Kanaliserade budskap

Budskap från Merlin

2014-01-29 00:47 #0 av: Amon


Merlin: "Kom Flyg Med Mig!"
Ashtar on the Road Teleconference,
14 januari, 2014Jag är Merlin förändringarnas och omvandlingarnas Mästare. Jag har kommit för att gratulera er alla, därför att ni alla har förändrat och omvandlat det som inte längre tjänar er, och när ni gör det tjänar ni Världen – ni vet alla åt vilket håll Världen är på väg!

Det finns legender – ja, ni kallar dem för folksagor – i andra tider på Planet Jorden. Jag representerar en som kallas Camelot. Merlin är verkligen ett namn. Överhuvudet av Druiderna kallas Merlin. Jag är en Druid, (lärd man) en hög representant för präster och prästinnor, i Avalon ((kymriska, är en mytisk plats i Britanien). I mina dagar var Avalon respekterad som en plats för stor visdom och magi. Magin var verkligen förbindelserna som alla druidpräster och prästinnor hade som arv. Ni som elever, värdesätts och vad var släktskapet? Det var med Moder Jord och med naturen, med alla varelser som fanns i naturen.

En del av visdomen har överlevt, och något av det kommer tillbaka nu, precis som alla de stora visdomar ifrån folkstammar, familjerna och ja, präster och prästinnor som var ansvariga för det andliga livet på planet Jorden.

Det är därför så många av er vaknar upp! Ni går ut och hälsar på naturen. Ni tar av er skorna och finner en gräsplätt och känner av en energi som ni aldrig kanske har känt tidigare, även om ni har upplevt det tidigare, och det beror på att naturen är närmare er nu.

”Ni har hört att Avalon försvann in i dimmorna. Avalon var högre dimensionell. Camelot, (keltiska mytologin, om kung Arthur) bleknade bort därför att människorna inte var redo att inta den höga, höga platsen som var Camelots energi. Det slutade med en kamp, en strid. Det fanns mycket mer för människor att uppleva där. Avalon försvann helt enkelt till andra sidan av slöjan. Den var tillgänglig en tid, men den kunde inte nås i fortsättningen av de konfliktdrabbade människorna i 3D.”

”Ta inte miste”, Druiderna själva var häftiga krigare då de behövde försvara sig. De attackerade inte. Väldigt många, många liv förlorades under dessa slag. Det som återstod av Avalon steg högre, in i dimmorna, eller till de Högre Dimensionerna. Det existerade inte längre i vad ni kallar 3D.

Avalon finns där för er, Camelot strålar igen i de högre dimensionerna; med det menas, anden av Camelot! Nej, ni kommer inte alla att leva i stenborgar – det är inte det jag menar. Jag talar om anden, äran, respekten som är en del av Camelots arv. Vad Avalon handlar om är Rikena som är så förenade att vad som en fågel som flyger högt känner uppfattas också av människan på marken, och kommunikationen som Ashtar talar om, är mycket likt telepati, men addera sedan känslans energi till det, och där har ni förbindelsen!

Nu, är ni mitt uppe i enorma förvandlingar. Ni formligen frambringar magin, eller ska vi säga miraklerna av de Högre Dimensionerna, för att möta inte bara er själva, utan Världen! Ni gör det genom upplyftandet, för att få tillgången av dem.

Så när jag talar om förändringar menar jag verkligen framsteg på vägen mot Uppstigning! Och ändå, för dem som är människor – och alla andra rikena observerar det – medan för den som är människa så ser det ut som Världen förändras. Ja, det finns ännu mycket där ute som behöver transformeras!

” Men jag kan berätta för er att ni är lika kraftfulla som jag, Merlin, att utföra dessa transformationer!!! Tänk er era händer som magiska trollspön, om ni vill. Ni kan ge en kristall möjlighet att få kraft om ni väljer att göra så, men det är ert Hjärta som tillhandahåller energin, kraften, för dessa förvandlingar. Det är allt ni behöver uppnå.”

Det är er sak att öppna era hjärtan och kalla på hjärtenergierna – som är ert bränsle, om ni vill, där ert Hjärta är kraften, maskinen, eller den magiska trollstaven, eller förtrollningen av Guden/Gudinnan inom! Tillåt er gudomlighets magi att flöda utåt ifrån er och dela den!!!
Tag vilka transformationer eller omvandlingar ni kan se och som ni kan förändra ifrån den där platsen av Kärlek. Det är den sanna vägen att tillämpa vad det än är ni önskar genomföra!

”Tror ni att jag är den enda varelsen i universum som har kraften och förmågan av en trollslända? Och varför valde jag slända? Därför att trollsländan är drak – kraft, med fri förmåga att flyga. Tänk er själva som trollsländor med stora Hjärtan av Kärlek, och fria ifrån allt som ni väljer att inte vara del av! När ni ger ut av er Kärlek/Ljus, tänk er själva som om ni flyger över och bara strålar er underbara kärlek till vad det än är som ni ser behöver bli transformerat och omvandlat.

Kom ihåg, ni kan flyga ovanför det – ni behöver inte befinna er i det! Ni behöver inte tillåta er själva att bli sänkta i det. Det är bara som att flyga ovanför det, ni observerar det, ni sänder ut er Kärlek ert Ljus till det - den där stora fantastiska energin ifrån era Hjärtan!

Det, min mest underbara Familj, är hur ni genomför någon omvandling eller transformation som ni väljer. Ni behöver inte kemikalier, som alkemister använder, ni behöver endast era Hjärtan. Ni tilldelar Kärlek till det som ni uppfattar som är efterfrågat.

”Om ni vill komma ihåg att flyga över hellre än att tillåta er själva att sitta fast i dyn, kommer ni att kunna förändra vilken situation ni än väljer!!! Att sända Kärlek nu till människor, telepatiskt, är mycket kraftfullt. Det är mycket effektivt, och det är på vilket sätt ni transformerar vad som kanske kan komma ifrån någon annans hjärta eller sinne. Ni kan positivt smälta ner det vad det än är, precis som en alkemist gör. Ni kan återskapa det till en form, eller en kommunikation eller en Hög Kärleksenergi i stället för hur det än började. Ni har hört uttrycket – och ja, jag vet hur man gör det, att förvandla grund-metaller till guld – vi talar om att förändra de grundläggande tankarna, ord och handlingar till gyllene Kärleks/Ljus”.

Var alkemisten, var den som vill förändra och var en omvandlare, var den som gör ändringar utifrån det Högsta hellre än från perspektiven av, ska vi säga, offren! Ni kommer att ge hopp till offren, så att också de kan njuta de högre livsstilarna medan ni på samma gång kan flyga högt därför att ni kommer inte att stanna kvar och sitta fast i de lägre illusionerna som förmår er att se dem som er enda verklighet.

Ni är alla magiska, ni har alla stora magiska förmågor, så kom flyg med mig! Jag sträcker ut mina armar emot er och säger låt oss flyga tillsammans och vara magin och vara skaparna av all den magi som vi kan skänka till Världen och Universum och bortom!!!

”Så jag tackar er för att ni är här, för att ni går med i denna stora cirkel och jag ser hur ni alla strålar och skiner och delar med er av era Gudomliga Kärleks-Ljus av Kärlek! Och så är det, Älskade Ni, och så är det! Namaste!”
Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt-www.st-germain.se

Transcription by Brian Coe.
Given through Susan Leland, January 14, 2014. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2014. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted. 


Anmäl
2014-01-29 07:50 #1 av: Keskitalo

Awesome! Jag gillade detta mycket :)

Anmäl
2014-01-29 08:05 #2 av: Cristine

Började läsa men ser att den är  låååång så jag måste fika först för att kunna ta itu med denGlad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-01-29 09:47 #3 av: Marr

"Jag sträcker ut mina armar mot er och säger flyg med mig!"

En underbar text och jag blir alldeles rörd, av den kärlek den förmedlar!Hjärta

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-01-30 11:21 #4 av: Gahella

Tack Amon!

Jag tycker också väldigt mycket om den här texten, och något jag även kan identifiera mig med Hjärta


Anmäl
2014-01-31 21:16 #5 av: stina63


UnderbartBlomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.