Ljus & Upplysning

Avslöjar existensen av sina utomjordiska kontakter

2013-11-06 18:14 #0 av: Gahella

Kanske vet ni detta som tidigare, men en liten uppdatering kan väl aldrig vara fel? Glad

Star Knowledge Conference 96- berättar att många nordamerikanska indianstammar haft fysisk kontakt under många hundra år med besökare från kosmiska kulturer. Inte förrän 1996 berättade indianerna detta för första gången för den vite mannen.

Indianstammarnas ledare påstår, att deras folk har gemensamma kunskapsarv om stjärnfolken och lång historia om kontakt med dem. Det är tid att avslöja deras budskap och profetior till jordens folk.

Under 10 dagar i juni 1996 var Yankon Sioux-stammens reservat på Syd-Dakotas blåsiga högplatå samlingsplatsen för ledare av urbefolkningens indianstammarnas ledare från hela världen samt för hundratals lyssnare från olika naturfolk, européer och amerikanare.

Arrangemanget hade döpts till Starknowledge Conference and Sundance och var sammankallad av Lakota-stammens andliga ledare Standing Elk´s enligt hans vision. I visionen meddelades att den Nordamerikanska andliga kunskapen om stjärnfolken ska informeras till övriga världen.

Den här konferensen uppfyllde också urgamla profetior av Hopi- och Lakota-indianerna.

Andliga medicinmännen från indianstammarna från platån (Lakota, Oglala, Dakota, Blackfoot, Nakota) var samlade med de östliga stammarnas (Irokes, Oneida, Seneca och Choctaw) och med syd-östra stammarnas (Hopi, Yaqui och Maya) representanter. Dessutom hade en Maorishamanhövding från Nya Zeeland anlänt från det sydliga jordklotet samt en kvinnlig samerepresentant från norra delen av nordpolen. De kom därför att de hade observerat att tecken av urgamla profetior nu hade blivit synliga. Dessa tecken informerade om för dem att nu var tiden kommen att tala öppet om deras allra hemligaste muntliga kunskapsarv.

Enligt detta kunskapsarv härstammar de från stjärnorna, och stjärnfolkens besökare har påverkat utformningen av deras kultur, andliga livet och ceremonierna. De här stjärnfolken kommer i snar framtid att återvända till jorden.

Standing Elk meddelade att denna heliga kunskap skulle delas ut till "våra bröder i alla fyra väderstreck".

Lakota-stammens sexuddiga stjärnaltares upprätthållare Standing Elk påpekade i öppningstalet, att medicinmännen har haft förmåga att kommunicera med moder jords andliga väsen, så som örn, älg och coyote samt även med stjärnfolk. Stjärnfolken har varit de allra viktigaste kontakterna därför, att tanken om urbefolkningars kommunikation med andra väsen på gräsrotsnivå skulle ha skapat ett mycket stort hot mot andra religiösa system och mot olika regeringars ekonomiska och uppfostringssystem. Regeringars största rädsla har varit vetskapen om att "stjärnregeringar" inte har använt någon penningsystem. Naturfolkens verksamhet har grundat sig på andliga och universella lagar. Andra regeringssystem har strävat efter att andligt och fysiskt bryta ner dessa. Utövandet av Lakota/Dakota-stammarnas religion har förklarats då som olagligt.

http://home.swipnet.se/utomjordiskkontakt/indianer.htm


Anmäl
2013-11-07 08:03 #1 av: Marr

Ja så är det och Tack Gahella för denna fina tråd!Hjärta

Inte mycket mer att säga än att jag tänker på denna låt när jag läser din text. Underbara Patti Smith har ju också gjort den med flera...

http://www.youtube.com/watch?v=csgPG9yGAKU

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-11-07 10:20 #2 av: Gahella

Jättefin låt Marr! Och ja vi ska leva igen och det med helt andra värderingar....

Vill gärna upprepa detta stycke från inlägget som säkert är ett av de största skälen till att de förnekat Stjärnfolkens existens, eller gjorde dem onda istället:

Stjärnfolken har varit de allra viktigaste kontakterna därför, att tanken om urbefolkningars kommunikation med andra väsen på gräsrotsnivå skulle ha skapat ett mycket stort hot mot andra religiösa system och mot olika regeringars ekonomiska och uppfostringssystem. Regeringars största rädsla har varit vetskapen om att "stjärnregeringar" inte har använt någon penningsystem. Naturfolkens verksamhet har grundat sig på andliga och universella lagar. Andra regeringssystem har strävat efter att andligt och fysiskt bryta ner dessa. Utövandet av Lakota/Dakota-stammarnas religion har förklarats då som olagligt.


Anmäl
2013-11-07 10:25 #3 av: Marr

Bra upprepning där, för det är just så det är!

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.