Vetenskap

Människan kommer inte från jorden

2013-11-17 14:31 #0 av: Amon

En amerikansk ekolog påstår att det finns många bevis för att inte människan ursprungligen kommer från jorden:

Från denna sida: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2507377/Humans-NOT-come-Earth--sunburn-bad-backs-pain-labour-prove-expert-claims.html

 

Människor kommer inte från jorden - och solbränna, dåliga ryggar och smärta under förlossningen bevisar det, påstår expert

  • En amerikansk ekolog säger att förhållanden såsom dåliga ryggar och solbränna tyder på att människan inte utvecklades tillsammans med andra liv på jorden
  • I en ny bok, säger Dr Ellis Silver att utomjordingar satte människor vår planet så sent som för tiotusentals år sedan
  • Han föreslår att jorden kan vara en fängelse planet, eftersom människor verkar vara en naturligt våldsam art och är här tills vi lär oss att uppföra oss

Av Sarah Griffiths

 

Dr Ellis Silver

I sin bok, pekar Dr Ellis Silver på ett antal fysiologiska funktioner som bevis på varför människan inte utvecklades tillsammans med andra liv på jorden.

En amerikansk ekolog har hävdat att människor inte är från Jorden men ställdes på planeten av utomjordingar för tiotusentals år sedan.

Dr Ellis Silver pekar på ett antal fysiologiska funktioner som bevis för varför människan inte utvecklades tillsammans med andra liv på jorden, i sin nya bok.

De sträcker sig från människor som lider av dåliga ryggar - som han föreslår beror på att vi utvecklats i en värld med lägre gravitation - till att alltför lätt bli solbrända och har svårt att föda.

Dr Ellis säger att medan planeten möter människors behov för det mesta, betyder det inte att den tjänar artens intressen så väl som utomjordingarna som tog hit oss hade trott.

I sin bok, människor är inte från jorden: en vetenskaplig utvärdering av bevis, skriver ekologen att den mänskliga rasen har defekter som markerar att den är "inte av denna världen".

"Mänskligheten är förmodligen den mest utvecklade arten på planeten, men är ändå förvånansvärt olämplig och dåligt utrustad för jordens miljö: skadas av solljus, en stark motvilja för naturligt förekommande livsmedel, löjligt hög mottaglighet för kronisk sjukdom, och mera," sade han Yahoo .

Dr Ellis säger att människor kan drabbas av dåliga ryggar eftersom de utvecklats på en värld med lägre gravitation.

Han säger också att det är märkligt att spädbarns huvuden är så stora och gör det svårt för kvinnor att föda, vilket kan resultera i dödsfall av mor och barn.

Dr Ellis säger att människor kan drabbas av dåliga ryggar

 

Dr Ellis säger att människor kan drabbas av dåliga ryggar (bilden), eftersom de utvecklats på en värld med lägre gravitation. Han säger också att det är märkligt att spädbarns huvuden är så stora och gör det svårt för kvinnor att föda, vilket resulterade i dödsfall i äldre tider.

Inga andra inhemska arter på denna planet har detta problem, säger han.

Han tror också människor inte är avsedda att vara lika utsatta för solen som de är på Jorden, eftersom de inte kan sola i mer än en vecka eller två - till skillnad från en ödla - och kan inte utsättas för sol varje dag utan problem.

Dr Ellis hävdar också att människan alltid är sjuk och detta kan bero på att vår inre klocka har utvecklats till förvänta en 25 timmars arbetsdag, vilket bevisas av sömnforskare.

 

"Detta är inte ett modernt skick, samma faktorer kan spåras hela vägen tillbaka genom mänsklighetens historia på jorden, säger han.


Han föreslår att neandertalmänniskan såsom homo erectus var en korsning med en annan art, kanske från Alpha Centauri, som är den närmaste stjärnan för att vårt solsystem, cirka 4,37 ljusår från solen.

solbränna

Han tror också människor inte är konstruerade för att vara så utsatta för solen som de är på Jorden, eftersom de inte kan sola i mer än en vecka eller två till skillnad mot en ödla och kan inte utsättas för solljus varje dag.

"Bevisen" för att människan kom från rymden hittills

  • Dåliga ryggar tyder på att människan utvecklats i en värld med lägre gravitation
  • Solbränna visar att människor var inte utformade för att exponeras kontinuerligt för solen
  • Storleken på spädbarns huvuden skapar ett problem för kvinnor vid förlossningen - svårigheter som inte delas av andra arter på planeten
  • Människan är alltid sjuk, kanske  därför att den inre klockan har utvecklats till att förvänta sig en 25 timmars arbetsdag - till skillnad från jordens
  • Människor känner sig ofta som de inte är hemma på vår planet

Dr Ellis sade många människor känner att de inte hör hemma och känner sig hemma på jorden.

"Detta tyder på (för mig åtminstone) att mänskligheten kan ha utvecklats på en annan planet, och att vi kan ha förts hit som en högt utvecklad art."

"En orsak till detta ... är att jorden kan vara en fängelse planet, eftersom vi verkar vara en naturligt våldsam art och vi är här tills vi lär oss att uppföra oss själva, sa han.

Dr Ellis sade att boken är avsedd att skapa debatt, istället för att vara en vetenskaplig studie och hoppas att det kommer att leda till att människor tar kontakt med honom med ytterligare förslag på "bevis".

Även andra forskare har sagt att vissa bakterier kom till jorden från rymden. Chris McKay, en astrobiologist på NASA, sade att hoppa till slutsatsen att det är främmande liv är "ett stort hopp".

Alpha Centauri 

 

Var detta vårt hem? Dr Ellis föreslår att neandertalmänniskan såsom homo erectus var en korsning med en annan art, kanske från Alpha Centauri. Star Proxima Centauri avbildas i stjärnsystemet, som ligger närmast vårt solsystem cirka 4,37 ljusår från solen

 

Professor Wainwright från University of Sheffield planerar att undersöka vidare, och anser att livet ständigt anländer från rymden som inte har sitt ursprung på jorden.

Dr Ellis säger att medan hans idé är en extrem utveckling av denna idé, är det avsett att vara tankeväckare och han påstår sig ha haft en övervägande positiv respons på det.

Han är intresserad av om människan kom till jorden, kanske genom att anlända på meteorer och kometer, innan hon utvecklades till de arter som vi känner idag.

"Min avhandling föreslår att mänskligheten inte utvecklas från att särskild stam av livet på jorden, men utvecklades någon annanstans och transporterades hit till Jorden (som fullt utvecklade Homo sapiens) för mellan 60.000 och 200.000 år sedan, säger han.

Läs mer:


Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2507377/Humans-NOT-come-Earth--sunburn-bad-backs-pain-labour-prove-expert-claims.html#ixzz2kuJlg6TB    

 

Anmäl
2013-11-18 08:52 #1 av: Marr

Oj oj oj intressant Amon. Fast det finns snart inget som förvånar mig längre.Funderar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-11-18 09:24 #2 av: Cristine

Eftersom det är fritt att fantisera så tror jag att vi kom hit i rymdskepp redan efter dinosariernas utrotning...kanske därför de försvann från jordes yta.. för att vi skulle få plats

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-11-18 13:54 #3 av: Amon

Jag tycker det är intressant att även vetenskaps-männen (och -kvinnorna) börjar tänka i dessa banor.

Jag har en pocketbok från 1999 som heter "Solens Bok - Urverket Du" - av Lil Hjertström på Planetstadens Böcker. Det är en ovanlig bok som handlar om hur författaren - en svensk kvinna - genom automatskrift fick till sig att hon skulle skriva en bok. Den skulle tala om för mänskligheten hur vi blev till, varför vi finns och vart vi går efter det vi lämnar jordelivet. Boken skulle bli en lära för mänskligheten som skulle förena den andliga vetenskapen och den reduktionistiska vetenskapen till ett nytänkande mellan alla folk.

Hon färdades både bakåt och framåt i tiden - och fick se som i en film hur universum skapades, hur planeter bildades och hur människorna skapades. Hon fick reda på att utomplanetariska forskarbaser funnits på jorden vid minst fem olika tidsperioder:

Det första besöket handlade om utforskning av den dåvarande vatten-planeten. Liv hade uppstått i vatten - men det saknades landväxter - så forskarna hade med sig frön som de befruktade landområden nära vatten med.

Det andra besöket gjordes långa tider - eror - senare. Då var planeten till vissa delar täckt med växtlighet - och det hade utvecklats alger i vattnet. Samt begynnelsestadiet till fiskar. De byggde forskningslaboratorier med en högt utvecklad teknologi och en avancerad forskarteknik i det godas namn - då planeten skulle utvecklas till att bli livsduglig för en gudomlig ras.

Men pga av att de andades syre kunde de inte vistas fritt på planeten - utan fick mest hålla sig inom sina forskarstationer. De genomförde en hel del gentransplantationer och muteringar med strålning av vattendjur och växter innan de lämnade planeten.

Vid det tredje besöket kunde de vandra fritt på planeten. Då hade också en hel del landdjur utvecklats - och blev föremål för undersökningar. Man insåg då att de tidigare undersökningarna med strålning och genmanipulation hade orsakat oformliga avkommor - vilka skulle utarma och därmed förgöra planeten. (- kan det ha varit dinosaurierna?- undrar jag) Av denna anledning blev vissa delar av planeten utsatt för en sådan förintelse att endast de enklaste och starkaste formerna av liv kunde bestå. Jorden blev en relativt "kall" planet - men där fanns liv.

Vid fjärde besöket hade växtlighet och djur återbildats. På några delar av planeten hade ett rikt djurliv utvecklats - samt några nya arter som härstammade från en tidigare ålder. Bla hårbeklädda apsorter som gick på fyra ben och hade ett bra luktorgan. Forskarna stannade i flera perioder (en period = flera tusen år)  med ett syfte om att påskynda utvecklingen. Den hade stannat av genom de olika "stillheter" som påtvingats planeten.

Forskning påbörjades med olika arter av djur - sedvanlig befruktning och bestrålning som gav muteringar. Flera olika apsorter bestrålades. En del förlorade hårbeklädnaden, och en del gick med upprätt gång. Andra var ludna men gick upprätt.

På ett sätt var det en "lustgård" som er bibel säger. Det var förläggningar där fortplantning, genforskning, muteringar och genöverföringar förekom. Aporna visade sig ha de bästa förutsättningarna för en utveckling.

Under flera perioder (årtusenden) pågick denna forskning. Till slut kunde de visa upp väsenden som var mottagliga för inlärning - men trots detta gav den inte önskvärda resultat. Resultatet de ville ha var att göra väsendena till brukare av sin planet, dess natur och växtlighet, och utveckla en logiskt tänkande ras.

Ledaren insåg till slut att de själva måste bidra med olika substanser. Därför bestämdes att växtsaften "blodet" - hos aporna skulle analyseras. Man provade med benmärgstransplantationer mellan olika apor. En blandning av forskares och olika apors växtsaft (blod) gav till slut resultat - och dessa parades. Så följde generationer av bestrålade och muterade apor som klonades till att bli exakt likadana - enbart för forskning. Många av dessa hade nästan identiska gener som forskarna själva. 

Sedan utfördes forskning på befruktningar mellan dessa aphannar och aphonor. Somliga var håriga - andra inte. Så befruktade man honors äggceller med forskares gener i provrör. Befruktningen skedde i forskningssalar - därav er Edens lustgård. Denna forskning var mycket seriös - enbart i syftet att skapa ett väsende som var mottagligt för logiskt tänkande - inget annat!

Jag får fortsätta skriva om detta senare i kväll - måste ut i trädgården nu!     

Anmäl
2013-11-18 18:35 #4 av: VSK

intressant...

själv så tror jag stenhårt på "hjärnans big bang" som skedde för ca 50.000 år sedan.

de tyngsta bevisen för "utomjordisk" hjälp torde vara alla dessa monument som är byggda på den tiden vi endast hade träverktyg enligt forskare.

sen så får man ju inte glömma bort de 10-tal olika människoraser som hittats i syd-afrika. -ingen vet var de härstammar ifrån.

Glad

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2013-11-19 01:01 #5 av: Amon

Ja - det finns många teorier! Funderar

I alla fall tänkte jag fortsätta med det jag skrev om i inlägg #3:

Från Solens Bok - Urverket Du:

Det nyskapade ap-människoväsendet var gott att se på - men det hade ej förmåga till logiskt tänkande. Det resulterade i genförflyttningar från forskares till apors hjärnor - främst för att framkalla ett lugnare temperament. Dessa genöverföringar visade såsmåningom en del framgångar mot det resultat som var önskvärt.

Minns att de var först bestrålade, vilket ledde till muteringar. Därefter hade de bytt livssaft - det ni kallar blod - och deras avkommor hade blivit föremål för genöverföringar i olika delar av hjärnan. Alltsammans skedde under många perioder av jordetid.

Trots de strängaste order om att forskarna ej fick gå in till djurmänniskan, de muterade och genmanipulerade aporna, så fanns det några som frestades. De såg sin möjlighet 'att skapa egna nya avkommor'. De kände sig som gudomen själv. De hade ju även undervisat de nya väsendena i allmänna föreskrifter, att skyla sig, och konsten att bruka och odla jorden och fortplanta sig.

Och väsendet var mycket gott att se på. Er bibels berömda Eva, blev således befruktad av en 'orm' - en forskare som bar den lodräta vågrörelsens märke - ett strålningsskydd. Forskaren bar på kunskap, och därav följer 'att Eva åt av kunskapens träd'. Träd bär frukt, och forskaren - som var kunskapens träd - befruktade den bestrålade och muterade aphonan. Genom parning med 'ormarna' tillfördes avkommorna - frukterna - det vi idag kallar viljan. Det omedvetna fick förmågan att vilja något.

Detta är det som kallas det ondas - eller Luciferkraftens intåg på er planet.

Meningen var från början att planeten Jordens nya väsenden skulle leva i en omedveten medvetenhet av godo och föröka sig. Gudomligheten kunde då spegla sig i sina avkommor. Så blev det inte eftersom aveln gick fel väg. Forskarbasens herre - eterianen EA - fördrev med anledning av förhållandena - flera av sina kollegor liksom deras partners med orden:

'Därute kommer ni att föda avkommor med stor möda', till kvinnorna.

'Därute kommer ni att arbeta hårt för att livnära er', till forskarna. (Se 1:a Mosebok 4:16-18)  

Anmäl
2013-11-19 02:55 #6 av: Cristine

Jisses vilken historia!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.