Paranormalt

John Keel - Men in Black/Mothman

2014-07-15 00:28 #0 av: Huygens

En person som forskade på ämnet om UFOn, aliens och andra varelser är John Keel. Han kom fram till tanken att många av dessa varelser inte är från fjärran planeter, utan är dimensionsresenärer, troligen från vår egen jord.

En bra radiointervju av Keel om Men in Black från 1989. Det är inte dom filmatiserade MiB som visas på bio, utan dessa Men in Black är ett slags energivampyrer. Dom ser ofta ut som myndighetsagenter, men är tydligt inte mänskliga.

Besöker dom en restaurang vet Men in Black inte vad dom ska göra med maten eller hur kniv och gaffel är avsedd att användas. Dom kan mycket väl bara trycka in all mat i munnen och svälja ner det i hela klumpar. Dom går stelt och ryckigt som om dom är ovana att vara i en fysisk kropp.

Keel har även studerat Mothman (ljudinspelat föredrag från 1966), som är ett slags varelse men inte så intelligent. Jag kan mycket väl tänka mej Mothman som förövare av boskapsstympning.

Båda inspelningarna är lite långa, så man får hålla på med något annat om man ska orka lyssna genom. :)


Anmäl
2014-10-19 02:05 #1 av: Huygens

En film med MiB-anknytning är Dark City. Även They Live är en bra film, med liknande tema om verklighetsförvanskning. Brukar gå att hitta på nätet om man letar lite.

Passar på att lägga in en äldre trådar om Men in Black här1 och här2.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.