U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

UFO-dokumentärer för nybörjare :)

2014-06-06 08:46 #0 av: Charlie Brown

Den som är lite ny i detta och vill se intressanta dokumentärer om de mest kända och erkända UFO fallen i modern historia, rekommenderar jag att googla och YouTuba (förutom Roswell, area 51),  "Rendlesham forest incident" (om en amerikansk/engelsk militärbas i England som fick UFO besök i slutet av 80-talet några dar/nätter i följd. Detta observerades av flera militärer där. Finns många videor om detta fall som ibland kallas "Englands Roswell". En annan är "The Belgium Wave - ufo". Där sågs av massor av människor och militärer (och som spelades in på radar) en armada av UFOn. Belgiens "ÖB" typ, berättar om detta på flera olika videor. Ytterligare ett av de mest kända fallen som observerats av många är "Phoenix lights" Börja att söka efter dessa! För den som vill h a på svenska finns dokumentären UFO - En Skymt Av Det Okända på YouTube...   Inte den bästa men i alla fall på svenska. En annan bra dokumentär är UFOs OUT OF THE BLUE - HD FEATURE FILM - lite av en klassiker. 

Besök gärna sidan https://www.youtube.com/show/ufotvpresents . Även tv-serien "Ancient Aliens" från History Channel, har många intressanta avsnitt, framförallt de två första säsongerna är bra. En del där är väl spekulativt och överdrivet men mycket är intressant. De tar bl a upp målningar på UFOn som gjorts i historien - allt från grottmålningar som är 30 000 år gamla som föreställer rymdmänniskor - vad det ser ut som, till medeltida oljemålningar på UFOn, tavlor som är äkta och hänger på museer. På 1400-talet var de inte påverkade av film och media :) så när de målat tydliga UFOn är ju det ganska intressant!


Finns massor av videor - av olika kvaliitet på både bild och innehåll. Bara att leta och titta!

För den som är bra på engelska finns radiokanalen "Coast to Coast AM, där Art Bell och George Noory är två bra värdar för programmet som har många bra (långa) program som ligger uppe på YouTube. 

Som några få tips att börja med :)

Anmäl
2014-06-06 10:56 #1 av: Marr

Tack Charlie Brown!Tummen upp

Mycket av det här finns i gamla länkar...men det är roligt och jättebra att du presenterar detta, för nya medlemmar dyker upp. Samt att man kan behöva en påminnelse på sådant som är intressant.Glad


 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.