också. 

Anmäl
2014-08-07 15:27 #21 av: mwetterstrand

#20

?

Anmäl
2014-08-07 17:04 #22 av: Huygens

Ni vet dom två amerikanska ebolapatienterna. Vem godkände eller fattade beslutet att dom skulle flygas från Afrika till USA och vem ägde flygplanet?

Tydligen är det svårt att ta reda på vem som fattade beslutet (videoklipp) och själva det svarta militärliknande flygplanet, det är privatägt.

Ett kort och koncist videoklipp om underligheterna kring hanteringen av ebolapatienterna i Atlanta, Georgia, CDC. Jag fastnade för läsarkommentarerna.

.

"It makes no sense. I worked at a hospital for years and I've never seen a patient walk out of an ambulance. Not to mention it's usually two or more paramedics unloading the patient and taking him in. Why wasn't he flown by helicopter?

I thought the same thing watching it, not only that but he walks out of the ambulance?!? Over some gravel?!? WTF?!? No way! He should be strapped down and covered in plastic, this whole thing is messed up!"

.

Nu ska det dock läggas till saken att det fanns en (eller två) polisbilar som eskorterade ambulansen, men långa sträckor av resan åkte ambulansen helt ensam, allra längst fram, precis som Kennedys bil på Dealey Plaza.


Anmäl
2014-08-07 17:10 #23 av: Magi-cat

Kanske någon sakkunnig har svar på frågor runt plasttossor och annat?

#22 Även ett aldrig så taffligt agerande måste  inte betyda annat än att det är taffligt agerat? Väl?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-07 17:23 #24 av: Huygens

#23 Det är antagligen väldigt noggrant genomtänkt och planerat. Hur ska USAs militär göra för att skapa rädsla hos den egna befolkningen?

Assocciationer.

Oro.

Vi minns TV-serien Walking Dead. Hur började den? Var startade själva smittoutbrottet?

Atlanta, Georgia, CDC


Anmäl
2014-08-07 18:29 #25 av: mwetterstrand

"The Walking Dead" - The Documentary Gapskrattar

Anmäl
2014-08-07 22:11 #26 av: Huygens

Ovanliga vanor?

Dessa två systrar äter begagnade böcker och stearinljus istället för att smaska på choklad.


Anmäl
2014-08-08 00:04 #27 av: Huygens

#23 Jag har hittat en sakkunnig som vet något om smittsamma sjukdomar och hur dom hanteras vid ambulanstransport. Det är Ryan Lippinsky, han är inte en läkare, utan är krigssjukvårdare och ambulanssjukvårdare, Han har Bachelor degree som jag tror är en sjukvårdsutbildning som sträcker sej något längre än vanlig gymnasielutbildning och war medic, som jag tror är krigssjukvårdare, samt medical military specialist som är något mer vårdaktigt.

Radiointervjun är här, men för lång för dom flesta att orka lyssna på, och den är lite oklar kring diskussionen av exakt vad det var för vaccin den ebolasjuke Kent Brantly fick. Men jag sammanfattar vad Ryan Lippinsky sagt om ambulanstransporten.

.

1. Ebola är en class A category virus (class A terrorist contagious agent) enligt CDC, så ebola får inte föras från ett område som är smittat, till ett annat område som aldrig varit smittat. Detta är totalt förbjudet enligt CDCs officiella regler. Det är det första felet, att den ebolasjuke togs till USA, som inte har ebola från start. Class A innebär att det är en smitta som är livsfarlig, kan inte botas och kan användas som vapen eller omvandlas till vapen, become weaponized.

Fel och otillåtet förfarande från start, pga virustypen. Regelbrott, CDC bröt mot sina egna regler.

2. Skyddsdräkten som Brantly bar är en Level 2 Containment Suit, som inte är avsedd att bäras av någon som har en smittsam sjukdom. Det finns en annan typ av skyddsdräkt som ska bäras vid dessa tillfällen då omgivningen ska skyddas. Alltså fel typ av skyddsdräkt. Bl a kommenterade Lippinsky dom dåliga vita plastsockarna på dräkten och att dräkten kan rivas sönder för lätt, samt att svettdroppar inte helt hindras från att komma ut genom glipor i dräkten.

Även hjälppersonen som går brevid och stöttar Brantly från ambulansen, har fel typ av skyddsdräkt för den här typen av operation. Dessutom skulle Brantly tagits in innuti ett plasttält på en bår via en tunnel på samma sätt som han borde tagits ur flygplanet till ambulansen, och mer än en stödperson skulle ha medverkat.

Dom skulle aldrig promenerat i sina skyddsdräkter över grus.

3. Ambulansen skulle skyddas av militärfordon under färd så att inte terrorister kan skada ambulansen och smittan sprids. Vägsträckan skulle successivt ha stängts av under färd för alla utom ambulanskaravanen.

Fel hantering av transporten.

4. Ambulansen var av fel typ. Det finns en speciell typ av ambulans som Lippinsky själv kört, som är avsedd att dels köra i smittade områden, och dels avsedd att hålla en kammare med undertryck där den utgående luften filtreras från virus, svettpartiklar, vattendroppar och annan utandning, så att omgivningen skyddas. Enligt Lippinsky skulle man använt en variant på en specialkonstruerad M995 ambulans med ett särskilt filtreringsystem, inte en vanlig civil akutambulans för trafikolyckor.

Fel typ av ambulans alltså.

5. Själva övergången från flygplan till ambulans skulle gjorts genom en dubbelväggig plasttunnel av lite stadigare modell, där mellanväggen har undertryck och suger luften från den inre tunnel som matas med normalt lufttryck. Och alla utgående luft skulle givetvis passera ett specialfilter. Brantley skulle själv legat på en bår omgiven av ett litet plasttält som följer med båren när den förflyttas till ambulansen.

Jag har inte sett själva överföringen från flygplan till ambulans, så jag vet inte hur den genomfördes.

Alla plasttunnlar, plasttält, madrasser, filtar, lakan och inre ambulansmatrial skulle betraktas som engångsbruk och sedan brännas upp.

Atlanta, Georgia, CDC


Anmäl
2014-08-08 08:08 #28 av: Magi-cat

#27 Om det var så, verkar man inte ha följt sina egna föreskrifter. De hade å andra sidan kanske varit lite överkurs i det här fallet, med t.ex. 3?

Det sämsta i så fall tycker jag är att den sjuke fick traska själv från ambulansen! Inte främst för smittspridningen, utan just för att han var svårt sjuk och dessutom efter en lång resa.
Man får hoppas att rätt bedömning gjordes...

Hoppas också man lärt sig något, att han tillfrisknar och att ebolautbrottet i Afrika stoppar!

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-08 09:35 #29 av: Magi-cat

Aha! Internationellt nödläge, säger WHO nu! Det innebär väl att det inte blir fler förflyttningar utomlands för drabbade...

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/utbrott-av-ebola-virus_3790328.svd?sidan=10

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-08-08 10:50 #30 av: Huygens

Perfekt!

Då har dom precis hunnit få in smittan i USA och i EU.

Dessutom finns det inget som kan kallas överdrivet med Class A category virus. Även ambulanser råkar ut för trafikolyckor. Och det är hela hanteringen som verkar fel i Atlanta, Georgia, CDC.

Och den uppenbara frågan, varför säger inte någon av dom stora nyhetssajterna något om felhanteringen?

.

Nu finns det lite mer problem. Det gör det alltid när myndigheterna fifflar.

Det har under en längre tid gjorts två studier av ebolamediciner. Dels av den ganska kända "ZombieMapp" (ZMapp).

ZMapp tillverkas under lite mystiska former agenom sammarbete mellan Mapp Biopharmaceutical Inc, LeafBio, Defyrus Inc, US government och Public Health Agency i Kanada.

Jag får inte klarhet i vilken del av US government som avses, men någon kanske kan leta bättre på nätet? Det verkar lite tveksamt om en myndighet som ska godkänna en medicin, sitter på dubbla stolar och även utvecklar medicinen.

.

Dels av den andra mer underliga medicinen som utprovas i Afrika, kallad TKM-Ebola tillverkad av det kanadensiska företaget Tekmira. Ingen vet hur TKM-Ebola fungerar och under en tid har utprovningen av TKM-Ebola varit nästan stoppad av USAs FDA, då ingen på Tekmira har kunnat förklara hur medicinen fungerat.

Men pga den svåra ebolasituationen i Afrika har FDA släppt alla restriktioner på utprovningen av TKM-Ebola.

Det går att läsa om både ZMapp och TKM-Ebola på Yahoo News.

Lite konstigt att jag hittat så få källor om TKM-Ebola.

.

Om man går till alternativmedia påpekas och sägs en del saker. Dels ställs frågan, vilket land sammarbetade CIA med på 1950-1970-talet för att utföra olagliga människoexperiment?

Kanada.

Dels finns det uppgifter att i Sierra Leone, Kenema forskningsanläggning, pågår framtagning av biovapen och finansieras av bl a George Soros, mannen som knäckte Storbritanniens riksbank 1992 under den sk Black Wednesday.

Dels finns det påståenden att TKM-Ebola fungerar genom att man ger patienterna riktig ebola och att det är kanske den ebolan som spridit sej och fått fäste.

Många rykten, men jag tror det kan vara bra att hålla koll på vad som händer överallt, då dom stora nyhetssajterna är opålitliga eller inte alls rapporterar sådant som är helt uppenbart och sprids via yt, fräsbok, och twitter.

Svaret kan vara väldigt enkelt.

Ett amerikansk bolag har lyckats få fram ett botemedel mot ebola, men vill nu slå mynt av saken. Det är bara möjligt att tjäna dom stora pengarna om ebola upplevs som riktigt farligt genom ett förfärligt utbrott. Precis vad som sker nu.


Anmäl
2014-08-08 11:53 #31 av: micki7878

#24

Jag har börjat titta om tv-serien Arkiv X om ni mins den? Den handlar precis om det mesta vi pratar om här på forumet, regeringen som samarbetar med Alien, hybridprogram, kolonisering och ett virus som militären själva skapat för att smitta befolkningen med. Nu när jag tittade om serien efter massor av år ser jag hur skrämmande lik den är det vi faktiskt pratar om. Värt att se om! Hoppas jag inte spoilade för mkt nu för er som inte sett den;) Trevlig Helg på er!

Anmäl
2014-08-08 16:02 #32 av: Huygens

ZMapp är en konstig medicin, nästan som om den är avsedd att göra propaganda för GMO-grödor och tobaksindustrin.

Enligt DM ska ZMapp, "ZombieMapp" tas fram på följande sätt.

"Two U.S. aid workers were treated using the ZMapp drug, produced by the tiny California firm Mapp Biopharmaceutical, despite it only only being tested on monkeys.

It consists of a cocktail of proteins produced in bioengineered tobacco plants which target the virus."


Anmäl
2014-08-09 00:13 #33 av: Huygens

Vad är det största växande problem ni har inpå husknuten?

Har ni kassa politiker i er kommun?

Det är inget mot vad folk har i England, Orpington, Kent. Där kom dom lokala kommunpolitikerna på den suveräna idén att anlägga en soptipp i slutet av en stadsgata.

Soptippen som ligger i slutet av en återvändsgränd, växte snart utanför alla proportioner. Idag är den 20000 ton stora soptippen en problem för dom kringboende. Man har beslutat plocka bort lite av soptippen pga dom otaliga bränderna och den ohyggliga stanken som boende utsätts gör.

Fantastiskt.


Anmäl
2014-08-09 20:37 #34 av: Huygens

Störiga händelser kring ebola. Dels är även hanteringen av den andra ebolapatienten i USA konstig. Inget genomskinligt plasttält används i Atlanta, Emory Hospital (dom europeiska sjukvårdarna hade i alla fall ett plastskyddstält i Spanienfallet).

Men vad värre är...

På det här videoklippet kan man se en person utan skyddsdräkt på ca 1 meters avstånd när vårdarna rullar in Nancy Writebol. Avspärrningen av området är obefintlig.

Kom ihåg att fram till 6 augusti 2014 har 12 nigerianska personer smittats av ebola från den ebolasjuke Dr Patrick Sawyer som dog i Lagos. En sjuk - 12 andra personer smittade = 13 ebolasmittade i Nigeria. Alla smittade i Lagos är sjukhuspersonal, från andra läkare, sköterskor till städpersonal.

.

Hur är det med medicinen ZMapp, ZoMbieAPocalyPse? Personen som sägs ha utvecklat ZMapp, har skämtat om att man måste utveckla bättre virus så att 25 % av världens befolkning kan utrotas.

Professor Charles Arntzen (med koppling till militärorganisationen DARPA).

Knappast en person jag litar på.

Atlanta, Georgia, CDC


Anmäl
2014-08-10 16:28 #35 av: Huygens

Hur sprids ebola?

Ingen vet.

På 1970-talet och även under 1990-talet då två utbrott av ebola inträffade, gjordes intensiva försök att hitta smittkällan, genom att fånga in en massa vilda djur. Man fångade en massa fladdermöss och flyghundar.

Inte ett enda djur hade ebola, som jag förstått det. Rätta mej gärna på denna punkt. Det sk Restonviruset har hittats hos apor, men smittar inte människor.

Så varifrån kommer ebola och hur i hela friden klarar ebola av att spridas i så olika geografiska områden i Liberia, Sierra Leone och Guinea?

Smittan i Nigeria är överförd av människa (Patrick Sawyer), som troligen blev smittad av sin sjuka (avlidna) syster. Men ursprungskällan för ebola är fortfarande okänd.

DM har en artikel om det första utbrottet 6 dec 2013, men jag kan inte förstå hur den stora geografiska spridningen av ebola sedan uppstått.

Inget smittat djur har ännu hittats.


Anmäl
2014-08-11 22:23 #36 av: Huygens

"Ach, jaa...  Gut, Igor!"

Nu kan även svenskar komma att prova på den nya fantastiska ZombieMapp mot ebola.

ZombieMapp består av tre olika monoklonala ebolaantikroppar utvecklade ur GMO-tobaksplantor. Den som vågar kan snart prova. WHO tänker nämligen frångå alla sina normala säkerhetsföreskrifter och få ut ZombieMapp på världsmarknaden så snart som möjligt.

En rejäl sändning vaccin och Sverige kan snart ha sitt eget Walking Dead-centrum i Kista. Som jämförelse med dom felaktigt klädda amerikanska sjukvårdarna som tog in Writebol och Brantly, har vi tjeckiskt skyddsdräktsklädda vårdare på bild en bit ner i DMartikeln.

Atlanta, Georgia, CDC


Anmäl
2014-08-12 16:30 #37 av: Huygens

Nu har WHO gett klartecken för att ZombieMapp kan användas på människor, med några restriktioner.

Dom genmodifierade tobaksplantorna lyser dock med sin frånvaro i DNs artikel. Istället har medicinen skapats på följande sätt:

"ZMapp, som består av ett slags antikroppar framtagna ur möss som utsatts för små doser ebola, har bara prövats på åtta apor med varierande resultat."

.

Envar som följer nyheter kring ZMapp, kan notera att uttrycket "mirakulöst tillfrisknande" återkommer om dom två amerikanerna som fördes till USA.

Atlanta, Georgia, CDC


Anmäl
2014-08-14 17:39 #38 av: Huygens

Om gorillor vill, kan dom tydligen stå på bakbenen precis som människor.

Och Irlands flygsäkerhetsmyndighet meddelar den glädjande nyheten att flygsäkerheten har förbättrats genom att andrepiloten kommer att förvarnas bättre vid landningar. Detta efter att en flygkapten råkade tappa armen vid landning, så planet slog ner med lite bumpig markkontakt.

Dessutom har 12 doser ZMapp anlänt till Afrika. Den ebolasjuke läkaren Dr Sheik Humarr Khan, fick inte medlet och det verkar som han avled. Sjukvården är hårt drabbad i flera länder.

"Our nurses are dying. If you bring them the medication it will make them stronger to fight Ebola,' said stationery seller James Liburd, in Monrovia."

Forskningen:

"The scientists found that Ebola carries a protein called VP24 that interferes with a molecule called interferon, which is vital to the immune response."


Anmäl
2014-08-15 00:24 #39 av: Huygens

Helskumt.

Fyra av MH370-planets passagerares bankkonton har länsats på pengar via en Malaysisk bank i Malaysia. Pengarna har förts över från tre av kontona, via ATM-bankomat till en fjärde passagerares bankkonto och sedan plockats ut i kontanter.

Det här är så konstigt att jag inte vet vad jag ska säga. Pengarna har förts över i omgångar under fem månader! Hur är det möjligt utan att någon reagerar? Hur är det alls möjligt att det sker med helt försvunna personers bankkonton utan att larmsystem aktiveras inom banken?

Två transaktionstillfällen var 14 och 18 juli.

Ungefär 35000 dollar togs ut.

Helt utan kontroll.

Ofattbart.

Hela myndighetshanteringen och eftersökningen av MH370 stinker till himlen.

.

Sen finns det en annan sak som också stinker. En skitsak i Mariestad. Tydligen går någon in i lägenheter och bajsar på toaletterna, men låter bli att spola. Kan man inte ta DNA-prov på bajset och hitta den skyldiga?

Polisen tar inte uppgiften på allvar.


Anmäl
2014-08-15 08:57 #40 av: Gahella

Försöker hänga med på all info du lägger in här.....Pustar

Det där med att fyra av MH370-planets passagerares bankkonton har länsats på pengar via en Malaysisk bank i Malaysia, låter ju helt sjukt att det får och kan hända och pekar på en stor korrupt insideraffär, i alla fall i mina ögon!


Anmäl
2014-08-15 12:44 #41 av: Huygens

Under andra världskriget planerade dom allierade att göra ett hangarfartyg av is. Dom blandade vatten och sågspån som fick frysa. Materialet stod emot kanonkulor och fick namnet Pykrete efter dess uppfinnare Magnus Pyke, som betraktades som ett galet geni.

Det är inte helt klart varför dom inte byggde ishangarfartyget, men kylanläggningen krävde nästan lika mycket metall som ett vanligt hangarfartyg. Isfartyget ansågs osänkbart, då hål i skrovet inte påverkade flytförmågan nämnvärt och dom flesta bomber stoppades av det robusta frusna Pykrete,

.

Nu är det bevisat att tvättbjörnar tvättar kläder bättre. Ryska forskare har visat att (en?) tvättbjörnshonor är bättre än hanarna på att tvätt och skrubba kläder om dom ges en tvättbalja med vatten.

.

Vi har alla hört talas om nanobots från olika filmer, men vad med deras större släktingar, kilobots? Nu har Harvard gjort experiment med kilobots och fått dom att bete sej som flockar av olika typer av djur i naturen,  t ex en sjöstjärna.

.

Ett nytt "Stonehenge" har grävts ut i Kent, Sittingbourne. Det mesta av anläggningen som är kvar, är i markhöjd och påfallande cirkelformat, se vidoeklippet i artikeln. Ett religiöst monument eller en kommunikationsenhet till aliens? Forskarna vet ej vad neolitanläggningen tjänade för syfte.

Det skulle vara intressant när utgrävningarna är klara, att höra vad medium eller druidsällskap säger dom upplever inne i Sittingbourne-cirkelformationen.

.

MH370

Det konstiga bankkontofifflet är högst underligt. DM har en artikel med ungefär samma innehåll som artikeln i IbTimes, med den skillnaden att DM inte nämner i vilket exakt tidsspann transaktionerna fortgått.

Motsvarande 220 000 kr (20 000 brittiska pund) har tagits ut från dom försvunna MH370-passagerarnas bankkonton via bankomater.

Pengarna har tagits ut från ATM-bankomater, och då antar jag att tjuvarna måste haft både kontokort och kod för att komma åt kontanterna?

Den eller dom tjuvar som tagit ut pengarna ska finnas filmade med bankomaternas kamera, men polisen sitter och trycker på bilderna.

.

En möjlighet är att MH370 tvingats ner av myndigheterna, själva Boeing-planet har använts för annat syfte, men myndigheterna har efter ett tag gjort sej av med passagerarna, kanske slängt kropparna i Indiska Oceanen.

Dom amerikanska/malaysiska militärerna som avlägsnat MH370s passagerare, har först rånat dom på värdesaker och sedan avtvingat passagerarna deras bankkontokoder, kanske utan att högre officerar noterat vad som hänt.

Tja, vad förväntar man sej av soldater som beordras utföra myndigheternas kriminella handlingar mot civila flygpassagerare?

När väl den Malaysiska banken upptäckte dom olagliga banktransaktionerna och polisanmälde saken, har polismyndigheten först försökt tysta ner saken och hoppats på att det inte skulle läcka ut i pressen.

Nu när informationen nått pressen, vet myndigheterna nog inte vad dom ska göra. Hela Malaysias regering är genomkorrumperad. Det är obegripligt att passagerarnas bankkonton inte frysts efter att MH370 försvann, och det är obegripligt varför banken tog fyra månader på sej att reagera och polisanmäla saken.

Och allt detta pekar på att myndigheterna tvingat ner MH370-planet och tvingat passagerarna att lämna planet.


Anmäl
2014-08-15 20:03 #42 av: Huygens

Det som hänt/händer i Ferguson, förort till Saint Louis i Missouri, får mej att fundera på om myndigheternas beslutsfattare är under stark påverkan av Reptilians, och har varit så i årtionden.

"Kravallpolis tågade in i Ferguson i pansarklädda jeepar, som den amerikanska militären utvecklat för att vara säkra mot landminor. De sköt rökbomber och tårgas in i folkhavet och arresterade två journalister från Washington Post och Huffington Post."

Det har gått fem dagar sedan skjutningen. En annan tidning skriver något som får mej att fundera på om polisen vill smutskasta killen dom sköt ihjäl.

"...tog flera cigarrförpackningar och försökte lämna butiken."

.

MH370

DN skriver lite om den mystiska hanteringen av bankkonton och kontantutbetalningar. Jag tycker bara detta blir mer konstigt, inte mindre konstigt. Brukar man inte spärra bankkort som kommer på avvägar? Hur kan någon öppna ett nytt konto i en MH370-passagerares namn, som officiellt är försvunnen utan att polisen har bevakning på alla passagerares bankkonton (ifall en terrorist försöker länsa kontona på pengar) och deras mobiltelefoners användande.

.

Vi kan även konstatera att skyddsdräkterna som svensk vård (se videon) tänker använda vid ebolasmitta är betydligt mer avancerad än dom vi fick se vid hanteringen av Kent Brantly och Nancy Writebol, Emory Hospital.

Atlanta, Georgia, CDC


Anmäl
2014-10-07 14:24 #43 av: Huygens

Några iakttagelser från DM. Om andra redan postat inlägg om dessa får ni ha överseende med mina dubbelposter.

Först en artikel om en lysande ring som svävar ovanför Houston i USA. Sedan nya bilder på några underliga stenformationer på Mars. En formation ser ut som en pelare, som lutar i 45 grader.

Lägg även märke till den helt runda stenen som visas på bild från Mars yta.

På slutet av denna artikel finns en bild på något som påminner om en förstenad rymdödla från Mars. Jämför med bilden på en vanlig iguana. Artikeln innehåller även bilder på en underlig skugga på Månen. NASA hävdar att skuggan är en skråma.

.

En artikel om forskningsresultat som visar på att människor utan hjärnaktivitet ändå kan ha Nära-Döden-Upplevelser, vilket antyder att någon del av personligheten fungerar även utan att hjärnan är aktiv.

En liten intressant artikel som pekar på att Illuminati kan vara dom som styr IS (ISIS). Författarinnan Naomi Wolf säger att dom "galna" IS-terroristerna och deras offer kan mycket väl vara skådespelare som är tränade att fungera och agera i dessa skapade krisscener. Jag tror att man måste se på fler källor, för att kunna vara säker på vad som faktiskt händer.


Anmäl
2014-10-10 15:02 #44 av: Huygens

Forskare planerar dyka 150 m ner till det antika skeppet Antikythera. Tydligen finns det många föremål dom inte plockat upp på bottnen. Bl a har man hittat ett spjut som är för tungt att användas av en vanlig människa, så forskarna tror spjutet är del av en staty.

Vet ej om detta postats tidigare, men en kvinna i Solihull, Birmingham, England, lyckades filma röda orber som svävade utanför hennes hus. Här är också en orb inne i puben Allerton Hall, Liverpool, England.

Forskare försöker förklara ljusfenomenen i Hessdalen, Norge. Jag vet ej om förklaringen med "underjordiska batterier" är bra, här finns dock även ett videoklipp på Hessdalsljus.

Enligt DM får polisen i West Midlands, England, ta emot många anmälningar om häxor. Detta inträffar i den s k Black County Triangle.

Det har rapporterats 55 häxincidenter, 15 spöken, 2 zombier samt 1 varulv till Black County-polisen dom 3 åren fram till 2013.


Anmäl
2014-10-11 17:51 #45 av: Huygens

Hittade artiklar om alien abduction från DM. Med brister i nyhetsrapporteringen finns det dock enkla teckningar på vad en del sett.

En brittisk kvinna säger att hon utsatts för bortförande. Tidningen kanske inte helt tydligt förmedlar hennes upplevelser, men är ändå läsvärd.

Här är ett medium som säger sej möta aliens, dock lite knappt beskrivit i artikeln. Kanske finns videoklipp någostans?

Här är en artikel om flera som mött aliens. Dock har tidningen valt att ta närbilder på personerna så att ansiktena ser lite förvrängda ut. Tyvärr kan det vara sånt man får stå ut med ifall man nämner sina upplevelser offentligt.


Anmäl
2014-10-12 21:56 #46 av: Huygens

Två stycken mördarkossor rymde från en inhängnad. Den brittiska polisen kände sej tvingad att snabbt eliminera detta allvarliga hot mot allmänheten. Polisens kryppskyttar dödade dom två livsfarliga kossorna.

En tredje kossa lyckades dock oskadd smita undan och återfanns på en skogsstig. Polisen måste vara stolt över detta ingripande där dom garanterat allmänhetens säkerthet.

Eller så är polisen i Norfolk tokiga.

.

När det gäller ebola finns det flera videoklipp som antyder att något är fel i antingen hanteringen eller nyhetsrapporteringen kring ebolasmittan. Några exempel:

- Spansk ebolapräst nr 2 landar och tas till ambulans på flygplatsen. (dubblett)
- CNNs ebolarapportering i Liberia är krystad (1 min långt).
- Ebola, mind control och CNNs underliga rapportering. (15 min).
- Liberia ebola-zombie... hmm, iscensatt..? (5min)

Den första ebolavideon ovan verkar vara dubblera och är troligen bara 7 minuter lång.

Videon med präst nr 2 påpekar att flera saker är fel med hanteringen av patienten från flygplanet till ambulansen. Det mest slående är att droppflaskan är utanför plasttältet, dvs ingen pumpen till droppflaskan används!

Dessutom verkar ingen person alls ligger i plasttältet, om det inte är i en orange plastsäck. När den tunga båren tas ur flygplanet håller bara en person i huvudänden, det borde vara två personer.

Personalen ombord på flygplanet har ingen som helst skyddsutrustning, inte ens skyddsglasögon.

Frågan är om det inte borde funnits en kateterpåse under plasttältet också?


Anmäl
2014-10-13 19:00 #47 av: Huygens

I #46 finns ett fel. Prästen i videoklippet ska vara präst nr 1, dvs Miguel Pajares, som anlände till Spanien 6 augusti.

Präst nr 2 hette Manuel García Viejo och anlände till Spanien tidigt måndag morgon 22 september 2014. Jag ber om ursäkt ifall #46 var förvirrande.

.

Ny upptäckt, man tror att zebror har randig päls för att det stör bromsar och obehagliga flygfän.

Sen får man se upp med kött så att det inte innehåller mjältbrand. Livsmedelsverket måste nu förstöra 500 kg importerat mjältbrandskött som hanterats i Sverige, dom berörda personer får antibiotika.


Anmäl
2014-10-13 19:03 #48 av: Magi-cat

#47 Tänk att ränder så till den grad kan uppta forskarvärldens intresse...:-)

Fast den sticker onekligen ut, zebrans päls....Det där med skydd mot flygfän läste jag för rätt många år sedan, men det kan tänkas de fått mer belägg nu...

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-10-14 21:21 #49 av: Huygens

Tydligen är sulforafan i broccoli bra mot autism. Undra hur många ungar som gillar att höra det?

Uppenbarligen fanns det rädsla för vampyrer på 1200-talet i Bulgarien, arkeologer har hittat "vampyrer" som pålats i typiska stil av Buffy-vampyrslagaren.

Något oväntat ska det tydligen har funnits vulkaner på Månen för ca 100 miljoner år sedan. NASA, som jag är lite tveksam till, menar att månen har ett aktivt glödande inre, hmm...

Ett antal små guldsföremål har hittats i en grekisk utgrävning från ca 300 f Kr, samt längst ner i artikeln finns en bild på en underlig staty som föreställer en, eh... Blomma?


Anmäl
2014-10-16 22:36 #50 av: Huygens

När man talar om trollen...

På en internationell konferens för paranormala fenomen i Blackpool, England, kunde 100-tals besökare se ett UFO mot klarblå himmel ica 1 timme. Jag undrar om någon kontaktade en flygplats med radar och frågade vad som syntes på radarskärmen?

Man ska se upp med insekter utomlands. VARNING! Läskiga bilder efter att en spindel krupit under huden över hela magen på en stackars turist.

I Kina har guldfisken i en damm insett att dom slarviga svarta svanarna tappar ett och annat matnyttigt frö i vattnet. Dom delar på födan, inget går till spillo i naturen.

En person med nära anknytning till Illuminatis inre krets har gått ur tiden, Duke of Marlborough, John George Vanderbilt Henry Spencer-Churchill. Bilderberg frontfigur Premiärminister David Cameron sänder sina kondolleanser. Reptilian ritualcentrum Blenheim Palace, Oxfordshire, tas nu över av sonen, den f d narkotikamissbrukaren och tidigare fängelsedömde Marquess of Blandford, Charles James Spencer-Churchill.

Blenheim Palace är ett kraftfullt Illuminaticentrum och UNESCO världsarv. Reptilian Adolf Hitler planerade att flytta in i palatset efter att ha invaderat Storbritannien, så Hitler beordrade Luftwaffe att inte bomba sönder palatset.

Och ja, familjenamnet är en sammansättning av delvis rymdödleanpassade släktled från Winston Churchill, Lady Diana Spencer samt Consuelo Vanderbilt (USA).


Anmäl
2014-10-17 21:27 #51 av: Huygens

Mörk materia kan ha sitt ursprung i stjärnorna visar nya forskningsrön. Det kan finnas olika typer av mörk materia. Den typ av mörk materia som en satellit detekterat är röntgenstrålningssönderfall från s k axioner, hypotetiska partiklar.

Detta innebär mer jobb för CERN.

Nu tror man att vissa s k levande grönsaker, människor som inte svara på tilltal pga hjärnskador, kan ha hög inre hjärnaktivitet. Man har registrerat lika mycket hjärnaktivitet när dessa personer ser en film, som när vanliga människor ser samma film.

Sen fortsätter utgrävningen av det man tror är Alexander den Stores mors grav. Bilder på flera statyer visas i artikeln.


Anmäl
2014-10-21 17:15 #52 av: Huygens

Tydligen har 80 % av film- och rollbesättningen blivit vegetarianer under produktionen av The Walking Dead.

Uppenbarligen är det alla dom smaskiga splatterscenerna med köttätande zombier som resulterat i personalens ändrade kostvanor.

Sen lite konstigt, det sägas att denna person är Renée Zelwegger, fast jag är inte helt övertygad. Hakan ser längre ut.


Anmäl
2014-10-22 20:48 #53 av: Huygens

Totempåle? Tall alien?

Det är i alla fall den äldsta större träskulptur vi känner till idag, Shigir Statyn, mer än 9500 år gammal. Inskriptionerna är svårtydda, kan avse berättelse om världens skapelse. Man har även hittat 45000 år gammal människo-DNA.

Fullt fungerande ångmaskinsbil, 109 år gammal, säljs nu i England. Inte speciellt mycket dyrare än dagens muskelbilar. Tack vare den unika bränslelösningen, slipper bilen kravet på katalytisk avgasrening.

Kvinna i Kina får spel, sliter sönder bankomat med bara händerna för att få ut kort och pengar.

.

Sen har vi kriget i Syrien. USA utför här några kirurgiska ingrepp som effektiv skonar männsikoliv. Tro det den som vill. Byggnaderna verkar dock inte blivit speciellt skonade.

Den höga pricksäkerheten hos USAs moderna flygbombningar kan beskådas här, militär utrustning avsedd för kurderna, landar hos IS. Representanter för Islamska Staten tackar.


Anmäl
2014-10-22 21:18 #54 av: Huygens

Ett färskt videoklipp från en äldre kille om den pågående attacken av påstådda terrorister som med hagelgevär som attackerat Den Okände Soldatens Grav i Ottawa och sedan tagit sej in i parlamentsbyggnaden.


Anmäl
2014-10-23 21:13 #55 av: Huygens

Det finns flera konstigheter med det som hänt i Kanada dom senaste dagarna. Men det som slog mej är karaktären på dödandet av den sk terroristen Michael Zehaf-Bibeau.

Lite knepigt att utföra ett terroristdåd med ett hagelgevär mot ett stenmonument som symboliskt "bevakas" av två gardesoldater, utan någon i övrigt speciell terroragenda. Var den andre terroristen tog vägen är också en gåta.

Tydligen är den dödade terroristen en fd rånare och narkotikamissbrukare som simsallabim blivit radikaliserad och stödjer IS. Ett problemet som jag ser är att narkotikabruk kan straffas med döden i stränga islamska regimer, så jag har lite svårt att köpa att en missbrukare av PCP och marijuana plötsligt blir religiös extremist.

Lägg även märke till hur sketchig och dålig kvalitet foto har av Michael Zehaf-Bibeau, samt hur hans mor tar totalt avstånd från honom. Hon säger sej inte ha sett honom på 5 år, utom en träff förra veckan.

Men det är kanske inte det som slagit mej mest, utan kopplingen till dom nästan ritualistiska omständigheterna som omgärdar själva dödandet av Michael Zehaf-Bibeau.

Polisen går alltså in på bred front utan något särskilt skydd åtföljd av en kameraman och man hör efter en stund en serie vapenskott, det låter som automateld.

Nu säger media att personen Kevin Vickers, som dödade terrosten är en 58-årig "rustmästare" som ses med vapnet i något slags kostym av frimurartyp.

Vickars kan här ses bära runt på den kanadensiska riksdagens knölpåk, ett slags ritualistisk stridsklubba i gyllene metall, House of Common's Mace, som är fylld med Illuminatisymboler och understryker den brittiska drottningens överhöghet och inflytande över Kanada.

Jag ser en lågnivå Illuminatimördare med automatpistol vandra runt i sin finkostym efter att ha mördat någon som mycket väl kan vara helt oskyldig. Dom riktiga attentatsmännen har antagligen hoppat in i en polisbil och sedan länge åkt från platsen.

Jag får en knepig klump i magen när den 58-åriga rustmästaren betecknas "hjälte", hero, efter avrättningen, där det måste vara omöjligt att avgöra vilken av dom många polisernas skott som var dödade.

Kan Michael Zehaf-Bibeau ha legat svårt skadad på marken och sedan dödats med ett skott på nära håll?

Hur kan myndigheternas annars veta säkert att det är "hjälten", Rustmästare Kevin Vickars, som dödat "terroristen" Michael Zehaf-Bibeau.

Kopplingen mellan City of London, reptilian Queen Elizabeth, Kanadas riksdag och slutligen rustmästarens avrättning av Michael Zehaf-Bibeau i Ottawas maktcentrum, har tydliga drag av en enda lång välplanerad ceremoni, en offerprocess av ett mind control victim.

rymdödlor


Anmäl
2014-10-24 12:50 #56 av: Huygens

Den tredje attacken av en person i samhällets nederkant har inträffat, denna gång i New York. Vad vill militären att vi ska tro?

Extremister som hastigt radikaliseras och sedan angriper med knivar, yxor och hagelgevär?

Quebecs köpcentrum, muslimsk extremist (kniv och bilattack)
Ottawa, den döde soldatens grav / parlamentet (hagelgevär)
New York, tunnelbanan (extremist med yxa)

Myndigheternas budskapet verkar indirekt vara att islam kan skapa akut psykos.

Här finns en bild på yxan, lite blodig, men i stort sett inget blod på själva yxeggen, den är helt ren. Jag undrar lite över varför övervakningsvideon misslyckas med att visa vem som blir attackerad.

Lägg även märke till hur nyhetsartiklar om attacken i Ottawa har uppdaterats och all info strukits från ögonvittnen som berättade att den svarta Toyota Corollan (utan nummerplåt) hade två attackerare. En person körde bilen och den andra sköt med gevär.

Dessa ögonvittnesskildringar är t ex strukna ur svenska DNs rapportering.

Lägg även märke till att den video som sprids där den ensame "terroristen" påstås kliva in i Toyotan inte verkar bära något gevär. Videon börjar lite sent och har dålig kvalitet, men killen kliver smidigt runt fronten på bilen och kliver lätt in genom bildörren. Om killen haft ett avlångt föremål med sej, tycker jag att man borde kunnat urskilja från hans kroppsrörelser att han manövrerade in sitt gevär i bilen.

Här finns en video där en person verkar kapa en helt annan bil som mer har karaktären av diplomatlimousin. Lägg märke till hur tätt efter polisbilarna är, det som taget ur en film.

Tidningsartikeln påpekar att den rundkindade Michael Zehaf-Bibeau ser annorlunda ut än den halvt maskerade mannen med sluttande ögonbryn som poserar med hagelgevär.

crisis actors


Anmäl
2014-10-26 18:16 #57 av: Huygens

Lite blandade grejer.

Ni minns nog det nedskjutna planet i Ukraina, MH17, med 298 ombordvarande, varav 100 passagerare var AIDS-forskare på väg till en AIDS-konferens.

Nu visar det sej att flera av dessa virusforskare också var experter på ebolavirus och därför hade kunnat lista ut ifall det nuvarande Västafrikanska viruset är artificellt framtaget på ett laboratorium.

Ett par av dom mest framstående ebolaforskarna som dog när MH17 störtade var Glenn Thomas ebolaspeciallist och även expert på AIDS samt den holländske professorn Joep Lange, som hade lång erfarenhet av att utveckla vaccin mot olika typer av virus och var djupt specialiserad på just ebola och AIDS, med ett vaccin som var på gång.

See även dom två sista minuterna om Joep Langes olika virusforskningsprojekt i detta videoklipp.

Jag antar att även dom mest hårdförda skeptikerna måste hålla med om att det var väldigt olyckligt att världens allra bästa virus- och AIDS-forskare skulle omkomma med just MH17 precis i början av ebolaepidemin. Forskarnas erfarenhet, i vissa fall hade det tagit 10-tals år att uppnå, kompetens och kunskap var unika och världsledade, och oerhört svårt att återskapa på kort tid.

Här förmedlar en teckenspråkstolk läget med ebola.

.

Frågan är hur länge Illuminati förberett ebolautbrottet i Västafrika och vilka sätt dom använt för att påverka oss? Jag tänker t ex på den ebolasmittade amerikanskan Nancy Writebol, vars efternamns andra hälft nästan är ebola.

Om ni kommer ihåg dom två s k Woolwich-terroristerna, vad heter den ena av dom killarna? Han heter officiellt Michael Adebolajo.

Ja.

Låt mej välja stavning av hans namn. ad-EBOLA-jo - låter: Add Ebola, Yo!

(Visst. Yo, man!)

Fast...

I domstolen hette Adebolajo tydligen inte så, utan insisterade på att bli kallad Mujahid Abu Hamza.

.

Vi har även hört rapporteringen om IS mord på James Foley, är det en lögn, hela historien? Ta en titt på denna video mellan 6:00 - 20:00. Lägg märke till hur svårt Foleys "syster" har att hålla masken och hur iscensatt rummet är.

Kulisser.

Tavlan på väggen ramlar t o m ner efter en ganska kort stund.

Strax efter 13:30 säger programledaren något som får "syskonen" att frysa till en sekund och dom inser hur tunn is dom befinner sej på.

crisis actors

.

Jaylen Fryberg, som anses utfört skolskjutningen i Marysville (nära Seattle, Washington). Han var tydligen en kandidat att till att bli sin stams hövding. Han fick även sin skolas hederstitel homecoming prince (en prinsessa utses också) bara några dagar innan skjutningen. Det är knappas långsökt att anta att myndigheterna inte ville ha fler personer som skulle arbeta för urspungsinvånarnas rättigheter efter att polisen mördat Misty Upham.

Frybergs vänner beskriver honom som en utåtriktad trevlig kille som dagen innan skjutningen var helt normal.

MKULTRA, Project Monarch


Anmäl
2014-10-28 09:32 #58 av: Huygens

Venus av Willendorf?

Kanske inte riktigt, men ett 6000 år gammalt tempel, 60 m långt, har grävts ut i Nebelivka, Ukraina. Templet påminner lite i strukturen om tempel som fanns i Babylon.

Lite knepigt vet man inte alls vilka gudar som dyrkades i Urkainatemplet, men någon av figurerna på slutet av artikeln påminner om den 30 000 år gamla Venuus av W.

Ett något överraskande uttalande av biologiprofessor Brian Cox, det finns inget liv ute i universum, jorden är unik. Undra vem som kontrollerar honom.

Och så dagens spökhistoria. Kvinna i England köper nytt hus och tar ett foto. På fotot av det nya husets ena fönster, tittar en ful gubbe ut.


Anmäl
2014-10-29 15:20 #59 av: Huygens

Ganymedes lämnar jupiterförmörkelse på planetens orange fläck. Finns även bild på slutet i artikeln av Saturnus hexagonstorm, den sexkantiga storm som David Icke tror är del i Arkons tankekontroll via månen av mänskligheten.

Verkar som om Saturnus egenrotation, saturnusdagens längd, fortfarande är okänd.

Sen har en obemannad NASA-raket till ISS detonerat av oklar anledning.

.

Lite hmm...

Den där "terroristen" som först angrep Okände Soldatens Grav och sedan körde en toyota till Kanadas parlament, rusade in på parlamentsområdet. Sedan kapade en diplomatlimousin och därefter körde ända fram till parlamentsbyggnaden, rusade in med hagelgevär och sköts ihjäl av parlamentets rustmästare, Illuminati-Frimuraren Kevin Vickars, det, hmm...

Nu påstår Kanadas säkerhetstjänst att vansinnesdådet utfört av missbrukaren och småbrottslingen (misshandel, inbrott) Michael Zehaf-Bibeau var noggrannt planlagt.

Noga planlagt!

Jag har svårt att få det att gå ihop. Dessutom är frågan var bilden av "terroristen" Zehaf-Bibeau med hagelbössan tagits. Påståenden från polisen är att fotot togs vid den Okände Soldatens Grav utav en turist under pågående vansinnesdåd. Det är första bilden i följande artikel, ett mäkta underligt foto. En ej publicerad "terroristvideo" ska också hittats.

Finns också otäcka bilder på "muslimske IS-terroristen" och uteliggaren som med yxa angrepp fyra pistolbeväpnade poliser. Kan vara värt att kolla upp nätvideor som analyserar bilderna för jag tycker det hela ser knepigt ut (MKULTRA).

Nåja, det kanske finns en förklaring. Kanadas parlament hade att ta ställning till två nya lagförslag som var tänkt att ge den egna säkerhetstjänsten CSIS i stort sett obegränsade befogenheter att fängsla och isolera medborgare utan motivering, utan att behöva meddela anhöriga eller ens ge den fängslade möjlighet att åberopa lag, domstol eller yttrandefrihet.

Efter "terrordådet" i Ottawa röstades lagförslagen i det kanadensiska parlamentet igenom utan protester.

Hejdå friheter.

.

I London genomförs en stor symbolisk Illuminatimanifestation för att fira högtidlighållandet av Första Världskrigets dödade soldater. Slottet The Tower omgärdas av en vallgrav av röda kornvallmo. Ingen kan undgå att se att det liknar blod som flyter ut från byggnaden.

Blommorna är dessutom gjorda som svarta skotthål som blöder rött. I bästa Illuminatistil fick även konstnären som formgav blommorna, offra två fingrar under tillverkningsprocessen.

Reptilian Queen Elizabeth ger ut ett minnesvärt 5 £ mynt med "poppys" på baksidan.


Anmäl
2014-10-31 02:32 #60 av: Huygens

Mystiska cirklar av uråldrigt ursprung har upptäckts på marken i Jordanien. Syftet med cirklarna är okänt. Det verkar inte som det ursprungligen funnits någon öppning i cirklarna utan, senare tiders vägar har röjt bort delar.

Det planeras utgrävningar i områdena så vi kanske får svar.

I Danmark har forskaren Kofoed Rømer tilldelats motsvarande 3 miljoner kr för att studera folktroberättelser och kanske ett och annat troll. Vore intressant om det även tas med nutida iakttagelser av naturväsen.

Enligt uppgift finns det många små människoliknande varelser på Bornholm.


Anmäl
2014-11-07 17:23 #61 av: Huygens

Vanlig sten eller huvudet på Mayastaty hittad på Mars?

.

Den mycket gamla boken Textus Roffensis från 1100-talet finns nu tillgänglig på nätet, dock bara med "Silverljus". Ursprunget är från 600-talet!

Tycker dock att figuren som visas i DM ser för bra ut för en så gammal bok. Kan det vara en färglagd kopia eller är detta ännu ett Illuminati villospår? Färgläggningen ser nästan ut som något från en Disneyserie.

.

Illuminatiritualen med blodröda kornvalmoblommor som väller ut runt The Tower, får en underlig vändning i DM. Nu används dessa kornvallmo "skottskador" som ammunition mot "otacksamma anarkister" som demonstrerar mot EU.

Så kan det gå.

-

I alla fall, antibiotikaresistenta bakterier kanske redan var resistenta mot antibiotika innan vi upptäckte penicillin.

Nya undersökningar visar att redan under 1:a världskriget var tyfus nästan helt resistent mot penicillin och andra moderna antibiotika innan dessa mediciner var uppfunna.

Kan vi i en forntid ha använt antibiotika och gjort dessa bakterier resistenta, t ex under tiden för Atlantis?


Anmäl
2014-11-09 16:28 #62 av: Huygens

Var kraschen av Virgin Galactic-planet ett sabotage?

NTSB var ju väldigt kvicka med att offentligt uttala sej om att det rörde sej om bränsletanksexplosion. När sedan bränsletankarna hittades oskadade, ändrade NTSB sej snabbt och skyllde på att piloten tryckt/dragit i en strömbrytare till stjärtrodret.

Nu framkommer uppgiften att det inte hade räckt med att trycka på handtaget/brytaren som kopplats till stjärtrodret. Det hade krävts ytterligare en mekanism som slagits om för att orsaka olyckan:

-

"But Dr Klaus Siebold, father of surviving pilot Peter Siebold, claimed a second switch would have had to be deployed to cause feathering.

Dr Siebold, himself a pilot and flight instructor, said: ‘Turning the safety lever won’t automatically feather the tail. The fact that the tail was feathered without a pilot ordering it to do so suggests a mechanical problem, not pilot error.

‘It’s really irresponsible for the NTSB to suggest a possible explanation for the accident with months of investigation still to come.’
"

.

NTSB skötte utredningen av flygplanen som kraschade in i WTC o Pentagon. (NIST skötte utredningen av frifallskollapsen av dom 3 skyskraporna.)


Anmäl
2014-11-10 16:57 #63 av: Huygens

FBI- och Illuminatihantlangarna i organisationen Klu Klux Klan (KKK) ska tydligen breda sitt medlemsunderlag, bl a ska homosexuella och afro-amerikaner tillåtas. Det är värt att hålla i minnet att KKK genomförde en del av FBIs många mord på människorättsarbetare under 1960-talet genom FBIs Project COINTELPRO. I efterhand har myndigheterna sagts att dom flesta morden utfördes av amerikansk lokalpolis på uppdrag av FBI, men KKK var definitivt aktivt i förföljelsen av freds- och människoaktivister.

.

Lite roligare nyheter. Miley Cyrus har en liten alien grey tatuerad på sitt ringfinger. Bilden i DM är lite gammal, här finns en bättre version med ögonen ifyllda med vitt. Den lilla triangeln på långfingret är inte en Illuminatipyramid utan en bit av en vattenmelon.

.

Att Hollywood är kontrollerat av rymdödlor och att Illuminati gillar att frossa i att visa upp sina symboler på musikvideor känner vi till. Inte ens dom bästa artisterna kan klara sej undan.

Taylor Swift som annars håller sej med enkla stilar, har i en video använt ett ganska stort reptiliansmycke. Det är en orm i guld, stort som en handflata (längst ner i artikeln). Illuminatifererenserna i övrigt är få och diskreta. Lägg märke till hur S:et i hennes logo slingrar sej runt basen på T:et.

Lite mer bekymmersamt är att Illuminati fått Taylor Swift att gå omkring med en tröja som uppvisar en s k Dark Horse, samma gestalt som finns på NWO Denver International Airport och som också är temat i Katy Perrys Egyptvideo (Horus och Isis).

Det som är bekymmersamt med den lila tröjan är guldsmycket Swift bär med texten "T.S. 1989", ser ut som ett gravplakat. Hon är född 1989, den 13 december, ett Illuminatiritualofferdatum, Lucia. Lägger man ihop talen i 1989 får man siffran 27, Club 27 (?).

.

Ännu en Illuminati mind control-artist har gjort en musikvideo som förhärligar amerikansk militär. Niki Minaj (uttalas minasch - menage "a-trois"?) har i sin video Only, bilder på soldater, övervakningskameror och en raket som exploderar i klusterbomber.

Det konstiga är att artisten Minaj själv syns inte i foto, utan hela videon är animerad ungefär som en tecknad version av Sin City. Sångtexten lämnar jag för tolkning.

Videons symbolism och koppling till Påven är mycket tydlig.

Både i videon "Only" och på omslaget syns en figur som ser ut som katolska kyrkans Påve (bild från Wikipedia). Niki Minaj har även tidigare klätt ut sej i Vatikanstatens klädsel och låtit fotografera sej med en Påve-figur, bl a i samband med scenuppförande där hon är "besatt" och genomgår "exorcism".

Lägg dessutom märke till figuren på Wikipediabilden med röd slips som har en liten symbol i pannan. Kanske är symbolen en fjäril, dvs slipsmannen är Minajs  Project Monarch-handläggare.

.

Ännu en detalj som pekar på att Illuminatis frontfigurer och tankeslavar i Hollywood är mer tätt knutna till europas politiker och kungahus än man kan tro. T ex är en av systrarna Olsen troligen (DMs text!) gift med brodern till Frankrikes fd president Sarkozy.


Anmäl
2014-11-12 20:46 #64 av: Huygens

Tre stycken tyska forskare som troligen är på väg att bevisa att Egyptens pyramider i Giza är 12500 år gamla, har dömts till 5 års fängelse av en Egyptisk domstol. Dom tyska forskarna hade skriftligt tillstånd för sin forskning av egyptiska myndigheter, men nu har en domstol lagts till en anklagelse att en bit av en skriftrulle stulits.

Dessutom dömdes 6 egyptiska pyramidvakter och pyramidguider till 5 års fängelse för medverkan i stölden.

Det är helt klart att rymdödlorna inte vill att vi ska veta deras tidigare aktiviteter här på jorden.

.

Illuminati i London låter en 13-årig barnsoldat i kamouflageuniform delta i deras blodsritual med skotthålskornvallmo. Ceremonin är på väg att avslutas och dom keramiska röda kornvallmona plockas nu bort från området runt The Tower.

.

Ett suddigt UFO filmas när det flyger förbi ett passagerarplan i Iran.

.

Illuminati vill kanske dölja sina nattliga aktiviteter i Paris den närmaste tiden? Det är för tillfället förbjudet enligt lag att fotografera Eiffeltornet i Paris, pga att det är upplyst med lampor och därför räknas som "konstverk". Det är förbjudet att reproducera konstverk utan tillåtelse säger myndigheterna. Samma förbud finns i vissa andra EU-länder för somliga byggnader.

Lägg märke till hur artikeln i DM använder ordet "Illuminate" - upplysa.

.

Systern, till den eboladödade Thomas Duncan, säger nu i klartext att USA har smittat Afrika med ebola för att slå ut den afrikanska befolkningen.

.

Lite rymd.

Rosettasatelliten har nått fram till kometen 67P/Churyumov-Gerasimenko efter 10 års resa. Sonden Philae har skickats mot kometen. Jag har lite oklart för mej varför just denna komet valts ut. Finns det t ex någon koppling till Niburu?

Kometen sägs vara mycket mjukare än förväntat. Får vi reda på hela sanningen?

.

Och så ännu ett mystiskt rymdprojekt som håller på att färdigställas med en raket. Det är NASAs Orionraket som får sista toppsektionen monterad. Tydligen ska Orionraketen utröna huruvida det är möjligt att skicka en bemannad raket ut i rymden.

Fast...

Har inte NASA redan påstått att dom lyckats med bemannad raketuppskjutning under Apolloprogrammet på 1960-talet? Ja just det, glömde bort mej ett tag. Månlandningen är inspelad i en TV-studio på jorden, så NASA kom ingenstans den gången. Dags med ett nytt försök. Dags att göra det på riktigt alltså, rymdresan.

I alla fall, Orionraketen ska åka två varv runt jorden och mäta den intensiva strålningen från van Allen-bältena för att bättre förstå vilken påverkan strålningen kan ha på en raket.

Lägg märke till hur annorlunda Orionraketen ser ut med sina tre parallella delar, jämfört med 1960-talets Saturnus V-raketer.

.

Sist men inte minst, några forskare håller på att klättra ner i ett av dom frusna konstiga hålen i Sibirien. Vi får se vad dom upptäcker. Ingen vet ännu hur hålen uppkommit, bara att det största hålet är 30 meter i diameter.


Anmäl
2014-11-12 23:48 #65 av: Cristine

Wow..så mycket info!Tummen upp

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-11-13 18:43 #66 av: Huygens

#54 Jag gör mitt bästa. :)

Mystiken tätnar. Rosettas sond Philae sägs nu ha ramlat ner i en grotta på den avlägsna kometen 76P. Intressant är att man kan se en del stjärnor på några av fotona av kometen.

Är kometen ihålig?

.

Det är stor storm på Uranus sedan 3 månader tillbaka. Okänd orsak då Uranus inte ska ha någon inre varm kärna, är iskall och axellutningen är nästan rakt mot solen.

Är det något gammalt maskineri som vaknat till liv?

Annunaki

.

I Sunduki, Ryssland (mellan Kazakstan och Mongoliet) kan man ha hittat ett 16000 år gammalt astronomiskt utomhusobservatorium. Tyvärr är det mest kubformade stenformationer på bergstoppar och inte några egentliga byggnader.

.

Dom s k toppstenarna på Stonehenge, bluestones, har troligen inte fraktats på flottar längs Bristolkanalen (Bristol Channel).

Orsaken till att frakten inte kan ha gjorts på Bristolkanalen är att man nu har hittat den exakta platsen där blåstenarna hackats ut ur berget. Och från den platsen måste i så fall blåstenarna släpas uppför en tre kilometer lång och väldigt hög kulle och ytterligare en bit för att nå Bristolkanalen.

Istället måste något annat gjorts, t ex kan man ha släpat dom 3 ton tunga nlåstenarna från Wales till England (Wiltshire) över plan mark. Ett alternativ är att sista istiden brutit loss stora blåstensblock som hamnat i England och sedan formats på platsen av Stonehenge för 9500 år sedan.

Det finns 17 nyupptäckte dolda stensättningar runt Stonehenge.


Anmäl
2014-11-14 00:35 #67 av: Cristine

Det kommer fram mer och mer.

Tröttna aldrig!!!Glad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-11-15 22:54 #68 av: Huygens

Bara dåligt politiskt beslut eller någon slags underlig ritual??

I alla fall, det händer konstigtheter runt Storbritanniens parlamentsbyggnad, Westminster, House of Commons. Trädgårdspersonalen har fått som arbetsuppgift att för hand rycka loss alla löv från områdets lindar.

En lind kan bli väldigt gammal, kanske 1200 år. Att rycka loss löven från en gammal lind innan trädet lyckats suga tillbaka all näring ner i rötterna, som reserv över vintern, ter sej konstigt.

Kritiker anser att det är meningslöst slöseri med pengar att låta ett antal trädgårdsarbetare rycka av alla löven, som ändå kommer falla ner av sej själva.

Den officiella förklaringen från Storbritanniens riksdagsledamöter är att det är mer "tidseffektivt" att låta trädgårdspersonalen rycka loss löven från dom 50 lindarna än att låta naturen ha sin gång. Lövryckarna vaktas av allvarliga soldater med automatvapen. En lövryckare hävdar att det mest rör sej om "beskärning" och inte lövryckning.

Vid ett tidigare tillfälle har Westminster hyrt 12 st fikonträd till en sammanlagd hyreskostnad av 5 miljoner kronor, planterade i riksdagsledamöternas kontorshus Portcullis House.

Förbryllande.

.

Ännu mer förbryllande är hur goda vänner Cameron och Putin verkar vara när om skakar hand på G20-mötet. Är Ukrainakrisen ett spel?

.

Om en månad är den flygelstora satelliten New Horizon framme vid dvärgplaneten Pluto. Vi får se om det kommer några nya upptäckter och bra bilder av Pluto och dess måne Charon.

.

Ja-a...

Rosetta och kometen 67P/Churyumov-Gerasimenko. Det verkar som om ESA inte berättar allt för oss.

Satelliten Rosetta är som sagt var i omlopp runt kometen 67P och sonden Philae har tagit mark på kometen. Så långt den officiella historien.

.

Frågan och påståenden är många:

Varför hade inte Philae ett styrsystem, "on-board guide control", som på 1960-talets raketer NASA påstod gick till månen?

Varför studsade Philae (harpunen ?) mot kometen 67P? Slog harpunen emot en metallisk yta?

Hur kommer det sej att ESA påstod att dom inte visste var Philae tog mark, men att alla sondens instrument fungerade perfekt, trots att sonden ramlade på sidan?

Vad är det för 25 m hög formation på kometen 67P och varför har ESA namngett formationen Cheops? Varför säger ESA-forskarna att området runt Cheops påminner om det som finns runt pyramiderna i Giza?

Kan det vara så att Philae i hemlighet landat intill Cheops?

Varför ger kometen 67Ps magnetfält ifrån sej ett ljud som beskrivs som att kometen "sjunger" på ett rytmiskt sätt?

Varför har en visselblåsare på ESA skrivit i ett anonymt meddelande att 67P skickade ut distinkta signaler för 20 år sedan och att det är den riktiga orsaken till Rosettasatellitens uppdrag?

Är delar av kometen 67P av artificiell konstruktion?

Är signalerna ett intelligent meddelande från kometen 67P? Det tror personer som undersökt saken och mottagit meddelande från en visselblåsare på ESA.

Det är typiskt för Illuminati att skylta litegrann med sina aktiviteter, men att inte visa oss hela sanningen.

.

Alla konstigheter kring kometen 67P är så många att dom nästan förtjänar en egen tråd. Om någon vill starta en tråd, kopierar jag gärna över min text ovan.

ancient aliens


Anmäl
2014-11-16 13:37 #69 av: micki7878

Tack för läsningen Huygens, du har intressanta teorier kring saker och ting. i början tyckte jag det var lite väl mycket läsning, men nu läser jag alltid dina inlägg. So Keep going!!:=)

Anmäl
2014-11-17 00:05 #70 av: Huygens

#69 Tack. Försöker hålla mej kort, men alla samband är långa. :)

.

Lite funderingar om IS (fd ISIS).

Jag skrev en del om IS på Politik iFokus. Ställde frågor och såg mönster. Några axplock:

Varifrån fick IS alla vapen plötsligt? Varför fick ingen annan dessa vapen?
Hur kunde IS erövra så mycket land på så kort tid med så få man?
Varför tränade 4 NATO-länder upp ISIS under 2 års tid?
Varför lämnades 450 miljoner dollar i Mosul till IS?
Varför mördades en kvinnlig journalist av Turkiet?

Mosul är en 2-miljonersstad som vaktades av Irakiska och kurdiska trupper, sammanlagt 150 000 man, stridsvagnar, raketer, stridsflyg. IS med 6000 man, med handeldvapen och personbilar, erövrade Mosul och flera oljeanläggningar på några veckor.

IS fick en promenadseger utan egentliga förluster.

Omöjligt om det inte varit NATOs plan.

.

Nu en fundering.

I media har dom s k 4 st journalisterna presenterats, som påståtts fått halsarna avskurna av IS-terrorister, men själva halshuggningarna har inte visats.

Det har hävdats att en av journalisterna, James Foley fick svälta i ett års tid i fångenskap. Bilder på Foley innan fångeskapen visar en klen journalist med smal hals. Efter ett år fångenskap uppvisar han en bred, kraftig nacke som en tyngdlyftare. Hur är det möjligt om Foley svultit i ett års tid? Rynkor kring mungiporna på Foley före fångenskap och under fångenskap är placerat olika. Är det ens samma man?

Lägg märke till hur samtliga fyra journalisterna är klädda på dessa bilder.

Orange.

Tröjor med orange färg.

Hur klär man fångar i arabvärlden? Man klär dom i grå kläder eller så får dom behålla sina egna kläder.

Hur klär man fångar i USA? På Guantanamo?

USA klär sina fångar i orange. Tröjor, byxor eller overoller i orange.

Varför orange?

.

Förklaringen är kanske enkel. Troligen vill USA att amerikanska TV-tittare och amerikanska medborgare ska identifiera dom journalisterna som fångar. Journalisterna framstår som mer hjälplösa om dom upplevs vara riktiga fångar.

Riktiga fängelsefångar i USA är ofta klädda i orange.

Att IS som avskyr USA, plötsligt skulle frångå arabvärldens traditionella grå fängelsekläderna och plötsligt anamma USAs fångdräktsfärg verkar obegripligt och omotiverat. Varför använda sin mest avskydda fiendes fångklädedräkt?

Om det inte är så att delar av IS är kontrollerat av USA...

.

Dessutom, USAs fångar på Guantanamo utsattes för tortyr genom skendränkning. Vad är det media försöker få oss att tro att IS gjorde för att tortera journalisterna?

Skendränkning (artikel om IS).

En tortyrmetod som beordrades av George "Waterboard" Bush.

Den tortyrmetod som USA använt sej av, ska nu ges som skuld till den artificiellt skapade terrorgruppen IS.

Rimligtvis borde IS, som beskrivs som en av dom värsta organisationerna någonsin, kunna komma på ännu värre metoder (och som inte används av USA, som är deras största fiende). IS borde avsky eller i alla fall ogilla alla metoder som USA använder sej av.

Om du aldrig tidigare haft en tradition, inte börjar du väl spontant anamma din värsta fiendens tradition om du i övrigt tagit avstånd från USA pga religiösa jihadskäl?

Orange fångkläder och skendräkning.

USAs metoder.

IS

.

Rosetta och kometen 67P.

Rosetta har en kameralins som verkar kunna visa stenar ner till 2 dm storlek på kometens yta.

ESAs forskare hävdar att Rosettas sond, Philae bara hade batteri som räckte 30 timmar. Nu har Philae tystnat och forskarna vet inte var Philae finns på kometen 67P.

Min fundering kring det där batteriet. Är inte 30 timmars batteritid lite väl kort?

Jämför batteriet till den svarta lådan som fanns ombord på flyget MH370. Den svarta lådans batteri hade en batteritid på 30 dagar, inte timmar. 30 dagar.

Jag vet att man vill spara vikt i rymden, men visst borde Philae ha kunnat utrustas med ett batteri som varat 30 dagar?

Påståendet att Philae studsade upp en kilometer efter första kontakten är också lite konstigt, även om kometens gravitation är svag.

Kan det vara så att Philae är en rörlig robot och att den redan gått in i kometens inre, kanske nära Cheops? Och ESAs forskare vill inte behöva förklara varför dom inte längre kan se Philae på kometens yta.

aliens


Anmäl
2014-11-17 02:04 #71 av: Cristine

Min tro är att dessa IS   soldater är en skara betalda män från olika håll och kanter som lever på etta

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-11-17 08:37 #72 av: Magi-cat

Ofattbart vedervärdigt alltihop  och det var väl då för evigt väl om vi slapp se själva exekutionen. Kräks
Jag har läst någonstans att de använder orange kläder för att håna USA och Guantanamo. Att ge igen med samma medel.

Rosetta: Fantastiskt alltihop, att man lyckades sända så pass...Man visste rimligen inte alls hur underlaget var, om harpunen skulle fästa eller sonden sjunka ner etc. 

Den flyttade sig för att få mer soltid, som jag fattade det.

"Upon contacting the comet's unexpectedly hard surface, it bounced back up into space twice then came to rest at a still-unknown location about 1 km (0.6 mile) from its original target."

Philae kanske laddar upp sig en gång till:

"Its last task was to reposition itself so that as the comet soars towards the sun, Philae's batteries may recharge enough for a follow-on mission."

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835842/Comet-lander-shuts-batteries-flat-sending-data.html#ixzz3JJCFkt1f 


"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-11-17 10:29 #73 av: Huygens

Det finns flera konstigheter med själva sonden Philae. Läser man tekniska experters uttalanden tycker dom att det är underligt att i stort sett samtliga delar av Philae som skulle fungera under landningen, fungerade inte. Raketutskjutet, styrraketerna som skulle guida Philae i horisontalled, bromsdysan, harpunen, dom fjäderdämparde landningsbenen, isborren - inget funkade av oförklarlig anledning.

Däremot fungerade i stort sett alla vetenskapliga mättinstrument och sändaren som sände tillbaka till Rosetta. Och dom två konstigt stora studsarna mot kometen, samt att ingen säkert vet var Philae är, väcker fler frågor.

Jag anar stor uggla i mossen.

.

Det konstiga är att kometen 67P sjunger på en frekvens av 40-50 mHz, pga av att det elektromagnetiska fältet runt kometen svänger.

Om det är elektromagnetiskt, så är det en vågrörelse med ljusets hastighet. Rätta mej om detta inte stämmer (c = ljushastighet, f = frekvens):

c/f = våglängd

I vårt fall:

300 000 000 / 0.040 = 7500 000 000 m

Det innebär att våglängderna på fotonerna är hela 7,5 miljoner km långa. Det är hysteriskt långa våglängder. Hur är det möjligt pga av att neutral partiklar från kometen värms upp och joniseras av solljuset?

Ja, det är den bästa förklaringen forskarna kan ge. Neutrala partiklar som joniseras. Magnetfältet ->

"The comet seems to be emitting a ‘song’ in the form of oscillations in the magnetic field in the comet’s environment."

En våglängd som är miljontals kilometer lång...

.

The Independent skriver:

"Who knows, in the circumstances it might even prove to be a song of welcome."

.

Drar mej till minnes en sekvens i filmen Alien. Besättningen har försökt analysera signalen som det okända skeppet sänt ut och dom har dessutom fått ombord en liten alien på sitt eget rymdskepp. Teknikern säger att språkanalysen har ett partiellt resultat:

"The analysis indicates the signal is some kind of warning."

67P


Anmäl
2014-11-19 03:21 #74 av: Huygens

Hmm, prins William i Storbritannien har gjort en video om ebola där han uppmanar folk att "ta det säkert" - stay safe. Jag begriper inte vad han avser. Det har varit lite tyst i media om ebola, men om epidemin är kontrollerad och orsakad av Illuminati känns det väl naturligt att någon som kan stå under reptiliankontroll gör en video. Fast, kanske inte..?

Om någon blir klok på den kungliga inblandningen i ebolaepidemin, får ni gärna kommentera.

stay safe?

.

Hur fejkad är den senaste ISIS-halshuggningen, den som påståtts vara utför på stackars Peter Kassig?

hmm...

Syriska rebeller berättar att Peter Kassig dog i en USA-ledd flygbombning flera dagar innan han blev "halshuggen" av ISIS.

Det finns ett antal YT-videoklipp som påpekar konstigheter och förklarar varför "halshuggningarna" kan vara fejk eller iscensatta "staged". Bl a har man lagt märke till underligheter med dels själva filmtekniken och dels med den rekvisita som används.

.

Rosetta - Philae - kometen 67P.

ESAs forskare har ju flera gånger sagt att dom inte vet var på kometen 67Ps yta Philae hamnat.

Men...

EAS har ju väldigt bra bilder av själva kometens yta uppifrån (Rosetta). Så..?

Kan inte Philae ta några bilder på sin omgivning, bergen eller gropen den ligger i så att man kan avgöra var den hamnat genom triangulering? Mej veterligen har ESA bara publicerat ett uselt foto från Philae som visar dess ena landningsben och en stenklump.

Med tanke på att Philae har 6-7 st panoramakameror, borde lite flera bilder kunna visas.

Något konstigt är det.

I alla fall, av krystad orsak har Rosetta lyfts ut till en högre omloppsbana så att det blivit svårare att hitta Philaes nedslagsplats.

"After Rosetta dropped off Philae towards the surface, the orbiting spaceraft had to do a manoeuvre to keep its visibility open.

This saw it raise its orbit to a height of about 25 30 miles (40 or 50km), which will mean the later images of the third and final landing site will likely be of a worse resolution.
"

.

Dom första rapporterna sa att kometen var lösare och mjukare än förväntat. Nu säger ESA-forskarna att kometen 67P är hårdare, mycket hårdare än väntat. Philae's hammare kunde inte ta sej ner i isen.

"'Although the power of the hammer was gradually increased, we were not able to go deep into the surface,' said Tilman Spohn from the DLR Institute of Planetary Research..."

Har man slagit emot sten eller metall kamouflerat som sten?

.

Lite krystat eller en felsägning? Har dom lyckat kartlägga det inre av kometen och i så fall hur?

"Before Philae's battery died they were also able to form a 3D mapping mission of the comet's interior using the Rosetta spacecraft."


Anmäl
2014-11-21 13:59 #75 av: Huygens

En plasmafysiker varnar för liv på mars, för dom kan komma att anfalla oss. Två raser av marsianer har forskaren Dr Brandburg identifierat, Cydonian och Utopian.

NASAs Curiosity ska undersöka en konstig stenås. Den ser inte så konstig ut, bara lite mer stenig än marken runtom.

Ett nytt hål, modell större, har uppstått i Ryssland nära bebyggelse. Ett 40 m slukhål. Folk ombeds stanna hemma tills myndigheterna listat ut vad dom ska göra med hålet.


Anmäl
2014-11-21 15:07 #76 av: Magi-cat

Var får Brandenberg allt det där ifrån? Med Cydonians och Utopians?

Vilka fantastiskt fina och skarpa bilder det är från den röda planeten!

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-11-21 15:36 #77 av: Cristine

67P Är ingen komet!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-11-22 03:41 #78 av: Huygens

En 1300 år gammal koptisk magibok från Egypten har nu blivit översatt.

Reptilian Påven gör ett uttalande om sej själv och sina Illuminatigelikar: "Greedy men will destroy the world."

.

Storbritanniens säkerhetsstjänst gör förnyad attack mot Snowden. Säkerhetstjänsten har nu producerat lögnen att brittisk extremistpolisen under 5 års tid blivit inkompetent på att bekämpa terroristerna.

Och det är Snowdens fel. Såklart. Tro det och tro på vad du vill. Dessutom har teknikutvecklingen gjort brtittisk säkerhetspolis blind och mer inkompetent.

"We are less capable and have more blind spots than we had five years ago

Since the Snowden episode and with technology developments our intelligence picture is less good than it was - both domestic and international - and that makes operations harder to run."

Uttalandet görs av extremistsäkerhetschef Mark Rowley.

rymdödla

.

Nåja, nu kan en maskin avgöra om en terrorist har matchande DNA på 90 minuter. Jag antar att det är en DNA-maskin som säkert kan hackas, monitoreras och följas via internet. Stensäkert givetvis.

.

I tysthet har det pågått ett utbrott av böldpest i Madagaskar under 3 månader. 120 personer har smittats via flugor.

.

NATO-ISIS producerar flera iscensatta videor med kidnappade journalister i USA-orange fängelseklädsel. Tydligen har dom flesta uttalandena från en kidnappad journalist gjorts av - ja gissa: John Cantlie.

Illuminati måste vara helt sjuka i huvudena. Namnet har deras frontfigurer såklart valt för att håna oss. John Cantlie - John Can't Lie

Och ljuger gör han. Kan det bli mer uppenbart.

John Can't Lies födelseår uppges vara okänt på Wikipedia. Är han ens en riktig person?

.

För en rymdsond som studsar på en komet borde man enkelt kunna identifiera nedslagsplatsen, genom att veta kometens gravitation och sondens bana genom rymden.

Nu börjar sökandet av sonden Philae på kometen 67P anta parodiska proportioner som osökt drar tankarna till letandet efter det obehagliga försvunna MH370, Malaysiska planet. Ni vet dom där bilderna över Indiska Oceanen där sökgruppen ritat figurer efter MH370s flygrut. Nu gör forskarna samma sak med ytan på 67P. Ritar avlånga figurer med "troliga" nedslagsplatser av Philae.

Ändå har ESA haft Rosetta som kunnat ta bilder i sin omloppsbana. Och fortfarande, bara en hopplös bild är publicerad från Philaes 7 panoramakameror.

Artikeln innehåller en löjligt kort ljudsekvens där man kan lyssna på "ljudet" av Philae när sonden dunsar emot kometens yta. Tro på det.

lies & lizards


Anmäl
2014-11-22 08:01 #79 av: Cristine

>>>Huygens, du är då en aldrig sinande källa av roliga, spännande inlägg fulla av kluriga tankar och utsagon.

Tack för det!Blomma

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-11-23 04:31 #80 av: Huygens

#79 Tack, ibland hittar jag något intressant.

.

Mystiska Mars.

Enligt Wikipedia var Mars en gång i tiden täckt av vatten i ungefär samma utsträckning som Jorden, för 4 miljarder sedan.

Lite skumt visar Curiosity bilder från Mars där stenar ser ut att ha blivit nernötta av vatten geoligiskt ganska nyligen.

"In this image from NASA's Curiosity rover in September 2012, a rock outcrop called Link pops out from a Martian surface that is elsewhere blanketed by reddish-brown dust. The fractured Link outcrop has blocks of exposed, clean surfaces that are consistent with deposits of water on Earth."

.

Jättelika geoglyfer, formationer ritade på marken, har hittats i Ryssland. Figurerna liknar dom från Nazca, Peru.

Dom ryska geoglyferna är dock äldre, minst 6000 år. Och forskarna tror att dom ryska geoglyferna gjorts av barn, därför att handverktygen för att göra geoflyferna är så små att dom bara passar barnhänder. Eller kanske väldigt små strandsatta aliens?

.

Den brittiska riksdagsbyggnaden, House of Parliament, behöver renoveras. Beräknad kostnad för riksdagsrenovering, ca 35 miljarder kr, och priset kommer troligen stiga i samband med att arbetet påbörjas.

Så stora kostnader ökar alltid.

En kvalificerad gissning är att pengarna kommer att användas till annat än bara riksdagsrenovering. Vi vet inte hur byggnaden påverkar Jordens kraftlinjer eller vilka ritualsalar Illuminati planerar bygga ut under jord.

Tänk i riktning av Denver International Airport.

rymdödlor

.

Brittiska SAS gör aningen slumpmässiga attacker inom i sitt upprättade NATO-ISIS territorium. I typisk Mad Max-stil kör SAS-soldaterna runt på 4-hjuliga motorcycklar och skjuter ihjäl folk. Enligt artikeln mördas 8 personer varje dag av SAS-soldaterna på NATO-ISIS område.

.

Att NATO-ISIS fejkade halshuggningvideor varit uppenbart dåligt gjorda, kan man se av en del äldre tidningsartiklar som inte dragits tillbaka på nätet. T ex i denna artikel från brittiska The Telegraph, säger en expert att avrättningen av James Foley troligen är rent fusk.

Bisarrt nog dras sedan slutsatsen att det inte innebär att Foley ej blev halshuggen. Jaha, men om nu NATO-IS vill visa sej så himla blodtröstiga, varför filmar dom då inte den riktiga halshuggningen?

Det har dessutom påpekats att alla 4 halshuggningarna troligen är filmade samma dag med crisis actors, för man kan se att huvudpersonen själv, den maskerade NATO-knivmannen, mot slutet av dagen verkar bli lite trött och inte klarar sina repliker lika bra. Dessutom är det samma väder, samma plats. Enda skillnaden är att solen verkar ha flyttat sej över himlen under den framskridanden iscensatta filmdagen.

Trots att den svartmaskerade NATO-ISIS-soldaten brutalt och våldsamt drar sin "rakbladsvassa" kniv sex gånger över Foleys hals, kommer inget blod från Foley.

Stålskinn?

fake

.

Reptilian Påven berömmer 300 "djävulsexorcister". Påven påstås själv ha drivit ut en demon ur en man som satt i rullstol. Troligen är det något helt annat än exorcism som pågår, t ex mer rymdödle-mind control. Noterbart är att mannen i rullstolen sa att demonen kom tillbaka, och den rullstolsbundne kunde senare börja gå.

"The Pope, who often speaks about the fight against Satan in his sermons, said by treating people who are possessed, exorcists demonstrate that 'the Church welcomes those suffering from the Devil's works'."

Vatikanen - D.C. - City of London


Anmäl
2014-11-23 12:38 #81 av: Huygens

Ni vet upploppen i Ferguson, Missouri, USA, där en svart kille blev skjuten av en polis. Dom flesta upploppen i Ferguson är tydligen planerade och utförs kontrollerade av myndigheterna.

Nu finns det en organisation som kallas New Black Panters Party (NBPP). Tyvärr har NBPP inget att göra med den gamla människorättsorganisationen Black Panters.

NBPP är en FBI-organisation.

Nedan finns den bästa video som lyckats avslöja NBPP, innan dagens händelser där 100 FBI-agenter sänds till Ferguson.

Jag uppmuntrar alla att titta på denna 16 minuter långa video, för här har någon lyckats upptäcka vad USAs polis är avsedd att göra mot befolkningen.

Även denna uppföljare nämner Ferguson under 7 minuter.


Anmäl
2014-11-25 09:11 #82 av: Huygens

Sundaland.

Var ligger Sundaland?

Ja, Sundaland var ett landområde som höjde sej över havet under istiden, när havsnivån var 60-120 m lägre än idag. Sundaland täckte ett landområde mellan Thailand, Kambodja, Vietnam, Malaysia och Indonesien.

Sundaland är också samma område där flygplanet MH370 försvann.

Större delen av Sundaland anses idag vara täckt av hav, mestadels Sydkinesiska Sjön. Kina bygger nu en (eller flera?) konstgjorda öar i området för att kunna hävda äganderätt till havsområdet över dom sk Spratlyöarna i eller intill Sundaland.

Ska man tro Graham Hancock, ligger det troligtvis flera urtida bosättningar under havet. Vi vet inte vilka enorma byggnadsverk som kan ha dolts av koraller och havsvegetation. Även vattnet i sej bryter nere sten över tusentals år, så dom ursprungliga formerna av byggnader och statyer försvinner.

Men det kan ligga dold uråldrig teknik inne i byggnaderna på havsbottnen.

Det måste finnas en orsak till att Kina tvistar om äganderätten, bygger konstgjorda öar och varför MH370 försvann i Sundaland. För 8000 - 24000 år sedan var havet mer eller mindre borta från området av Sundaland.

Tidsmässigt passar det in på byggandet av pyramierna i Giza för ca 12500 år sedan, eller för 38300 år sedan, som var förförra lägstapunkten för Zodiakens precession av 25772 år.

Lägstanoteringen av havsnivån rådde från 14000 år sedan och ända bakåt i tid till i alla fall för 25000 år sedan, kanske ända till 40000 år sedan (då rådde 100 - 120 m lägre havsnivå).

.

En annan liten havsupplevelse som vi även sett publicerad i svensk press. Den svarta djävulsfisken har fångats på film.

Utomjordisk?

I alla fall tycker jag att den är ganska rolig med sitt lilla metspö och sin allvarliga uppsyn.

.

Utanför Googles Illuminatikontor i London, där dom har en massa datorer, kan man känna hur håret reser sej. Tydligen är det något med dom elektiska fälten som påverkar folks hår. Eller så laddar Google ner förbipasserandes tankar direkt.

Det är intressant att läsa kommentarsfältet till den hårresande artikeln.

.

Plötsligt har ebolaviruset börjat smitta allt färre personer i Liberia. Kanske är det för att befolkningen blivit uppmärksam på ett antal myndighetspersoner som spridit formaldehyd eller annat gift i dricksvattenbrunnarna. Formaldehyd ger ebolaliknande symptom som folk kan dö av. Enda egentliga skillnaden är att ebola även orsaker massiva blödningar, vilket formaldehyd inte verkar göra.

Tidningen Daily Observer har rapporterat att minst en person gripits för att ha hällt formaldehyd i dricksvattenbrunnar. Enligt artikeln är det tydligen "många personer" som avlönats av myndigheterna för att hälla formaldehyd i vattnet.

Så..?

Är det så att ebolaepidemin "förbättrats" genom att formaldehyd blandats i dricksvattnet. Så vi har både ebolavirus och formaldehydförgiftning?

Eller är det bara formaldehyd som orsakt dödsfallen i Västafrika?

Har vi alla blivit lurade?

rymdödlor


Anmäl
2014-11-26 08:46 #83 av: Huygens

Sopor som sträcker sej över 1,6 km har uppkommit över en natt pga resande som skräpat ner intill Purfleet järnvägsstation i Essex, säger myndigheterna i Storbritanninen. När jag tittar på soporna ser det ut som mer än vanliga hushållssopor. Det ska tydligen kosta 12 miljoner kr att städa upp..?

Lite mystiskt är det allt.

.

En knepig ceremoni med den kända Angelina Jolie hålls till militärens ära vid Leicester Square, London i samband med en filmpremiär. Påfallande mycket militärer syns på bilderna och Jolie bär en minatyrvariant av det röda Illuminatiskotthålet till minne av första världskrigets offrade soldater. För bara några veckor sedan visades Jolie när hon hälsade på Storbritanniens drottning.

Bilderna ger mej en knepig känsla, som om militären håller på att bygga upp till något. Eller är bilderna inte det minsta "spända"?


Anmäl
2014-11-29 14:20 #84 av: Huygens

S k e-cigaretter är minst 10 ggr så farliga som vanliga "rökar"-cigaretter. Tydligen aktiverar man e-cigaretten med en elektrisk impuls och giftiga kemikalier frigörs, som man sedan kan andas in. Genialt.

Illuminati

.

Ni vet den där Illuminatiritualen som hölls vid The Tower i London, från vilken skotthålsblommor sedan såldes (kornvallmo i röd keramik). Tydligen pågick samtidigt en stor vapenhandelsammankomst i själva The Tower-byggnaden. 200 internationella vapenhandlare höll bankett med kuvert från 3000 kr ända upp till 40 000 kr för representanter från främmande vapenmakt och Storbritanniens Försvarsministerium och London Chamber of Commerce and Industry (LCCI).

Samtidigt som den brittiska allmänheten förväntas delta på utsidan i en minnesceremoni över vapendödade soldater, hålls en stor vapenhandlarfest på insidan av The Tower. Det kommer knappast vara rika vapenhandlare som dödas i nästa krig.

Nåja, mer vapen ger fler döda soldater, så Illuminati kan lura in folket i flera rymdödleritualer.

Privatpersoner som i efterhand köpt kermikskotthålen har klagat på att vallmoblommorna levererats i trasigt tillstånd.

Tja, ceremonin är ju över...

ödlor

.

Flygbolaget som varit ansvarigt för både MH370 och MH17 har kört en reklamkampanj i botten med sin nya slogan:

"Vill du åka någonstans, men du vet inte vart?"

.

Ebola till folket. Svenska soldater skickas till Mali. Dom är utrustade med små drönar (se bild i artikeln). Jag undrar om den militära operationen är väl genomtänkt?

Ja-ja, dom ska jaga terrorister.

.

Nu visar det sej att Antikyteramekanismen är minst 100 år äldre, från 205 f Kr. Om mekanismen blir ännu en smula äldre, blir den för gammal för att kunna ha skapats av Arkemides.

Då är frågan varifrån Antikyteraplanteriumet kommit?


Anmäl
2014-11-30 08:05 #85 av: Huygens

ESAs Rosetta, Philae och kometen 67P har varit i media senaste tiden.

Men det har gått mej förbi att NASA hade satelliten Dawn som kartlagt asteroiden Vesta under 2011 - 2012. Det finns kartbild i denna artikel. Frågan är om NASA visar allt dom hittat på Vesta?

Vesta, en 50 mil stor asteroid. Dawn når fram till asteroiden Ceres i mars 2015.

.

Ett antal kraftiga explosioner har hörts över hela Storbritannien. Ingen vet officiellt vad som orsakat dom enorma explosionsljuden och kraftfulla mullrande lätena i skyn.

Brittiska flygvapnet nekar till att dom orsakt "ljudbangarna".

"Dozens of the reports focused around Croydon, south London, where baffled Twitter users were asking each other what had happened. Others were heard in Bedfordshire, Glasgow, North Devon, Leicestershire and West Sussex."

.

En av dom mystiska ljudexplosionerna gjorde att motorvägen A1 i Norra Yorkshire stängdes av, Varför den brittiska vägen stängdes av är inte offentliggjort.

Motorvägen A1 passerar intill Storbritanniens största militära träningsläger Marne Barracks.

"Police carried out extensive searches around the Marne Barracks at Catterick Garrison as the road remained closed. The searches included experts from the North East Counter Terrorism Unit, explosive detection dogs, the National Police Air Service and military search personnel."

Berättar myndighetrna allt dom vet? Finns det något dom vill dölja för oss? Jag tycker det är bekymmersamt att nyhetsflödet främst kommer genom twitter för att det har skett ett slags "media blackout". Rimligtvis måste någon inom systemet veta vad som händer?

rymdödlor

.

Fler officiella tecken dyker upp som visar att NATO Turkiet är inblandat i att hjälpa organisationen NATO-ISIS (Islamska Staten).

Turkiet har låtit NATO-IS anfalla kurdiska Kobane från turkiskt område. Givetvis nekar Turkiet till uppgifterna.

Fängslade NATO-IS-medlemmar släpps kanske ut ur turkiska fängelser om någon kommer och drar i dom rätta trådarna? En advokat ska tydligen ha gjort lite "hand-magi" och en kvinnlig NATO-IS-medlem blev då släppt av turksiska myndigheter.

Budskapet från 18-åriga Umm Khattab al-Britaniyya (taget namn?) är relativt klart. Typ, om ni, som är NATO-IS-medlemmar grips av turkisk polis, ta det lugnt och sitt på era händer tills en advokat kommer och får er släppta.

Hmm...

.

CIA utvecklade s k trauma based mind control på 1950- och 1960-talen.

Är det något slags tillämpning vi ser idag på unga brittiska kungligheter? I alla fall, den äldre prins Edward avlossar sitt jaktgevär över huvudet på den yngre sonen. Vad hade hänt om Prinsen siktat på en fasan som bestämt sej för att dyka neråt i skottögonblicket?

Hur påverkar något sånt en ung person?

.

Nu visar det sej att ett sömnpiller som säljs i Storbritannien kan orsaka att personen som äter pillret blir kriminell och begår brottsliga handlingar. Bl a Lindsey Lohan och Tiger Woods äter detta mind control-brottspiller, Zolpidem.

Olagliga handlingar i stil med mord, inbrott, misshandel är alla kopplade till personer som i sömnen, under inverkan av Zolpidem, begått dessa kriminella handlingar.

Efter brottet vaknar personen upp och minns ingenting.

MKULTRA - Illuminati

reptilians


Anmäl
2014-11-30 08:20 #86 av: Cristine

Inte undra på att man är så rädd för pillerFörskräckt

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-12-01 07:40 #87 av: Huygens

Det märkliga explosionsljudet över England kan vara en pulsexplosionsmotor, pulse detonation engine (PDE), till ett av USAs topphemliga Auroraflygplan, som sägs kunna flyga på 30-50 km höjd med en hastighet av 6-12 gånger ljudhastigheten.

Om Aurora fått problem och behövt gå ner på lägre höjd, men fortfarande i hög hastighet, så kan den ha passerat över Storbritannien och orsakat en massa muller och explosionsliknande ljud. (DM har bara ändrat sin artikel, istället för att skriva en ny.)

All information om att motorvägen A1 i Norra Yorkshire stängdes av, verkar tagits bort i artikeln. Istället finns en artikel här om Marne Barracks explosionerna, som tydigen inte exploderade eller ens inträffat?

media blackout

.

Ljudet från en PDE kan reflekteras mot stratosfären och därför höras 100-tals km bort. Personer över hela England beskriver ljudet som så kraftigt att det kändes i husens väggar och skakade glasrutorna i fönstren.

USAs försvar, Pentagon råkade släppa information om Aurora på 1980-talet. Brittisk militär förnekar fortfarande all inblandning och förklaring till dom nationstäckande explosionsljuden saknas.

.

Nu kommer den konstiga versen i kråksången,

Samtidigt med att folk i England, och mer speciellt i Croydon, London, kunde rapportera om dom oerhört kraftiga explosionsljuden, samtidigt small det i USA.

Alltså vid samma tid kunde man höra kraftig explosionsljud i New York, USA.

"At around the same time, a loud boom was reported by a number of people in the upstate New York areas of Buffalo, Cheektowaga and Clarence more than 3,000 miles away."

Samma explosionsljud i USA och England på ett avstånd av 450 mil över Atlanten? Kan det vara ljudet från ett nytt energivapen? Ett Illuminati-vapenexperiment som gick lite snett och så sa det boom-boom-boom?

rymdödlor


Anmäl
2014-12-02 08:07 #88 av: Huygens

Vad tror ni är den officiella förklaringen till ljudbangarna och dom enorma explosionsljuden över Storbritannien 2014-11-29?

Fyrverkerier!

Självklart. Inte är det något mystiskt alls.

Frågan är i så fall varför det inte kom fram tidigare? Följande artikel nämner även att England drabbats av "The Hum" - Brummandet. Ett brummande ljud som kan pågå i dagar över landsbyggden och där det inte tycks finnas någon egentlig ljudkälla.

The Hum, ett lågfrekvent brummande som har rapportertats i både England och i Norra USA.

.

Är ljudexplosionerna myndigheternas verk eller ett fenomen av samma ursprung som snabbt uppkomna korncirklar? Enligt rapporter pågick explosionerna som kraftigast från kl 21.00 - 22.30, 2014-29 till 03:00 - 04:00 nästa dag 2014-11-30.

Städer som rapporterat dom enorma ljudexplosionerna är från Croydon, London till Llandudno upp till Aberdeen i norr, Bedfordshire, Glasgow, Leicestershire och West Sussex, från området Devon till Norwich i Storbritanninen.

Buffalo, Lockport, runt Niagarafallen, Cheektowaga och Clarence, New York samtliga platser i USA kunde samtidigt höra explosioner.

Det intressanta är att det nästan bara är Daily Mail som rapporterar om ljudfenomenet. Dom andra stora engelska tidningarna verkar ha lagt locket på. Eller beordrats hålla tyst.

black ops

.

Hur är det med Aurora?

Tydligen påstod en nyhetsartikel år 1989 i Aviation Week and Space Technology att Aurora kunde flyga i Mach 11,8. Frågan är vilken typ av flygfarkost som finns idag?

Artikeln innehåller en stor informationsruta om PDE, pulsexplosionmotor, som kan explodera 60 - 100 ggr i sekunden, boom-boom-boom.

black budget prodject


Anmäl
2014-12-02 08:49 #89 av: Huygens

Den officiella hållningen från ESAs forskare är att dom sitter och trycker på foton på kometen 67P i upp till ett halvår. Därför har dom inte släppt några färgfoton på 67P tidigare.

Men nu finns en "komponerad" (?) färgbild släppt på 67P. Kometen ser brunröd ut, ungefär som något från Mars.

.

Spöksoldater har fått en ny innebörd.

Hur kunde NATO-ISIS inta Mosul med några tusen banditer mot Iraks kvarts miljon stora armé? Tja, nu måste NATO hitta på något.

Påståendet är att den av USA mödosamt uppbyggda kvarts miljon starka och välutrustade Irakiska armé bestod av omoraliska, slö. likgiltiga slappsvansar som inte dök upp på jobbet.

NATO, eller officiellt sagt. irakiska myndigheten påstår att mer än 50 000 irakiska soldater inte dyker upp på jobbet men får lön varje månad. Tro på det och tro på annat om NATO-ISIS.

Påståendet är i alla fall att 2-miljonerstaden Mosul som mest bevakades av 10 00 irakiska soldater, och kanske inte ens soldater utan troligen bara vanliga batongpoliser.

Ja-ja, kan man tro på det, kanske världen blir sannolik.

Illuminati-Bilderberg

NATO


Anmäl
2014-12-03 21:30 #90 av: Huygens

Kräfta modell större, uppfiskad och placerad på skyddat vattenreservat. Kräftan är 70 år gammal och stor som en liten människa. Passar som idégivare till nästa Alienfilm.

.

Av någon anledning är det populärt att åka och titta på asteroider. Nu har Japan skickat upp Hayabusa 2 för att besöka asteroiden 1999 JU3 lagom till år 2018, sen kommer rymdsonden tillbaks 2020 med prover. Säkert helt slumpmässigt vald och har inget att göra med utomjordisk intelligens. Uppskjutet av Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) med enbart japansk teknologi.

.

Kan vi lita på Internet?

Lugn, några mycket ansvarsfulla Nyckelmästare, eller åtminstone nyckelbärare håller ordning på saken var tredje månad. En av dessa är svensken Eklund Löwinder, men vi vet inte om deras uppgift kommer tas över av en annan organisation. Som i Matrix, vem är äkta Keymaker?

.

Sen är det visst något tekniks problem med ett ukrainskt kärnkraftsverk, en generator kortslöts, hmm...

.

Upphittad meteroit från 2011 som kommit från Mars, verkar innehålla bevis för att det funnits biologiskt liv på Mars.

Foto på sten från Mars, som liknar president Obama?

.

Om NATO-ISIS, soldat använder 3 m långt gevär. Stora delar av Kobane ser ut att vara sönderbombat.


Anmäl
2014-12-03 21:35 #91 av: maria-svensson

Wow, här sprutar det information, här har man lite att gå igenom. Tack huygens :)

Anmäl
2014-12-04 12:53 #92 av: Huygens

När började människan uppvisa konstnärlig talang?

Nu har forskare hittat snäckskal med inristningar som är mer än 430 000 år gamla, kanske så gamla som 540 000 år.

Snäckorna kan mycket väl komma från Sundaland, som jag nämnt tidigare i denna tråd, och har hittats på Javas sydkust.

Inristningarna anses vara gjorda av Homo Erectus.

.

Varning, Läskiga bilder. I delar av Kina är vattnet så förorenat att befolkningen får konstiga, plågsamma knölar på kroppen. Jag antar att det är den kinesiska varianten av Illuminati som bär ansvaret.

Kan ju vara intressant att veta, då vi importerar en del livsmedel från Kina. Kanske dags att istället satsa på japanska Fukushimagrödor, den frodiga provinsen var en gång känd för att producera Japans bästa grönsaker.

.

Är NASA en militär eller civil organisation?

En gång i tiden vara NASA en militärorganisation. Officiellt är det inte så, kanske. Nu har superhemliga NASA-flyget WB-57 utfört operationer från en amerikansk militärbas i Öst-Afrika. Tidigare gjorde WB-57 operationer över Afghanistan.

NASA har bara tre WB-57 flygplan. WB-57 kan ta hyperdetaljerade laserskannade 3D-bilder över terrängen, med en detaljnoggrannhet ner till storleken på en prinskorv. Tydligen avgick WB-57:an från Djibouti, den 2 km2 stora militärbasen Camp Lemonnier.

Det är fullt möjligt att WB-57 planet används av NATO för att hjälpa Boko Haram och al-Shabab undkomma lokala motståndsrörelser, på samma sätt som NATO-ISIS byggts stor och stark. Eller så kanske USA letade efter uråldriga arkeologiska platser? Troligtvis kartläggs områden under marken med hyperavancerad teknik.

USAs militär vägrar svara på vad NASAs WB-57 gjorde över Afrika.

rymdödlor


Anmäl
2014-12-05 13:43 #93 av: Huygens

Hur har NATO-IS byggts upp?

På olika sätt ser USA till att försvaga omkringliggande grupper i området, t ex genom att bomba sönder infrastrukturen. NATO-IS förses sedan med utrustning antingen genom att det "levereras fel" (flygplansnedsläppen av vapen och sprängmedel som skulle gått till kurder), "råkar hittas" (s k kvarglömt), finansiseras med oljepengar, eller helt enkel "överges" då "panikslagna" statstrupper flyr från dom framryckande NATO-IS-banditerna. Lägg märke till bilder på NATO-IS utrustning för fjärrstyrda anti-tankmissiler i länken ovan. Och så finns det ett stort inslag av amerikanska och brittiska agenters rekrytering av legosoldater till NATO-IS.

"The militants also showed off some of the military equipment which they found at the airbase. Anti-tank guided missiles can be seen along with other high value military items."

Ett sådant exempel på rekrytering av terrorister som gjorts av den brittiska säkerhetstjänsten MI5, har kommit idagen. MI5 försökte rekrytera en brittisk-afrikansk hälsoarbetare till terrorverksamhet.

Den brittisk-afrikanske hjälparbeteren vägrade låta sej rekryteras av brittiska MI5 till Storbritanninens statsterrorism. Som bestraffning från brittiska myndigheter, fråntogs den brittiske hjälparbetaren sitt pass och placerades i ett diktaturfängelse i Djibouti, tortyren kontrolleras troligen av CIA.

"Cageprisoners, the human rights group that campaigns against secret detentions, believes Mr Hashi may be the victim of an American rendition programme in which suspects are unlawfully taken to third-party states where they are illegally detained and tortured."

MI5 - USA - CIA - Illuminati

.

Hjälparbeteren har även fråntagits sitt brittiska medborgarskap, inga anklagelser är riktade mot honom, han är ej åtalad, ej dömd och han hålls i fångenskap i fängelset på obestämd tid. Den officiellt ansvarige är Storbritanniens inrikesminister Theresa May, som fråntagit brittisk-afrikanske hjälparbetaren Mahdi Hashi, hans pass och hans medborgarskap för att han vägrade låta sej rekryteras av MI5.

Theresa May använde en nästan okänd lag som inte kräver domstolsbeslut, utan ger henne möjlighet att utöva ministerstyre genom att frånta britter deras medborgarskap enligt högst godtyckliga grunder.

.

Ja, han hålls i samma USA-kontrollerade Djibouti som NASAs spionflyg (se inlägget ovan) WB-57 opererade från via USAs militärbas Camp Lemonnier. Världen är liten.

Troligen ville brittiska MI5 rekrytera hjälparbetaren till al-Shabab för att skapa mer kaos i Afrika. NATO-al-Shabab har redan fått både handeldvapen och annan utrustning av NATO och bl a utfört attacken i West Gate, Kenya, där dessutom kenyansk miltär mördade både civilbefolkning och mördade polis på uppdrag av USA.

.

Hur drogade blir vi av Illuminatis frontorganisationer såsom CIA, Big Pharma och livsmedelsindustri?

I en skola i England förbjöd man Red Bull till eleverna. Resultatet blev att kvarsittningarna minskade med en tredjedel.


Anmäl
2014-12-06 13:41 #94 av: Huygens

Illuminati fortsätter låta polisen skjuta ihjäl folk i USA för att skapa upplopp som motiverar strängare lagstiftning och inskränkning av befolkningens demokratiska rättigheter.

Historiska bilder visar hur beroendet av smarttelefoner påverkar oss.

.

CIA-al-Qaida hotade att döda en journalist i Jemen om CIA-al-Qaidas krav ej uppfylldes. Lite behändigt berättade inte CIA-al-Qaida vilka deras krav var, så då kunde kraven inte bli uppfyllda och enligt DM slutade det illa för journalisten Luke Somers. Jag tycker den historien är väl genomskinlig av CIA; dödshot ifall kraven inte uppfylls, men inga krav anges. Tro på det och tro på annat.

Följande text har försvunnit ur DMs artikel:

"Al-Qaida in the Arabian Peninsula, posted a video on Thursday that showed Mr Somers, threatening to kill him in three days if the United States did not meet the group's demands, which were not specified."

Luke Somers dödades som resultat av en attack från USAs militär. Lite obehagligt är att en gisslan från Sydafrika, Pierre Korkie, som skulle friges dagen därpå, också sköts ihjäl under attacken.

Frågan är om USAs militär sköt ihjäl båda personerna i CIA-al-Qaidas gisslan?

.

Mer sagor från brittiska försvaret för att täcka rygg åt NATO-IS framgångar.

Dom brittiska bombpiloterna har det så dåligt ställt att dom börjat svälta, flygplanen är trasig, jetflygen kan nästan inte bomba och deras övriga militärutrustning är i förfall, soldaterna går på knäna och moralen har nått ett lågvattenmärke. Snart måste dom brittiska soldaterna få omedelbara hjälpsändningar från Syrien eller Bangladesh.

Tja, på något sätt behöver Storbritanninen förklara varför bombningarna inte påverkat NATO-IS nämnvärt, trots att hundratals 2-tons bomber sprängt sönder stora delar av kurdiska Kobane. Enligt DN hade 50 st NATO-ISIS krigare dödats av dom intensiva bombningarna, men även den uppgiften är tveksam.

.

Illuminati har varken huvud eller svans, varken rim eller reson på sina frontfigurers uttalanden eller är något annat på gång?

Illuminatifrontfigur Hillary Clinton säger att USA måste visa sina fiender "respekt" och känna "empati" med sina fiender. Det är väl ungefär dom saker en ödla inte förstår...

Den gamle Illuminatihantlangaren Oliver North (Iran-Contras-CIA kokain- och vapensmuggling) säger att Hillary Clintons uttalande är "irrationellt". Undra om det är Hillarys MKULTRA-programmering som håller på att falla sönder?

Fast troligen är det nog bara skickligt planerat och manipulerat skådespel av rymdödlor vi får se. Oliver North är numera TV-värd på Fox News.

Illuminati-Bilderberg
CIA-al-Qaida
NATO-IS


Anmäl
2014-12-06 14:04 #95 av: Huygens

Uppenbarligen kan ugglor simma om dom är tvungna. Här är en uggla som simmar iland. Ugglan dök i vattnet efter att ha haft en dust med falkar. Videon visar att den tar sej fram med simtag av fjärilssim.

Vandrande pinnar kan bli 60 cm långa i Vietnam.


Anmäl
2014-12-06 14:22 #96 av: Marr

Wow vilken tur att Ugglan ej blev nedtyngd av vattnet och drunknade. Det hade jag aldrig trott att den skulle klara. Fantastiskt!Cool

Hjälp vilka jättar! Hade Vandrande pinnar jag med en gång, dom fick mamma hahaha. När hon ledsnade på dom, ställde hon akvariet på disken hos vårt lokala Zoo. När hon gick därifrån stod Zooägarn och rev sig i huvet. Dom var mååånga. Tur dom inte var så stora i alla fall hahaha.Skrattar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-12-07 14:08 #97 av: Huygens

Kennedy Center i Washington DC har haft en ceremoni. Lägg märke till att Hollywoodkändisar medverkar. Tom Hanks och Sting får bära ett slags regnbågsband.

Hur upplever ni bilderna?

.

President Obama fick sura uppstötningar och tvingades till sjukhus, eskorterad av en massa säkerhetsbilar.

Kan surraparna vara resultatet av vad Obama sagt?

.

Hur högt kan hungriga isbjörnar hoppa? Jag antar att dessa turister har svaret.

.

NASAs satellit New Horizon har vaknat och börjat ta avlägsna bilder av Pluto. Det tar 4 timmar för New Horizons signaler att nå jorden. Pluto ligger på ca 40 AU från solen.

Nu det intressanta.

NASA har tre "föremål" som ligger bortom Pluto på ett avstånd av 16 AU från Pluto och det är ett av dessa föremål New Horizon siktar in sej på. Det kommer ta flera år innan satelliten når fram, men det kan vara vettigt att följa vad som händer.

"Scientists have identified three possible objects that New Horizons could collect data from, which sit about 1.5billion miles further on from Pluto."

.

Det verkar som om USAs mord på Luke Somers och Pierre Korkie var rena avrättningen. US Navy Seals gick från hus till hus och sköt ihjäl personerna. Enligt officiella uppgifter ska 100 amerikanska elitsoldater ha skjutit ihjäl 10 misstänkta terrorister.

.

Brittiska GCHQ intensifierar sin avlyssning av brittiska medborgare anställda på olika myndigheter, departement och företagskontor. Målsättningen är att få stopp på visselblåsare och missnöjda anställda. Det är precis som om Snowdens avslöjanden fått noll effekt.

Det finns ett flygfoto på GCHQs högkvarter, en enorm cirkelformad byggnad.

Illuminati


Anmäl
2014-12-08 23:57 #98 av: Huygens

Karolinska Institutionen mörkade att fjärrhealing funkade. Forskningen gjordes 1995 - 1997, vi kanske ska vänta på mer källor?


Anmäl
2014-12-09 05:11 #99 av: Marr

#98 Ja det där såg jag ett teveprogram om. Kerstin Uvnäs berättade om "mörkläggningen" av deras forskning. Hon vågade väl prata nu när hon har pension vad jag förstod.

Placebo? Skulle inte tro det men, jaha än sen? Man använder ju placebo inom övrig medicin. Varför skulle det inte gå här med då i så fall om det bara är placebo? Fullständigt oskadligt ju... Nä det här medvetna slarvet? tycker jag är skandal.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-12-09 15:47 #100 av: Huygens

Nu har även DM noterat att den stora video som NATO-IS släppt, med dom många "halshuggningarna", är iscensatt. Det noteras i artikeln att videofilmen är professionellt gjord.

Hollywood

Tyvärr visar DM inte stillbilderna på tälten från den senare videon (video nr 2) med NATO-ISIS "träningslägret", där man kan se att det står "US" med stora bokstäver på tälten.

US = United States

Varför skulle en islamistisk terrorgrupp låta texten "US" stå kvar på sina tält om det är just USA som dom ser som sin fiende? Om det nu inte är så att NATO-IS fått sina tält från USA i gott samarbete bakom dolda dörrar... Det finns klipp på "US"-tälten t ex från CNN för den intresserade, första 4 sekunderna av det klippet.

.

Min nätläsare segar nåt väldigt varje gång jag öppnar tråden Illuminati mm, pga dom många YT-animeringarna som finns i inläggen. Jag lägger därför följande notering här istället:

.

Niels Harrit, dansk professor i kemi, som varit med och avslöjat att 911 genomfördes med nano-termit (smälte stålpelarna) nämner flera frågor, som fortfarande är helt obesvarade.

Det är inte förklarat varför vissa av stålpelarna flyger uppåt (jo!) eller accelererar  neråt när det södra WTC-tornet kollapsar. Harrit säger bara att någonting händer som inte är normal förbränning, inte explosion och inte raketmotorförbränning, med stålpelarna och andra byggnadsdelar av WTC-tornen.

Nano-termiten består av ett rött lager med järnoxid blandad med aluminiumpulver och ett grått lager med mestadels av järnpulver. Det är oklarat vad syftet med lagret med mestdels järnpulver är.

Det har hittats nano-kolrör, som bara uppstår i stor mängd vid förbränning av nanotermit, i dammet från WTC-kollapsen. Kolrören har troligen ingen egentlig betydelse annat än att kolrören orsakar en massa sjukdomar hos uppröjningsarbetarna i bråtet av WTC  och förkortade deras liv.

Det är inte förklarat hur det kunde fortgå intensiva bränder fram till åtminstone 2001-12-20 i resterna av WTC-bråtet och vissa mindre brandhärdar slockande först i slutet av februari året därpå. Harrit säger att ingen har en förklaring på hur bränderna kunde fortgå så länge. New Yorks myndigheter hällde otroliga mängder vatten och eldsläckande kemikalier på bränderna, men utan resultat. Normalt sett borde det brandbenägna materialet brunnit ut inom 1-2 veckor. Det är uppenbart att något skedde som vi inte förstår oss på och som USAs myndigheter mörkar.

Många konstiga kemikalier avgavs från WTC-brandhärdarna. Dom flesta kemikalier kan förklaras genom att det är plast och fordonsbränsle som brinner. Harrit nämner bensen, styren och toluen. Men...

Det är helt oförklarat varför den underliga kemikalien 1,3-difenylpropen avgavs i samband med WTC-bränderna. Harrit säger att något pågick i WTC-brandhärdarna som är oförklarligt med samtliga vetenskapliga förklaringar, se följande klipp runt 01:23:00 - 01:24:30.

Om någon har en kemiexpertkompis, skriv gärna här vad 1,3-difenylpropen är för kemikalie, för Harrit går inte in på detaljer runt kemikalien. Hur kan kemikalien t ex bildas?

.

På samma sätt som England upplevde konstigt dånande och explosionsljud för ett antal dagar sedan (se inlägg ovan), har Italien upplevet underligt muller.

Lägg märke till kartan över cementfabriker och mullerzoner i följande artikel, dom överlappar inte 100%. Den officiella italienska myndighetsförklaringen är att det är italienska cementfabriker som orsakar mullret i Italien.

Tro på det.

.

Kennedy Space Center är på väg att försvinna i havet. Kanske planerat?

Illuminati


Anmäl
2014-12-09 20:33 #101 av: Huygens

Apropå Illuminati-maktkamp.

1980-talet gav FBI information till IRA så att IRA lättare skulle kunna lönnmörda premiärminister Margareta Thatcher. IRA fick tillgång till FBIs datorer och ID-kort. Undra vilken info FBI ger till NATO-ISIS om Tysklands Angela Merkel?

.

Ni minns militärceremonin (nämnd ovan) med Angelina Jolies film Unbroken. Nu skapar Unbroken kontrovers och anses "rasistisk" av japaner. Illuminati strävar alltid efter att sätta folk mot varandra, skapa konflikter.

.

E-cigaretter är farliga även om man inte röker.


Anmäl
2014-12-12 11:03 #102 av: Huygens

CIAs tortyrmetoder finns omnämnda i denna tråd. Tydligen är en del av CIAs ledning generade över avslöjandena.

Får säga att det är typiskt av reptilians att suga ut psykisk energi från offren i den form av rädsla och trauma som tortyr skapar.

.

Vi vet ju lite om Denver Internationella Flygplats, men hur är det med Berlins nya flygplats? Är även Berlins flygplats byggt efter Illuminati- och Frimurarprinciper, med väggmålningar samt fixering vid numerologi och vädersträck i riktning mot egyptiska byggnadsverk?

Bygget av Berlins flygplats har stått still i två och ett halvt år, delvis av oförklarliga orsaker. Håller Berlins flygplats eller källarnivåer på att modifieras i riktning av nya Illuminatiprinciper? Kan vara ett ämne att följa på nätet.

Underjordiska bunkrar?

.

Telias nät och TV är utslaget av något som påstås var ryska Lizard Squad. Lyssna på namnet. Lizard Squad.

Rymdödlornas skvadron?

Kan lika gärna vara amerikanska NSA som ligger bakom Lizard Squad, enbart i syfte att skapa kaos. Både Reptilians och Illuminati älskar att sätta sina märken eller symboler på dom egna verken, dollarsedlar och organisationerna. Bombhotet mot ett flygplan och Sony-chefen verkar otypiskt för en vanlig hackergrupp, så jag misstänker att amerikansk underrättelsetjänst står bakom Lizard Squad.

Ödleskvardonen, kan det bli mer tydligt.

ödlorna - reptilians


Anmäl
2014-12-12 23:55 #103 av: Huygens

NATO-IS gör ännu en videofilm, denna gång av aningen löjligt slag. Filmen ser ut som om Hollywoods filmmakare fått gå in och göra en actionrulle för ett TV-spel.

Jag vet inte om NATO tänkt sej för. Särskilt muslimskt ser i alla fall inte videoklippet ut.

Fejk.

Filmen börjar med att en NATO-IS drönare (jodå!) sveper fram över Kobane, den kurdiska staden som USA bombat sönder. Sedan ses olika närbilder på ej synkroniserat skottljud och NATO-banditer som springer runt i ruinerna av Kobane.

En jättelik amerikansk 2-tons flygbomb, beskrivs av NATO-IS som varandes en "självmordsbombare".

Lägg märke till kommentarerna till artikeln, finns minst en som funderar på om det är CIA som gjort videoklippet i amerikansk stil. Det muslimska inslaget saknas.

NATO-IS-CIA


Anmäl
2014-12-13 10:57 #104 av: Huygens

Norge är avlyssnat, och då är Sverige det troligen också.

Någon måste ha pengar. Ett antal avlyssningsstationer värda 2,5 miljoner kr har ställts ut i Oslo runt regeringskvarteret. Ingen vet vem som äger avlyssningsstationerna, men dom har avlyssnat en längre tid.

Enbart resusrsstarka organisationer kan använda denna avancerade NATO-utrustning skriver VG.

NATO-NSA


Anmäl
2014-12-13 10:59 #105 av: Gahella

#103 Ja det är alla deras bilder som avslöjat dem gång på gång bla att de vänder sig mot Mecka åt fel håll Galen

Läste häromdagen att IS inte längre får mer lön utan endast medicin och mat. Så nu ska väl USA dumpa dem när de inte längre behövs, och lämnar ännu ett land som befinner sig i ett totalt sönderfall då har tagit vad de vill ha i naturresurser och skapat ett nytt territorium för ännu en bas i ett av världens alla hörn. 


Anmäl
2014-12-13 17:08 #106 av: Huygens

#105 Haha, vända åt fel håll. Typisk dålig Hollywoodproduktion. :) .

Jag nämnde i #83 hur obekväm situationen såg ut för Angelina Jolie vid visningen av hennes film Unbroken i London. Nu säger Jolie att hon inte kan närvara på Hollywoodpremiären av Unbroken för att hon har vattenkoppor. Jag skulle tro att orsaken är något annat, antingen kontroversen med Sony eller att hon försöker bryta sej ur Illuminatis mind control.


Anmäl
2014-12-14 23:50 #107 av: Huygens

Paradiset är inte öppet för hundar, enligt Vatikanens dementi.


Anmäl
2014-12-15 18:38 #108 av: Huygens

Underlig sandformation på havsbottnen görs av blåsfisk.

Brännmanet, modell större, 3m lång, 2m bred, filmad i Japan av dykare.

.

Makten vet hur man bygger iögonfallande hus.

Det gamla brittiska krigsdepartementet ska göra om till lyxhotell. En gammal stuga från 1400-talets Tudortid, bebott av kungens 6:e fru Catherine Parr, säljs för 170 miljoner kr. Stugan monterades ner och flyttades tvärs över England, 10 mil 1910.

.

Illuminatis frontorganisationer gör reklam för att vi alla ska chipmärkas. Två engelska tjuvar påstås ha knutits till 7 inbrott, därför att den ena boven var GPS-märkt.

.

Den danska solkulten från 1400 år f Kr kan ha sitt ursprung i den samtida egyptiska solkulten. Man har hittat egyptiska glaspärlor i en bronsåldersgrav i Köpenhamn. Samma typ av glas som finns i Tutankhamons guldmask.

Mer än 17 miljoner religiösa har samlats till en högtid i den heliga staden Karbala, nära Bagdad.


Anmäl
2014-12-15 22:09 #109 av: Gahella

#107 Som om de visste det! Ja härregud vicken tur vi har dessa påvar som  kan förklara världens synder och himlens varande och icke varnade för oss vanliga dödliga.

Och nu är chipet här, och TV 4 visar glatt hur braa det är att ha det inopererat, och utan någon som helst saklig kritik.


Anmäl
2014-12-16 14:07 #110 av: Huygens

#109 ja, media är involverade i flera av dessa saker.

För den intresserade har jag samlat vad som hänt med avlyssningsbastationerna i Oslo, Norge, i denna tråd. En norrman har analyserat läget i sin blogg, sett med norska ögon.

"PST kan umulig snakke sant om mobilovervåking"

Det konstiga är att fortfarande har ingen på allvar tagit reda på vem som hyr eller äger byggnaderna med dom 122 falska bastationerna för mobilavlyssning i Oslo.

.

Kan vi ha DNA från aliens?

Går det att blanda DNA från vilt skilda arter? Nu har möss fått människohjärnceller och mössen har blivit 4 gånger så intelligenta. Artikeln är på norska.

.

Edit: Kina har en halv miljon troll. Frågan är hur många USA har?


Anmäl
2014-12-17 00:19 #111 av: Huygens

Havskräfta regenererade 4 ben, 2 klor och kanske en näsa?

Konstigt fenomen i Kazakstan, invånarna i en by kan sova i dagar. Det är ingen narkolepsi och har ingen förklaring. Men miljön kan spela roll då dom kan vara vakna normalt en tid och sedan somnar flera av dom ungefär samtidigt och sover i dagar.

Metangasutsläpp antyder att Mars kan ha bakterier. Curiosity sägs ha gjort upptäckten. Ja, vid den konstiga Gale Crater som en del tror att NASA bara publicerar photoshopade bilder på.


Anmäl
2014-12-17 10:30 #112 av: Huygens

Angelina Jolie ger Drottningen ett "frimurarhandslag" med tumspetsen tryckande ovanpå området mellan pekfinger- och Drottningens tumbas, troligen för att visa omvärldens frimurare att det är två invigda på toppnivå som möts. Signifikant är även att Jolie fick två medaljer med reptilians. Till det yttre visar medaljerna små figurer där tappra riddare bekämpar bevingade drakar, men tolkning är omvänd.

Att Illuminati har ett stort inflytande på Hollywood påpekas med jämna mellanrum. Det är lite ovanligare att svensk press uppmärksammar saken, men nu har DN indirekt en kort notis om sk trauma based mind control. Denna gång rör det sej om tecknade serier där föräldrarna och andra figurer oftare dör idag än för ett antal årtionden sedan.

project Montauk

CIA


Anmäl
2014-12-17 23:28 #113 av: Huygens

Illuminati planerar en falsk flagga i samband med att Sony Pictures släpper sin nya film The Interview. Under förespeglingen att att några hackers är arga på Sony Pictures ska en 911-terrorattack inträffa.

Illuminatis frontorganisation FBI, säger åt biograferna att inte visa biofilmen till jul. Filmens storyline är i korthet att CIA konspirerar för att lönnmörda Nordkoreas diktator Kim Jung Un.

Jag säger bara så här.

Denna gång har Illuminati berättat en väldigt tunn saga.

CIA-Hollywood-FBI


Anmäl
2014-12-18 15:59 #114 av: Huygens

Två grodor gömmer sej under ett löv när det regnar.

ESAs Venus Express som snurrat runt planeten Venus är på väg att ramla ner i planetens atmosfär. Konstigt att vi fått reda på så lite om Venus Express, jag kände inte till satelliten.

NASAs Voyager 1 sägs höra "tsunamivågor" av energi som rör sej ut i rymden. Jag är inte helt klar på hur starka dessa vågor är eller deras karaktär.

.

USAs inrikesdepartement erkänner att dom varit med och godkänt innehållet i The Interview, en film som handlar om CIA som lönnmördar Nordkoreas diktator Kim Jung Un.

Dom mystiska vikingasvärden med inristningen Ulfberht, saknar förklaring. Den tidens smeder borde inte kunnat göra stål av så hög och hård kvalitet.


Anmäl
2014-12-19 18:37 #115 av: Huygens

Ännu en rapport har offentliggjorts som visar att Reptilian-Illuminati-USAs drönarattacker motverkar dess officiella syfte. Att drönarattackerna fullgör sitt inofficiella syfte nämns givetvis inte. Sprida skräck bland civilbefolkning.

Det är CIA själva som bekräftar att CIAs drönarattacker är kontraproduktiva. CIAs rapport konstaterar att varje gång USAs drönarattacker mördat civila, har stödet för lokala rebellgrupper ökat.

.

Ett mystiskt himlafenomen observerades i Ryssland. Eller är det bara en chemtrailpilot som varit lite drucken?

ISRO har skjutit upp Indiens största rymdraket hittills. GSLV MK-III raketen är stor nog att bära astronauter. Tidsramen för att skicka astronauter kan dock dröja upp til sju år för Indien, som tidigare har varit det första östasiatiska landet som nått Mars omloppsbana med en liten satellit.

Fåglar flydde dagen före tornado.


Anmäl
2014-12-20 13:39 #116 av: Huygens

Nya NATO-sagor.

Svårt att veta om det är påhittat eller MKULTRA mind control som ligger bakom. Men på samma sätt som den sk Jihad Jane skulle mörda Lars Vilks (av alla personer i världen som en amerikanska kan tänkas bli arg på), har en brittisk punkare blivit medlem i NATO-IS.

Självklart framställs hon i mindre positiv dager och ett "känslofyllt" tal av Illuminatis frontpersonen David Cameron finns med i artikeln nedan.

Den 45-årige punkbandsgitarristen Sally Jones har gått från att vara pistolbeväpnad punk-nunna (jo!) till att bli NATO-ISIS-medlem.

Tro på det och tro på annat.


Anmäl
2014-12-20 22:47 #117 av: Huygens

Mer NATO-saga.

Nu har NATO-IS lärt sej att undvika USAs flygbomber. På något sätt har IS-terroristerna lärt sej att hoppa undan när USA släpper en bombmatta med 2-tonsbomber över deras baser. Så nu ska brittisk militär sätta in 60 SAS-soldater.


Anmäl
2014-12-21 00:50 #118 av: Huygens

NATO-IS är antingen på väg att avvecklas eller på väg att framställas som ännu mer psykotiska. USAs propagandamaskin jobbar för högtryck.

Illuminati-Hollywood-ISIS-NATO


Anmäl
2014-12-21 11:25 #119 av: Huygens

Är den senaste händelsen verklig, iscensatt eller resultat av mind control? Vi vet ej, men det konstiga är att dessa terroattacker dokumenteras ofta av vettvillingarna själva och läggs upp på social media, vartefter ledande politiker hastigt utropar att det rör sej om ännu en "terrorist", som måste åtföljas av hårdare lagar för att ta bort ännu en bit av våra demokratiska rättighter.

T o m DMs kolumnist anar att det är något lurt med Illuminatis terrorattacker.

"At Woolwich, in Ottawa and now in Sydney, deranged maniacs kill, in most cases while out of their minds on the drugs we have given up trying to control. Deluded by propaganda, we classify this as ‘terrorism’."

propaganda

ödlor


Anmäl
2014-12-22 12:41 #120 av: Huygens

Illuminatis nya kampanj att presentera sk "psykotiska" muslimer i media fortskrider med rasande fart. Galningen i Sydney var bara en.

NATO jobbar för högtryck.

Nu är det en "psyktisk" konverterad muslim i franska Dijon som ropat "Allah är störst" och mejat ner 11 personer med sin bil på Frimurartyngda Place du Président-Wilson. Den konverterade muslimen kommer troligen att åtalas för terrorism.

Incidenten i Dijon inträffade dagen efter en terrorattack på en fransk polisstation då en annan "psykotisk" konverterad muslim klev in på en polisstation, ropade "Allahu Akbar" och sedan knivskar poliser.

CIA-Boko-Haram, fortsätter enligt överenskommelse med USAs militär, att utföra hemska tokiga handlingar. Förenligt med islam? Knappast. Snarast förenligt med USAs massmord på vietnameser, iraker, koreaner, afghaner osv, över dom sista 70 åren. Och givetvis måste media göra en uppföljning på den underliga attacken i New York.

NATO-ISIS är så utspritt över Mosul att hela 2-miljonersstaden behöver bombas sönder för att döda dom 5000 NATO-ISIS-terrorister som håller Mosul. Allt enligt den tyske journalisten Jürgen Todenhöfer som tillåtits besöka staden. Faktum är att detta redan hänt med Kobane, som är totalt sönderbombad och enligt halvofficiella uppgifter har USA-bombningarna av Kobane dödat maximalt 50 NATO-IS-soldater.

Iraks egen armé består av 250 000 soldater, tränade och utrustade av USA.

.

Mer smutskastning av Snowden.

Nu har GCHQ blivit helt inkompetenta och kan inte längre följa terroristerna, pga Snowdens avslöjanden. GCHQ har totalt tappat spåret på dom farligaste "terroristerna". Tro på det den som vill.

Nåja, åtminstone en person som försöker göra något. Miley Cyrus kämpar emot Hollywoods tankekontroll på sitt eget sätt.

CIA-NATO-MKULTRA

mind control


Anmäl
2014-12-22 22:40 #121 av: Huygens

Påven lämnade idag några besynnerliga Illuminatimeddelanden.

"The sins, or ailments as he called them, included how the 'terrorism of gossip' can 'kill the reputation of our colleagues and brothers in cold blood.'

Another of the sins was how cliques can 'enslave their members and become a cancer that threatens the harmony of the body' and eventually kill it by 'friendly fire'.
"

.

Jag försökte bli klok på vad han menade, men Påvens ord är högst kryptiska. Kardinalerna mötte Påvens knepiga tal med endast ett fåtal applåder och enstaka skeva leenden.

Påven räknade upp 15 synder som det var väldigt svårt att göra rätt mot (faktaruta i artikeln). Alla som tror på Påven kommer att känna skuld och skam.

Min samlade känsla är att Påven sprider en stank av galenskap.

ödla


Anmäl
2014-12-23 22:45 #122 av: Huygens

En minst 300 år gammal ring från sent 1600-tal har hittats i Gower, England. På något kusligt sätt påminner ringen om härskarringen från Tolkiensagorna, "one ring shall rule them all".

En 3600 år gammal himmelsskivebild har hittats i Nebra, Tyskland år 1999. Himmelsskivan visar månen, solen och Plejaderna samt en underlig "himlabana" i guld. Himmelskivan räknas numera till UNESCOs världsarvsregister.

.

År 2007 började NATO planera för att bilda NATO-ISIS berättade en artikel i The New Yorker. År 2010 öppnades ett brittiskt ungdomskriminalitetsfängelse som fick namnet HMP Isis. Varför i hela fridena använde britterna namnet Isis?

Jag såg namnet HMP Isis i denna artikel. YOI betyder Young Offenders Institution. Förkortningen HMP har en tydlig reptiliananknytning till brittiska Drottningen.

HMP Isis = Her Majesty's Prison Isis (Drottningens Fängelse Isis)

.

I annan tråd har jag nämnt att John Lennon utsattes för ett Illuminatimord av en agent och inte av den fixerat stående Mark Chapman som var låst i mind control. Nu utförde Biskopen av Shrewsbury en attack mot John Lennons sånger i Biskopens jultal, för att Lennon's sånger är anti-religiösa.


Anmäl
2014-12-24 22:10 #123 av: Huygens

Lite fler bilder på 67P. Det slår mej att asteroiden uppvisar väldigt mycket synliga detaljer jämfört med äldre bilder på avlägsna berg från Apollomånfärderna.

En F16 sägs vara nedskjuten över Rakka. Piloten hämtas upp ur en sjö utan kalsonger, utan stridsoverall, utan flytelement och utan fallskärm. Känns inte helt bra om NATO-IS har missiler (se artikeln, MANPADS och Iglarakter), som kan skjuta ner flygplan, det flyger ju en del civilflyg i området. Fast det kan ju också vara fejk.


Anmäl
2014-12-25 16:50 #124 av: Huygens

Lite mer nyheter om den tillfångatagne F16-piloten. Nu har hans far pratat med sina bröder i NATO-IS om att sonen ska släppas.

Jag tittar på bilderna, läser texten, läser kommentarerna och får lite crisis actor-känsla.


Anmäl
2014-12-25 23:53 #125 av: Huygens

Sådär ja, nu har det kommit till Sverige.

Flour till barnen...

Tydligen kommer mjölken att tillföras en tillsats med fluor till en grupp barn som får bli dom första 360 försökskaninerna. Jag tror vi anar vad som är på gång.


Anmäl
2014-12-26 01:08 #126 av: Cristine

>Mer skit från Usa

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-12-27 21:01 #127 av: Huygens

Från Militärhistoria iFokus, USA byggde flygplan med kärnreaktorer på 50- och 1960-talen. Ifall planet störtade hade flygplanet med sej sin egen uppstädningsgrupp som kunde hoppa ut med fallskärm och ta hand om strålningen på plats, trodde man...

Dom flesta av NATO-IS nya rekryter kommer från i första hand... NATO-länder eller länder med NATO-vännskap. NATO-ISIS styrs av principer värdiga vilken ödla som helst.

I Mosul lyckades 400 bindgalna NATO-ISIS-banditer i vita Toyota-pickups jaga bort 25 000 modernt utrustade och USA-tränade Irakiska soldater som dessutom hade kanoner, stridsvagnar och pansarfordon. Kan man ju tro på om man vill.


Anmäl
2014-12-29 14:50 #128 av: Huygens

Färjan Norman Atlantic brinner fortfarande i Adriatiska Havet.

Titta på artikeln i länken. Är något knepigt?

Lägg märke till den svartsotige passageraren Nick Channing-Williams, på första bilden. Hur i hela friden har han i flera timmar kunnat andas in så svartsotig luft och kunnat överleva? Dessutom utan att behöva tas in akut på sjukhus för sot-, kemikalie- eller värmeskador i lungorna. Varför är hans öron mindre sotiga än hans ansikte?

Sot eller smink?

Svart rök kan få en temperatur på mellan 300 - 600 grader Celsius, brukar vara giftig och nästan helt utan syre. Dessutom kan man ha svårt att orientera sej i all den svarta röken.

Är fotot på Channing-Williams trovärdigt eller är det en iscensatt brand som media rapporterar?

Och...

Varför är det fortfarande passagerare kvar på färjan efter 24 timmar? Borde passagerarna inte ha blivit evakuerade väldigt tidigt, så att dom inte är i vägen för brandpersonalen eller kvävs av röken?

.

Edit: Argentinas president adopterar en pojke (den 7:e sonen) för att förhindra att han blir till varulv på födelsedagen, som har ett Illuminatinummer, hans 13:e födelsedagen.


Anmäl
2014-12-31 12:18 #129 av: Huygens

Mörkläggning? CIA säger att hälften av alla UFOs på 50- och 60-talen var olika slags spionplan.


Anmäl
2014-12-31 17:39 #130 av: Huygens

Mystisk radiostation i Ryssland har sänt ut en surrande signal en gång per sekund i 40 års tid. Ingen vet varför detta sker. Efter fem månader kommer en paus och ett meddelande läses upp.

Sedan börjar UVB-76 utsändandet av dom surrande signalerna igen.

Radiosändaren har flyttats en gång. En student besökte det gamla området där UVB-76 fanns tidigare. Det har gjorts observationer att okända personer dyker upp till fots eller på cykel och sedan försvinner i området, trots att det inte finns bebyggelse på åtskilliga mils håll.


Anmäl
2015-01-01 03:25 #131 av: Cristine

>Mysko

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-02 17:45 #132 av: Huygens

Schnöggersburg i Tyskland kan bli centrum för EUs "FEMA-camps".

Spanien har kommit långt med den munkavlelagen som ska straffa demonstranter ekonomiskt.

Makthavarna, militärer och polismyndigheter över hela EU träffas, organiseras, tränas och planerar i Schnöggersburg, för att kunna slå ner folkligt uppror inom EU. En flera kvadratkilometer stor låtsasstad byggs upp i vilken militären ska träna att bekämpa befolkning.

Varför tränar Bundeswehr och andra arméer inom EU för att slå ner folkligt uppror? Varför anser EU att det finns behov för denna typ av träning?

Vem är fienden?

Agenda 21


Anmäl
2015-01-02 18:16 #133 av: Cristine

Vi som öppnar munnen naturligtvis!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-02 18:34 #134 av: Huygens

#133 Ja, jag fick intryck att den spanska lagen infördes därför att vanliga spanjorer började protestera och demonstrera utanför villorna till rika politiker, varje gång dagstidningarna avslöjade att dom rika politikerna varit med i ekonomiska oegentligheter, mutbrott eller skattefiiffel.


Anmäl
2015-01-02 20:35 #135 av: Cristine

De kan inte straffa Anonymus, går de ut flera hundra och maskerade blir det nog svårt.

Att motarbeta sådant ligger nog i att samlas så många som möjligt och de är ju 38.000000

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-02 22:00 #136 av: Huygens

Hollywood hjälper åter NATO-IS på en "lågbudgetbasis". NATO-IS kan få vissa problem med sin trovärdighet då filmaterialet ser högst amerikanskt ut.

Tror någon på allvar att detta filmmaterial är producerat av någon annan än CIA och Hollywood?


Anmäl
2015-01-03 07:26 #137 av: Cristine

Spökskepp javascript:nicTemp(); de behandlar folk som boskap

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-03 18:54 #138 av: Huygens

Årets influensavaccin kan vara overksamt, det har blivit en hopblandning av virus på något sätt.

Den brittiska sjuksköterskan som har ebola, har mycket snabbt hamnat i kritiskt tillstånd. Ytterligare en patient misstänks ha fått ebola i Swindon, Storbritannien.

.

Ödleprinsen Andrew, Duke of York, pressade USAs myndigheter att ge hans gode vän, miljardären Jeffrey Epstein ett mildare straff för sexbrott. Epstein slapp undan med 13 månader i fängelse 2008. Prins Andrew fick massage av Epsteins personal vid besök hos miljardären i Florida.

Det troliga är att miljardärer och kungligheter även utför Illuminatiritualer i den enorma herrgårdens källarsalar, då Epstein är god vän med Bill Clinton, Henry Kissinger, Donald Trump, medlemmar av Kennedyfamiljen, Bernie Ecclestone, Eddie Irvine, Jacques Villeneuve, Flavio Briatore, Larry Summers samt många fler samhällstoppar och kändisar. (Se artikellänken ovan och tidigare forumlänk.)

Ghislaine Maxwell (dotter till mångmiljardären Robert Maxwell) organiserade den kvinnliga personalen och dom påstådda sexorgierna hos Epstein.

Hon kan även ha använt metoder relaterade till mind control och fungerat i rollen som Mother Godess i reptilianceremonier.


Anmäl
2015-01-06 14:09 #139 av: Huygens

150 personer har av oklara grunder blivit lurade på jobb av ett skumt företag i Växjö. Jag funderar på vad orsaken kan vara.

.

Dom senaste dagarna har fler uppgifter kommit fram kring brittiske ödleprinsen Andrew och hans kopplingar till miljardären och dömde sexbrottslingen Jeffrey Epstein. Minst 3 av kvinnorna vill inte ge några kommentarer till dom juridiska myndigheterna och DM funderar på om kvinnorna skrämts till tystnad.

Kvinnorna utnyttjades som sexslavar av Epstein i flera år och lånades ut till åtskilliga maktpersoner under den tiden. Reptilian Illuminatimedlem, professor i juridik och rymdödla, hotar med att se till att kvinnornas advokater blir avstängda på livstid, om rättsprocessen och sexbrottsmålet fullföljs.

Lite otäckt är också att jag inte är säker på att kvinnorna helt har lyckats bryta sej ur mind control. En av dom är nyligen fotograferad i Denver, Colorado (tänk Denver International Airport) 5:e bilden uppifrån.

.

Edit: Det är noterbart att brottslingen och miljardären Epstein betalade av delar eller hela Sarah Fergusons skuld på mellan 25 - 60 miljoner kr (2 - 5 miljoner £).


Anmäl
2015-01-07 15:23 #140 av: Huygens

Attacken mot Charlie Hebdo kan vara en falskflagga. Vid något tillfälle anfaller terroristerna en polis utomhus på gatan. Polis blir först skjuten i kroppen, ramlar ihop på trottoaren och håller sej för magen i plågor. Enligt DM blir polisen sedan skjuten i huvudet när han ligger ner, på nära håll. Samma obehagliga nyhetsklipp från fransk TV finns på YT (men riskerar väl att försvinna).

Ett skott i huvudet med en höghastighetsautomatkarbin ger i allmänhet en mycket otäck effekt på den skjutne. Men det uppstår ingen splatteffekt. Polisen verkar inte blöda alls, så möjligheten för en välregisserad falskflagga med crisis actors och franska militärer står som öppen fråga.

Även om crisis actors medverkar på videoklippen utomhus, kan det mycket väl finnas åtskilliga riktiga offer inomhus. Charlie Hebdo har retat många politiker med sina karikatyrer.


Anmäl
2015-01-08 15:05 #141 av: Huygens

Läskig tatuering, verklighetens Jason har ena ögat tatuerat.

Världens största faryg CSCL Globe anlände till England. 400 m långt.

Man har hittat sedimenter på Mars. Kan ha innehållit mickrober.


Anmäl
2015-01-08 16:54 #142 av: Cristine

#141  Jag vet inte hur jag kan känna så men tycker faktiskt synd om honomFörskräckt

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-08 17:06 #143 av: Magi-cat

#140 Även om crisis actors medverkar på videoklippen utomhus, kan det mycket väl finnas åtskilliga riktiga offer inomhus

Det gjorde ju det! Hur mycket man än ville kan man inte önska bort att människor miste sina liv! Tyvärr för alla drabbade är det inte fejk, ingen ond dröm.Gråter

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-08 19:01 #144 av: Huygens

#142 Ja, jag upplevde det samma när jag såg honom prata i rätten. Känns som hans tatueringar är mer ett uttryck för hur han känner sej själv, än för något annat.

#143 Det är en verklig attack mot Charlie Hebdo, med möjliga inslag av crisis actors utomhus, och det verkar som franska myndigheter och NATO står bakom. Hela området stormades av poliser från tre riktningar och Paris 25 000 övervakningskameror kunde ändå inte följa vart dom tungt beväpnade terroristerna tog vägen på deras 3 km långa resa tills dom bytte bil. Den nuvarande nyhetsrapporteringen kring Charlie Hebdo lämnar för många öppna frågor. Det är som situationen med QZ8501.


Anmäl
2015-01-08 20:31 #145 av: Gahella

#140 Härska och söndra och så split mellan oss människor tror jag är motivet. Eller för att rikta uppmärksamheten åt ett annat håll, kan också vara en anledning.

Hittills har händelsen slaviskt följt det vedertagna mönstret för en Falsk Flagg attack – det vill säga händelser som iscensätts av någon som sedan skyller på tredje part: Man “visste” direkt vad som skett och varför.

Det sker trots att en av de tre utpekade uppges ha alibi för tidpunkten i fråga och dessutom själv kontaktade polisen.

Media var från allra första stund också klara över motivet: Ett angrep på yttrandefriheten och demokratin.

Hur vet man det? Har man frågat de påstådda skyttarna?

Enda källan som hittills presenterats är en telefonintervju med en påstådd överlevande från attacken – en frilanstecknare vid namn Corinne Rey.

http://blueshift.nu/paris-cui-bono/


Anmäl
2015-01-08 21:33 #146 av: Huygens

#145 Tack, det var bra länkar. Ja, det med Corrine Rey förbryllar mej.

Och...

Det finns mer.

När jag var i London för 20 år sedan, på nästan varje liten affär fanns det övervakningskamera. Dessutom ofta en eller två kameror extra, som höll uppsikt utanför butiken. Vi kunde plötsligt se på TV-skärmen i en affär hur ett gäng tonårskillar sparkade ner kunder på gatan som var på väg in i butiken, så affären ringde polisen.

Kameror överallt.

.

Charlie Hebdo hade varit utsatt för brandbombsattentat 2011. Dessutom fanns det en livvakt från polisen i redaktionslokalen, en polisman som blev dödad under attacken i huset. Själva attacken utfördes på 2015-01-07, trettondagen (ja!), dvs enligt engelsk räkning där 25 december är den riktiga julhögtiden. 13 - ett Illuminatinummer, den 7:e ännu ett Illuminatinummer, t ex här IMF-chefen, Christine Lagarde.

Nu...

Det stora problemet med den officiella historien är att attentatsmännen först gick in med dragna vapen och påbörjade sin attackRue Nicolas-Appert 6, Charlie Hebdo tidningsarkiv, dvs fel address.

Attentatsmännen var beväpnade till tänderrna med automatgevär och svarta huvor.

Attentatsmännen gick sedan ut på gatan igen, åter fullt synliga för övervakningskameror och fortsätta sin attack på Rue Nicolas-Appert 10, där redaktionsmedlemmarna fanns. Men fanns det ingen som kunde slå larm på gatunummer 6?

Hur i hela friden upptäckte ingen på övervakningskamerorna att något var på gång?

Hela gatan måste varit belamrad med dolda övervakningskameror. Hur kom det sej att ingen blev varnad och kunde låsa dörren till redaktionsrummen?

.

Och som jag frågat på Politik iFokus, hur kom attentatsmännen undan i Paris?

Det är för många öppna frågor.


Anmäl
2015-01-08 21:53 #147 av: Cristine

#145 Jag tror att effekten har blivit den motsatta, människor enar sig och protesterar världen över till slut blir dessa hatiska människor som en ö i et stort hav, de stänger in sig själva.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-08 23:24 #148 av: Huygens

Angelina Jolie har ännu ett officiellt möte med en Illuminatihöjdare. Nu hälsar hon på hos Påven. Ja, det har något samband med hennes krigsfilm Unbroken.

Lägg märke till det dubbla Illuminatihandslaget.


Anmäl
2015-01-09 14:28 #149 av: Huygens

Jag lägger in några texter här som jag skrev på Politik iFokus, då det börjar bli så konstigt att det kan vara bra att spara allt i en tråd.

------------------- (2015-01-07 17:35):

Attentatsmännen pratade perfekt franska. I Frankrike, för att anses tala perfekt franska, behöver du prata franska som en infödd. Du får inte ha någon som helst brytning för att anses prata perfekt franska.

En av attentatsmännen sa till ett överlevande vittne: "Säg att ... det var al-Qaida i Jemen."

'You say to the media, it was Al Qaeda in Yemen.'

-------------------- (2015-01-07 19:00):

Dom agerar såpass iskallt att dom måste gjort detta förut. Det här är lugna, erfarna gärningspersoner.

Vad som händer inne i byggnaden kan vi inte veta exakt. Men för händelserna utanför byggnaden finns en del mobilfilmer. Jag försöker få klarhet i förloppet.

Mitt intryck är att två skyttar går ut i gatukorsningen från Charlie Hebdo och därefter börjar skjuter nästan rakt norrut, mot gården och bostadskvarter. Det finns inga vägar breda nog för bilar i riktning norrut, men kanske finns det någon smal cykelbana? Jag antar att skyttarna här, skjuter mot dom tre nämnda poliserna till cykel?

Sedan måste skyttarna klivit in i sin bilen och åkt den smala gatan österut, där gärningsmännen snart möter polisbilen. Skyttarna går ur sin egen bil och skjuter sedan metodiskt sönder polisbilen. Därefter är frågan hur skyttarna gör, men jag antar att dom bara lugnt klivit in i sin bil och iskallt åkt förbi polisbilen?

Väl ute på den bredare (huvud-)gatan verkar en tredje skottväxling äga rum. Det är kanske då gärningspersonerna skjuter ner polisen som går till fots. Skytten som först går tillbaks till deras bil, gör en roterande rörelse med armen, men inte till sin kompis utan mot någon okänd person framför honom, verkar det som.

Det kan vara tecken till föraren (som i så fall suttit kvar i bilen), men jag kan inte se om det sitter någon bakom ratten och jag kan heller inte se om skytten sedan sätter sej i fram eller baksätet.

Jag funderar på om han gör tecken mot en annan bil, längre bort, som inte deltagit i eldstriden?

-------------------- (2015-01-07 21:34):

[Angriparen] roterar hela armen också, ungefär som en lastarbetare i hamnen som signalerar till en kranförare; sätt fart, kör igång. Dessutom står han inte still, utan rör sej framåt.

------------------- (2015-01-07 21:58):

Fattar bara inte varför angriparna stannade bilen och sköt en polis som gick till fots. Bilen hade ju tagit sej ur gränderna och var redan ute på huvudgatan. Dom hade ju bara kunnat åka vidare och ignorerat polisen.

------------------ (2015-01-08 15:21):

Polisen har alltså efterlyst en kille som går i gymnasieskola (?). Polisen har inte uppgett hur denne kille, Hamyd Mourad på 18 år ska ha samband med dom två äldre misstänkta.

Den misstänkte terroristen Mourad uppges av sina klasskamrater ha befunnit sej i skolan i Charleville-Mézières, 230 km från Paris, vid tidpunkten då han misstänks utfört terrordådet i Paris.

Jag kan inte låta bli annat än att åtminstone kommentera att polisen uppträtt oskickligt. Om killen som är ung och ev misstänksam mot fransk polis, hade börjat fly, då hade vi kunnat haft en oskyldig på flykt.

I alla fall, Mourad har själv gått till polisen i Charleville-Mézières, så jag antar att det löser sej.

----------------- (2015-01-08 17:49):

Dom två misstänkta terroristerna avslöjades genom att den ene glömde sitt ID-kort i flyktbilen vid Rue de Meaux i Paris, om man ska tro polisen.

Chérif Kouachi, 32 och Said Kouachi, 34 är misstänkta för attentatet efter att Saids ID-kort lämnats i flyktbilen. Enligt ID-kortet är Said 169 cm lång.

2008 dömdes Chérif för att ha medverkat i en organisation som sände krigare till Irak därför att han var arg över CIA-tortyren i Abu Graib-fängelset. Under rättegången rökte Chérif hasch, drack alkohol och uppförde sej allmänt icke-muslimskt.

Chérif arbetade som fiskhandlare och pizzabud.

Media rapporterar att dom två misstänkta gärningsmännen rånat en bensinstation och stulit mat vid Villers-Cotterêts 80 km norr om Paris. Dom är nu på flykt, troligen i skogen intill. Polisen hittade en jihadflagga och en molotovcocktail i gärningsmännens övergivna flyktbil, om man ska tro på denna fars till nyhetsrapportering.

Tyvärr får jag säga att källan till många av dom uppgifter efter Charlie Hebdo-attacken jag hittat, sällan eller aldrig kommer från officiella poliskällor, utan från läckor eller högst obekräftade källor. Speciellt amerikans media ger en minst sagt oklar och felaktig bild av vad som händer. Dom egna franska tidningarna verkar hopplösa på att rapportera på ett sätt som inte väcker en massa tvivel om vad som verkligen sker.

.

En möjligtvis orelaterad våldhandling har inträffat i Paris, då en kvinnlig trafikpolis skulle hjälpa till vid en trafikolycka och sköts ihjäl i ryggen. En gatsopare som försökte hjälpa henne, skottskadades i ansiktet av gärningsmannen som sedan försvann från platsen.

.

------------------ (2015-01-08 19:24):

Har någon fått klarhet i hur gärningspersonerna försvann ur Paris? Dom tog en Renault Clio på Rue de Meaux efter 3 km, men sen? Jag fattar inte att dom lyckades fly med alla övervakningskameror i Paris.

Från BBC finns följande karta som har en viss giltighet, men inte visar färdväg exakt.

Från franska Liberation finns följande karta, med det något överraskande påståendet att när gärningspersonerna lämnar Parisområdet, kör dom på en fotgängare precis i ytterområdet, vid Porte de Pantin. Jag har inte sett den händelsen med påkörd fotgängare vid Porte de Pantin nämnas i brittisk media.

The Telegraph nämner att gärningspersonerna kan ha smitit iväg via metrostationen i Porte de Pantin, men det motsäger lite BBCs uppgifter (ovan) att gärningsmännen senare rånat bensinstationen i sin Renault Clio. Även DM nämner samma sak:

"A petrol station attendant was said to have identified the men, who were driving a white Renault Clio in the direction of Paris 'with exposed Kalashnikovs and rocket launchers' inside the vehicle, a source told RTL."

BBC (länk ovan): "They are said to have driven off in the direction of Paris in a Renault Clio car, apparently the same vehicle hijacked in Paris soon after the Charlie Hebdo attack."

Jag begriper inte hur dom kunnat köra runt i den kapade/stulna Renault Clio i mer än ett dygn utan att vägkameror eller liknande sett gärningsmännen.

------------------ (2015-01-09 14:09):

Ännu en terrorattack rapporteras idag.

Den angripare som misstänks ha skjutiti ihjäl en kvinnlig trafikpolis igår, misstänks ha förskansat sej i en kosherlivsmedelsbutik med minst en gisslan, i östra Paris i området Port de Vincennes.

.

Dom misstänkta "al-Qaidabröderna" Cherif och Said Kouachi sägs ha tagit gisslan och förskansat sej i den franska byn Dammartin-en-Goele 40 km från Paris. Byn är helt omringad av 88 000 franska soldater.

Gisslan hålls av dom två misstänkta terrorbröderna inne i den lilla affärsbyggnaden med det engelska namnet Creating Trend Discovery.

.

Dessutom rapporterar DM att båda bröderna, inte bara Said, utan båda bröderna lämnade sin ID-kort i den övergivna flyktbilen i Paris. Bröderna har troligtvis lämnat sina ID-kort i flyktbilen som en extra hjälp till fransk polis, för att bröderna ville försäkra sej om att fransk polis skulle lyckas gripa dom.

"The pair left behind their identity cards in the Citroen they used for the massacre – a move which appeared deliberate, intelligence specialists said."

Tro på det den som vill.


Anmäl
2015-01-11 01:07 #150 av: Huygens

Mycket underlig behandling i England. Jag kan tänka mej att det är något relaterat till traumabaserad mentalkontroll.


Anmäl
2015-01-11 08:21 #151 av: Magi-cat

fy fasen Arg

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-11 09:59 #152 av: Gahella

Ja det finns så mycket sjuka människor där man minsta anar det.  Mycket skit är sanktionerat i vårt samhällsystem då detta även sker på högre plan, och ofta går de fria eller så får de ett löjligt lindrigt straff. särskilt om man är frimurare.


Anmäl
2015-01-11 20:21 #153 av: Huygens

Husdjur?

Gris, modell större, bor hemma hos denna familj. 100 % vegetarian, 320 kg liten.

Esther älskar mat.


Anmäl
2015-01-11 20:25 #154 av: Magi-cat

Men gud så himla söt! KärGris

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-11 20:56 #155 av: Huygens

Ja, känns som mina försök att bli vegetarian underlättas när jag ser sånt här. Fast det är svårt, jag äter ändå ägg och så tänker jag på hur hönsen har det...


Anmäl
2015-01-11 21:13 #156 av: Magi-cat

Glad

Hönsen har det verkligen vidrigt.Ledsen Som tur är finns det ägg från frigående höns, på mindre gårdar där de har de så bra det går---

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-12 16:36 #157 av: Huygens

Märkligt stor meteorit som träffade Antarktis år 2004 har lämnat en 2 km stor krater. Exploderade med 12 kT, som en atombomb.


Anmäl
2015-01-12 20:05 #158 av: Huygens

NATO-IS har hackat sitt eget twitterkonto och publicerat en stor mängd känslig information.

"Personerna bakom kapningen av twitterkontot publicerade också en lång rad namn på generaler och deras hemadresser."

Tro det den som vill.


Anmäl
2015-01-12 20:11 #159 av: Gahella

USA gör allt de kan för att piska upp hatet mot muslimer, och de väjer inte för något.


Anmäl
2015-01-12 20:13 #160 av: Gahella

Såg precis den här som jag tycker är väldigt klargörande när man buntar ihop "muslimer" och gör samtliga till vilda barbarer


Anmäl
2015-01-12 22:21 #161 av: Huygens

Lägger över några texter som finns på Politik iFokus. Vissa bitar har redan hunnit bli gamla, men kan vara bra att ha sammanställt här.

.

------------------- (2015-01-09 15:42):

Nya uppgifter om gisslandramat i kosherbutiken i Paris. Två personer är på något sätt inblandade, en man och en kvinna. Polisen har redan släppt bilder på dom båda misstänkta.

Kvinnan är farlig. ...enligt polisen.

"... a woman called Hayat Boumeddiene, 26, who police claimed was ‘armed and dangerous’."

------------------ (2015-01-09 19:49):

Det finns några saker att notera både före och efter attacken. Charlie Hebdo gjorde inte bara muhammedkarikatyrer utan drev med hela det franska etablisemanget, utländska politiker i USA, Ryssland, Arabvärlden, Afrika, Israel, Tyskland, Kina osv. Dom kan ha skaffat sej många ovänner då deras humor ibland var lite, ehh.. oborstad, med diverse olika tecknade figurer som kunde bli påsatta i rumpen m m.

Läser jag media stormar det en del och det nämns upplopp i vissa stadsdelar i Paris, det utmålas som att det har koppling till vad som hänt i dagarna. DM har en stor artikel om Paris, folk har tryckts ihop i små lådor, missnöje gror osv.

Sen finns det den andra sidan, där olika forum eller artikelkommentarer nämner att Frankrike gjort en Löfven, börjat erkänna Palestina 2014-12-02 och att det på något sätt påverkat händelseutvecklingen.

Sen är det många som noterar att politikerna verkar sugna på att hårt strama åt lagstiftning och öka underrättelsetjänsters befogenheter, som redan är mycket hårda i Frankrike och Strobritannien.

Som den franske riksdagsledamoten Nicolas Dupont-Aignan uttrycker det: "Det är dags att terrorisera terroristerna."

"MP Nicolas Dupont-Aignan said: 'It's time to terrorise the terrorists'"

cui bono?

.

Måste nämna ännu en märklighet. När dom misstänkta (numera döda) terroristerna sas byta bil, var dom inte längre maskerade. Det var vid tillfället då dom på Rue de Meaux i Paris, bytte sin svarta Citroen mot en grå Renault Clio enligt ägaren til Clion.

"Bilägaren berättar att förövaren som talade med honom aldrig sprang eller höjde rösten. Han verkade heller inte upprörd. Männen var inte maskerade. Han minns deras ansikten väl."

Terroristerna var lugna, bestämda och professionella. Men varför ta av sej maskeringen?

------------------- (2015-01-09 20:11):


Attacken av Amedy Coulibaly, 32, ter sej inte begriplig. En trafikpolis skjuten och en livsmedelsaffär ("servicebutik"?) angripen (gisslan skjutna)?! Enligt DM ska Coulibaly både ha träffat Frankrikes president Sarkozy och varit knuten till en Osama bin Laden-terrorist.

Han har ängat sej åt narkotikahandel och rån, inte särskilt muslimskt.

Och så jobbade han på en Coca-Cola-fabrik.

.

Coulibalys kumpan, "terroristflickan" Hayat Boumeddiene, är fortfarande på fri fot, beväpnad och farlig om man ska tro media...

Alla nyhetsajter visar en bild på henne där hon ser ut att ha sovit för lite. Faktum är att det saknas förklaring till vad hon anses ha gjort.

------------------- (2015-01-09 23:44):

En mobilvideo från området snett ovanför Charlie Hebdo, medan terroristerna utför attacken. Filmad med mobilkamera från hustak i öst mot västlig riktning.

Gatukorsningen du ser nere vid marken, har Charlie Hebdo närmast till vänster, du kan besöka och bekanta dej med gatukorsningen via google maps, slå på street view så du ser själva byggnaderna. Det står en polisbil (fotograferad år 2012?) utanför Charlie Hebdo i google maps streetview, på samma ställe som du i videoklippet kan skymta terroristernas svarta Citroen, där den står vid det faktiska terrorangreppet.

I alla fall, följande video mellan 3:50 - 4:20, den är från nyhetskanalen France 24. Du ser på mobilfilmen hur dom 3 första poliserna anländer till platsen under pågående terrorangrepp, men sen.. Vad händer? Klipp! Borta! Vi får inte se vad som händer.

Nästa klipp visar två av angriparna som går ut i gatukorsningen och avlossar flera skott. Inga poliser syns till.

Nyhetskanalen har klippt bort den oerhört viktiga delen då dom tre första poliserna anländer till platsen! (Samtliga tre poliser överlevde)

Jag är förbluffad.

-------------------- (2015-01-10 00:06):

Lägg märke till bilderna media fått tag på kring "terroristflickan" Hayat Boumeddiene. Som taget ur GoT, armborst-jihad? Beväpnad och farlig. Detta rör sej alltså om timmar efter att dramat i kosherbutiken/stormarknaden är över.

Det är fortfarande väldigt, väldigt luddigt exakt vad hon är misstänkt för att ha gjort.

Grannarna säger att både Hayat Boumeddiene och Amedy Coulibaly försvann för en månad sedan. Ingen granne hade sett paret tills media började visa bilder på paret.

--------------------- (2015-01-10 13:29):

Poliskommissarien Helric Fredou som ingick i utredning av Charlie Hebdo-attacken, begick självmord igår natt i Limoges, ganska långt söderut från Paris. Han uppges ha skjutit sej med sitt tjänstevapen på sin arbetsplats. Familjen till ett av Charlie Hebdo-offren ingick i Fredous utredningsarbete när han begick självmord. France 3 nämner explicit att Fredous rapport om familjen inte blev klar.

Artikel från franska France 3. Artikel översatt till engelska.

Helric Fredou hittade dessutom en kollega i november 2013, som också begått självmord på arbetsplatsen på samma sätt.

---------------------- (Idag):

DM har en artikel om poliskommissarien Helric Fredous.

En konstig sak är också att inga polissirener hörs på någon av dom mobilvideos som spelas upp. Inte ens när gärningsmännen stannar till på Boulevarden i nordgående riktning för att skjuta en sista gång, hörs en enda polissiren. Vid den tidpunkten har attacken pågått i 13-15 minuter.


Anmäl
2015-01-13 17:35 #162 av: Huygens

DIBs - Diffuse Interstellar Bands, ställer till det för forskarna. Inte bara matchar banden inget känt ämne, dessutom täcker banden olika styrkeområden.

Minimum är väl att Big Bang kan behöva modifieras kraftigt, eller så är Big Bang fel, pga exitensen av DIBs, som nu kartläggs.

.

Flygsäkerheten i England är god. Dom landar tryggt med sidovind.

.

För er som tänker flyga med en Boeing 777 från England kan det ju vara på plats att fundera på sprickor i vingfästet. Kille på truck, bogserar Boeing 777.

Vingspetsen är nu lagad med pålitligt brittsk tejp.

.

ESAs Beagle 2 försvann mystiskt. Nu ska en rapport om Beagle 2 offentliggöras. Kan den ha åkt omkring och utforskat Mars ändå, utan att det offentliggjorts?

Skaparen av Beagle 2, professor Colin Pillinger dog förra året av hjärnblödning.

.

Ett Illuminatihus blir hotell i Skottland.

.

Lamor är mycket revirbenägna även i fångenskap.

Edit: Rättade textfel om DIBs.


Anmäl
2015-01-13 20:02 #163 av: Huygens

NATO-IS påstås även ha hackat fd premiärminster Tony Blairs gmail-konot. Jag trodde inte att Blair, en brittisk toppolitiker, anförtrodde sin mörkaste hemligheter till gmail..?

Men det måste ju bara sant, för myndigheterna säger det: NATO-IS hackade Tony Blairs gmail-konto år 2012...

Edit: Videoklippet i artikeln ovan, börjar med det engelska ordet Illuminated.


Anmäl
2015-01-14 15:47 #164 av: Huygens

Litet blinkande ljus, "ögonformat", över Tyneside, Storbritannien.

Storbritanniens inrikesminister Theresa May vill ha ökad kontroll av den egna befolkning därför att säkerhetstjänsten blivit mer "maktlös". Tro det den som vill.

ISS hade problem med läckage.


Anmäl
2015-01-15 12:11 #165 av: Huygens

En skruv lös?

Nu har det brittiska 48-våningshuset Leadenhall Building, tappat sin tredje skruv på två månader. Huset har kostat nästan 4 miljarder kr att bygga. Skruvarna är ungefär jämförbara med en medelstor mans arm. Olämpligt att få i huvudet om man går på gatan nedanför.


Anmäl
2015-01-15 20:33 #166 av: Huygens

Illluminati på framfart. Påven vill inskränka yttrandefriheten och kan tänka sej att slå någon i ansiktet. Vända den andra kinden till, har kanske aldrig gällt?

Jag får en mystisk känsla av att Illuminati vill ha ett nytt storkrig när jag läser artikeln. Dom kommer sedan att låna pengar till båda stridande sidor i kriget, som dom alltid gjort och sedan forma världen efter eget godtycke när kriget är över.

Enligt Påven är det:

1. Fel av Charlie Hebdo.
2. Påven kan gripa till våld.
3. Ingen får driva gäck med religionen.


Anmäl
2015-01-20 15:41 #167 av: Huygens

Mystisk sömnsjuka drabbar en by i Kazastan. Dom somnar och sover i 3-4 dagar. Nu ska byn flyttas. Videoklipp på norska med text berättar lite om fenomenet.


Anmäl
2015-01-20 15:42 #168 av: Magi-cat


#167 Finns det några teorier vad det beror på?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-20 16:40 #169 av: Huygens

Nej, inga alls om man ska tro läkaren och berättarrösten i klippet. Den nedlagda urangruvan i området anses inte kunna påverka.


Anmäl
2015-01-20 16:42 #170 av: Magi-cat


Inte det...Funderar

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-21 00:27 #171 av: Huygens

NATO-IS har släppt en ny gisslanvideo.

Ser lite konstig ut.

Från CNN, titta runt 00:30. Ser ut som det är två solar. Lägg märke till skuggorna från huvudena på gisslan. Båda skuggorna (gisslans halsar) pekar in mot Jihad John.

Det ser ut som solen lyser från vänster i vänstra delen av filmsekvensen på den gisslan som står på knä till vänster. Och så ser det ut som solen lyser in lite snett från höger på ansiktet/halsen av gisslan som står på knä till höger.

Vad är det för sol(ar), som lyser i Syrien?


Anmäl
2015-01-21 01:35 #172 av: Cristine

Som jag ser det så tycks det vara ett foto i bakgrunden  för han i mitten har väl skugga bakom sig, eller vad är det? 3 strålkastare från varsitt håll?

Och så en fläkt förståss. På 0.34 är det bara kläderna på han till höger som rör sig.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-21 02:40 #173 av: Cristine

Sprayvaccinering

https://dub131.mail.live.com/?tid=cmompYt3mg5BGVA9idZ1x5zg2&fid=flinbox

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-21 07:53 #174 av: Magi-cat

#173 Cristine, man kommer till en login-sida från länken.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-21 16:45 #175 av: Huygens

#172 Japp, det var en vaken observation. Tröjan fladdrar faktiskt bara på den ene japanen.

Även svenska Expressen publicerar en utmärkt bild på dom två japanerna där det tydligt syns att skuggorna under deras hakor är riktade åt olika håll.

NATO-IS har antagligen fumlat till filmfusket med sk green screen.


Anmäl
2015-01-22 17:17 #176 av: Cristine

Staten kidnappar barn

http://www.naturalnews.com/048348_medical_kidnappings_police_state_child_abuse.html

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-01-22 18:19 #177 av: Huygens

Ja det är illa. Frågan är om syftet är att skrämmas eller något mer långsiktigt?

Professor Alan Dershowitz nekar till inblandning i Epstein/prins Andrew rättssaken. Finns familjefoto längst ner i artikeln. Jag undrar om dom tre ler eller visar tänderna?

.

Tut-Anka-Måns lär vända sej i sin sarkofag.

Tutankhamons skägg lagades med felaktigt lim så att guldmasken gick sönder lite. Skadan som limmet orsakade säga vara omöjlig att reparera.

Någon tappade tydligen den ovärderliga Tutankhamon-masken i golvet. Det ansågs mer prioriterat av cheferna att få ut masken för visning än att laga den på rätt sätt. Av misstag fastnade även en del snabblim på flera olämpliga ställen, som inte var avsedda att limmas.

På något obegripligt sätt blev masken även skadad genom att den fick flera skrapmärken under limningen.

Målsättningen med att använda epoxysnabblimmet, var att laga guldmasken så fort som möjligt, för den skulle på utställning.

Istället blev masken trasigare, för alltid.


Anmäl
2015-01-24 11:57 #178 av: Marr

Med anledning av #175

http://www.dn.se/nyheter/varlden/experter-videon-pa-japanska-gisslan-kan-vara-fejkad/

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-01-25 13:38 #179 av: Huygens

Bilen på Mars, Curosity, är alla bilder av den inspelade i en TV-studio på jorden?

Två bilder har publicerats där det ser ut som skuggan av en man med en packning på ryggen reparerar Curosity.


Anmäl
2015-01-25 14:15 #180 av: Magi-cat

Eller så är det något annat som syns. Glad

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-30 17:13 #181 av: Huygens

Cancer botas med billig antibiotika. Metoden har något att göra med mitokondrierna.

Kvinna i Chile knuffas omkull av osynlig varelse. Händelsen fångas på en övervakningskamera. Kanske något kraftfullt spöke ogillade henne?

DM har fantastiska bilder på kombinerad tatuering och kroppsmodifieringar.

.

Två flygande föremål har observerats i Mexico. Det ena i samband med ett vulkanutbrott. Bilderna är suddiga, det är svårt att avgöra vad som syns.


Anmäl
2015-01-31 18:23 #182 av: Huygens

Hmm... Nu finns tydligen teknik för att kunna klona barn från tre olika föräldrar.


Anmäl
2015-02-02 01:33 #183 av: Huygens

Oförklarlig ljudsmäll på Lövön nära Stockholm.


Anmäl
2015-02-03 04:25 #184 av: Huygens

Uppenbarligen kan elefanter skratta.

ISS filmade okänt föremål i jordens omloppsbana, då stängdes kameran av.


Anmäl
2015-02-04 14:22 #185 av: Huygens

Ett nytt extremt kort Roswellvideoklipp har släppts. Desinformation för att förlöjliga eller en autentiskt alien? Jag lägger märke till att alien på båren verkar mycket större än vanligt, lång som en människa.

Illuminatipåven ber om ursäkt för att han sagt att folk ska inte föröka sej som kaniner.


Anmäl
2015-02-06 22:03 #186 av: Huygens

Råttor i England blir stora och immuna mot gift.

Sjusovarsbyn i Ryssland påstås ha drabbatas av ja... läs artikeln om ni vill tro på det.

GCHQs avlyssning är olaglig. Undra vem som avlyssnar i Norge?

Piloten höll fortfarande i styrspaken på TransAsia GE235. Jag tvivlar. Kraschen är oförklarlig.

SWATting har blivit populärt i USA, men är inte särskilt trevligt.


Anmäl
2015-02-09 06:58 #187 av: Huygens

Jag tror inte att Apolloprogrammet någonsin nådde längre än till en TV-studio i Nevadaöknen. I alla fall har man nu hittat en säck med prylar som Neil Armstrong påstås ha tagit med sej hem från TV-studion (officiellt sett från månen).

Bl a har han sparat på locket till rymdtoaletten ((?) waste management). Ingen kan riktigt förklara hur han smugglat grejerna med sej hem.

Det vore lite pinsamt för NASA om något av föremål anses ha lämnats kvar på månen.


Anmäl
2015-02-09 07:19 #188 av: Magi-cat

Det förekommer säkert en del medtagna souvenirer från rymdprogrammet. Det motsäger iofs inte att de faktiskt var i rymden.

Lite kul att de inte alltid följer protokollet. 

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-02-09 07:40 #189 av: Marr

Jag tror allt dom varit på månen. Fast av olika anledningar så kan jag tänka mig, vissa av deras inspelningar möjligen är fejk.

Vi ska inte se eller få veta vad som finns där...det har man ju kunnat förstå med alla "blurriga" bilder med bortagna föremål och filmsekvenser.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-02-09 07:45 #190 av: Huygens

#188 Du tror inte det är en NASA cover-up för att mörka det faktum att Neil Armstrong inte pratade med pressen särskilt mycket? En slags efterkonstruktion, som ska förklara hans dåliga samvete...?

Han skämdes inte för att hela Apolloprogrammet var en bluff i en TV-studio utan för att han hade tjuvat. :)

Nu är det så mycket grejer och lite knepiga saker att man nästan får intryck av att karln var kleptoman. Kablar, nät och udda småprylar.


Anmäl
2015-02-09 07:50 #191 av: Magi-cat

#190 Minst lika konstigt eller ännu konstigare om han skulle plocka med sig sånt strunt från en TV-studio...

Kleptoman eller bara lite bra-att-ha i handväskan? Glad

(Nej, jag tror inte månlandningen var en bluff men förvisso att de hade mer tur än de förtjänade.)

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-02-09 08:33 #192 av: Huygens

#191 Ja, väldigt konstigt om han inte haft en plan han aldrig satt i verket. Eller så är materialet som sagt var planterat av NASA av någon anledning vi bara kan fundera på.


Anmäl
2015-02-09 08:36 #193 av: Magi-cat

Ibland ser saker konstiga ut fast det inte är någon beräkning bakom. Han kanske fick med sig när han städade rymdkapseln eller nåt. Det är lite speciellt med att vara i rymden ändå...

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-02-09 08:55 #194 av: Huygens

#193 "...städade rymdkapseln." *host*

En del av dom där grejerna skulle lämnats kvar på månen för att hålla nere vikten på uppstigningsmodulen när dom lämnade månen. Ett brott mot någon typ av säkerhetsregel.

Med tanke på hur liten landningskapseln var, hade han behövt vara rätt duktig på att dölja sina förehavanden. Eller så var dom alla tre genuina kleptomaner och hade med sej var sin säck med prylar när dom klev ur landningskapseln. :)

Kom ihåg att dom ganska direkt placerades i karantän, landningskapseln togs om hand till annan ort, så det kan inte varit lätt att gömma en stor säck med prylar t ex under läkarundesökningen.

Eller så var det hela filmat i Nevada och han kunde successivt plocka med sej souvenirer hem, ungefär som han själv ville så länge ingen upptäckte honom.

Fast, jag tror grejerna är planterade av NASA.


Anmäl
2015-02-09 09:01 #195 av: Marr

Kanske man vill smutskasta Armstrong för att även han snackar?Funderar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-02-12 23:47 #196 av: Huygens

#195 Ja, Armstrong nämnde att han hoppades på att USAs ungdom en dag skulle "remove one of truth's protective layers".

Armstrong sa också indirekt att astronauter är som papegojor, inte särskilt bra på att flyga men dom kan upprepa vad som sagts åt dom.

Någon råkade stjälpa ut lite kemikalier från en lastbil på ett kemilager i Spanien. Ett stort giftmoln bredde ut sej. Om det är dikvävetetradioxid så det ganska giftigt och används som oxidator i raktebränsle. Något konstigt får man anse. 5 katalonska städer fick giftgasen över sej.

Brittisk polis försöker spåra personer som köpt satirtidningen Charlie Hebdo.


Anmäl
2015-02-16 15:08 #197 av: Huygens

Pengar är luft.

En hackergrupp, påstådd sådan, påstådd vara rysk, har fått bankomater att betala ut pengar utan att något bankkort stoppats in. Hackergruppen arbetade i liten skala och tog aldrig ut mer än 100 miljoner kronor åt gången, innan dom gick vidare till nästa bank.

Dom har hållt på i två år och är troligen inte stoppade. Frågan är hur bankernas interna revision har kunnat missa att det saknas pengar?


Anmäl
2015-02-17 15:06 #198 av: Huygens

Att rulla ut en rulle tejp kan generera tillräckligt med röntgenstrålning för att röntga en hand. Fler rullar tejp och du kan göra en helkroppsröntgen. Enda detaljen som måste till är att själva upprullandet av kontorstejpen måste ske i vakuum och röntgenstrålarna kan sedan passera genom en plastskiva.


Anmäl
2015-02-18 09:39 #199 av: Huygens

I höstas fick Irak 5000 Helveteseldsmissiler. Man kan fundera på vad som händer om några missiler ges till NATO-IS.

När NATO-IS erövrade Mosul använde dom endast 100 vita Toyota-pickuper. Nu har NATO-IS utökat sin polisstyrka med ännu ett gäng Toyotabilar. Varifrån har dom bilarna levererats? Det är klart att NATO-IS tillgångar och import kan vandra fritt. Det här är tydligen i Libyen.

Illuminatifrontfiguren och vicepresident Joe Biden lägger sina händer på andras axlar.

Här är bilder på dom oförklarliga manganbollarna man kan hitta överallt på havets botten över hela världen.


Anmäl
2015-02-20 17:02 #200 av: Huygens

Det har varit lite tyst om ebola ett tag, men nu kom en artikel att ebola kanske kan bli luftburet, eller så jobbar Illuminatis vetenskapsmän på saken...

Kina har byggt en konstgjord ö strax öster om området där MH370 och QZ8501 försvann, området runt Spratly öarna.


Anmäl
2015-02-20 18:13 #201 av: Farwuq

Detta är en mycket intressant tråd.
Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2015-02-20 18:49 #202 av: Marr

Ja eller hur Farwuk! och det är så mycket fakta och grejer att jag blir helt yr. Många av sakerna kunde haft sin egen tråd egentligen. Jag beundrar ditt engagemang att upplysa oss om mången märkliga händelser, Hyugens!

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-02-20 19:13 #203 av: Farwuq

Hyugens är hyvens.
Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2015-02-20 20:54 #204 av: Cristine

Tummen upp

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-02-21 03:23 #205 av: Huygens

tack :)


Anmäl
2015-02-21 14:56 #206 av: Huygens

Består NATO-IS Libyska gren av mycket långa personer?

FOX News ställer sej den frågan. Om vi antar att dom stackars egypterna i orange overaller är ca 170-180 cm, borde NATO-IS-krigarna i svart vara ca 210-220 cm långa.

långa personer i stor omfattning finns bara på två områden jag känner till. Professionella basketspelare och Hollywoodindustrins stuntmen som ska spela elaka skurkar.

FOX News skriver i klartext att den senaste libyska IS-halshuggningsvideon kan vara fejk.

Hollywoodfejk.

Dessutom finns det knappt något blod i sanden efter att dom stackars egypterna blivit "halshuggna". Grönskärm, manipulerat ljud, lila fejkblod, jättelånga stuntmen i svarta ninjakostymer, uttråkade offer. NATO-IS har åter samarbetat med den Illuminatiinfekterade Hollywoodindustrin.

.

Obama fick äran att plantera ett "heligt träd" i Indien. Trädet har nu tappat alla sina gröna löv.


Anmäl
2015-02-21 16:32 #207 av: Farwuq

"'heligt träd' i Indien"

Mycket talande.

Skrattar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.