Viktigt

James Gilliland ~ Beyond the Mask of Disclosure

2014-05-14 09:53 #0 av: Gahella

På Google-svenska:

Har du någonsin undrar varför vi ännu inte har haft avslöjande? Har du någonsin undrat varför kontakt har alltid varit tidigare eller planerad till någon avlägsen tidpunkt i framtiden? Har du någonsin undersökt privata livet för dem i den nya tiden och ufology rörelser när utanför pallen? Hur de behandlar de som ligger närmast dem, karaktären av vem de trängs med? De som driva transhumanism och befolkningskontroll ger oss en tydlig vink om deras agendor. Har du någonsin undersökt och tagit en allvarlig titt på det senaste militära och andra underrättelseanslutningar hos dem du är beroende av din information? Förstår du vad planerade opposition är och hur det håller ett lock på sanningen styra bort det i avgrunden? Vet du varför den negativa rädsla baserad information har företräde när det gäller sändningstid? Om du visste svaren på dessa frågor skulle du inse varför utlämnande inte har hänt och varför du inte har hört talas om löpande kontakt med andligt och tekniskt avancerade av världens civilisationer.

KONTAKTA händer nu. Det har pågått i tusentals år för de som ökade till tillfälle. De flesta av dessa kontakter med andligt och tekniskt avancerade varelser har censurerat, marginaliserade, knuffade långt in i den bakre raden och om du visste vem gjorde det här, de har goda skäl. Anledning detta, hur ska du berätta för allmänheten att du är helt försvarslösa mot dessa off worlders som är vida överlägsen i teknik och kommer och går som de vill? Lyckligtvis benevolents är icke aggressivt. Dessa välvilliga varelser har transcend krig, sjukdom, och materialbrist. Vad skulle det göra för krigsindustrin, big pharma? De har ingen elit och inte förslavade genom pengar, har de inte ens har ett monetärt system. Det finns ingen tillverkade brist i deras civilisation, ingen fattigdom, ingen hemlösa, de bor en utopisk livsstil. Dessa andligt och tekniskt utvecklats att leva enligt allmän lag. Enkelt uttryckt principer och överenskommelser som behövs för ett sunt samhälle och miljö. Universal Peace, Brother / Sisterly Kärlek, individuell frihet och välstånd för alla. Detta inkluderar att hedra den heliga cirkeln av liv, Skaparen inom hela Skapelsen.

Vad skulle freden göra för krigsindustrin? Vad skulle det botemedel mot sjukdomen gör att läkemedelsföretagen? Var skulle eliten passa in enhetsmedvetande? Hur skulle tyranni fortsätta att fungera i en väckt starkt samhälle? Nu förstår du varför det är en så betydelsefull insats för att censurera och undertrycka verklig kontakt? Nu förstår du varför de traditionella medierna inte täcker iakttagelser eller verklig kontakt, förringar och generar haft kontakt? Förstår du varför ufologi är full av agenter och planerade motstånd, människor som agerar som om de kämpar för sanning, men är själva censuren av det? Ständigt frågar en regering med en lång historia av att ligga och coverup knä djupt i kontakt med regenererar jordingar till helt plötsligt berätta sanningen är som att få en schakal att sluta äta kött.

Den verkliga frågan är varför vi behöver den schakal att tro på det uppenbara? Låt det gnälla och skälla allt man vill; ignorera det, och göra din egen forskning. Den verkliga avslöjande kommer från himlen, det kommer igenom dem med öppna sinnen, älskande hjärtan och rena avsikter. Dessa är förutsättningarna för kontakt. Har någon av ditt ledarskap mötte att kriterierna? Så varför skulle vi förvänta oss att ha någon erfarenhet eller kunskap om kontakt? De skulle bara ha kunskap om och kontakt med de av likasinnade. Varför är vi kräver att de berättar sanningen när de har så lite av det? Ja, det fanns krock hämtning; Ja, vi har varit tillbaka tekniska fartyg och nu har vår egen rymdflotta. Ja, vi kan åka till månen och tillbaka och tillbaka till Mars, och det är inte på dyra smällare, rymdfärjor, som dinosaurier jämfört med de svarta projekten.


Anmäl
2014-05-14 09:55 #1 av: Gahella

Vilka av de avancerade kulturerna som har korsat krig, sjukdom, fattigdom - har sina energi-och transportbehov träffade bränsle löst? Om detta är allt ett alternativ varför vi inte tar det? Var finns ledarskapet som arbetar på uppdrag av mänskligheten och jorden? Vem har hållit massorna okunniga om deras gudomliga arv, deras förfäder i stjärnorna? Vem har gjort det krig, sjukdom, fattigdom, smärta och lidande för att fortsätta att dra nytta av det när de lösningar som finns till hands? Ledarskapet på jorden vara det religiösa, regering, eller företag har misslyckats för att tjäna mänskligheten och har varit en extrem otjänst jorden. De krig, sjukdomar, fattigdom, hemlöshet, föroreningar, utarmat uran, Gulf Oljeutsläpp, strålning från Fukushima, chemtrails, den förorenade livsmedelsförsörjningen med GMO och cancerframkallande kemikalier, det fluor i vattnet tillsammans med 600 till över 800 cancerframkallande ämnen i de flesta stad vatten är alla bevis på ett misslyckat ledarskap. Speciellt när det gäller att tjäna folket och bevara miljön.

Låt oss avsluta förnekandet vid kontakt. Låt oss avsluta förnekelse om rent bränsle-mindre energi. Låter avsluta förnekelse om alternativa healing och fördelarna med ren ekologisk mat och vatten. Viktigast kan avsluta förnekandet att de flesta regeringar och myndigheter faktiskt gör vad de skapades för att göra: tjäna folket - och istället tjäna en annan herre, de företag och eliten. Det är dags att se saker klart, vet vem du tjänar, och vilken sida av staketet du är på. Om du vill kontakta uppfyller kriterierna, stiga till tillfälle. Om du vill se ett fartyg börja leta efter dem. De är alla över din natthimmel - dag skies, också. Vet skillnaden mellan synliga satelliter, rymdstationer och andra konstgjorda hantverk. Gå till heavens_above.com eller Jtracker. De kommer att berätta vad som är synlig, det är vår i din natthimlen. Glöm inte vissa av dessa UFO; oidentifierade flygande föremål är våra, men vad gjorde vi tillbaka ingenjör dem från?

Dina förfäder återvänder, de inte är nöjda med tillståndet på planeten och denna civilisation. De tar bort de regenererar jordingar. De tyranner kommer också känna deras närvaro. Den värld av tyranni håller på att kollapsa. Det sker i osedda sätt genom medvetenhet och energi tillsammans med gallren. Den gamla gallret faller sönder; låt den falla. Fokus på en ny värld, ett nytt galler, en värld i linje med universell lag och Unity Consciousness. Agera på den. ETs hjälper dem som hjälper sig själva. Glöm de main stream media, dina politiker, även dina vetenskapsmän som bara tror på programmering de fått, vilket är något mer än återvunnet okunnighet. Titta på där de flesta av dina briljanta hjärnor hamnar. De antingen arbeta för regulator eller gjort sig av med.

En stor del av den alternativa medier är också smittat. Gör din egen forskning, lära sig att leda er från ditt eget hjärta och själ. Vi känner i vårt hjärta av hjärtan vad som är rätt, vad är service till mänskligheten och Jorden. Vi vet också vad som är otjänst och att vara på fel sida av staketet i dagarna framöver kommer att få ödesdigra konsekvenser. Såvitt UFO-samhället, behöver den en större översyn. Det gör den nya tidens samhälle, som till stor del skapades av Psy-OPs - en annan artikel i sig.

Ta tillbaka det Gud inom, sluta leta utanför dig själv och ge din makt bort till dem som verkligen inte förtjänar det. Forskning, forskning, forskning, utbilda dig själv. Uppvaknandet är här för dem som väljer, och vi har inte lyxen att återstående okunniga, beroende, eller sover i de kommande dagarna.

Var väl,
James Gilliland
www.eceti.org
www.bbsradio.com

Vill ni läsa den engelska texten finns den här: http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topic/show?id=2859786:Topic:2735504&xgs=1&xg_source=msg_share_topic


Anmäl
2014-05-14 10:10 #2 av: m2studio

Tack för delning av filen.


Anmäl
2014-05-14 10:12 #3 av: Cristine

'Tummen uppTummen upp

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-05-14 10:30 #4 av: Gahella

Tack själva Regnbåge

Ja det är en bra sammanfattning av vår egna tankar och en typ av programförklaring till vår egen sajt UJ, tycker jag Glad


Anmäl
2014-05-14 14:15 #5 av: Marr

Wow Gahella Tack!Blomma

Ja verkligen!Hjärta

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-06-12 14:02 #6 av: Cool-Cat

Sköna James Gilliland om vad som händer nu....

Anmäl
2014-06-12 23:36 #7 av: Sanyara

Tack cool-cat för videon.
Jag fick en skön och inspirerande stund vid 'paddan' nu i kväll med den här filmen.
Jag har lite problem med engelskan ibland men det gör inget.
Bara man snappar upp det väsentligaste, det viktigaste.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.