Frågor inom ämnet söker svar

Shadow people

2014-01-07 15:33 #0 av: [kajmal"]

http://www.liparanormalinvestigators.com/lipi_shadows.shtml

Anmäl
2014-01-07 17:10 #1 av: Ghosthunter

Ingen vet riktigt vad Shadowpeople (skuggfolk) kommer ifrån eller vad dessa egentligen är, för det tycks vara svårt att kunna kommunicera med dessa. Men dom ska visst vara mycket farliga. Dom dödar barn, gamla och sjuka människor, de som är som svagast. Barnen lurar dom in i farliga situationer och gamla kan dom ofta suga andan ur.

Såg ett avnitt av The Dead Files och mediet Amy Allan undersökte ett hus som det fanns 5 st Shadowpeople i. När hon var liten, så lurade en Shadowpeople henne att bita i en elsladd och hon var nära att dö.

Hon visste inte heller var dom kommer ifrån eller dess ursprung, men mycket tyder i alla fall på att det inte är vanliga döingar....jag tror det är nån form av demoniska väsen.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2014-01-07 21:33 #2 av: VSK

Tror inte nån levande varelse vet vart dessa energier kommer ifrån.


34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.