Framtiden -2012 och efter

Det bästa och mest sanna fredstal jag hört!

2014-06-23 09:00 #0 av: Gahella

Dr Dahlia Wasfi håller ett fredstal som förtjänar att gå till historien under Socialism 2007 Conference i Chicago den 16 juni 2007. 

Dahlia Wasfi är en irakisk-amerikansk läkare och fredsaktivist född 1971 i New York. Hon har en judisk-amerikansk mamma och en irakisk pappa. Dahlia Wasfi växte upp i Irak och flyttade med sina föräldrar till USA vid 5 års ålder.

Wasfis fredstal knäcker de flesta illusioner som mainstream media och USA:s regim, inkluderat allierade parter, presenterar inför allmänheten. Hon går rakt på sak med klockren observationsförmåga och starka argument.

Fler personer i världen med Dahlia Wasfis styrka, oräddhet och klarhet måste träda fram för att konfrontera den statsterrorism som pågår i världen ofta ledd av den amerikanska regimen i sin tur ledd av multinationella företagsintressen.

Fler person i Sverige, som är ett av världens största vapenexporterande länder per capita, måste träda fram med kraft för att medvetandegöra Sveriges roll och medverkan i de konflikter som pågår varje idag i framför allt Mellanöstern och Afrika.

Text: Torbjörn Sassersson

Dr Dahlia Wasfi hemsida: Liberatethis.com


Anmäl
2014-06-23 13:07 #1 av: Cristine

.Tummen upp

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-06-23 15:51 #2 av: Marr

Ja mycket vältalat med kraft och känsla. Blir man man inte medryckt här så vet jag inte...Strålande!

Önskar att fler sådana här tal får spridning och att alla människor tillslutFår idéinser...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-06-23 16:21 #3 av: Gahella

Jag håller med dig Marr i allt du sa! Jag vet inte vad som ska behöva hända för att fler ska vakna upp ur liknöjdhet och och låter allt bara gå som det går.

Tycker det bara ser mörkare ut jag när jag ser mig om i världen, och då tänker jag gifter, strålning, miljö, avverkningar av skogen, militäriseringen, avlyssningar, djurhållningen och alla de fruktansvärda övergrepp som sker på människor både i krig och utanför dem. Och det är de multinationella affärsägarna som tror sig äga världen och kör över oss totalt genom lobbyismen och dylikt.


Anmäl
2014-06-23 16:39 #4 av: Marr

Ja man undrar ju hur det ska bli? Fast jag skräder heller inte orden om vansinnet...tänker aldrig vara tyst och stillatigande. Fast ändå kan man inte säga vad man tycker överallt och det gör mig frustrerad.

Jaa hur kan t.ex. lobbyism ens vara lagligt? Kriminellt om något och säger man något så är man ju en "terrorist". Bara för att man tycker att man ska vara snäll & rättvis mot människor, djur och vår kära moder jord!

Tur man inte hörs, för det man tycker här inne är rena kärleksorden, jämförelsevis hur man låter här hemma...Arg

Får väl fortsätta sitta och klicka på Avaaz, Greenpeace osv...Försöka vara mild i sitt uttryck i det man tycker borde vara självklarheter. Det är inte alltid lätt att hålla tungan rätt i mun.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-06-24 06:41 #5 av: VSK

En dum fråga nu men hur tusan ser man i vilken kategori trådarna är skapta i? Jag kan inte nya ifokus alls Storgråter

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-06-24 06:50 #6 av: VSK

Nu kom jag på medans jag skrev på supportsajten Galen

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl