U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Fler "ljusbollar"

2013-10-31 17:55 #0 av: Marr

Denna är bra. Här ser man dessa bollar igen fast i Belgien. Dom finns överallt. Här har dom bråttom. Så titta uppåt gott folk! Detta är från september i år...

http://www.youtube.com/watch?v=eUEk7-UMl7o

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-10-31 18:21 #1 av: Marr

Denna är ett potpurri enbart från 2008. Många konstiga grejer på himlen där...Allt är inte fejk, det vet jag eftersom jag sett själv. Även om man kan bli lite frågande på vissa av dom.

Man har ju verkligen inte sett allt, så jag aktar mig för att säga att det är fejk. Kan faktiskt vänta mig vad som helst för slag av uppvisningar vad gäller våra kosmiska grannar.

http://www.youtube.com/watch?v=lqSQ8q-wT8M

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-11-02 09:53 #2 av: VSK

alltså jag förstår mig inte på de som ej tror på UFO. även om 99% av alla videos skulle vara falska så finns det ju miljontals ögonvittnen.

att det förnekas UFO pga rädslor vet man ju, men är det inte dags att inse fakta nu en gång för alla Funderar

Skrattar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.