Paranormalt

spökkatt

2014-04-18 16:57 #0 av: [kajmal"]

spökkatt

Posted on by kamjal

Svara

hade en vildkatt som jag matade i höst. för övrigt en bror till min katt tjirri.   men tjirri var rädd och vågade inte gå ut.

så jag  var tvungen ta bort vildkatten. tog den i en katt fälla . och en kamrat sköt den.  kajmal min guide sa att jag skulle begrava den, så jag grävde ner den bakom ladugården, och bad en kort bön.  låg och vilade i sängen idag .  det skramlade till ett par gånger, så krafsade det på ytterdörren två gånger. jag trodde tjirri var ute.  så andra gången det krafsar på dörren går jag upp. tjirri är inne så jag blir förvånad hon står i hallen. jag lyfter upp henne, öppnar dörren och släpper ner hon på utebron, hon vill genast in och tittar skrämd mot ladugården som i höstas.  jag sätter mej på bron och röker katten vill in,  så går vi in,  verkar som spökatten kom in när jag öppnade dörren första gången. nu nån timme efteråt så frågade jag kamjal vad det var. ”katt” svarade kamjal , så säger hon kajmal.  ”du gav henne mull”

en stund senare säger en annan röst. ”den kom nu”     tjirri vågar inte gå inn till tv-rummet. och hoppar till så fort jag rör mej. hon stirrar mot soffan, så springer hon upp på övervåningen.   hörde ett andligt ”mjau” för en stund sedan, så fårse hur det går

Anmäl
2014-04-18 17:59 #1 av: m2studio

Vad ska du göra åt saken?

Hur du kan hitta kattspöken?

Hur kan du bli av med spöken?

Jag är mycket intresserad att vet vad händer efteråt och gärna meddela oss för det. För att jag känner en kille som har nästan samma "problem".

Tack

Anmäl
2014-04-18 18:07 #2 av: [kajmal"]

jag  har inga problem med andar har levt tillsammans med dom i många år,   trevligt sällskap

Anmäl
2014-04-19 06:01 #3 av: Marr

Vår gamla katt som dog i höstas är hos far då & då. Hoppar upp och ner så det dunkar i golvet och han jamar ibland. Nu har han inga mer djur längre, så det är ingen annan katt han hör. Han kom "tillbaka" nästan med en gång han hade gått över.

Tjirri vänjer sig nog snart vid er inneboende andekatt. Har sett på mina med att dom kan följa något stint med blicken. Tittar då efter flugor, solkatter ellar annat som förklaring till varför dom tittar så. När jag inte kan hitta orsaken för deras intresse frågar jag om det är någon här. Jag får aldrig något svar hehehe....inte kan jag se heller tyvärr.


 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-04-19 16:21 #4 av: m2studio

Mycket Intressant


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.