Kosmiska energier/frekvenser

Magentafärgad ljuspelare - från ett UFO?

2013-12-17 17:26 #0 av: Amon

Marlene Swetlishoffs Otroliga Foto - Pelare av Ljus i Kanada  

                 

Ljuspelaren!  Foto av Marlene Swetlishoff © 2013

<img class=" wp-image-203421 " style="margin: 10px;" alt="COLUMN OF LIGHT! Photo by Marlene Swetlishoff ©2013" src="https://d3ojdig7p1k9j.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/12/marlene-Column-of-Light-300x226.jpg" width="240" height="181" />

Ljuspelaren! Foto av Marlene Swetlishoff © 2013 - se fullt utvidgad nedan ..

På söndagens avsnitt av Lyft din Ande:

Vår 2013 Journey - Del 2 på Inlight Radio - Blossom Goodchild styrdes att berätta allt om en viss bild som visas på Marlene Swetlishoff hemsida, http://www.therainbowscribe.com/

Marlene, är som många av er vet, kanalen för de enormt populära veckomeddelandena från Hilarion. Hon tog bilden ovan och förstorade den.

Eftersom så många har frågat om det, frågade jag Marlene för att dela med oss ​​vad hon kunde säga om fotot och var det har tagits. Så här är vad hon hade att säga:

Hej Stephen! Trevligt att höra från dig igen! Så det är därför jag har haft så många besökare på min sida de två sista dagarna ... LOL! Tack, Blossom!

Min man och jag körde till Argenta, British Columbia, Kanada, till en strand som vi tycker om att gå till vid den norra änden av Kootenay Lake den 27 november.

Det var en mulen morgon och kallt ... vi gjorde en eld och njöt av värmen. Senare kom solen fram bakom molnen och när jag tittade över sjön beundrade jag hur molnen hade lyft från vattnet så jag började ta bilder ... Jag tog en hel del och när jag kom hem och laddade upp dem till min dator, så blev jag imponerad av Magenta Pelaren av Ljus, och jag skrev det på min hemsida.

Ljuspelaren!  Foto av Marlene Swetlishoff © 2013<img class="size-large wp-image-203421 " style="margin: 10px;" alt="COLUMN OF LIGHT! Photo by Marlene Swetlishoff ©2013" src="https://d3ojdig7p1k9j.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/12/marlene-Column-of-Light-500x376.jpg" width="500" height="376" />

Ljuspelaren! Foto av Marlene Swetlishoff © 2013

Efter en tid begärde en läsare en kopia av bilden så att han kunde kontrollera den närmare. Han utreder och tar bilder av UFO så jag är säker på att han noggrant granskat det. Detta är vad han delade med mig igår:

"Tack. Det är definitivt inte en sol flare och inte en kamera-producerad artefakt eftersom jag tydligt kan se molnen som skymmer kolumnen i ljuset även under hög förstoring. Pelaren av ljus är definitivt bakom molnen. Det är heller inte mycket långt från den plats som du tog bilden från där det finns ett berg bakom kolonnen av ljus.

"Basen av berget verkar vara upp till en mil från din sida av sjön. Pelaren är stor, kan vara 50-100 meter i diameter. Den har också utseendet av en virvel (det finns en avsmalning av den på den nedre halvan som ger den en timglasform). Otro ljuset stannar vid gränsen av vattenytan (ett tecken på att det inte är en sol reflex).

"Bra bild och den första gången jag faktiskt har sett en kolonn av ljus (hört talas om det från många som har sett UFO:n skicka ut strålar av ljus till marken, men aldrig sett någon). Det jag ser som ett tefats format UFO med en framstående kupol kan vara så, eller det kanske bara har formats som sådan av molnen. Ändå, känner jag mycket starkt närvaron av ett skepp som tände ljuspelaren precis i det ögonblick du knäppte bilden så att du inte ser den. Detta har hänt mig minst 4 gånger där jag inte såg något annat än ett skepp i mina bilder. Tack för att du delade. "

Önskar dig en underbar semester och förbluffande nytt år!

Kärlek Marlene

Så det ya go folks, det är historien bakom den otroliga bilden ovan. Och här är en annan bild som Marlene tog på samma strand en månad tidigare, i oktober 2013:

Sun Magic!  Foto av Marlene Swetlishoff © 2013<img class="size-full wp-image-203425 " style="margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" alt="Sun Magic! Photo by Marlene Swetlishoff ©2013 " src="https://d3ojdig7p1k9j.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/12/Marlene-beach.jpg" width="497" height="356" />

Sun Magic! Foto av Marlene Swetlishoff © 2013

 

Anmäl
2013-12-17 19:31 #1 av: Cristine

De visar att de är med henne!Glad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-12-17 20:55 #2 av: Gahella

Ja den är oerhört vacker och hoppas att det är som de säger. Och varför skulle det inte vara så? :)


Anmäl
2013-12-18 16:22 #3 av: Marr

Vad spännande och mycket vackert! Nästan som en bekräftelse till henne...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.