U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Svenskt UFO

2014-06-07 21:15 #0 av: Charlie Brown

För de som önskar se UFO lite från vår egen del av jorden! Dalarna.

https://www.youtube.com/watch?v=PA_T4YhwHL8

Den har analyserats av en amerikan och här kan man se hans analys.

https://www.youtube.com/watch?v=tuUsN9igi3M&list=PL2FA768D9E3D10E16&index=4


Annars har jag en del vänner som påstår sig sett UFOn. Den senaste bekanta som beskrev detta först efter att jag berättat om mitt intresse, såg detta tillsammans med ca 50 personer vid någon sjö norrut. Jag frågade inte mer om det men jag undrar hur många som har sett men som inte vågar eller ids säga det? Förmodligen ganska många. Kampanjen om att förlöjliga allt med UFOn har lyckats ganska bra, tyvärr. Men det är ju det de vill...


Kan man inte göra så att ett sådant inlägg hamnar i bägge UFO-utomjordiskt grupperna samtidigt? Bara en liten undran.

Anmäl
2014-06-07 21:28 #1 av: VSK

Dalarna har väl den "senaste tiden" haft ganska många händelser med UFOs. Jag såg UFO nr två i Rättvik -84/85.


34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-06-07 23:23 #2 av: Charlie Brown

Följer exopolitics-konferenserna fast bara via I-net.

http://www.exopoliticsgb.com/content/schedule-events-2014

Undrar om de kommer till Norden eller Sverige någon gång... Det ska jag undersöka och om så inte, försöka be om :) Det vore kul om de kunde ta sig till Stockholm t ex och berätta lite.

Anmäl
2014-06-08 12:46 #3 av: Cristine

Det där är en kul video!Glad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-06-10 00:43 #4 av: m2studio

Alla som läste Aftonbladet den dag att denna video kom ut att det är fejk och till och med den som filmat har sagt att han kan inte säga något om det. Folk själva får avgöra.

Jag tror på UFO också.

Anmäl
2014-06-10 08:44 #5 av: Marr

Jag är så gott som säker på att det inte är fejk, då jag sett liknande själv fast det var mörkt ute vid tillfället. Den hade lampor blå rödorange och gulgrönt och var i storlek som en mindre buss.

Den åkte utmed träden och följde oss i en och en halv mil. Ibland drog den iväg men kom tillbaka efter ett par sekunder. När vi kom dit vi skulle, parkerade "blobben" ovan träden och antog ett fast vitgult sken som en ljusboll.

Vi visade vännerna vad som följt oss hela vägen och dom fick titta på "ljusbollen" ända tills den först vinglade iväg och sen försvann med "ljusets" hastighet efter ca 20 minuter.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.